Jak sie potoczyly losy waszych ex? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-12, 09:11   #91
Mocny Akcent
Dolce vita

Dot.: Jak sie potoczyly losy waszych ex?

Tak naprawdę miałam 1 poważny związek (2,5 roku). Chłopak miał problemy emocjonalne....nie życzę mu źle, ale cieszę się, że udało się to zakończyć. Czasem sms, czasem ktoś szepnie, że widział exa z jakaś dziewczyną....

A reszta exów? 3 się ożeniło i mają dzieci, jeden za granicą, jeden ma narzeczoną, reszta mnie nie interesuje.
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 12:30   #92
Daenerys
Wtajemniczenie

Moj pierwszy ex wiem ze zalozyl jakas firme w Poznaniu, miejmy nadzieje, ze dobrze mu sie wiedzie z ta firma, bo byl to dobry, pracowity i uczciwy czlowiek. Mam do niego pewien sentyment, bo rozstalismy sie w przyjazni. Jeszcze jakis czas temu nawet napisalam do niego smsa. Zycze mu dobrze.
Drugi ex dla odmiany zycze mu jak najgorzej. Chyba mnie znienawidzil jak go zostawilam, zenujacy czlowiek. W ogole co ja w nim widzialam?

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 19:24   #93
2018070520180950
Konto usunięte

na szczescie mojego 1 exa nie spotykam ale wiem ze ma laske gdzies w moich okolicach
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 20:06   #94
Asienka187
Zakorzenienie

ex nr 1: szczęśliwie związany od 3 lat. Kontakt tylko przez telefon, bo wyprowadził się na 2 koniec Polski

ex nr 2: robi kariere piłkarza, wolny, szuka żony (świetny facet swoja drogą)

ex nr 3: Żonaty i bardzo szczesliwy

ex nr 4: Ani widu ani słychu (najdłuższy staż bo 3 lata ze sobą. Mieszkamy niedaleko siebie, ale od 1,5 roku od rozstania go nie widziałam. Rozstanie w wielkiej kłótni)

Ogólnie z Panami 1,2,3 mam kontakt i bardzo przyjacielskie stosunki. Pan nr 4 no cóż....

jest jeszcze Pan nr 5 z ktorym byłam w zwiazku bez zobowiązań. Bardzo zapracowany, wyrywa naiwne nastolatki Mamy świetny kontakt i gadamy od czasu do czasu (rozstalismy sie bo poznałam obecnego Tż i się zakochałam )

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2009-06-04 o 20:11
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 20:33   #95
mimochodem
Raczkowanie

Był tylko jeden ex jak narazie
co robi? uczy się zapewne, po rozstaniu korzystał z życia o czym musial informowac caly swiat wklejajac mase fotek na nasza klase i ustawiajac szalone opisy, ktore z pewnoscia nie mialy sprawic mi wiekszego bolu o.O a to nie ja zerwalam,ale coz
nie wiem co obecnie u niego slychac- widujemy sie z daleka, on zawsze spuszcza glowe w dol i przyspiesza kroku ^^ dzieciak (:

talia: 64->60
biodra: 90->85
udo: 52->49

mimochodem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 20:37   #96
SadLife
Raczkowanie

mój jest z dziewczyna z ktora w sumie znal sie od dziecka... nie wiem czy do konca jest szczesliwy bo jak z nim rozmawialam to powiedzial ze jej nie kocha... ale cóż... ehh
Stary 2009-06-04, 20:41   #97
TmargoT
Zakorzenienie

najważniejszy moj eks wyladował w slamsach.sory,ale to mieszkania na obrzezach miasta,gdzie eksmitują ludzi za niepłacenie czynszu.nie ma stałej pracy,a komornik zabiera mu spora część pensji.

ostatnio spotkałam mojego byłego chłopaka.przyjechal mnie odwiedzic i sprawdzić,czy dalej mam obrączkę.
wcześniejszych nie widziałam.prawdopodobnie rozpierzchli sie po świecie.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 20:49   #98
kleo14
Zakorzenienie

Ex 1: praktycznie codziennie się widujemy, nie ma nikogo, jesteśmy dobrymi znajomymi
Ex 2: tutaj było wieeeele komplikacji, ostatecznie jesteśmy pogodzeni i mamy dobre stosunki z tego co mi wiadomo nikogo nie ma, rozwija się sportowo
Ex 3: też nikogo nie ma widujemy się na imprezach, jedziemy razem (z grupką znajomych) na wakacje, mamy dobry kontakt, jest w trakcie robienia prawka

