|
|
#91 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No i nie wiem czy sobie pojeżdżę, bo mój mąż właśnie gasił nasz samochód Zapalił się przy uruchamianiu![]() Cytat:
A wczorajsza imprezka udała się super Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-07-29 o 16:00 |
|||||||
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
ale sie rozpisałyście Selka Małpka - fajnie że już jesteś w domu razem z Julką ![]() Annabel - jakie urocze kotki ile dobrze pamiętam to z Ciebie taka zdolna artystka ? ![]() A ja weekend spędzam w domu. Na szczęścicie w większości z mężem bo jakoś sporo dni wolnych w tym tygodniu mu przypadło i możemy razem zająć się domem czy pospacerować z psem. Szkoda mi tylko że moi lubelscy znajomi zapomnieli tak szybko o mnie, bo mimo zaproszeń jakoś nikomu nie chciało się przyjechać.
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Annabel! Świetne fotki, dzieciaki chyba miały super zabawę. Miłego dnia dla Was wszystkich Kochane!
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Cytat:
Może kiedyś uda nam się spotkać, tym bardziej,że niedaleko mam babcię. A tak na serio, to zobaczysz,że znajomi będą jeszcze błagać o możliwość spędzenia weekendu w tak cudownym miejscu |
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba pójdę pokopać "ogródek" bo jak teściowa przyjedzie to sama zacznie tam szaleć. Tak naprawdę to najchętniej zaorałabym to wszystko, zasiała trawkę, posadziła jakieś krzaczorki i miała święty spokój, bo wiem dobrze co Eris w tamtym roku z liliami zrobiła Ale cóż widać teściowa na własne oczy musi się przekonać że kwiatki u nas nie mają prawa bytu. Ja nie należe do kochających roślinki, więc im mniej roboty przy tym tym lepiej
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2009-05-02 o 10:24 Powód: literówka |
||
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
ale gratulacjeCytat:
![]() Cytat:
no tylko niech mi sie mały łobuz zaklimatyzuje to mam nadzieje ze uda sie wszystkim żonkom dogadać w jakąs sobote i że bedziecie miały ochote przyjechać a co do porodu to tak . Zaraz mnie podłączyli pod ktg na sali i okazało sie ze nawet mam skurcze takie powyżeej 50% no ale ja ich nawet nie czułam . Sobote nic, niedziela już troszke czułam te skurcze ale leciutko i dopiero w poniedziałek juz były takie mocniejsze i tak co 6,7 minut, badanie podwozia itp itd a wieczorem zaczeły sie nawet co 4 minuty. O 21.30 podłączyli mnie pod ktg i przy 4 skurczu poczułam cieło między nogami. Myślałam ze to może wody ale jak zadzwoniłam po położną okazało się, że to krew. Mówie wam jak sie przestraszyłam bo to krwawienie naprawde było duże . Piguła mnie na wózek i jedziemy na góre a ja za telefon i dzwonie po męża . Okazało się ze zaczeło sie łożysko odklejać no i niestety cięcie musiało być natychmiast Na szczescie mąż zdążył wiec zdązył mnie jeszcze chociaz podtrzymac na duchu bo bałam sie okropnie. Oczywiście nie mogłam miec znieczulenia ogólnego bo byłam po posiłku wiec brałam czynny udział w porodzie . Najgorze jest to ze nie czekali az mnie całkiem złapie znieczulenie wiec troszke mnie bolało jak mi brzuch rwali i troche im pokrzyczałam . Najlepsze jest to że anestezjolog i lekarz byli tacy dowcipnisie ze czułam jak mi sie brzuch trzęsie tak sie śmiałam cały czas, a oni nabijali sie ze wszystkiego co ja powiedziałam . Ogólnie wszystko jest super tylko szwy mnie ciągnął i jeszcze mnie brzucho boli ale we wtorek jade na zdjęcie ichFoteczki jeszcze porobie bo te co mąż pokazywał to takie prosto po porodzie wiec mała jeszcze byłą wymordowana no i grubsza bo teraz ma 3480
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
O matko! Malpka! Nie miałaś ogólnego znieczulenia?! I żartowałaś sobie z lekarzami?! Podziwiam Cię Kobieto!
Dobrze, że byłaś w szpitalu i że wszystko dobrze się skończyło. Oczywiście czekam na więcej fotek Julki i już nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę na żywo. Spora laseczka, jak na Twój malutki brzuszek.
