![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ubieramy w zapachy - zabawa
Nie mam nic przeciwko
![]() A mi do Ciebie pasuje jakiś świeżak. Może coś z limitowanych CK Summer..? ![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Do Aszku pisałam wyżej - pasowałoby coś takiego 'damskiego' - od 'dama', więc Mademoiselle (jw.), Dolce Vita albo Allure...
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Do Takuśnej Kelly Calache mi pasuje
![]() i Cinema ... takie słoneczne jak Ona sama ![]() Do Aragonte - niezmiennie Smok i ...... Perles de Lalique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Aragonte widziałabym przewrotnie, w czymś szyprowym albo w...Samsarze
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-11 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Madzik ja bym cie widzial w Edenie lub ewentualnie w Madness
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opium tak ![]() damskiego klasyka używała namiętnie moja Mama i tak bardzo mi się z nią kojarzy, że nie umiałabym nosić tego zapachu Ciebie widzę w jakimś chłodnym,eleganckim, stwarzającym dystans zapachu- może klasyczne Cerutti 1881 moim zdaniem to niedoceniany zapach ostatnio go testowałam i mnie na nowo oczarował, po pierwszych delikatnych kwiatowych nutach tak pięknie na mojej skórze wybrzmiało cielesne, trochę dzikie piżmo i nuty drzewne pięknie by Ci w nim było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tako - miałam kiedyś 30ml ![]() ![]() Naprawdę ciekawe wonie mi tu przypasowujecie - z niektórymi się chyba przeproszę ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - Black Tourmaline
![]() KasiaxQ - coś słodkiego-albo Lolita,albo Fantasy Rozwydrzona-Wish Chopard'a Mitsouko - patrząc na av'a , to koniecznie coś zwiewnego,kwiatowego, kobiecego:może Cabotine. Albo świetlise Cedre SL ![]() Marei - Habanitka :P GothicAristocrat - Labdanum Polly_ - strasznie mi Thunderstorm do Ciebie 'przyległo' ![]() Envy 07 - romantyczne, zwiewne Baby Doll Taka Taka- Nu edp...sama nie wiem czemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() She Wood przypominają męską wersję jedynie w bazie, kiedy wychodzi cedr. Góra śliczna, ale wybitnie dziewczęca. Tak chyba miało być. Cytat:
![]() Golgie, ja do Ciebie dopasowałabym zapachy jednoczesnie wyważone i pełne życia. Może Au The Rouge Bvlgari (który bardzo, ale to bardzo mi się podoba)? Inkwizytor? ![]() "Woń okrucieństwa, bólu i grzechu świadczyły o jego naturze-bardziej demonicznej, niż ludzkiej." "I jak na sadystę przystało katuje-albo noszącego [o ile biedaczysko spryskało się pierwszy raz. I to dość obficie,a zapaszek jednak 'nie podszedł'],albo jego otoczenie [a z doświadczenia wiem ,że otoczenie na ogół za Black Tourmaline nie przepada...i to delikatnie mówiąc 'nie przepada'" To o mnie? ![]() Dzięki! ![]() ![]() ![]() Dla Ciebie na razie nie mam pomysłu. W każdym razie nic z tego, czego już byś nie znała. Podumam... I jeszcze, gdzieś mi umknął cytat z Aszku. Aszku odziałabym w Calamusa, nie w cytrusy. Ale mnie łatwo trafić, bo wiem, że Calamus Ci się podoba. To może China White Nasomatto? Albo Hindu Grass? ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
grozi wypollizowaniem
|
w hindu grass sama bym sie przyodziała...nie znam, ale nazwa mi sie podoba
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hisoko, czy to Ty w tym av? Jeśli tak, dla Ciebie wybrałabym Elle, którego sama nie znam (ale muszę poznać).
