![]() |
#91 | |||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A wczorajsza imprezka udała się super ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-07-29 o 15:00 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
ale sie rozpisałyście ![]() Selka ![]() Małpka - fajnie że już jesteś w domu razem z Julką ![]() Annabel - jakie urocze kotki ![]() ![]() A ja weekend spędzam w domu. Na szczęścicie w większości z mężem bo jakoś sporo dni wolnych w tym tygodniu mu przypadło i możemy razem zająć się domem czy pospacerować z psem. Szkoda mi tylko że moi lubelscy znajomi zapomnieli tak szybko o mnie, bo mimo zaproszeń jakoś nikomu nie chciało się przyjechać.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Annabel! Świetne fotki, dzieciaki chyba miały super zabawę. Miłego dnia dla Was wszystkich Kochane! ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba pójdę pokopać "ogródek" bo jak teściowa przyjedzie to sama zacznie tam szaleć. Tak naprawdę to najchętniej zaorałabym to wszystko, zasiała trawkę, posadziła jakieś krzaczorki i miała święty spokój, bo wiem dobrze co Eris w tamtym roku z liliami zrobiła Ale cóż widać teściowa na własne oczy musi się przekonać że kwiatki u nas nie mają prawa bytu. Ja nie należe do kochających roślinki, więc im mniej roboty przy tym tym lepiej ![]()
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2009-05-02 o 09:24 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do porodu to tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Foteczki jeszcze porobie bo te co mąż pokazywał to takie prosto po porodzie wiec mała jeszcze byłą wymordowana no i grubsza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
O matko! Malpka! Nie miałaś ogólnego znieczulenia?! I żartowałaś sobie z lekarzami?! Podziwiam Cię Kobieto!
![]() ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() lece sie położyc póki mała spi bo mnie coś szef w brzuchu ciągnie ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Małpka dzielna z ciebie Kobieta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
witam weekendowo
![]() Malpka- ale mialas przezycie--jak z najgorszych horrorow - ciecie na zywca! ale dzielna jestes ![]() ![]() a ja leniuchuje bo wczoraj malz mnie zagonil do roboty na budowie i wrocilam zmachana jak nie wiem co..rece jeszcze mnie bola... a jak u Was mija weekend?? ps. zaczelam diete! od wczoraj ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Małpka... o rany, co to za horrory nam tu opowiadasz
![]() ale ty to jesteś dzielna kobitka... szacun ![]() A ja jutro wreszcie na grilla jadę, jednak zaliczę jednego w czasie majówki ![]() Tak więc robię zwałkę na kanapę teraz ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Małpka jeszcze raz gratulacje
![]() ![]() A ja już mam praktycznie całą wyprawkę dla synka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Małpka dzielna z Ciebie kobieta ![]() No i czekamy na więcej zdjęć Julki ![]() U mnie średnio - złapałam dziś jakiegoś doła, nic mi nie pasuje i ogólnie jest beznadziejnie ![]() ![]() A jutro mój imieninowy grill, na którego w ogóle w tym momencie nie mam ochoty Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No, ale z tym rodzeniem to jeszcze poczekajcie z synkiem ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
W Tatry, na przedłużony weekend. Jedziemy całą bandą z pracy, chyba z 12 osób.
![]() |
#105 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za miłe słowa o Julce
![]() ![]() ![]() i powodzenia w diecie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a doła trzeba zakopać ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
no to na pociechę wszystkim zasmuconym, kwiatki z botanika
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusto dzisiaj
![]() ![]() ![]() ale fajna wiosenna foteczka ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochanieńkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
A ja mam doła ...
Podejrzewam, ze ten dóóóóóóóóóóóół będzie się tylko pogłębiał ... Nie bedę Wam smęcić, bo pewnie całą powieść bym napisała a na to nie mam czasu, a poza tym jakoś o takich osobistych sprawach nie potrafię pisać na forum tym bardziej, ze nie jest zamknięte. Tola no to trzymam kciukasy za poniedziałek!!! Napisz może na PW co to za praca i skąd ją wytrzasnęłaś. A jak opieka nad Mikim, kto do wakacji się nim zajmie? Sija Ania ma cudne te włoski, mam nadzieję, że wreszcie się zbiorę i ją zobaczę na żywca. Małpka, podziwiam za odwagę w kwestii krojenia na żywca ![]() ![]() A na grilla to się piszę. Ja niestety w ten weekend w domku, z mężem toczę wojnę więc nigdzie się nie wybraliśmy a moi znajomi w rozjazdach więc lipa. Przyjaciółka pojechała na wieś i nie bardzo mam komu się wyżalić. Annabel fajne przyjęcie urodzinowe!!! Jak to samochód się palił, jejku, nie mogę sobie tego wyobrazić ... ![]() Selka i jak zrobiłaś w koncu zakupy wyprawki? Miss.hot wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! Jodie i jak tam sprawa wesela? Pozdrawiam i buziaki!
