|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenna wymianka. Sporo zapachów [również niszowce]
wiec co do kompletow sama mam maly obwod jestem chudzina xs
-ale i tak te komplety 75 sa na mnie ok scisle w obwodzie - Jedyne co wazne to jaka miseczka bo jak masz c to za male beda
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
coś za
Ai no Kusabi ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Pełny ma podobno 17ml ale myślę, że jednak troche więcej. Yves Rocher Naturelle, Yves Rocher Green, Tea |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy mi się spodobało, ale zanim się zacznę rozpisywać, lepiej zapytam: czy coś u mnie znajdziesz? Z twojej wish mam białą kredkę do oczu (Max Factor).
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadły mi w oko:miniaturka Organza
Comme des Garcons Palisander 2ml próbki: Labdanum - to damski zapach? Etro Messe de Minuit - 2ml Nu EDP [próbka] V. Westwood Libertine-mogę zrobić próbkę ,albo odlewkę kokosowy olejek na gorąco do włosów suchych i zniszczonych -------------------------------------------------------------------- Pigmenty to sypkie cienie do powiek, niezmiernie wydajne, trwałe i mocno napigmentowane, można też je mieszać z błyszczykami, rozświetlać nimi np. policzki, dodawać do lakieru do paznokci. Tu masz linka do KWC i poczytasz o nich więcej: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18829
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-19 o 15:17 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie wpisane rezerwacje = wymiana adresów, pewnie zejdą jak powysyłam.
Jeśli ktoś coś odwoła to zaznaczę to w wątku - nie mogę tego niestety przewidzieć... ![]() A co Cię interesowało? Poza rezerwacjami nic nie wypatrzyłaś? Biała kredka z wish list jest aktualna...?
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
może coś u mnie za:
Oriflame- Bahia Twilight- 13/15 ml. -2 kokosowe olejki na gorąco do włosów suchych i zniszczonych. Oczywiście nowiutkie. Pojemność 15 ml.?
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za moje przedłużone milczenie, ale cały czas nie wiedziałam co z próbką Keiko, teraz już wiem, że leci jednak do innej Wizażanki, a cała reszta próbek plus odsypka EDM jest cały czas zarezerwowana dla ciebie, także możemy już finalizować naszą wymiankę zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś to było napisane co za co
, tylko jakoś nie mogę tego odnaleźć , nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba miałaś jeszcze jeden wątek z samymi próbkami czy coś takiego, i to chyba tam ustaliłyśmy.
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
nie, tam gdzie były próbki , to był tylko link do posta z listą. Chyba ustaliłyśmy w twoim starym wątku
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Czy sprawdziłaś już zapachy Bvlgari, czy zrezygnowałaś z wymiany?
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście
totalnie o tym zapomniałam, że to było tam,I to leciało tak: JdP In Black-0,5 ml OI-0,5 ml Hermes -Un Jardin Sur le Nil -1 ml Chanel - Cristalle-1 ml Paco Rabanne Black XS Homme-1 ml Gucci Pour Homme-1 ml Lanvin - to co zostało w butelce
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zapraszam!
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Comme des Garcons Palisander 2ml -Heeley - Esprit du Tigre [odlewka 5ml] -Escentric Molecules - Molecule 01 [odlewka 5 ml] -Hermes -Un Jardin Sur le Nil [odlewka ok 8ml] Cabotine Perfume de Gres - ok 3ml Próbki: Nu EDP [próbka] Donna Karan Labdanum Etro Messe de Minuit Bvlgari Black Jeśli mogłabyś oddać je wszystkie byłoby fajnie ![]() Mogłabym zaproponować do takiej wymiany np. dodatkowy pigment MAC, odlewkę czegoś z moich flakonów: Kenzo Vintage Mugler - Innocent Summer (różowa limitowanka) Gucci - Eau de Parfum II Moschino - Funny Ferre - Gieffeffe Lancome - Aroma Tonic (zielony, pomarańczowy) N.Ricci - Love in Paris Lacroix - Tumulte oraz odlewki wypisane w moim wątku Ogródka Nilowego wystarczyłaby mi 1-2ml próbka na test, chyba, że coś u mnie dobierzesz, to może być cały.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-24 o 09:17 |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Za pierwszym razem nie wczytałam się dokładnie w Twoje zbiory, no i nie wiedziałam też, czy coś u mnie znajdziesz więc się nie rozpisywałam zbytnio.
