![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nowy wątek!Wymienię Palety
Witaj!
Już myślałam że nie dostanę odpowiedzi ![]() Jak uda się dokonac wymianki to moge odlać Ci 25ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłabym bardzo zainteresowana odlewką Chanel Chance, rozumiem, że to oryginalna woda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Żel pod prysznic Celine Dion Sensational Moment 150ml Nowy!!!
Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml przypominam się ![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
15)Perfumy Morgan Paradise 30ml nowe,nieuzywane,bez pudełka
2)Rozświetlacz do twarzy AOH ESSENCE nowy,nieużywany i nieotwierany 8)Błyszczyk Silk Gloss Sheer Frost Max Factor kolor Strawberry Frost i drugi biało złoty NOWE!!! najbardziej zalezy mi na perfumiku i bøyszcykach moze znjadziesz cos jeszcze do kuleczek oriflame ![]()
![]() |
#96 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Odpisałam u mnie
![]()
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super pewnie wybawiłaś się na weselisku ![]() Wydaje mi się że woda jest orginalna ![]() ![]() Ale chętnie bym oddała odleweczkę,Revlon podkład i puder za to wszystko co wymieniłam,a więc za Demeter,czekoladkę,strawb erry body shopu,odleweczkę apparittion ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
![]() Jeśli możesz to podeślij fotki perfum (spodu butelki) i tego kompaktu revlona (najlepiej na jednym zdjęciu) na maila- ellisabeth@o2.pl . Przepraszam, ze tak marudzę ale Chanel to chyba jedne z najczęściej podrabianych perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Mail wysłany
![]() Podkład jest jasniejszy niż na zdjęciu.Niestety nie dysponuje dobrym aparatem. Z perfumkami jest jak pisałam w mailu ![]() Mogę Ci zaproponować: -25ml Chanel Chance(robioną z mojego flakonu) - 5ml Chanel Madmoiselle(robioną z mojego flakonu) -5ml Chanel eau premiere (nowość z wymianki) -podkład Revlonu (ten co na zdjęciu)nadaje się do jasnej cery.Sama jestem bladzioch i jest dobry(mam drugie opakowanie) -puder rozświetlający do twarzy i ciała Revlon o taki: http://www.discountcosmeticsuk.com/1...himmer-Powder/ Mogę Ci jeszcze zaoferować odleweczkę Apparition Sun tak 10ml A u Ciebie podoba mi się: Body Shop Strawberry Demeter Kahala Biała czekoladka Bourjois Apparition 10ml Przygarnęłabym jeszcze ten pokruszony rozświetlacz Sephory i jak coś to jeszcze drugą czekoladkę jak coś znajdziesz u mnie jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Witam czy znajdziesz coś dla siebie w moim watku za
Druga paleta Joko zawiera 10 cieni po dwa kolory i dwa pudry brązujące. pozdrawiam Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2009-06-11 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
z checia ale nie ma jzu CK wczoraj sprzedany został an innym portalu
![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Cos za ktorys z nicg lub kilka:
Adidas Fruity Rhytm w szkle deo z 75ml zostało 50ml Adidas Vitality w szkle deo NOWE!!! Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce) jesli cos znajdziesz to odpisz u mnie, dzieki
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O atomizerku właśnie myślę ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli nie to zakupie atomizerki na allegro ale będzisz musiała poczekać bo to potrwa zanim przyjdą ![]() Pomóż mi coś wymyśleć ![]() A mogłabyś mi kochana te wszystkie rzeczy zarezerwować? Tzn chce: Demeter Kahala strawberry body shop olejek perfumy Apparition 10ml odlewka Obydwie czekoladki białą i brązową pokruszony rozświetlacz a znajdziesz coś jeszcze za Lolitke? Aha i napisz co Ty chcesz ode mnie żebym zarezerwowała ![]() A może za Lolitkę zainteresuje Cię ta paleta cieni i pudrów Joko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Cos za ktorys z nicg lub kilka:
Adidas Fruity Rhytm w szkle deo z 75ml zostało 50ml Adidas Vitality w szkle deo NOWE!!! Adidas 3 Frozen (różowy)NOWY!!! (już niedostepny w Polsce) jesli cos znajdziesz to odpisz u mnie, dzieki
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
dalej jesteś zainteresowana wodą Serene i Bahia?