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no cóz to wycierpiałam dla tego mojego małego łobuza ale lekarze rzeczywiście spisali sie na medal, nawet teraz mi sie chce smiac jak sobie przypomne o czym rozmawialiśmylece sie położyc póki mała spi bo mnie coś szef w brzuchu ciągnie
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Małpka dzielna z ciebie Kobieta
jeszcze raz gratulacje
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
witam weekendowo
![]() Malpka- ale mialas przezycie--jak z najgorszych horrorow - ciecie na zywca! ale dzielna jestes GRATULACJE ![]() a ja leniuchuje bo wczoraj malz mnie zagonil do roboty na budowie i wrocilam zmachana jak nie wiem co..rece jeszcze mnie bola... a jak u Was mija weekend?? ps. zaczelam diete! od wczoraj na razie wytrzymuje...ciekawe jak dlugo :P
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Małpka... o rany, co to za horrory nam tu opowiadasz
![]() ale ty to jesteś dzielna kobitka... szacun A ja jutro wreszcie na grilla jadę, jednak zaliczę jednego w czasie majówki Tak więc robię zwałkę na kanapę teraz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Małpka jeszcze raz gratulacje
![]() A ja już mam praktycznie całą wyprawkę dla synka
|
|
|
|
|
#103 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Małpka dzielna z Ciebie kobieta ![]() No i czekamy na więcej zdjęć Julki U mnie średnio - złapałam dziś jakiegoś doła, nic mi nie pasuje i ogólnie jest beznadziejnie łażę bezczynnie i bez celu po domu, dobrze, że już wieczór, może jutro będzie lepiej ![]() A jutro mój imieninowy grill, na którego w ogóle w tym momencie nie mam ochoty Cytat:
Cytat:
No, ale z tym rodzeniem to jeszcze poczekajcie z synkiem
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
W Tatry, na przedłużony weekend. Jedziemy całą bandą z pracy, chyba z 12 osób.
|
|
#105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za miłe słowa o Julce
żebyście usłyszały jak sie zaczełam drzeć jak mi brzuch zaczeli rozrywać no ale w końcu anestezjolog kazał krzyczeć jak bedzie boleć to krzyczałąm Cytat:
coś mi dzisiaj mała strasznie marudziła cały dzień i tak płakała ze az mi sie serce ciachało, bo ani cyca nie chciała, ani na rekach ani wogóle nic tylko ryczała a ja z nią tak mi było smutno ze nie wiem co jej jest teraz spiucha mam nadzieje ze pośpi długo i jutro bedzie lepieji powodzenia w diecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a doła trzeba zakopać
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
no to na pociechę wszystkim zasmuconym, kwiatki z botanika
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak pusto dzisiaj
ale fajna wiosenna foteczka
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochanieńkie
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam doła ...
Podejrzewam, ze ten dóóóóóóóóóóóół będzie się tylko pogłębiał ... Nie bedę Wam smęcić, bo pewnie całą powieść bym napisała a na to nie mam czasu, a poza tym jakoś o takich osobistych sprawach nie potrafię pisać na forum tym bardziej, ze nie jest zamknięte. Tola no to trzymam kciukasy za poniedziałek!!! Napisz może na PW co to za praca i skąd ją wytrzasnęłaś. A jak opieka nad Mikim, kto do wakacji się nim zajmie? Sija Ania ma cudne te włoski, mam nadzieję, że wreszcie się zbiorę i ją zobaczę na żywca. Małpka, podziwiam za odwagę w kwestii krojenia na żywca , a jeśli chodzi o poród to zazwyczaj tak jest, że nie bedzie tak jak sobie wymarzymy, znasz kogoś kto sobie zaplanował ta uroczystość i mu wyszła A na grilla to się piszę. Ja niestety w ten weekend w domku, z mężem toczę wojnę więc nigdzie się nie wybraliśmy a moi znajomi w rozjazdach więc lipa. Przyjaciółka pojechała na wieś i nie bardzo mam komu się wyżalić. Annabel fajne przyjęcie urodzinowe!!! Jak to samochód się palił, jejku, nie mogę sobie tego wyobrazić ... ![]() Selka i jak zrobiłaś w koncu zakupy wyprawki? Miss.hot wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! Jodie i jak tam sprawa wesela? Pozdrawiam i buziaki!
|
|
#110 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wozek wybrany super!!co do rodzenia to robb to pranie i prasownie jeszcze conajmniej z miesiac i dopiero wybieraj sie rodzic ![]() Cytat:
miss.hot najlepszego z okazji imienin!! ![]() Cytat:
bawcie sie dobrze!Cytat:
eeee juz po diecie dlugo to nie wytrzymalam,co?! ale dzis rano nie moglam sie podniesc z lozka, rece mi sie trzesly, ledwo na nogach stalam i musialam cos konkretnego zjesc a ze mama upiekla szarlotke...no to na sniadanie akurat ehhh diety to nie dla mnie... ja straaasznie potrzebuje cukru w organizmie ![]() chyba musze wiecej sie ruszac i moze mniej jesc...ale ja taaaak lubie jesc!!!! Cytat:
3mam kciuki zeby sie ulozylo po Twojej mysli... musi byc dobrze, przeciez nowy watek zaczelysmy z dobrymi wiadomosciami
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|||||
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki!
