![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki i perfumy Dior, Cacharel, Lancome, CK, Puma
To może dobierzesz sobie coś jeszcze?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Pisałam wyżej, że w wątku nic już mnie nie zainteresowało - ewentualnie paris night - ale nie wiem jak byś widziała ewentualną wymianę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Kurcze, fajnie by było, tylko że to mi się strasznie niekalkuluje... A nie mogłabyś może jakichś odlewek dorzucić? Albo jakichś malutkich perfumek?
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- To może Celine Dion + Premier Jour w zamian za resztkę Amor Amor + Biosilk jedwab do włosów?
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
dam znac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() czy Tresor (Lancome) EDP 7,5ml Poeme (Lancome) 4ml chodzi o te rzeczy? ![]() Czy mianiturki są swieze? Moze cos dobierzesz jeszcze? ZA L'air du Temps Miracle EDP 5ml ??
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-05-10 o 09:30 Powód: dokładka ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tresor 7,5ml ---> odlewka Chloe by Chloe L'air du temps ---> odlewka Kenzo Summer Poeme ok. 3 z 4ml ---> odlewka Kenzo Le monde est beau Miracle ok. 3 z 5ml ---> odlewka Givenchy summer coctail Jeśli chodzi o świeżość: L'air du temps - na pewno świeże ![]() Tresor, Poeme i Miracle mam w wersji z pudełeczkami, ale co do świeżości nie jestem pewna, wydaje mi się że powinno być OK, ale nie daję gwarancji ![]() Jak duże byłyby odlewki (tzn. ile ml)?
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
co za zestaw haute collection?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
hmm... u Ciebie interesuje mnie bardzo Pink Sugar, ale pewnie nie dasz
![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kurcze, myślałam, że trochę większe te odlewki będą... No nic. To może umówmy się, że z każdego zapachu dasz mi po 5ml? Tylko że zamiat Givenchy, Escada Incredible me, OK? ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- hmm... odlewka 1 zapachu za miniatury 5 innych? słabo... ![]() Zależy jeszcze jak duża ta odlewka. Bo jak nieco większa, to możemy zrobić tak, że dam Ci zestawik za odlewki Paco Rabanne Pour Elle (metal edition), Pink Sugar Aquoliny i Inferno Paradiso Benettonu ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisałam, że tylko jedną. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
czy różni się coś zestaw
Haute Collection Paris-New York od tego drugiego?? Czy masz jeszcze jabłuszko niny ricci?? L'air du Temps EDT -to sa 2ml? czy tyle ci pozostało z miniaturki?? Podsumowując,chciałabym (za każda odpowiedź daje wieksza liczbe miniaturek xD ![]() L'air du Temps EDT poeme miracle tresor nina ricci Proponuje Chloe by chloe, Givenchy summer coctail, Escada Incredible me, Kenzo summer, kenzo le monde est beau. I teraz sama sie musze zastanowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
może 20ml Aquoliny i 15 Benettonu?
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
cos za pumę? odp prosze u mnie
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na Ninę też. Więc ostatecznie proponuję: L'air du Temps (flakonik ma 2ml pojemności, jest całkowicie pełny) poeme (3 z 4ml) miracle (3 z 5ml) tresor (7,5ml, pełny flakonik) za: Chloe by chloe (5ml) Escada Incredible me (5ml) Kenzo summer (5ml) kenzo le monde est beau (5ml) Pasuje? ![]() Jeśli tak, to zapraszam na PW ![]()
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ok. Pod warunkiem, że świeże? Aha, jedna rzecz... nie mam atomizerków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Szkoda!
No nic, pozdrawiam i życzę udanych wymian! ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Chanel Chance eau fraiche (14ml) +Aquolina Pink Sugar (10ml) +Benetton (6ml) w zamian za: zestaw Haute Couture dobrze mówię? Jeśli może być tak jak napisałam, to zapraszam na PW ![]() aha, zauważyłam pytanie o świeżość. Tak, świeże ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dziewczyny (Basiek93, Marei, toya2006), jeśli odpiszecie mi jeszcze dzisiaj, to będę mogła wysłać Wam perfumki już jutro ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jedyna data, jaką wyczytałam na pudełku, to COPYRIGHT 2002. Wydaje mi się, że to nie jest data produkcji, poza tym dostałam ten zestawik bardzo niedawno! I sądzę, że ten kto mi je wręczał, kupił je świeżo w perfumerii. Ale ponieważ jest to prezent, nie mogę ręczyć.
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Zaraz, zaraz, bo nie rozumiem. Czyli byłoby wtedy:
Chanel Chance eau fraiche (14ml) +Aquolina Pink Sugar (10ml) +Benetton (6ml) w zamian za: zestaw Haute Couture dobrze mówię? Jeśli może być tak jak napisałam, to zapraszam na PW ![]() aha, zauważyłam pytanie o świeżość. Tak, świeże ![]() Ok! Zgoda. Ide na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Nie mam juz pustych atomków-musiałabym kupić. Nie jestem pewna tej wymianki szczerze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
A więc szczerze uprzedzam, nie ma 100% pewności, ale wydaje mi się, że OK. Na szczęście ewentualnie będziesz mi dawać tylko odlewki, więc w razie czego nie stracisz np. całego flakonu ulubionych perfum ![]() I od razu też mówię: Nina Ricci jest całkiem świeża. Ja jestem do wymianki nastawiona bardzo entuzjastycznie ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
niestety nigdzie nie mieli tego zapachu celine dion, a w ciemno bym nie chciała brać, także zrezygnuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.