Serene jest ok 20ml. Trochę zmieniła kolor [to raczej normalne]. Nie wiem ile ją mam ,ale sprawdziłam zapach i jest ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
3)Spray Nabłyszczający do włosów NIVEA różowa kula NOWY!!! 20)Krem Vichy Normaderm na noc raz użyty 7)Olay complete touch of foundation krem nawilżający na dzień z dodatkiem podkładu Max Factor do jasnej karnacji raz użyty 1)NOWA TORBA VICTORIA SECRET NIEUŻYWANA CZARNA ZE SREBRNYM NAPISEM ANGEL A tak ogólnie to bardzo interesują mnie jeszcze jakieś fajne kosmetyki do włosów i jasne błyszczyki jakbyś miała ![]()
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wpadło mi w oko 18)Trilaser celulitu Anew Avon NOWY!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
czy byłabys zainteresowana moimi kosmetykami?
link w podpisie mnie interesują wszystkie próbki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Czy za Mariah Carey oddałabyś mi perfumy Morgan i 5th Avenue? To mi się u ciebie b.podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Rypko, czyli wolałabyś Princess?? Kurcze, czekam na odpowiedz od jednej dziewczyny co do niej, ale bardzo zależy mi na Morgan...Zastanów się jednak proszę nad Mariah, ok? I czy mogłabyś zarezerwować mi Morgan do jutra i wieczorkiem się przypomnieć?? Bo gubię się już
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Witaj.
To co wymieniamy? Jeśli tak zapraszam na priva. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#115 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() podobaja mi sie u Ciebie, w nastepujacej kolejnosci: Puder smakowy do ciala czekoladowo-kokosowy Jessici Simpson raz użyty mgielka cukier waniliowy 50ml Krem Garnier Ultra świeżość(zielony) nie otwierany Vanille Bourbon balsam do ciała nowy 400ml odlewka Halloween J.Pozo Krem Vichy Normaderm na noc raz użyty co widzisz u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- puder smakowy do ciala czekoladowo-kokosowy Jessici Simpson raz użyty mgielka cukier waniliowy 50ml Krem Garnier Ultra świeżość(zielony) nie otwierany Vanille Bourbon balsam do ciała nowy 400ml odlewka Halloween J.Pozo - ile bys mi mogla zrobic? odlewka Aquolina Mango Fresco - tak na sprobe, z 5ml. odlewkę Apparition sun - tez ok 5ml mi wystarczy w zamian za AQUOLINA, latte di mandorla - almond milk - mleczko migdałowe, zostalo ponad 100/150ml, oryginalny flakon CSP, Princesse muscat, odlewka w szklanym atomizerze, poj 10ml CSP, Amour de cacao, odlewka w atomizerze z ciemnego szkła, poj 10ml breloczki - dwie zawieszki na komorke z nightmare before christmas, jack i sally, nowe, zapakowane ok? ![]() edit: a zrobilabys mi probke suntan oil demeter?
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-06-16 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko a masz atomizerki bo ja czekam na dostawę ale coś długo ich nie ma
![]() Jesli masz atomizerki to mogłybyśmy umówić się za wysłalabyś pierwsza? A więc może być tak Ja: Puder smakowy Jessica simpson Krem Garniera Mgiełka cukier waniliowy Balsam Vanille Burbon Halloween 5ml Apparition sun 5ml Mango Fresco 5ml Ty: Aquolina Almond Milk 100/150 Pincesse Muscat 10ml Breloczki Amour De Cacao (oddałabyś całe za suntanOil Demeter)?a jesli nie to tak 15ml Amour CSP, Sultan Safran, odlewka w szklanym atomizerze, poj 7ml Może tak być ![]() Bede wieczorkiem to się zgadamy W miejscu gdzie mieszkam nie kupię atomizerków a z netu jeszcze nie przyszły.Jesli masz to super gdybys wysłała pierwsza nie masz się co obawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() 1 nie oddam na pewno calego AdC. ![]() ![]() 2 Twoj puder dessert treats ile ma poj? to jest pelnowymiarowe? 3 zrezygnuje z apparition sun i mango fresco 4 co do halloween to napisze wieczorem, bo musze niuchnac dzis ![]() buziaki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Oki
![]() Nie ma sprawy ![]() Puder jest pełnowymiarowy sprawdze do wieczora jaką ma pojemność A więc skusiłabym się na almond Aquolina,10ml Amour de Cacao10ml,Princesse Muscat10ml i breloczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie-żel showtime i U Ungaro.
Poza Creme Brulee mogę zaoferować jeszcze inne Demetery(splash 15ml) z ubytkiem praktycznie zerowym, bo przyleciały dwa dni temu do mnie ze Stanów-spring break, white bouquet i jasmin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.