Wszystkim życzę jak najlepiej
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 21:18   #99
betika
Rozeznanie

Był kiedyś wątek w stylu "jak by się potoczył wasz los, gdybyście zostali ze swoimi byłymi."
betika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 23:08   #100
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8
Konto usunięte

mimochodem - mój eks jest teraz na etapie "imprezowicza" :P Ze znajomymi wrzuca zdjęcia na n-k, pisze kilka komentarzy, żeby każdy był pewny, że doskonale się bawił. Jest już po etapie "tęsknoty", kiedy wklejał w opis na gg kawałki tekstów piosenek (angielskich - przetłumaczone na polski, coby "trudniej" było znaleźć dany utwór), mówiących o tęsknocie za byłą (trza było znaleźć cały tekst, żeby zaczaić). Ponadto wyleciał z uczelni. Żeby nie było - to on nie chciał ciagnąć naszego związku. Szczerze mówiąc zachowuje się troche żałośnie. Ja nie zniżam się do jego poziomu i nie wrzucam w opis na gg buziaków, ani nic takiego do obecnego faceta. Mogłoby go to odrobinę ruszyć, ale jakoś mnie to nie bawi.
8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 23:24   #101
zzzielona
Wtajemniczenie

Mój eks był pierwszym, poważnym facetem, z którym byłam, dlatego nasze zerwanie było bardzo trudne. To był facet, któremu oddałam swoją cnotę i takie tam... Było mi bardzo ciężko, gdy on mi mówił, że już nic z tego, że mieszkamy za daleko. Zerwaliśmy ze sobą raz... Jak wkręcił mi, że zdradził mnie z prostytutką, żebym sama z nim zerwała... Do tego przez SMSa mi to napisał! Fakt, faktem, ja mieszkam we Wrocławiu a on w Gdyni. Potem przyznał się, że to nieprawda. Po trzymiesięcznej przerwie wróciliśmy do siebie, ale tak naprawdę to była tylko męczarnia, dla nas obojga. Zerwaliśmy znowu. Nie było dobrze... Chodziłam przygnębiona i prosiłam go o powrót... Choć znowu wkręcał mi, że mnie zdradził z jakąś laską... To w ogóle było "dobre". Przez kilka dni niespecjalnie się do mnie odzywał i w końcu napisał SMSa: "Cześć, co u Ciebie?" no to mu odpisałam, że film oglądałam i takie tam duperele, zapytałam co u niego. A on do mnie: "Zdradziłem Cię". Ryczałam jak wół, ale powiedziałam sobie "pass" i choć go prosiłam później, żeby się spotkać i dogadać, MOŻE wrócić to chyba tak naprawdę nie do końca tego chciałam... I któregoś razu poznałam swojego aktualnego chłopaka, który pomógł mi zapomnieć o byłym.

Głupia byłam i zaślepiona miłością... Byłam w stanie mu wybaczyć wiele. I w sumie nie wierzyłam za bardzo w tą "drugą zdradę"... Do tej pory w zasadzie nie wierzę. Zresztą... Teraz to mnie nie interesuje. On ma swoje życie, ja mam swoje. Czasami rozmawiamy na GG. Ostatnio nawet zapraszał mnie do Gdyni, pewnie w jednym celu, ale jeszcze mam trochę oleju w głowie i nie mam zamiaru psuć tego wszystkiego, co sobie tutaj wybudowałam. Choć przyznam, że chciałabym go jeszcze kiedyś spotkać...

A co robi mój eks? To, co robił zanim stał się moim eks... No... Może zabawia się z coraz to innymi panienkami. Chociaż nie wiem... Może gdy był ze mną też to robił, tego się nie dowiem. W każdym razie wciąż pracuje jako kelner w pewnym mejscu. Tym samym zresztą od trzech lat. Rzucił studia (psychologię) na rzecz "kariery" w gastronomii.
zzzielona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 00:22   #102
lentilka
Zakorzenienie

Ex nr. 1 - tydzień po zerwaniu wyjechał do Szwecji i słuch po nim zaginął (DOSŁOWNIE) nawet rodzice nie wiedzą co się z nim dzieje.
Ex nr. 2 - mój najlepszy przyjaciel, prawie 2 lata po ślubie, szczęśliwy ojciec, najcudowniejszej Wiktorii, w dodatku mojej chrześnicy No cóż tak to czasem bywa....
lentilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 06:40   #103
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betika Pokaż wiadomość
Był kiedyś wątek w stylu "jak by się potoczył wasz los, gdybyście zostali ze swoimi byłymi."
to wcale nie jest taki sam wątek,ponieważ nie wiem,czy jego los byłby moim losem.
napewno nie dopusciłabym do takiej sytuacji,jaką ma teraz.
to watek realistyczny,nie bajkowy
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 07:20   #104
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Jak sie potoczyly losy waszych ex?

