![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
tragedia z tymi lekarzami!!! byłam umówiona na 9 a przyjęła mnie dopiero po 10....jedną osobę ponad godzinę badała!!! wrrr...ale jestem zła
![]() papiery zaniosę w poniedziałek, bo dzisiaj to bym chyba szkołę rozniosła. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Generalnie o to czemu ta szkoła, czemu taki zawód, jak sobie wyobrażają pracę jako technik farmacji, czy uważają, że dadzą sobie radę z zajęciami praktycznymi, czy są dobre w odmierzaniu różnych płynów etc. (czy mają tzw. oko), czy nie boją się kontaktu z podrażniającymi środkami (nie jest to na pewna praca dla osób, mających wiele alergii). Z tego, co wiem koleżanki mówiły, że od dawna je interesują rośliny lecznicze, praca z ludźmi - w zespole ludzi i obcowanie z klientami, że interesują się rynkiem leków, że to ciekawa, rozwojowa praca, że można potem się pokusić o pójście na studia farmaceutyczne, więc jest możliwość dalszego kształcenia się, że chcą mieć konkretny zawód związany z robieniem czegoś że szkoła ta, bo ma dobrą opinię, jest ceniona, że to zawód, w którym nie jest aż tak trudno o pracę. Takie typowe lanie wody
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-07-24 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Chciałam iść na UMB, od kiedy się dowiedziałam, że ten kierunek otwierają. Nie brałam pod uwagę Sobieskiego, bo to chyba płatna :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko teraz wszystkie na rozmowie będziemy mówiły to samo ![]() A macie już wyznaczone terminy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Wszyscy co skladali na technika farmacji mają rozmowe tego samego dnia o tej samej godzinie chyba
![]() Edytowane przez iwonkaa90 Czas edycji: 2009-07-24 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Przypadkiem tu zajrzałam i dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
myślę ,że 60 to się na pewno nazbiera...a nawet więcej.....
![]() ...skoro już 56 kandydatów jest to ja 57 będę i zapewne jeszcze nie jedna osoba złoży papiery do sierpnia !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Obawiam się tylko tej rozmowy kwalifikacyjnej... myślę ze ze stresu palnę coś co mnie od razu skreśli... ale... mamy jeszcze czas do 24
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
ja też boję się rozmowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam nadzieję,że moja 13stka nie będzie pechowa ... A póki co rozmową się nie przejmuję,jeszcze dużo czasu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
a ja dzis rozmawiałam z koleżanką która uczyła się w tej szkole i powiedziała mi że ta rozmowa to pic na wodę...i że wszystkich przyjmują!!! ...hymmm...fajnie by było ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż im bliżej tym większe mam wątpliwości czy to to ... No ale jak nie spróbuję to się nie dowiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
o matko załamałam się!!! Dzisiaj złożyłam papiery i tragedia -82 osoby na 30 miejsc.....ewentualnie na 60, bo kobieta powiedziała, że pewnie 2 klasy utworzą- kurna, ale to i tak nie ciekawie wygląda ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W Esen-ie jest około 30 miejsc, chętnych około 20, papiery można składać do końca sierpnia-takie małe info. Ja się cały czas waham czy tam jeszcze złożyć w razie zabezpieczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może ta pani sama niedoinformowana jest?!!! Skoro ciągle mów coś innego!!! Zadzwonie jutro i zapytam raz jeszcze, ale to mnie już powoli złości!!! ![]() ![]() Ps.babka powiedziała Ci, że nie wiadomo ile osób przejdzie rozmowę??? A mi mówiła, żeby rozmową się nie przejmować, bo to ot tak pogawędka mająca na celu bliższe poznanie ucznia!!! ajjj....pożyjemy zobaczymy! tylko zastanawia mnie w jaki sposób oni chcą ponad 80 osób przepytać jednego dnia???Mogli by chociaż jakiś grafik ustalić, kto na którą godzinę? A nie będziemy stać 8 godzin w oczekiwaniu na rozmowę!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja ukończyłam socjologię, nie mogłam znaleźć pracy, więc od 1.09. zaczynam farmację;D może ktoś będzie się uczył w Medyku w Olsztynie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
ja jutro dzwonie do szkoły żeby się dowiedzieć czy się dostałam, dzwoniłam już wczoraj powiedzieli ze kierunek ruszy ale żeby dzwonić w piątek sie dowiadywac, juz nie moge sie doczekac bo chciałabym wiedziec co mnie czeka od wrzesnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
moja przyjaciolka skonczyla ta szkole i mowi ze rozmowy nie ma co sie obawiac bo jak zaczynala i bylo wielu chetnych to utworzyli jeszcze jedna grupe takze sa sznse spore pozdrawiam i do zobaczenia na rozmowie
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nawet jak kwadrans poświęcą na jedną osobę to i tak długo zejdzie. Dobrze,że jestem na początku,w miarę ![]() ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;13619233]ja jutro dzwonie do szkoły żeby się dowiedzieć czy się dostałam, dzwoniłam już wczoraj powiedzieli ze kierunek ruszy ale żeby dzwonić w piątek sie dowiadywac, juz nie moge sie doczekac bo chciałabym wiedziec co mnie czeka od wrzesnia ![]() Powodzenia ![]() Ja wczoraj byłam w Esen-ie,tam to chyba jeszcze większe zamieszanie. Oni nawet nie wiedzą czy będzie łacina,o innym obcym języku nie wspominając ("bo przecież angielskiego już każdy się uczył"). Nic konkretnego się nie dowiedziałam,ale wzięłam podanie,skierowanie do lekarza i jak będę czuła,że grunt mi się wali pod nogami to pojadę tam złożyć papiery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
dostałam się
![]() Bałam się ze mnie nie przyjmą bo kończyłam zaoczne LO, no ale skończyłam z dobrymi ocenami, maturę zdałam, wszystko się jak na razie dobrze układa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
a ja przed chwileczka dzwoniłam na Czackiego i jest ponad 80 osób!!!
![]() Cytat:
![]() Cos mi się wydaje, że tylko dzień zmarnuję na tą rozmowę , bo i tak się nie dostanę...chyba że 3 klasy utworzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
No to super ;P a ja będę musiał na rozmowę wyjechać z Suwałk o 5 rano, żeby być tam na czas, bo późniejszy szynobus jest w białym ok.12. A autobusem i pociągiem szkoda kasy. Ale dzięki Bogu mam się gdzie zatrzymać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o studiach towaroznawstwo specjalnosc produkty apteczne po których ma się licencjat z towaroznawstwa i technika farmaceutycznego? http://www.kosmetyka.edu.pl/index.ph...d=75&Itemid=81
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Też bym chciała isć bardzo na technika farmacji ale wątpie żebym się dostała bo z biologim i chemi to troche cienko...jestem typową humanistką.Zastanawiam się nad technik elektroradiolog albo asystentka stomatologiczna
![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.