![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perełki Joko,maska Mypa,Pur Blanca,Essence AOH,emulsja Nuxe,odżywka Astor... i
Za kuleczki Joko i jedwab w płynie pokroje się
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Róż wyceniam na 9zł. A do pelingu Joanna dobrałabyś sobie coś u mnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Pędzelek wyceniam na 17zł tylko on chyba będzie wymieniony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perełki Joko,maska Mypa,Pur Blanca,Essence AOH,emulsja Nuxe,odżywka Astor... i
A ten podkład Loreal Infaillible masz jeszcze ?
![]() Albo jakbyś do wody toaletowej Pur Blanca z Avonu sobie coś większego dobrała ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...&d=1243272023- jedwab http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1243272023 peeling i odżywka ??
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko ew. 2 sypkie cienie Gosh i 2 błyszczyki Avon i dużo dużo próbek z Oriflame
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- No dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- A dorzuciłabyś jeszcze odżywkę do paznokci Astor, to ja dołozę wiecej próbek ? ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Nie, błyszczyka nie chce oddać za odżywkę...myślałam, że mi ją dasz za parę próbek z Oriflame ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Na ile wyceniasz ten peeling i jedwab? ![]() A naprawdę już nic nie będziesz mieć poza wątkiem z kolorówki, bo naprawdę szkoda płacić ponad 5zł za przesyłkę za taką małą wymiankę? ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- No dobrze ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.