|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki i perfumy Dior, Cacharel, Lancome, CK, Puma
To może dobierzesz sobie coś jeszcze?
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wyżej, że w wątku nic już mnie nie zainteresowało - ewentualnie paris night - ale nie wiem jak byś widziała ewentualną wymianę.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, fajnie by było, tylko że to mi się strasznie niekalkuluje... A nie mogłabyś może jakichś odlewek dorzucić? Albo jakichś malutkich perfumek?
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- To może Celine Dion + Premier Jour w zamian za resztkę Amor Amor + Biosilk jedwab do włosów?
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak właśnie jest to zapraszam na PW
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i musiałabym zapoznac się z paris night, nie chciałabym brac w ciemno
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
dam znac
myślę, że do poniedziałku dam radę
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
czy Tresor (Lancome) EDP 7,5ml Poeme (Lancome) 4ml chodzi o te rzeczy? mogę zrobić odlewke Kenzo Summer i Chloe by Chloe.Czy mianiturki są swieze? Moze cos dobierzesz jeszcze? ZA L'air du Temps Miracle EDP 5ml ??
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-05-10 o 10:30 Powód: dokładka ;D |
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tresor 7,5ml ---> odlewka Chloe by Chloe L'air du temps ---> odlewka Kenzo Summer Poeme ok. 3 z 4ml ---> odlewka Kenzo Le monde est beau Miracle ok. 3 z 5ml ---> odlewka Givenchy summer coctail Jeśli chodzi o świeżość: L'air du temps - na pewno świeże Tresor, Poeme i Miracle mam w wersji z pudełeczkami, ale co do świeżości nie jestem pewna, wydaje mi się że powinno być OK, ale nie daję gwarancji Naniosłam trochę na skórę, powąchałam, i wydają się OK, trzymają się już parę godzin.Jak duże byłyby odlewki (tzn. ile ml)?
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 15:27 |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
co za zestaw haute collection?
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
hmm... u Ciebie interesuje mnie bardzo Pink Sugar, ale pewnie nie dasz
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze,najbardziej zal będzie mi oddać ochloe wiec tego dam najmniej pozostałych moge dac więcej. Np givenchy summer coctail 6ml, chloe 4. kenzo le monde est beau i summer tez po ok 5. Z tym ze givenchy jeszcze nie przysłai mi z truskawi,to moze potrwac jeszcze z tydzien.
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jeszcze je sprawdzałam, pachną dobrze.kurcze, myślałam, że trochę większe te odlewki będą... No nic. To może umówmy się, że z każdego zapachu dasz mi po 5ml? Tylko że zamiat Givenchy, Escada Incredible me, OK? ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- hmm... odlewka 1 zapachu za miniatury 5 innych? słabo... ![]() Zależy jeszcze jak duża ta odlewka. Bo jak nieco większa, to możemy zrobić tak, że dam Ci zestawik za odlewki Paco Rabanne Pour Elle (metal edition), Pink Sugar Aquoliny i Inferno Paradiso Benettonu
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pisałam, że tylko jedną. Napisz ile chcesz czego, tylko paco nie chce odlewac, szukam wymiany za cały flakon jednak, wiec z innych prosze wybierz i napisz ile
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
czy różni się coś zestaw
Haute Collection Paris-New York od tego drugiego?? Czy masz jeszcze jabłuszko niny ricci?? L'air du Temps EDT -to sa 2ml? czy tyle ci pozostało z miniaturki?? Podsumowując,chciałabym (za każda odpowiedź daje wieksza liczbe miniaturek xD ) ale to juz naprawde chce:L'air du Temps EDT poeme miracle tresor nina ricci Proponuje Chloe by chloe, Givenchy summer coctail, Escada Incredible me, Kenzo summer, kenzo le monde est beau. I teraz sama sie musze zastanowić ![]() |
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
może 20ml Aquoliny i 15 Benettonu?
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
cos za pumę? odp prosze u mnie
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na Ninę też. Więc ostatecznie proponuję: L'air du Temps (flakonik ma 2ml pojemności, jest całkowicie pełny) poeme (3 z 4ml) miracle (3 z 5ml) tresor (7,5ml, pełny flakonik) za: Chloe by chloe (5ml) Escada Incredible me (5ml) Kenzo summer (5ml) kenzo le monde est beau (5ml) Pasuje? ![]() Jeśli tak, to zapraszam na PW
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. Pod warunkiem, że świeże? Aha, jedna rzecz... nie mam atomizerków
Jak masz takie duże to Ci za nie zapłacę. Chyba, że pasowaloby Ci 15ml aquoliny (lub benettonu) plus 14ml chanel chance eau fraiche (bo chanelki sa drogie). To byłby mniejszy problem, bo chanel mam w atomku, mam jeden 10ml atomek i 6ml w probkach bym dala aquoliny lub benettonu albo 10ml jednego i 6 drugiego.
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Szkoda!
No nic, pozdrawiam i życzę udanych wymian! ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Chanel Chance eau fraiche (14ml) +Aquolina Pink Sugar (10ml) +Benetton (6ml) w zamian za: zestaw Haute Couture dobrze mówię? Jeśli może być tak jak napisałam, to zapraszam na PW ![]() aha, zauważyłam pytanie o świeżość. Tak, świeże ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Dziewczyny (Basiek93, Marei, toya2006), jeśli odpiszecie mi jeszcze dzisiaj, to będę mogła wysłać Wam perfumki już jutro ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Jedyna data, jaką wyczytałam na pudełku, to COPYRIGHT 2002. Wydaje mi się, że to nie jest data produkcji, poza tym dostałam ten zestawik bardzo niedawno! I sądzę, że ten kto mi je wręczał, kupił je świeżo w perfumerii. Ale ponieważ jest to prezent, nie mogę ręczyć.
Edytowane przez just green Czas edycji: 2009-05-10 o 19:22 |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz, zaraz, bo nie rozumiem. Czyli byłoby wtedy:
Chanel Chance eau fraiche (14ml) +Aquolina Pink Sugar (10ml) +Benetton (6ml) w zamian za: zestaw Haute Couture dobrze mówię? Jeśli może być tak jak napisałam, to zapraszam na PW ![]() aha, zauważyłam pytanie o świeżość. Tak, świeże ![]() Ok! Zgoda. Ide na PW |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam juz pustych atomków-musiałabym kupić. Nie jestem pewna tej wymianki szczerze
Ufam Ci,z tym ze ładnie pachna ale mimo wszystko ta data mnie zniecheca.Jesli sie zdecyduje to napisze jeszcze dziś. Pozdrawiam Cię )
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A więc szczerze uprzedzam, nie ma 100% pewności, ale wydaje mi się, że OK. Na szczęście ewentualnie będziesz mi dawać tylko odlewki, więc w razie czego nie stracisz np. całego flakonu ulubionych perfum ![]() I od razu też mówię: Nina Ricci jest całkiem świeża. Ja jestem do wymianki nastawiona bardzo entuzjastycznie , ale ponieważ nie daję ci gwarancji, to jest to całkowicie Twój wybórPozdrawiam!
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nigdzie nie mieli tego zapachu celine dion, a w ciemno bym nie chciała brać, także zrezygnuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Kurcze,najbardziej zal będzie mi oddać ochloe wiec tego dam najmniej
) ale to juz naprawde chce:
Ufam Ci,z tym ze ładnie pachna ale mimo wszystko ta data mnie zniecheca.Jesli sie zdecyduje to napisze jeszcze dziś. Pozdrawiam Cię