![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i dieta turbo
Witam Was wszystkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
no mam taką nadzieję... Jeszcze dziś ruszam na zakupy....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Wlasnie dziewczyny jakie mozna jesc owoce i czy mozna jesc jogurty?? moze ktos by mi przyblizyl co mozna jesc co pojde na zakupy i wszystko kupie co trzeba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Z owocków mozna jeść :
- czereśnia -mango -limonka - maliny -jeżyna -grejpfrut -nektarynka -figi -cytryna -śliwki -morela -ananas -jagody - kiwi -truskawki -melon -gruszki - papaja -jabłka - pomarańcza -winogrona -brzoskwinie Jogurciki niestety trzeba odstawić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i też od dzisiaj zaczęłam.. za pół godziny muszę zjeść posiłek .. a jestem już taka najedzona ![]() mam nadzieję ze zrzucę w ciągu tych 10 dni 3 kg ![]()
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-12 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
dzieki za informacje o owocach
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Madzia8103 Czas edycji: 2009-05-12 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Witajcie współturbodietkowiczki
![]() Też dziś zaczęłam. Na śniadanie winogrona (pomarańczy już nie wcisnęłam, a wcale dużo nie zjadłam... może z 15-20 kulek winogron). Później zjadłam jajka z szynką, ale zamiast majonezu wymieszałam z Almette z papryką. Nie znoszę majonezu - jest straszliwie tłusty, a takie Almette ma cztery razy mniej kalorii. Doprawiłam jeszcze słodką papryką w proszku. Jak myślicie? Czy takie wariacje mogą mi popsuć ostateczny cel? Zamieniam na miej kaloryczne... O przyprawach w diecie nic nie ma... A o pominięciu składnika też nie napisano (nie wolno pomijać tylko posiłków). Dietka BARDZO mi się podoba, jest oparta na najzdrowszych składnikach (no może nie ma pełnych zbóż, ale to tylko 10 dni) i ciągle można jeść (miałam problemy z podjadaniem). Mam nadzieję, że wytrwamy ![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2009-05-12 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Przyczajenie
|
ja też się zastanawiam ja to będzie z tymi 6-cioma posiłkami... Zawsze jadłam o 7 rano sniadanko i koło 15 obiadek (złożony z kanapki,lub kogurtu) i koniec. Nie wiem jak to będzie ale wiem że jak chcę to muszę...
![]() zaczynam od jutra,narazie rozpisałam sobie posiłki na 3 dni bo jakoś ciężko mi ustawić to wszystko w sensownym porządku. Wieczorem śmigam na zakupy...nie pamiętam kiedy w tygodniu jadłam kurczaka,ale teraz nadrobie ![]() to od jutra czas start! ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
no właśnie... jak to jest z tym pominięciem składnika? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
![]()
dziewczyny a co powiecie o dodaniu pestek dyni? ciekawa jestem, bo nie raz czytałam że w dietach są bardzo pomosne gdyż chamują wchłanianie się tłuszczu do organizmu... Jak uważacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
A o jakich godzinach dziewczyny jadacie? Jak sobie równo rozplanowałyście te 6 posiłków? Bo ja generalnie późno chodzę spać i dosyć późno wstaję.... I jem co 2 godziny : o 11, 13, 15, 17, 19 i 21. (przynajmniej mam taki zamiar bo dzsiaj zaczęłam)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
sylwiczanka -> ja bym nie dodawała. W tej diecie nie ma tyle tłuszczu, żeby go trzeba było jeszcze dodatkowo pestkami dyni absorbować.
pocieszna -> dziś też miałam pierwszy posiłek o 11:00 ![]() Powiem Wam, że jestem naprawdę niesamowicie syta ![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2009-05-12 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Co do pestek dyni to ja nie mam pojęcia, bo na pestki i orzechy jestem uczulona... Ja się zastanawiam czy ogórki muszą być surowe czy można jeść kiszone, bo ja za surowymi nie przepadam...
