![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: The Sims 3
Potwierdzam - w Empiku po 109 zł.
![]() W połowie lipca będą moje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
mam pytanie do posiadaczek gry, czy one chodzą bez płyty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
W The Sims 2 grałam ale ponad rok temu miałam format i simsy poszły w świat
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Sims3 carrefour Bydgoszcz - cena: 98 zł!!
![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Owszem
![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
A moje się właśnie instalują
![]() ![]() ![]() Coś czuję że dziś nocka nieprzespana ![]() Kupiłam w Carrefour za 139 zł - drogo ale już mi się do empiku nie chciało jechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ja gram od wczoraj i jestem trochę zawiedziona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
La Moderatoiure
|
Już mam
![]() Kupiłam w Empiku za 99,90 zł ![]() A w Carrefourze widziałam po 139, 90 zł ![]() Jeszcze nie pograłam w mieście bo mi się wyłączają ![]() Jeśli chodzi natomiast o tworzenie postaci to bardzo mi się podoba, dużo opcji ![]() Nie moge na razie nic więcej napisać. Pierwsze wrażenie w każdym razie - bardzo pozytywne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja zakupiłam edycję kolekcjonerską dziś
![]() I jak widzicie,nocka będzie nie przespana zapewne ![]() Jak tam Wasze Simsy? Fajnie się gra? ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
sa plusy i minusy
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
no to pisać dziewczyny pisać jak tam simy ?
![]() ja czytałam 2 recenzje na gamezilla i niczego konkretnego się nie dowiedziałam... Wiem tylko jedno, że producent postarał się o szeeroką reklamę jak i jej dostępnosc (można simy kupić podobno wszędzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12634952]dlaczego?
Wejdzie mi gra na 512 RAM? (gdzies czytalam ze jest potrzebne 1 gb pamieci RAM ![]() pomoże ktoś? Nie chcialabym, aby 100 zl poszlo do smieci, jak gra na moim kompie dzialac nie bedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja gram od dwóch tygodni i co mogę powiedzieć
![]() Plusy: - wieeele opcji przy tworzeniu Sima - kolory skóry, włosów, wszystkie detale - cała gra ładuje się o wiele szybciej niż Sims 2 - podoba mi się to, że nie trzeba "wychodzić z domu" żeby pojechać na miasto, zawsze mnie denerwował ten niekończący się ekran z taksówką ![]() - uwielllbiam to że mogę dobrać dowolny kolor niemal każdego mebla... Nareszcie dom może mieć jakiś konkretny styl ![]() - jest więcej ładnych mebli (np przepiękna ogromna półka z książkami ![]() - podoba mi się wiele opcji jedzenia tj kilkadziesiąt dań, a na ekspresie do kawy kilkanaście różnych rodzajów kawy ("latte o smaku białej czekolady z cynamonem" np ![]() - nowinki związane z pracą też fajne ( tzw "Okazje") - no i to, że można stworzyć prawdziwy charakter Sima, dobrać mu konkretne cechy (a nie jak to zawsze było, rozdzielać punkciki pomiędzy 6 czy ileś cech) Minusy: - mimo wielu opcji przy tworzeniu, jest straaaasznie mało fryzur i ubrań! To jest jakaś porażka, mogę mieć wszystko w dowolnym kolorze a fryzur zaledwie kilkanaście (chyba 14) - dzieci za długo dorastają ![]() ![]() - ciągle tempo automatycznie zwalnia do najwolniejszego, kiedy Sim ma wykonać jakąś czynność, i nie można tego wyłączyć, denerwuje mnie to :/ - no i nawet nawyższe tempo jest strasznie powolne... czekać aż Sim się wyśpi? ![]() - nie można na stałe zatrudnić opiekunki do dziecka, trzeba dzwonić do niej codziennie Jak mi się coś przypomni to dopiszę ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- [1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12637203]pomoże ktoś? Nie chcialabym, aby 100 zl poszlo do smieci, jak gra na moim kompie dzialac nie bedzie.[/quote] Raczej nie pójdzie ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;12637203]pomoże ktoś?
Nie chcialabym, aby 100 zl poszlo do smieci, jak gra na moim kompie dzialac nie bedzie.[/quote] nie pójdzie, dokup 1gb i będzie ok.
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PLUSY: -brzuch simki w ciąży rośnie realistycznie nie tak jak w TS2 gdzie brzuch rosł nagle 3 razy. -Sim może rodzic w domu lub szpitalu. -niemowlęta są bardziej realistycznie od 1 dnia ma swoje potrzeby -wybieranie pragnień simow -ładniejsza grafika -nowe obiekty tak jak Spa,szpital. -kiedy jeden z simow pojedzie na parcele publiczna stan gry nie zapisuje się jak to było w TS2, tylko możemy przełączać pomiędzy miastem a domem, Minusy -największy minus strasznie mało ubrań i wolno płynący czas.. ![]() ![]() -nie można wejść do środka np salonu Spa. I to chyba tyle:P
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
a mnie sie juz znudzily te simsy 3...
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
A kto tu mówi o długości życia?
![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że długość życia można ustawić to wiem ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze nie grałam, ale jestem ciekawa, czy dla niemowląt i małych dzieci sa jakieś nowe akcesoria? W the Sims 2 było z tym biednie, a ja lubię dekorować dziecięce pokoiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak to jest że np w Media Markcie są simsy za 99zł a w Carrefourze za 139? Ta wersja z Media może być jakaś gorsza/biedniejsza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Nie chodzi mi o długość życia simow tylko o czas, który na 3 płynie bardzo wooolno
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja gram od wczoraj.Tzn gram to duzo powiedziane
![]() PO kilkunastu minutach mi sie wylacza i pisze ze jakis sterownik ekranu przestal prawidlowo dzialac.Wtedy trzeba zresetowac kompa.No ale zapisac przed restartems ie nie da ![]() Nie wiem co mam z tym zrobic ![]() Tyle co udało mi sie zobaczyc to mi gra chodzi płynnie.Zrobiłam jeden mały dom (umeblowałam).Mało jest obiektow ale to przeciez zaden problem ![]() jest cos takiego jak giełda wymiany http://www.thesims3.com/exchange Pobrałam juz stamtad mnóstwo fajnych rzeczy ![]() pełno domow,mebli,fryzur,dodatk ow ![]() ![]() No ale jak nie rozwiaze mojego problemu to chyba sobie nie pogram ![]() ![]() ![]() Szukalam w necie i to chyba cos z chlodzeniem karty grafiki ale ile stron na ten temat tyle roznych pomyslow wiec nie wiem. A co do pytania o to czy pojdzie na 512 MB - nie pojdzie ale proponuje dokupic 512 MB pamieci i bedzie ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam taki problem - po kilku minutach grania gra sie zawiesza, po czym ekran robi się czarny i widzę tylko simsowy kursor, musze wtedy zrobic alt ctrl del i wyłączyć grę...
![]()
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
no to ja się skusze jednak na te simy
![]() Próbowałam sciągnąc z torrenta, ale srednia prędkosć u mnie to 1,5 kB/s yy i w ciągu 5 dni miałam 1,3% pliku. ![]() Dzięki dziewczyny za plusy i minusy (bardzo pomocne) ciekawe czy jak pisała Vivre te simy za 100zł nie są jakies uboższe ..? Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-06-06 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.