![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: różne różności do wymiany :)
marleniasta6 jednak podziękuje za ten krem, przykro mi ale nadal nie znajduje w Twoich zbiorach nic co byłoby mi bardzo potrzebne
itaka masz mnóstwo fajnych kosmetyków ale mam problem z wybraniem czegoś w porównywalnej cenie do masła zaji. może wypisz rzeczy, które byłabyś skłonna oddać za ziaje? racjonalnie patrząć mogłyby to chyba być błyszczyki... i nie wiem co więcej...? jak masz jakies ciekawe próbki pefrum to też chętnie przyjmę. podsuń jakąś rozsądną propozycje prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() A np. jeśli masz ochotę na zapachy : * City Oasis Oriflame EDT . - mogę oddać za masełko ![]() * City Glam Oriflame EDT . - mogę oddać za masełko ![]() * FM perfum- . Podróbka zapachu " Miss Dior Cherie - mogę oddać za masełko ![]() * Krem do depilacji nóg Depilea Joanna Naturia.- oddam spokojnie za masełko ( wtedy dołożę np. próbeczki, gratiski ![]() z innych: * * Podkład w sztyfcie Ruby Rose, #7 Light Beige.21 gr.Jasny beż. Użyty 1 raz. - oddam ![]() * Błyszczyk do ust IMAN. Chocolate Diamond. * Dwufazowy podkład Maybelline Superstay Silky Foundation ![]() Masz na coś z tych rzeczy ochotę? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Może za Tonik do włosów Matrix chciałabyś Clinique All About Eyes krem pod oczy ,kod A65,otwarty cztery miesiące temu więc w ciągu dwóch miesięcy powinno się go zużyć. Z 15 ml zostało około mniejszej połowy lub większe 1\3 ,ciężko ocenić ,więc zrobię fotkę.To ten co w linku tylko ja mam w tubie a nie w słoiczku,not for sale z zestawu:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-pod-oczy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
itako nie moge sie zdecydować, ale chyba chcialabym za maselko City Oasis Oriflameewentualnie Mandarynkę z Yves Rocher, co Ty na to?
Zielona30 proszę zamieść zdjęcie bo mam pewne obawy co do oddania matrixa za małą kropelke kremu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
|
Cytat:
![]() City Oasis masz więcej i się jakoś rozwija z biegiem czasu na skórze, YR to po prostu mandarynka i mandarynka i ... mandarynka.... Wybierz co chcesz i daj znać ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
|
Nie ma problemu, tylko proszę abyś wysłała swój kosmetyk jako pierwsza - masz malutko przekupek, zgadzasz się?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie że się zgadzam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
prosze odp u mnie
Matrix, Biolage hydratherapie, Daily leave-in tonic - tonik nawilżający, odżywia i nawilża włosy suche i uwraż Yves Rocher, Fraicheur vegetale de the Vert-
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Proszę fotki.Pojemność wyjściowa to 15 ml,tubka oczywiście nie była napełniana do końca.Kropelka to nie jest,jest bardzo wydajny a porównując ceny nowych Clinique i Matrixa też jest zdecydowana różnica pomiędzy nimi.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-05-27 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Zielona narazie podziękuje za Clinique, jeszcze się zastanowię ale raczej go nie chcę, dzięki za fotki, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witam, może jesteś zainteresowana czymś ode mnie w zamian za Hugo Boss i Gucci?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
lwia paszcza chętnie oddam Ci moje próbki za Twoje, chciałabym wszystkie trzy: jardin, noa i anais. od siebie mogę jeszcze dorzucić próbkę dkny be delicious
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ok, w takim razie ja poproszę te próbeczki + DKNY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Lwia Paszczo bo tak sobie myślę... moje próbki są prawie pełne a zwłaszcza dkny, w Twoich jest znacznie mniej perfum... nie dorzuciła byś jeszcze jakiejś malutkiej próbki dla wyrównania? masz jakieś poza wątkiem? nie muszą być perfumy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tak myślałam, że mogłabym Ci coś dorzucić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
heJ! prosiłaś o wymiary bluzeczki-long z falbanką zielona więc podaję- długość bluzeczki bez falbanki-51cm
szerokość bluzeczki- 33cm długość falbanki-17 cm łaczna długośc bluzeczki z falbanką-68cm pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post12442362 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335739&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
marleniasta6 co powiesz na wymiankę: Twoja zielona bluzka za balsam Yves Rocher o który pytałas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
a czy bardzo byś była zła gdybym wolała któryś z tych kosmetyków?
Yves Rocher, Spa vegetal, Hydratant Fermete - nawilżająco - ujędrniający balsam do ciała, ubytek widoczny na zdjęciu Miraculum, La Rosa, różany peeling cukrowy do ciała - raz użyty, zużycie widoczne na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
nie no co Ty! bierz co chcesz, wszystkie te rzeczy są mi niepotrzebne, chętnie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
no wiem, ale to nic, pomyślimy coś... jesteś może z krakowa?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
oczywiście! dobierz sobie coś -nie ma sprawy. Mam poza watkiem taki balsam którego jeszcze nieuzywałam wcale chyba z avonu niebieski spowalniający odrost po depilacji, ale nie wiem jak bardzo jesteś do tej firmy przekonana. moze nawet cos spoza tylko napisz co Cię najbardziej interesuje. ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
a taki balsam to własnie zamówiłam tylko że z oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.