Mój ex to moja wieelka młodzieńcza miłość...
Ja miałam 18 0n 24 jak zaczęlismy sie spotykać a podobał mi sie juz kilka lat wcześniej,tyle,że byłam jeszcze wtedy za młoda żeby coś "zakręcić"...najprzystojn iejszy chłopak w mieście,z najlepszej "paczki" na mieście...
Ale to był dziwny związek, inne panny nie dawały za wygraną i po prostu nie miałam z nim normalnego zycia,zawsze go gdzies podrywały...nie robiłam o to żadnych awantur,bo czułam,ze byłam dla niego ważna...zresztą nie chciałam go stracić,bo byłam straaasznie zakochana...Tak było przez rok...
Świat mi się zawalił na głowę jak któregos dnia zadzwonił i powiedział,że musimy odpocząć dla mnie to było oczywiste,ze po prostu ze mna zerwał.Po pewnym czasie dowiedziłam się,ze poderwała go "skutecznie" jakaś.Zaczął się z nia spotykać.Mnie jakby ktos w morde szczelił.MOCNO.Od tamtej pory nie odezwałam się do niego słówkiem.Wiem,ze to szczeniackie,ale nie potrafiłam i nie potrafie do tej pory inaczej.Stwierdziłam,że istnieje jeszcze świat bez niego,zaczęłam życ bez niego.Dało się.Po paru miesiącach poznałam fajnego chłopaka...To było 11 lat temu.Od 3 jesteśmy małżeństwem.Mamy przecudną córeczkę.Ex ożenił się z tamtą dziewczyną,ma 2 córki... Wiem,że wspominał mnie parokrotnie,że żałuje...hehhe
Najlepsze jest to,że 3 lata temu kupił mieszkanie w bloku obok mojej mamy...Chcąc nie chcąc czasem na siebie wpadniemy.Moze to perfidne co napisze,ale wiem,ze żona jego niezbyt atrakcyjna jest,a ja lubię o siebie zadbać i ładnie wyglądać,więc chłopczyna niech sobie pomarzy....A JA MAM Z TEGO TERAZ OGROMNĄ SATYSFAKCJĘ
Stary 2009-06-05, 08:28   #105
sienka
Rozeznanie

nie wiem co robi dokladnie, ale wiem ze ma dziewczyne i wyglada na szczesliwego Zycze mu jak najlepiej bo byl swietnym facetem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 08:45   #106
olina852
Raczkowanie

z tych powaznych...
ex 1 - ma dziewczyne, zdaje sie ze sa zareczeni, nie mam z nim nadzwyczjnego kontaktu ale od znajomych i ze zdjec wiem ze jest mega szczesliwy
ex2 ktory zostawil mnie dla naszej wspolnej kolezanki 5 lat temu...nadal sa razem...stwierdzam ze nie zycze im zle, pewnie jest im dobrze, sa siebie warci
no i ex 3...nie jestesmy juz razem 8 miesiecy, niby duzo ale dla mnie to nadal swieza sprawa. podobno spotyka sie z kolezanka z roku, boli nie sam fakt, bo sama tez ukladam sobie zycie, ale to ze ta dziewczynka miala na niego ochote juz kiedy bylismy razem...no coz jak widac cierpliwosc poplaca
Stary 2009-06-05, 08:59   #107
malpula
Raczkowanie

1. ma jakąś laskę, co dziwne już dość długo, nie utrzymujemy kontaktu, choć mamy wspólnych znajomych, więc wiem, co w trawie piszczy... jest skończonym palantem... ma sympatyczną dziewczynę, ale szkoda mi jej- on nie pracuje ( rzucił pracę u znajomego, bo uznał, że skoro za miesiąc będzie mgr to nie będzie jak robol pracował- od prawie roku jest bezrobotny... ), zresztą nigdy nie miał zapału... ona za wszystko płaci i tańczy jak ten zagra ... nie mój problem na szczęście, ja swoje przerobiłam
nienawidzę go za wszystko... czasu niestety nie da się cofnąć
2. rozstaliśmy się w dziwny sposób, po roku zaczęliśmy znowu ze sobą rozmawiać- jest szczęśliwy, znalazł swój ideał, nie mamy sobie nic do zarzucenia
3. porzucił mnie drań jeden... on udaje, że nic takiego się nie wydarzyło, że gra była czysta Z mojej strony trochę żalu, ale byłam naiwna i to tylko mój problem... a on- pracuje, podrywa panienki, zmienia je jak rękawiczki

a ja teraz...żyję, oddycham, uśmiecham się i jestem szczęśliwa

lepiej milczeć i być uważanym za głupca, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości

