![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenny wątek u Evangeline - zapraszam! :))
Hej
![]() A jaki odcień tego podkładu Diora w próbkach? I czy chodzi o ten podkład: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28591 ?
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, może później
![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
odp u mnie prosze
- korektor Maybelline Ever Fresh (odcień medium beige) - * woda toaletowa Avon Pur Blanca, zużycie widocznie na zdjęciu, myślę, że to ok. 10%, pojemność wyjściowa 50 ml
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
puder w kulkach Joko Powder Pearl
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Kryolana Anti-Shine to już odsypałam łyżeczkę jednej Wizażance, ale za coś cennego (tak jak Twoje Joko Pearls) mogłabym odsypać maksymalnie łyżeczkę (jest baardzo wydajny), jest dla mnie bardzo cenny bo jeszcze nie spotkałam żadnego kosmetyku który by tak doskonale i na długo matował...
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Ciężko mi wycenić odsypkę cenowo, wg mnie Kryolan jest cenny ze względu na swoje właściwości i jego niedostępność.. A taka łyżeczka wystarczy na baardzo długo, wiadomo jak wydajne są pudry sypkie ![]() ![]() Mogłabym też poza wątkiem dać łyżeczkę pudru bambusowego z jedwabiem BU, chyba że już go znasz.. ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No tak, ja za Kryolana dałam 62 zł. A większą odlewkę Aquoliny chętnie bym Ci zrobiła, ale największym pojemniczkiem jaki mam jest to 20 ml..
![]() Ale jeśli balsam Cię interesuje, to co powiedziałabyś za taką wymiankę? Balsam cały (210 ml) za: rozświetlacz Essence All Over Highlighter Joko Powder Pearls - powiedz mi, czy one są całkiem nowe? Avene 50 ml użyta kilka razy Co Ty na to ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Nicole, odpowiedź u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Przepraszam, że dopiero teraz. Więc tak... Z perfum rezygnuję, ponieważ serum, które ma u mnie największą wartość jest moją kartą przetargową w innych negocjacjach ![]() Ale jestem nadal zainteresowana tym korektorem oraz próbkami podkładu ![]() ![]() ![]() Tylko kwestia tego co byś za to chciała? Byłaś zainteresowana tym: 5. Błyszczyk Triple Tasty, kolor: malonade punch - nie znam ceny 5. Krem nawilżająco-brązujący NutriBronze L'oreal. - około 15 zł, ale jest go troszkę poniżej połowy, a więc ok. 6 zł 1. Odżywka wzmacniająca Fresh Garnier Fructis - NOWA! - około 8-10 zł 2. Balsam Total Repair 19 Gliss Kur - NOWA! - około 8-10 zł 4. Mleczko przywracające balans nawilżania skóry Garnier Skin Naturals. Dla mnie jest ono zbyt nawilżające. A i jestem też posiadaczką pudru Kryolan Anti Shine (kupiony jakoś w marcu). Mogłabym też zrobić odsypkę w postaci dużej łyżki do woreczka strunowego (chyba, że zależy Ci na pojemniczku to postaram się coś znaleźć).
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Widzę że odsypkę Kryolana, i to sporą, będziesz miała od Annaluki
![]() Więc czy byłabyś zainteresowana taką wymianką za samą Aquolinę? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-05-11 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Tak, proponowałam samą Aquolinkę, jest ona prawie cała, więc jest jej i tak sporo
![]() ![]() albo jakieś pojemniczki do zrobienia odlewki Aquolinki..? No chyba że zrobiłabym Ci taką małą odsypkę, ok. pół łyżeczki, na przetestowanie kilkanaście razy wystarczy... ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Czyli nawet odsypka Kryolana i prawie cała Aquolina Krem Karmelowy nie wchodzą w grę? Przed chwilą mówiłaś że taka wymianka Ci pasuje.. No nic, szkoda ![]() Raczej nic cenniejszego od Aquoliny nie będę mieć.. Gdybyś jednak się zdecydowała daj znać ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Może zrobimy tak, że próbka Kryolanu za te próbeczki Diora?
Do tego wybierz coś za korektor i gratis za te długie pertraktacje dorzucę Ci ten błyszczyk z drobinkami co go chciałaś od początku ![]() Znalazłam pudełeczko na puder ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
To mi sie spodobalo:
* peeling myjący co ciała Joanna Naturia truskawka - NOWY, NIEUŻYWANY * woda toaletowa Avon Pur Blanca, zużycie widocznie na zdjęciu, myślę, że to ok. 10%, pojemność wyjściowa 50 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Kryolanu mogę dać dużą łyżkę stołową. Nasypane z górką
![]() Trzy błyszczyki HK to koszt 15 zł, więc jeden to około 5 zł. Chciałabym wszystkie trzy próbki podkładu. Może dobierzesz coś jeszcze? Którąś odżywkę jeszcze? Mogę Ci dorzucić próbkę podkładu Estee Lauder Double Wear (odcień 0.3) lub Estee Lauder Double Wear Light (odcień 0.2). P.S. Fajnie by było jakbyśmy dzisiaj się dogadały, bo jutro idę na Pocztę i od razu bym wysłała. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Ok, to jesteśmy umówione? Ja mogę wysłać jutro, a TY po weekendzie dopiero. Mam mniej przekupek, więc spokojnie mogę poczekać ![]() ![]()
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2009-05-11 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Perełki rozświetlające Joanna za:
1) serum wyszczuplające Nivea My Silhouette lub 2) Oriflame żel ujędrniająco-wyszczuplający z morskimi minerałami Swedish Spa - oba nowe!!! Lub 3) perłowy jedwab do włosów Joanna (pozostało 1/2 op.) + tonik różany do twarzy Oriflame (nowy, bezalkoholowy, dobrze nawilża i łagodzi skórę) Lub 4) coś z moich wymianek A jakie zużycie tych perełek? A jesli nie perełki to może masz jakieś fajne książki? Odpisz u mnie Edytowane przez mysha25xx Czas edycji: 2009-05-12 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Czy możesz wrzucić fotkę tych perełek?Bo z reguły inaczej wyglądają w rzeczywistości niż w katalogu. Nigdzie ich nie widziałam, zainteresował mnie opis, a na KWC tylko 1 opinia.Miałam perełki rozświetlające Palomy, ale zachwycona nie byłam.W sumie teraz stawiam na kosmetyki mineralne, ale jak by mi się spodobały, to czemu nie?
Edytowane przez mysha25xx Czas edycji: 2009-05-12 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Przykro mi, nie gniewaj się, ale te perełki są bardzo podobne do moich korygujących z Palomy, na zdjęciu firmy Joko wyglądały na fajniejsze. Niestety rezygnuję z wymiany, kupię Gosh Giant ma piękny złoty kolor, będzie mi slużył również jako cień do powiek.Pozdrawiam i dziękuję za fotki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.