![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
KICIA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale za te firany bede lala po golej pu...pie ![]() ![]() poki nie wiesz na sto procent,a masz podstawy ,ze jestes w ciazy to sie nie siluj z firanami ani oknami ![]() bede krzyczala ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agnieszka09 Czas edycji: 2009-05-29 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
kiciu fasolka nie dokucza
![]() ![]() ![]() a za te okna to i ja sie dolacze do agi bo poki nie wiem a podejzewasz to powinnas uwazac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i zeby mi sie to nie powtorzylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
GOSBAJ no to teraz czekamy cierpliwie 3 tyg i na relacje z pierwszej wizyty zobaczenia fasolki
![]() A ja dzis czulam sie calkiem niezle....do czasu,ehh przecenilam swoje mozliwosci ![]() Ale teraz sobie leze i mam nadzieje ze za chwilke znow przestanie bolec ![]() Agusia nie krzycz,juz dostalam ochrzan,bo niestety Tz przyszedl wczesniej z pracy i mnie przylapal ![]() ![]() Noo ja tez sie juz naczytalam ![]() ![]() Juz bede grzeczna i bede spokojnie lezec ![]() ![]() A juz jutro ohhh wyczekana sobota....oby to byla jedna z najcudowniejszych sobot mojego zycia ![]() Hehe Tz kupil dzis tescik w drodze z pracy ![]() ![]() A ja z jednej strony nie moge sie doczekac jutra,a z drugiej jak mam zobaczyc tylko jedna kreche to wolalabym zeby dzisiejszy dzien jeszcze trwal i trwal ![]() Trzymajcie kciuki kochane ![]() Elcia....byle do jutra ![]() Buziaczki Sloneczka i milutkiego popoludnia ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Elcia ciesz sie ciesz ze nie mecza Cie zadne dolegliwosci nieprzyjemne zwiazane z ciaza ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
KICIA no i tak ma byc lez jak masz mozliwosc i nie pracujesz.wolisz czyste firanki,czy zdrowa fasoleczke.
firanki wyrzucisz a fasoleczke mozesz stracic.juz dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
heheh mnie tez na twoim miejscu by korcilo i znajac siebie to bym zrobila test dzisija a jka by wyszla jedna kreska to bym sie za bardzo nie zmartwila bo to o jeden dzien za wczesnie przeciez i zrobila jeszcze raz jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Agus oczywiscie ze wole cala i zdrowa fasoleczke!!!! Bez dwoch zdan!!!! Ale wiesz czasem ktos mnie nawiedzi,a raczej nie rozpowiadam i staram sie nie pokazywac za bardzo tego ze sie zle czuje,i az wstyd jak przychodza czasem kolezanki albo przyszli tesciowie a te firanki takie okropne
![]() ![]() ![]() Elcia hihih schowalam tescik do szufladki zeby na niego nie patrzec i zeby mnie nie korcilo hihi ![]() Musi sobie poczekac do jutra ladnie w szufladce ![]() Noo mnie by juz zmartwila jedna kreseczka bo to juz 2 tyg po niby @....ale zobaczymy jutro czy bedzie radosc czy zamartwianie sie....Ohh oby bylo to pierwsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
na pewno bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Heheheh nie ma to jak faceci hehe dobrze to sobie wymyslil,mial cala flaszeczke tylko dla siebie,nie musial sie dzielic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
ale się rozpisałyście tylko na chwilke zamknęłam oczy..dziś coś słabo się czuje..a mówie wam jaka jestem rozdrazniona..płacze co chwile z byle powodu.. oj kicia co Ty to wyprawiasz z tymi firankami,chociaz ja nie lepsza bo wczoraj odkurzylam i mylam podlogi na kolanach..ale mam w tylku dzis cale sprzatanie i leze..kupilam truskawki na poprawienie humorku
![]() Edytowane przez natka294 Czas edycji: 2009-05-29 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kurcze laski ale mam stresa juzto wizyta u gina i nie przejmowala bym sie tym gdyby nie to ze to FACET w polsce mialam swoja ginekolog a tu TZ jak dzwonil mnie umowic to umowil mnie do faceta bo stwierdzil ze faceci sa lepszymi ginekologami niz kobiety myslam ze go utluke normalniea specjalnie to on dzwonil bo wiedzial ze ja powiem ze chce do kobiety i nie faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
A ja tak leze i czekam az cos napiszecie i zaczynaja mi glupie mysli do glowy przychodzic
![]() Ze to wcale nie fasolka powoduje ze tak sie czuje,ze to cos jest ze mna nie tak,i ze niestety jutro nie bedzie 2 kreseczek ![]() ![]() ![]() ![]() ELCIA normalnie stresuje sie jutrzejszym testem tak jak Ty ta wizyta u lekarza ![]() Rany dziewczyny trzymajcie mocno kciuki !!!! ![]() NATKA to nie pozostaje nam nic innego jak tylko sluchac sie dziewczyn i grzecznie odpoczywac !!!! Takze trzymaj sie kobietko i odpoczywaj duzo !!!! ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- ELCIA kochana nie stresuj sie tym ze to facet,ja od 16 roku zycia chodzilam do faceta ginekologa,zreszta lekarza ktory caly czas leczyl moja mamusie i to Ona mnie do Niego zaprowadzila....i jakos jak mialabym isc do kobiety to chyba bym zwatpila....kwestia przyzwyczajenia...zobaczy sz !!! Aaa i ciekawostka znajoma kiedys opowiadala jak poszla pierwszy raz do kobiety...i tylko krzywdy jej narobila,bo badajac ja miala na kazdym palcu pierscionek i nie zdjela ich do badania....normalnie na sama mysl mnie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
KICIA wiem jak się czujesz bo ja też się boję czekam jeszcze do poniedzialku zebym mogła zrobić albo te badania albo chociaż test raz jeszcze.. żeby coś było widocznego..a jak nic to do lekarza..tak strasznie się boję,i denerwuje,staram się cały czas uspokoić ale zaraz jak pomyśle to wraca wszystko..musimy się KICIA trzymać jakoś
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Trochę nie było mnie na tym forum i aż się serce raduje jak czytam ile dziewczyn w końcu doczekało się upragnionych fasoleczek. Gratulacje!!! Przyłączam się do tych jeszcze czekających i staram się usilnie ![]() Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kicia nei szalej z tymi firankami, lepiej sie poloz i powiedz TZ ze ty nie mozesz takich czynnosci wykonywac i musi ci pomagac ![]() ogolnie to zaczely mnie boleć plecy i co nei zjem to pozniej ciagle mi sie odbija tym co zjem.mdlosci poki co to nie mam i mam nadzieje ze nie przyjda.za tydzien jade na wycieczke z moja klasa i mam nadzieje ze bede nadal sie dobrze czula bo bedzie nieciekawie.wymiotujaca pani nauczycielka to by bylo dobre.... Kicia czekam jutro na wiesci i trzymam kciuki!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki mam dla Was SUUUUPER wiadomosc !!!!