Edytowane przez malpula
Czas edycji: 2009-06-05 o 09:00
malpula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 10:41   #108
soniacz
BAN stały

pierwszy eks - po naszym rozstaniu związał się ze swoją wieloletnią przyjaciółką, straciłam z nim kontakt na ponad 2 lata. Rok temu odnowiliśmy kontakt*

Drugi eks - rozstanie w przyjaźni, która nadal trwa. Jesteśmy w regularnym kontakcie, jest ważną osobą w moim życiu. Wrócił do swojej poprzedeniej dziewczyny, planują ślub ja im kibicuję

trzeci eks - rozstanie w przyjaźni, ogromny szacunek względem siebie, spotykamy się czasem, rozmawiamy przez telefon (on mieszka na stałe w Brukseli, więc nie da się inaczej). Samotny, szuka żony

czwarty eks - rozstanie w przyjaźni, potem bardzo bliski i częsty kontakt, noce rozmowy prze telefon (co ciekawe także o nowych związkach), spotkania itd. Było naprawdę fajnie. Do czasu. Na jednym spotkaniu zachował się wobec mnie tak bezczelnie i arogancko, że wstałam od stolika i wyszłam z restauracji. On za mną krzycząc, że robię mu wstyd i urządzam sceny. Z obu stron padło mnówsto złych słow, z czego większość nie była prawdziwa i potrzebna. Aktualnie zero konkaktu. Gdybym spotkała go przypadkiem na ulicy naprawdę nie wiem jak bym się zachowała. Wiem, że spotykał się z innymi dziewczyanmi, ale że nikt mu do końca nie odpowiada. Teraz jest sam.

*Od pół roku znów jesteśmy razem. tym razem inaczej, lepiej, dojrzalej. Będzie ślub
soniacz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 11:23   #109
kaska6969
Raczkowanie

Ex nr 1: Bynajmniej nie rozstaliśmy się w przyaźni. Uraziłam jego "dume" bo z nim zerwałam i nie chciałam się przyjaźnić więc rozsiewał różne ploty na mój temat A teraz co chwila jest zakochany a później nieszczęśliwy bo kolejna dziewczyna go rzuca i jakoś mu niewychodzi. Niestety jestem zmuszona oglądać go na zajęciach bo jest na tym samym kierunku co ja a pracuje w firmie windykacyjnej od niedawna-wiem bo mój brat też tam pracuje.

Ex nr 2: Chyba jest ciągle sam, nie może nikogo tak na poważnie znaleźć odkad się rozstaliśmy abyło to w 2007r. Wiem też,że ma prace,studiuje i mieszka już sam- właśnie jest w trakcie remontowania swojego mieszkania.

Ex nr 3: Po tym jak dowiedziałam się o jego licznych zdradach i go kopnęłam w tyłek rzucił prace i wyjechał z miasta. Osiedlił się w mieście niedaleko,pracuje i z tego co wiem dobrze mu idzie w pracy. A poza tym to nic się nie zmieniło. Dalej imprezuje na całego (albo i bardziej) i zalicza kolejne panienki

Ex nr 4: Krótki epizod z chłopakiem na odległość, kompeltnie się to nie sprawdziło. Mam z nim coraz mniejszy kontakt bo już nawet na gg nie rozmawiamy. Jakoś nie widzię sensu podtrzymywania takich znajomości. Pracuje i studiuje miał jakąś dziewczyne niedawno ale nic z tego nie wyszło bo podobno leczy się z uczucia do mnie no i zaczął ostro imprezować.

Mam nadzieję, że więcej ex-ów do "kolekcji" nie będzie!! Amen.
Porażkom mówię stanowcze NIE!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-05, 11:26   #110
Adrenalina88
Raczkowanie

Jeden ma dziewczynę już 2 lata, ale z tego co wiem szczęśliwy nie jest. Drugi korzysta z życia i zmienia dziewczyny co dwa tygodnie - taki typ. O innych wiem niewiele i jakoś nie potrzebne mi te informacje.