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- ja tez jestem strasznie syta a tu mi się zbliża pora czwartego posiłku... Zrobiłam sobię sałatkę z pomidora, rzodkiewek, ogórka (surowego niestety) i szynki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak myślicie dobrze rozplanowałam ? też jestem strasznie syta.. dzisiaj w ogóle głodu nie czułam . ![]() i jeszcze ta woda.. już z 1,5 litra wypiłam na pewno.. przez to często do kibelka chodzę ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- dziewczyny mam pytanko.. ale to w ogóle nie dotyczy dietki. jestem tu od nie dawana i nie wiem zbytnio jak założyć nowy wątek. nu wiem trochę to głupie ![]() pomoże ktoś ? ![]()
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Jak wejdziesz na jakikolwiek zbiór wątków/tematów, to na górze, po lewej stronie znajdziesz pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowy wątek"
![]()
#107 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj kończę pierwszą serię dietki 9-dniowej ![]() 2,5 kg w dół. Jestem bardzo zadowolona z tej diety, tym bardziej, że z godzinami różnie bywało. Jak byłam w domu to dokładnie co 3 godzinki, ale jak już na uczelni- to czasami po 5 godzin nie jadłam. Albo mój pierwszy posiłek czasami był o 7 a czasami o 10 ![]() Teraz zrobię sobie przerwę do niedzieli (szykuje się rodzinna imprezka w niedziele). Ale i tak będą 4 posiłki bez słodyczy i smażonego. I od poniedziałku dalej 9 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Wam juz zazdrosze spadku wagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
ja tez jem co dwie godzinki od 8.30 zaczynajac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Turbowiczki
![]() Ja od jutra zaczynam dietkę Turbo i ciekawię się czy jest coś co byście polecały szczególnie by się dietka zbyt szybko nie przejadła. Choć myślę, że dam radę wytrwać ![]() Powodzenia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Pierwsze dwa dni są trochę cięższe, a później już jest ok. Przyzwyczajasz się.
Tak sobie myślę, żeby też zacząć turbo, ale nie wiem czy dam rade, wymaga trochę więcej energii. Jakie są efekty po turbo? |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Myślę że jest tyle produktów do wyboru i taka możliwość łączenia ich ze sobą, że szybko się nie znudzi... ja jestem po pierwszym dniu i jest nie najgorzej, zapchana wręcz jestem.... A że ostatni posiłek mam o 21 to jeszcze kiwi przede mną... niewiem czy zmieszczę... do tego jakieś 2l wody wypiłam... ale fakt do toalety często chodziłam...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Widzę, że wątek rozkwita i się z tego cieszę, bo sama stosuję dietę turbo, ale jeśli dalej będą takie posty, to po prostu admini wątek zamkną. Więc jak myślisz, kogo reprezentuję? Przez to, co napisałam, to w sumie Was dziewczyny, żebyście nie doprowadziły do zamknięcia następnego wątku, bo przypominam, że już jeden na temat tych diet, jest zamknięty.
Powiedz mi tak na marginesie, jeśli Ty byś opracowała taką dietę, która na prawdę przynosi efekty itp i byś chciała na tym zarobić, to byś rozsyłała ją na forum? Wątpię... Skoro dieta się podoba i jest dobra, to myślę, że należy się jakikolwiek szacunek dla osoby, która ją stworzyła, czy może się mylę? Z resztą trudno, Wasza sprawa, ale jeśli wątek będzie zamknięty, to potem nie ma co narzekać, że taka fajna atmosfera i koleżanki były do odchudzania... Myślę, że to nie ciężko zrozumieć. Co do pestek dyni, to ja też bym sobie odpuściła, tak samo, jak radziłam wcześniej z chlebem. Pozdrawiam turbowe dziewczyny i wytrwałości życzę!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
absta! Całkowicie się z Tobą zgadzam, dlatego też...
...Madzia8103 jeśli chcesz więcej informacji, to zakup tą dietę lub porządnie poszukaj w necie! Ja właśnie jem przepyszną sałatkę z pomidora, ogórka, odrobiny cebuli i czterech plasterków polędwicy sopockiej. DELICJE ![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2009-05-12 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pierwszy dzień za mną .. nie narzekam . tylko czuję jakbym brzuch miała pełny ![]() a jak z ważeniem ? będziecie ważyć się codziennie na czczo ? czy po skończeniu dietki ? ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja się zważę jak kupię baterię do wagi :P
A ćwiczycie? Bierzecie jakieś "wspomagacze"? Ja chodzę na aeroby - dziś byłam na zaawansowanym stepie i biorę dziennie przed treningiem jedną kapsułkę Thermo Speed Extreme. No i jeszcze smaruję się Cellu-Metric'iem ![]() Wszystko zaczęło się dnia dzisiejszego ![]() ![]()
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi... "Tu się nic z powietrza nie bierze. Trzeba nad sobą pracować." W. Cywiński Po obliczeniu mojego BMI okazało się, że jestem za niska... ![]() Edytowane przez podblond Czas edycji: 2009-05-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
ja się ważyłam tak co trzeci dzień
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() teraz zrobię sobie przerwę w ćwiczeniach i wspomagaczach.. bo chyba do tej dietki ćwiczyć nie trzeba .. ![]() ![]() myślę ze jak dobrze mi pójdzie z dietką to zastosuje ją jeszcze raz i potem znowu do ćwiczeń wrócę .. już parę dni nie skakałam na skakance i trochę mi jej brakuje hehe ![]()
67-66-65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 Edytowane przez eMisss Czas edycji: 2009-05-12 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja z jednej strony nie mogę się doczekać, aż tę dietę zacznę, ale z drugiej ciężko mi zacząć ze względu na braki w lodówce
![]() Ja chcę już zacząć!
#120 |
Raczkowanie
|
![]()
Rynolka wielkie dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.