![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co dzis jadlas MAMUSIU?
Biała nie ma kakao
![]() ![]() ![]() ![]() na szczescie malego juz nie mecza bole brzuszka (sporadycznie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
kurokaize
podziwiam cie i wspolczuje ja bym nie dala rady chyba... dziewczyny troche ciemnej czekolady rowniez nie zaszkodzi ja czasem zjem sobie ciastko z czekolada.. jedno/dwa i nic sie nie dzieje przeczytalam kiedys gdzies ze slodycze mozna jesc ale nieduzo... ![]() bez przesady rozumiem pol tabliczki czy cala ale 2 czy 3 kosteczki nic nie zmienia ![]() moj maly mial kolke ostatanio tylko po pizzy mrozonej.. tak mnie skusilo zjadlam kawaleczek a potem kolka ;/;/ale naszczescie trwalo to krotko wiec sie nie meczyl nawet zjadlam ostatnio lasagne.. z pieczarkami papryka pomidorami ... nie prbujac wczesniej zadnego z gtych skladnikow.. i co?tez nic takze jestem zadowolona ![]() a smazone mozna jak najbardziej jakos tyle matek je i malucha nic nie jest to jakies glupoty predzej chodzi o to ze jak sie smazy to cenne witaminy ''uciekaja'' gotowane zdrowsze ale ja juz przestalam sie katowac ta dieta..:P
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Poiglot dalabys rade
![]() ![]() a ciastko z czekolada to zjedz jedno za mnie ![]() ja tez jem smazone od dawna. na Natana jeszcze zle dzialaja zbyt pikantne potrawy. nie ma sie co katowac kiedy dziecko dobrze reaguje na wszystko, oszalec by mozna bylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
ja dzisiaj
bulka z bananem bulka z wędzoną makrelą kawa zbożowa nestle caro z mlekiem i cukrem kompot z jabłek rumianek na obiad jajko sadzone, salata zielona ze slodką śmietanką, marchew z jabłkiem i kasza gryczana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ja dzis 2 omlety na sniadania i na dzis to chyba wszystko oprocz serka danio moze bo jestem po wyrwaniu zeba i jesc nie moge
![]() wczoraj: 2 kawalki karpatki 2 kanapczeki z pasztecikiem ogoraskiem i pomidorkiem kilka migadlow w czekoladzie.. ![]() kotlety mielone,ziemniaczki i buraczki zasmazane ![]() ciastka rybne + salatka jarzynowa ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
maugoszatko ja tak jak juz mowilam
jem wszystko ![]() orpocz cytrusow i pestkowcow.. ![]() ostatanio zjadlam duzo ciasta czekoladowego i malemu nic nie bylo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Karmiąc małą jadłam bardzo mało nabiału, przetworów mlecznych - bo mała dostawała wysypki na ciałku.
A myślałam, że trzeba wręcz przeciwnie - pić duzo mleka ![]() Obiad: - brokuły+ryż+pulpeciki mielone z indyka gotowane w wywarze warzywnym - filet z indyka duszony z jabłkami - ryba pieczona w sreberku+ziemniaczki+goto wane warzywka - risotto z warzywami - puree Śniadanie: - pieczywo pełnoziarniste - jajo na twardo - płatki z jogurtem Piłam dużo wody n/g , herbatkę na laktację Wcinałam biszkopty, herbatniki, bakalie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.