|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: wizażanki i inne kobiety o oryginalnej, często "mieszanej" urodzie
Cytat:
po prostu interesuję się Holocaustem i czytałam o różnych metodach Niemców, które stosowali w celu rozpoznania u człowieka żydowskiego pochodzenia. mieli nawet przyrządy do pomiarów czaszek, ale nie mam pojęcia, jaki kształt czaszki jest "żydowski". ![]() wystarczy przyjrzeć się np. Adrienowi Brody, który posiada polsko-żydowskie korzenie |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny temat
Ja mam chyba normalną urodę. Ciemne włosy z rudymi refleksami, prostokątna twarz, duże pełne usta, bardzo blada cera, jasne zielone oczy i figura klepsydry. Jedyne komentarze jakie usłyszałam kiedyś od dwóch chłopaków w zimę jak wracałam ze szkoły, a byłam zwinięta szalikiem to: "O ku*wa ale gały" chyba bardziej chodziło im o to, że wyglądały strasznie bo z przerażeniem odsuneli się na bok. :p Mi tam sie moja uroda podoba, ale nie pogardzilabym do kompletu piegami i rudymi włosami ![]() Ze sławnych osób zawsze zachwycalam się urodą: Julianne Moore, Halle Berry, Monica Bellucci, Marcia Cross, Jessica Chastain, Cate Blanchett i Jessica Lange. Wszystkie mi się strasznie podobają ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Art is an expression of who we are, what we believe, and what we dream about" Julianne Moore Edytowane przez burtonistka Czas edycji: 2014-08-01 o 21:10 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja od dziecka byłam bombardowana pytaniami, dlaczego mam skośne oczy i czy jestem Chinką.
Najczęściej ludzie pytają się: czy jestem trochę Chinką/Japonką/Mongołką? (dla wielu to chyba to samo :P) Mam skośne brązowe oczy, jasną cerę i brązowe włosy. A mam tak bo faktycznie moja rodzina pochodzi ze wschodu, ale bardziej rosyjskie rubieże niż Chiny. No i nos mam dłuższy od Azjatów, bo to w spadku od prababki Francuzki. |
|
|
|
|
#94 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
I się przepięknie starzeje
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O takich pomiarach nie słyszałam, bo Niemcy wymagali udokumentowania czystości rasy w dwóch pokoleniach (tzn. jedna babcia albo dziadek mógł być żydem, żeby móc być aryjczykiem) |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

po prostu interesuję się Holocaustem i czytałam o różnych metodach Niemców, które stosowali w celu rozpoznania u człowieka żydowskiego pochodzenia. mieli nawet przyrządy do pomiarów czaszek, ale nie mam pojęcia, jaki kształt czaszki jest "żydowski".