Każdemu szczęścia życzę z całego serca.
Stary 2009-06-05, 11:40   #111
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja moze bym normalnie go traktowala jak by mnie zostawil po ludzku a nie z dnia na dzien prawie bez slowa, dzieciak byl oj dzieciak z niego:/
skąd ja to znam

nie interesuje mnie za bardzo co u Niego słychać

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 11:41   #112
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

Mój pierwszy ex, z którym byłam 2,5 roku ma już żonę i synka (rzucił mnie dla tej laski ). Nie utrzymujemy ze sobą kontaktu.

Drugi ex też ma już żonę i dziecko. Z nim też nie utrzymuję kontaktu

Z trzecim exem rozstałam się niecałe 3 miesiące temu w niezbyt przyjaznej atmosferze, ale od czasu do czasu smsujemy ze sobą.
Kaza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 13:26   #113
Jagoda90
Zadomowienie

okazali się bardzo beznadziejni ( ładnie mówiąc) to niech robią co chcą

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 14:26   #114
Nika0503
Zakorzenienie

ex 1. - trenuje boks i chyba to jego jedyny sens życia...
ex 2. - flirtuje z moją przyjaciółką (mi to nie przeszkadza)
ex 3. -ma żonę i dziecko
ex 4. - zerwałam z nim pół roku temu, do tej pory zdążył mieć już 3 dziewczyny... które naturalnie bardzo kochał itp. dalej jest nieodpowiedzialnym dzieciakiem
Nika0503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 15:26   #115
Wertka
Raczkowanie

Ja miałam jeden poważny związek(2 lata). Potraktował mnie chamsko i rzucił. Nie interesuje mnie co u niego, niech będzie mu jak najlepiej. Od znajomych wiem, ze wypytuje się co u mnie słychać, z naciskiem czy jestem z kimś obecnie związana
Wertka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 15:39   #116
anka_85
Zakorzenienie

nie wiem szczerze mówiąc, nie interesuje mnie to i w sumie brzydko mówiąc mam to dokładnie tam, gdzie słońce nie dochodzi

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 16:37   #117
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Po tym jak mnie zostawił,dla pewnej pannicy,spodził jej dzieciaka albo ona go złapała na dzieciaka,wzieli lub cywilny póki brzucha jeszcze nie było widac,urodził im sie synalek,noi sobie żyja niewiem czy szczęśliwie ( nie obchodzi mnie to ),po fotach szczęścia niewidac. Więc żyje sobie ten mój eks Shrek z Fioną.
boże..to tak jak mój EX!!

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Bachata Pokaż wiadomość
Pewnie gnije w domu przed kompem grając w jakąś grę sieciową, przynajmniej takim go zostawiłam ponad dwa lata temu i od tego czasu słowem się do siebie nie odezwaliśmy na całe szczęście

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Dociakowa Pokaż wiadomość
Lexie masz rację cisnąćz kogoś to po prostu-nabijać sie
a polewczy... no to chyba... śmieszny..
taaak . tak to trzeba interpretować
Stary 2009-06-05, 22:27   #118
izaxxx
Raczkowanie

GG do izaxxx

Moj eks ma sądowy zakaz zbliżania sie do mnie.
Co u niego? Chwali sie na miescie, ze bzyka małolaty.
Bezrobotny, mieszka z rodzicami, lat 30.
izaxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-05, 23:57   #119
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c
Konto usunięte

moj sie do mnie nie odzywa bo dostal w dziub od obecnego Tż, takze nawet nie wime co u niego
najlepsze ze go rpzepuscili z klasy do kalsy bo wiedzieli ze go zostawilam i ze byl zalamany....
jedna szkoła, wszystcy wszystkich znaja. heheehhehe
1264cfbd25b40f51a2184bab410ce1a999cc0a39_625ded7235d3c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 09:53   #120
neta1987
Przyczajenie

hmm

pierwszy ostatnio zamieszkał z nasza wspólna znajoma, niestety mam z nim dosc czesty kontakt z racji miejsca pracy, a nie wspominam go dobrze, przez jego zachowanie po rozstaniu

drugi poszedł na zawodowego żołnierza, średnio szczęśliwy, jak zwykle zreszta

trzeci wrócił do swojej eks z która później się rozstał, a teraz desperacko szuka nastepnej frajerki

" Okażcie serce - każda pomoc jest na wagę złota i może uratować choćby jedno psie życie. Jedno, niby niewiele, ale dla tego, konkretnego psa to jest jedyne życie! "

se o
neta1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości