![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Cytat:
ładnie na tym zdjęciu wyszłaś ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1240087531 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Moderator
|
NiceSprite zmiana świetna ale avek mi sie poprzedni podobał bardziej (ten z cytrynkami
![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ucieszyłam się dzisiaj, bo smaruję brwi i rzęsy olejkiem rycynowym od kilku dni, a już widzę poprawę, na rzęsach nie bardzo, ale brwi... hmm... miodzio, niedługo nie będę musiała ich podkreślać kredką ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1240088315
ojej moj nowy ideał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
moja kolezanka kupila sobie wlasnie zielone soczewki a swoje oczy ma brazowe i szczerze to niezbyt ciekawie to wygladalo..miala takie bardzo dziwne oczy i te soczewki jakos takieza male bo braz obrzeze sie robilo..moze zle dobrane te soczewki byly
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
O witam nowe koleżanki
![]() NiceSprite zmiana na plus ![]() Ja sobie popijam kakao wasze zdrowie ![]()
#100 |
Raczkowanie
|
http://mygramy.pl/avatary/dominic1.jpg o taki cos podobnego
![]() naszło mnie na avki, zaraz zmienie na co innego, już coś wynalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ja się żegnam, idę spać bo oczy mi się już same zamykają
![]() ![]() Nice Sprite zmiana na + ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
slicznie ![]() piekne ciemne wlosy ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- juz 2 czesc super ![]() ja od poczatku pierwszej czesci cwicze i oczywiscie staram sie jesc to co zdrowe udalo mi sie schudnac juz 4kg ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze do konca drugiej zrzuce kolejne 4kg ![]() ![]() ![]() a i brzuszek mam ladniejszyy ten peeling kawowy to cudo ![]() do tego raz zimne raz cieple prysznice i brzuszek jedrniejszy ![]()
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() Edytowane przez 2406kamila Czas edycji: 2009-04-18 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Witamy wszystke nowe dziewczyny!
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam brązowe oczy i kiedyś kupiłam soczewki granatowe, i ten sam problem, soczewki się zsuwały i widać było trochę mój kolor oczu od środka źrenicy tam gdzie jest czarna kropeczka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...56.1.&pr=28718
dziewczyny co o niej myslicie ?? jakos materialu.. i inne spostrzeżenia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co się stało z żabokotkiem ![]() chyba też zmienię avek;D
![]() |
#107 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę zyskowa, że też już AV nowy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 22:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam kiedyś sobie bluzeczkę, a przyszła troszkę inna niż na zdjęciu. Na zdjęciu miała rękawki krótkie, moja nie miała. Bardzo mi się podobała, ale długo w niej nie pochodziłam, zaledwie kilka razy, ponieważ jakość materiału była do ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio nie wiedziałam jakie właściwe chcę mieć mam kilka ideałów oto one
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
buuu jakieś errory mi wyskakuja i nie mogę was zacytować
![]() 2406kamila gratuluje zrzucenia kilogramów ![]() kiciaaa bluzka ładnie prezentuje się na tej pani, ale na zdjęciu obok wydaje mi się, że ten dekolt jakiś trochę inny jest tzn. że w rzeczywistości chyba nie będzie się tak układać jak u tej pani |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
melduje sie w II częsci
![]() nie było mnie od 16 a tyle naskrobałyscie.. szalone ![]() do tego ile fotek na dzien dobry i to przewaznie blondynki ![]() wróciłam niedawno od tż'ta i jestem nieco zła ;/ ehh.. cos mnie ruszyło i zerknelam na jego skrzynke sms'ow wysłanych.. i niestety chyba zapomnial skasowac bo został 1 do tej suki o ktorej pisalam wczesniej.. z ktora sie 'kolezankowal' w tamte wakacje.. od razu humor mi sie spieprzyl i zaczelam dogryzac ze mnie zdradza itd ![]() nie wiem czy dalej sie 'kolezankuje' z ta zdzira czy po prostu ona go wciąz męczy ;( a prosiłam zeby zakonczyl ta znajomosc dla dobra naszego związku.. sms w zasadzie zwykly bo 'po 23 mialem juz wyciszony telefon blablabla' czyli pewnie dzwonila szmata ![]() normalnie nie moge sie opanowac... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-18 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Hej kochane a ja mam pytanko: kupiłam dziś farbę taką jak w załączniku którą chcę ufarbować włoski i na to te pasemka blond (podobnie jak w avie moim tylko moja farba brąz ciemniejsza) myślicie że ten brąz będzie dobrze wyglądał z blondem? Dziś miałam nie lada wyzwanie znaleść jakiś sensowny brąz (chciałam czekoladę ale była tylko do 28 myć). A jeśli nie to jaki brąz by pasował? Chciałam podkreślić, że nie podobają mi się brązy rudawe a takie wydają mi się wszystkie "zwykłe" typu średni brąz, jasny brąz itd
Agnesta też bym się wściekła na Twoim miejscu :/ Mój obecny tak na początku ze mną pogrywał, bardzo mu trudno było zerwać kontakt ze swoją byłą, ja nie miałam nic do tego póki mnie nie rzucił dla niej na dwa tygodnie więc później był kategoryczny zakaz i tak go łapałam na tym że pisał!! Yh myślałam, że wyjdę z siebie i będzie mnie pięć. Na szczęście umarło śmiercią naturalną i dziewczyna z tego żalu znalazła sobie chłopaka z którym po 3,5 miesiąca znajomości zaszła w ciąże, teraz mają już dzidziusia więc nie muszę się martwić :P Może powinnaś postawić ultimatum? Zyskowa duża rozpiętość urodowa ideałów ![]() ![]()
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
dzieki za sugestie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za co on sie jej w ogole usprawiedliwia? wrr..tez bym sie wsciekla na twoim miejscu Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2009-04-18 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
po tym jak wakacyjna akcja sie wydała dzwonil do niej przy mnie.. zeby ona powiedziala czy spali ze soba.. a ona durny smiech i ze sa tylko znajomymi itd ;/ ehh.. idzie w zaparte ze mnie nie zdradza.. ani nie zdradzał ![]() ciezko mi wierzyc patrzac na to co sie dzieje w jego skrzynce.. wystarczyl jeden sms z kwietnia i wiem ze kontakt utrzymuja.. jak go podejsc zeby sie dowiedziec prawdy? skasowalam dzisiaj jej nr z jego tel i tego smsa.. za to zapisalam sobie w swoim telefonie jej nr ![]() dziwka! nienawidze ludzi ktorzy wpieprzaja sie miedzy vodke a zakąske ze tak powiem ![]() Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-18 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pogadaj powaznie z TZtem bo mi sie to wydaje troche dziwne
„Miłość nie polega na tym, aby wzajemnie się sobie przyglądać, lecz aby patrzeć razem w tym samym kierunku.” ![]() 17.12.2007 Love ![]() 31.07.2010 Zaręczyny ![]() 11.06.2011 nasz Slub ![]() zbliża się 14.09.2011 Dzidziuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
idzie w zaparte ze to tylko kolezanka od pogadania albo zapalenia papierocha czy co. i tak jak wyzej pisalam.. podobno ma chlopaka ciekawe czy on wie co ona wyprawia! najchetniej bym do niej zadzwonila albo napisala smsa z obelgami.. ale nie chce zrobic z siebie idiotki Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-18 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Agnesta jak czytam to co ten Twój TŻ wyprawia to aż mi ciśnienie się podnosi. Nic tylko zamordować!! Jak koleżanka do pogadania i zapalenia papierocha to niech sobie palą i pogadają a niech nie dzwonią po nocach!! Dla mnie to troche dziwne, co dzwoniła, żeby się z nim umówić na papierosa? Wrrr
Marzenia się spełniają!!! Edytowane przez Martysia_ Czas edycji: 2009-04-18 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
sama nie wiem co mam myślec..
z tego co wiem swojej eX bez problemu przyznal sie do zdrady.. wiec dlaczego w tym wypadku upierałby sie przy swoim? nie wiem.. moze wyoblrzymiam albo dobrze mysle.. kiedys go straszylam ze do wrózki pojde i sie wszystkiego dowiem ![]() spoko idz.. ciekawe czy blefowal? Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-18 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.