![]() |
#110 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do rodzenia to robb to pranie i prasownie jeszcze conajmniej z miesiac i dopiero wybieraj sie rodzic ![]() Cytat:
miss.hot najlepszego z okazji imienin!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
eeee juz po diecie ![]() dlugo to nie wytrzymalam,co?! ale dzis rano nie moglam sie podniesc z lozka, rece mi sie trzesly, ledwo na nogach stalam i musialam cos konkretnego zjesc ![]() ![]() ehhh diety to nie dla mnie... ja straaasznie potrzebuje cukru w organizmie ![]() chyba musze wiecej sie ruszac i moze mniej jesc...ale ja taaaak lubie jesc!!!! Cytat:
![]() 3mam kciuki zeby sie ulozylo po Twojej mysli... musi byc dobrze, przeciez nowy watek zaczelysmy z dobrymi wiadomosciami ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
a ja dziś leżakuję, kiepsko się. ale miałam fajne dwa dni więc nie żałuję jedngo dzionka. w piątek byliśmy w storczykarni - wrażenia kiepskie a wczoraj byłam w bałtowie i ćmielowie. w bałtowie bawiłam sie jak dziecko - skakałam na trampolinie i ujeżdżałam byka ![]() ![]() ![]() co do grilla - zapraszam wszystkie chętne do mnie do lublina - 16.05 - !możemy grillować do woli - miejsca noclegowe tez sie znajdą dla chętnych! a teraz jako że cytowanie działa jak działa popiszę ot tak sobie ![]() martuko - sukienka dokładnie ta z warkoczem plecionym na plecach ![]() Ruda - wiedziałam że trafię w idealny zegarek ! a fotka super!! Małpka - dzielna z Ciebie kobieta ![]() Selka - super ze wyprawka gotowa, jeden powó do stresu mniej ![]() a co do pisma procesowego mojego męża to też nie wiem czy tak można - raczej nie i dlatego jestem zła bo znowu odroczą ;( zwłaszcza że o zwrot kosztów podróży można sie zwrócić do sądu. Tola - zrobiłam zdjęcia dla Ciebie, jutro jak nie zapomnę wstawię ![]() Bandola - jak masz ochotę pogadać to w czwartek zapraszam na spacer lub do piaskownicy ![]() katey - a moze dieta mż wr - mi pomaga ![]() Annabel widzę że impreza udana, też byłam na urodzinach w magic parku ale w stylu zygzak - fajna sprawa! Miss.Hot ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
pozdrowienia dla żonek. wrociliśmy ze wsi, nareszczie dzisiaj była łądna pogoda, więc trochę sobie mna słonku posiedzialam. Teraz muszę sie przespać bo praca czeka.. więc zmykam
![]() A dla Misshot najlepsze życzenia imieninowe: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Miss.hot! Jak tam się grill udał? Najlepsze życzenia imieninowe!
![]() Selka! Super, że jakoś udało się skompletować rzeczy dla maluszka. Bandola! Chyba domyślam się, skąd ten dół. Kurcze, strasznie bym chciała się z Tobą spotkać i pogadać, ale póki co nie chcę się umawiać, bo nawet nie wiem, w jakich godzinach będę pracować. Mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni. Napiszę Ci PW, ale jutro, żeby nie zapeszać, wszak umowy ciągle brak. Jodie! A gdzie Ty tego grilla robisz 16.05? Ruda! Fajnie, że wyjeżdżacie, rozerwiecie się trochę. Ojej, jutro będzie ciężki dzień, ale mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada. Buziaczki! ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Tola u mnie w Lublinie w domu
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
No ja na grilla bardzo chętnie, tylko, że oczywiście mój małż pracuje 16-go. Tak więc ja w pakiecie z Mikim jakby co. A to z jakiejś okazji ten grill czy jak? I gdzie się mieści ten Twój dom?
I nie zapomnij o zdjęciach jutro! Buźka!
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() A dół zakopany ![]() Dzięki dziewczynki ![]() Cytat:
![]() A smutki już zakopane ![]() Grill wczorajszy wspaniale się udał - pogoda i towarzystwo dopisało ![]() Z rana byłam na badankach, a teraz już w pracy ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
uuuuuu ja też dzisiaj już w pracy...
trudno się było zwlec po 3 dniach lenistwa, ale jeszcze tylko trzy dni i góry ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Witam! Majówka udana, piękna pogoda. Troszkę zdjęć z Roztocza
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.