a ja dziś leżakuję, kiepsko się. ale miałam fajne dwa dni więc nie żałuję jedngo dzionka. w piątek byliśmy w storczykarni - wrażenia kiepskie a wczoraj byłam w bałtowie i ćmielowie. w bałtowie bawiłam sie jak dziecko - skakałam na trampolinie i ujeżdżałam byka pełne szaleństwo i do tego dogadałam nowy biznes co do grilla - zapraszam wszystkie chętne do mnie do lublina - 16.05 - !możemy grillować do woli - miejsca noclegowe tez sie znajdą dla chętnych! a teraz jako że cytowanie działa jak działa popiszę ot tak sobie ![]() martuko - sukienka dokładnie ta z warkoczem plecionym na plecach ale rozmiaru brak w RzeszowieRuda - wiedziałam że trafię w idealny zegarek ! a fotka super!! Małpka - dzielna z Ciebie kobieta Selka - super ze wyprawka gotowa, jeden powó do stresu mniej a co do pisma procesowego mojego męża to też nie wiem czy tak można - raczej nie i dlatego jestem zła bo znowu odroczą ;( zwłaszcza że o zwrot kosztów podróży można sie zwrócić do sądu. Tola - zrobiłam zdjęcia dla Ciebie, jutro jak nie zapomnę wstawię Bandola - jak masz ochotę pogadać to w czwartek zapraszam na spacer lub do piaskownicy katey - a moze dieta mż wr - mi pomaga Annabel widzę że impreza udana, też byłam na urodzinach w magic parku ale w stylu zygzak - fajna sprawa! Miss.Hot
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
pozdrowienia dla żonek. wrociliśmy ze wsi, nareszczie dzisiaj była łądna pogoda, więc trochę sobie mna słonku posiedzialam. Teraz muszę sie przespać bo praca czeka.. więc zmykam
![]() A dla Misshot najlepsze życzenia imieninowe: |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Miss.hot! Jak tam się grill udał? Najlepsze życzenia imieninowe!
Selka! Super, że jakoś udało się skompletować rzeczy dla maluszka. Bandola! Chyba domyślam się, skąd ten dół. Kurcze, strasznie bym chciała się z Tobą spotkać i pogadać, ale póki co nie chcę się umawiać, bo nawet nie wiem, w jakich godzinach będę pracować. Mam nadzieję, że jutro wszystko się wyjaśni. Napiszę Ci PW, ale jutro, żeby nie zapeszać, wszak umowy ciągle brak. Jodie! A gdzie Ty tego grilla robisz 16.05? Ruda! Fajnie, że wyjeżdżacie, rozerwiecie się trochę. Ojej, jutro będzie ciężki dzień, ale mam nadzieję, że wszystko się jakoś poukłada. Buziaczki!
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Tola u mnie w Lublinie w domu
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
No ja na grilla bardzo chętnie, tylko, że oczywiście mój małż pracuje 16-go. Tak więc ja w pakiecie z Mikim jakby co. A to z jakiejś okazji ten grill czy jak? I gdzie się mieści ten Twój dom?
I nie zapomnij o zdjęciach jutro! Buźka!
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze ja nie Lublin ale jak którejś sie bedzie bardzo nudzić Cytat:
julka za mała na wyprawy a na zostawianie tez za mała
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
A dół zakopany Dzięki dziewczynki Cytat:
![]() A smutki już zakopane Grill wczorajszy wspaniale się udał - pogoda i towarzystwo dopisało Z rana byłam na badankach, a teraz już w pracy
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuu ja też dzisiaj już w pracy...
trudno się było zwlec po 3 dniach lenistwa, ale jeszcze tylko trzy dni i góry
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Majówka udana, piękna pogoda. Troszkę zdjęć z Roztocza
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

No i nie wiem czy sobie pojeżdżę, bo mój mąż właśnie gasił nasz samochód
Zapalił się przy uruchamianiu

05.07.2008
Dobrze, że byłaś w szpitalu i że wszystko dobrze się skończyło. Oczywiście czekam na więcej fotek Julki i już nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę na żywo. Spora laseczka, jak na Twój malutki brzuszek.

....