A dla Polly - ehhh, kompletnie nie mam pomysłu. Dlatego coś, czego też nie znam, ale poznać chcę, ale i tak wątpię, czy mi przypadnie do gustu ![]() ![]()
Przygarnę Meharees ![]() Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-05-12 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() A dla Ciebie? No nie wiem... Serię Les Notes Micallef znasz? Może coś z tych zapachów? edit: Wiem! Dla Kasi Botrytis! ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-05-12 o 09:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja zrobiłam taki bałagan w swoich wypowiedziach, że już nie wiem, do kogo dopasowałam zapach, a kogo pominęłam ![]() Więc, Sab, jeśli o Tobie już pisałam, to to będzie drugi w kolejności zapach, w jaki bym Cię ubrała. Cinema EDP! Albo nie, jeśli już wybrałam jakiś dla Ciebie, to zmieniam. Ten jest idealny!
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hisoka, Ciebie ubrałabym w Pamplelune Guerlain albo Yvresse ![]() ![]() Asku, Ciebie najchętniej w Black XS od p. rabanne Favkes w... She wood (testowałam wczoraj, mrrr) Teza - Envy Me Sabbath w któreś z fioletowej Aqua Allegorii... tak bardzo mi ten kolor do Ciebie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A w co mnie ubierzecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Hisoka, ja używam Wish
![]() ![]() z Tobą kojarzy mi się Kyoto, nie znam zapachu, ale to przez nick ![]() Sabb, jestem ciekawa, co byś dla mnie dobrała ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Sabb-to taki komplement
![]() a kontynuując temat: Fav-CdG 2 melk-Maroussia bluegirl-Midnight Poison Lynn-Samsara |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
ja Blugirl zobaczyłabym w moim ukochanym Ming Shu YR
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
grozi wypollizowaniem
|
Soir De Lune
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- i mnie! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Hisoka- CDG 2 KasiaxQ- jakiś kwiatowy Bond ![]() madziczka- juz wiem !- channel 5 bluegirl- she wood
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-12 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Polly, a ja? a ja?
![]()
![]() |
#112 |
grozi wypollizowaniem
|
rozwydrzona -może he wood? Favkes- Messe De Minuit
![]() |
#113 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo ja lubię tylko dwie AA i coś mi się widzi, że jedna z nich jest właśnie fioletowa. ![]() Ciebie widziałabym w Burberry Brit Red - cuuudny rabarbarek. I idąc za ciosem w Rhubarb CdG. Jeszcze bardziej cudny. ![]() Dla Ciebie wybrałabym Ambre et Vanille Coudray. Ale nie wiem, czy koniecznie na lato... ![]() Wiem wiem... Chodzi mi trochę o to, że nie jesteś pierwszą osobą, która "odziała" mnie w szaty inkwizytora. Pewien mój znajomy "zbudował na mnie" inkwizytorską postać. I zdecydowanie nie mam tu na myśli Mordimera Madderdina, którego z kolei przypomina mi klimat Twojego opisu. ![]() Tobie to ja się boję cokolwiek wybrać, bo Ty wybredna jesteś i jeszcze do tego na mnie fukasz. ![]() Ale skoro chcesz to Sienne d'Hiver. ![]() A dodatkowo z afektu (do ciebie i do zapachu) Umbryjhskie Badyle czyli Bois d'Ombrie. ![]() Ale ja mam teraz fazę miłości do Eau d'Italie. To pewnie dlatego, że jako "nielubicielka" Włoch i Wlochów długo opierałam się testom.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
to ja poproszę o wszystkie trzy ![]() ![]() Eau d'Italie-juz niedługe bedę mieć odleweczkę ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-05-12 o 12:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
ha, mam Dune Sun
![]() ![]() ![]() Melk - pocałunek Smoka Cartiera też mi do Ciebie pasuje...
![]() |
#117 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Edyto - jak patrzę na twój avek, to skropiłabym cię New Haarlem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi miło, że po raz kolejny ubiera się mnie w kwiaty. A tu Bondowskie na dodatek
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.