![]() W takim razie zamiast Molekuł i Tygrysa może być Organza + jeśli chcesz 3-5 ml jakiejś odlewki ode mnie, albo dodatkowy pigment. Lub to co chcesz u mnie bez dodatkowej odlewki czy pigmentu, a ja: bez Organzy, i oczywiście Molekuł i Tygrysa. A te próbeczki: Nu EDP [próbka] Donna Karan Labdanum Etro Messe de Minuit (ile możesz oddać?) Bvlgari Black są pełne ? Mam nadzieję, że nie namąciłam zbytnio.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-24 o 15:09 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
witaj kochana! może znalazłabys cos u mnie za kilka nieduzych próbeczek zapachów?
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
U Ciebie podoba mi się odlewka:
Bvlgari Black Paco Rabanne Black XS Homme Comme des Garcons Palisander |
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
może po 5 ml
HERMES Un Jardin Apres la Mousson L'ARTISAN Piment Brulant w zamian za 5 ml Comme des Garcons Palisander Bvlgari Black pasuje ? |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
ok, pasuje mi
a czy mogłabyś dorzucić próbkę JdP In Black ?
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Coś za próbkę Habanity (
![]() W moim wątku jest trochę bałaganu, więc podsumowując mogę zrobić odlewki z: - Fendi Palazzo - Cinema EDP - Tumulte - Opium EDP - Bal a Versailles - AP Maitresse - YR: Rose Absolue, Vanille Bourbon, kokos, Neonatura Cocon - Vanilla Musk - Sephora waniliowo - waniliowa - Aegyptus |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
P.S. mamy taką samą tapetę
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1232364762
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się.
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z odlewek mogłabym zaproponować do 5 ml Safran troublant L'Artisan Perfumeur, a zpróbek: Agent Provocateur- Agent Provocateur Amouage – Ciel Annick Goutal – Songes – robiona Annick Goutal - Eau d'Hadrian Avon – Pur Blanca Burberry - London Christina Augilera – Christina Augilera Demeter – Clean – robiona Demeter – Sex On The Beach – robiona Demeter - Thunderstorm - robiona Diesel – Fuel For Life Diesel – Fuel For Life Unlimited Dior – Hypnotic Poison - robiona Dior – Midnight Poison – robiona Escada – Pacific paradise - robiona Gucci – Gucci eau de Parfum Hugo Boss – Deep Red Issey Miyake, Le Feu Light – robiona Lancome – tresor - robiona Masaki – Masaki Eau de Parfum Salvador Dali – Laguna - robiona Sergio Tacchini – Ozone Serge Lutens – Arabie – robiona Yves Rocher – Rose Absolue – robiona (tam, gdzie nie zaznaczyłam robiona to próbka fabryczna)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Mam poza wątkiem:
Kenzo - Vintage T.Mugler - Innocent Secret Gucci - Eau de Parfum II Moschino - Funny Ferre - Gieffeffe Lancome - Aroma Tonic (zielony, pomarańczowy) N.Ricci - Love in Paris Lacroix - Tumulte Jeśli nic z tego Cię nie interesuje, to z czegoś zrezygnuję. Chyba, że chcesz np. więcej pigmentów MAC. Lub interesuje Cię L'Artisana Passage d'enfer, ale będę miała go dopiero na początku sierpnia.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2009-06-26 o 17:52 |
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
W takim razie poczekajmy z wymianką. Na dniach powinnam dostać próbkę Black XS Homme i jak zapaszek mi się spodoba to wtedy się wymienimy.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę daj znać co z wymianką - ja za 3 tygodnie muszę zamknąć wątek, więc chciałabym wszystko jak najszybciej poustalać. Na miniaturkę mam inną chętną i czekam z wymianką - nie wiadomo czy jesteś nadal zainteresowana czy nie. Jeśli nie chcesz czegoś oddać, to po prostu pisz, mogę z czegoś zrezygnować, ale zależy mi na czasie.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

-ale i tak te komplety 75 sa na mnie ok scisle w obwodzie - Jedyne co wazne to jaka miseczka bo jak masz c to za male beda

, nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba miałaś jeszcze jeden wątek z samymi próbkami czy coś takiego, i to chyba tam ustaliłyśmy.