A mianowicie odezwala sie do mnie ZEBERKA !!!!! Prosila zeby Wam przekazac ze niestety nie moze narazie odzywac sie do nas na forum,bo ciagle wyskakuje Jej jakis blad ![]() ![]() ![]() U Niej wszystko w pozadku ![]() ![]() Musiala zmienic lekarza,bo jej lekarz okazal sie totalnym hamem i stwierdzil ze kobiety powinny tak jak to bylo dawniej pracowac do konca ciazy,i mimo ze powiedziala mu ze ma ciezka prace fizyczna,bez mozliwosci zmiany stanowiska,to on dalej odnosil sie do Niej z nerwami ![]() Nie zlecil zadnych badan,zadnych witaminek typu kwas foliowy itp i nawet nie powiedzial jakie ma wymiary fasolka ![]() Ale od poniedzialku bedzie starala sie dostac do innego,ktorego polecila Jej mama,a jak sie do niego nie dostanie to pojdzie prywatnie ![]() I dla wszystkich pozdrowionka i buziaki,dla zafasolkowanych GRATULACJE a za staraczki trzyma mocno ![]() Ahh jak milo przekazac takie wiadomosci ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Hej!!!
U mnie 7 dzień cyklu i piersi ciężkie z licznymi żyłkami i pieką a temp 37,1 a @trwał 1 dzień i 3 dni plamień .........Czy orientujecie sie jak to jest z tą temp.czy może po @ być tak wysoka?......Pozdrowionka ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- .......nie wiem co mam o tym mysleć:-( |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ta temp jest roznie niby kobiet w ciazy powinn miec 37 temp a ja mam codziennie 36,6 albo 36,5 wiec rozniebywa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
smonika1975
witaski ![]() Gosbaj juz nie bede szalec juz obiecalam dziewczynom i mojemu Tz ze wiecej nie bede nic ciezkoego robic !!!! ja wlasnie chcialam to zrobic w tajemnicy przed moim Tz,ale sie nie dalo bo przyszedl wczesniej z pracy i mnie przylapal,i dostalam ochrzan ![]() Heh znam to uczucie bolacych plecow i odbijania,choc zadko mi sie to zdarza,czesciej mam mdlosci,na szczescie bez wymiotow ![]() Noo mieli by uczniowie pokaz na wycieczce heh...ale miejmy nadzieje ze wymioty nie nadejda ![]() Trzymaj sie kochana i dbaj o Was ![]() Mam nadzieje ze masz grzecznych uczniow i nie musisz sie przez nich denerwowac!!! Buziaki ![]() Tat tak dam jutro znac co i jak z tescikiem,zaraz jak go zrobie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Karlosaga no to z @ mialas podobnie jak ja heh,tyle ze ja plamilam 2 dni ....Piersi tez mam bolace przy dotyku,ale zylek nie mam ![]() Ojj nie wiem jak to jest z temperaturka ![]() Ale tak jak pisze Elcia,heh nie wiem moim zdaniem nie nalezy sie nia za bardzo sugerowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
zrobiłam test i znowu wyszedł negatywnie..a coraz więcej objawów jest jak na ciąże.. nic nie rozumiem już jestem załamana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzisiaj mialas dzien spodziewanej miesiaczki? kicia daj znac co u Ciebie! u mnie 32dc sie zaczal, objawów brak ![]() dzien moj sie zbliza wielkimi krokami... ale chyba tak od razu testowac nie bede. Po staraniach w ostatnim cyklu okres mi zrobil psikusa, juz mialam nadzieje... a on jednak przyszedl. Tyle ze w poprzednim cyklu piers mnie bolala na okres juz 10dni przed okresem. A teraz nic nic nic... :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Witam forumowiczki
![]() Zalogowałam się dopiero raz.... jakiś tydzień temu .... wtedy jeszcze miałam nadzieje na fasolkę ale wraz z nadejściem @ nadzieja się rozpłynęła , wylizałam rany i zaczynam nowy cykl mam nadzieje , że tym razem szczęśliwszy ![]() KICIA....od tygodnia podziwiam Twoją cierpliwość .... ja bym nie wytrzymała z tym teścikiem....trzymam mocno za Ciebie kciuki i za 2 kreseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
KICIA! Teścik zrobiony? Jak wyniki? Co u Ciebie kochana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Hejka Dziewczynki
![]() Przepraszam ze tak pozno pisze,a Wy juz bidulki od rana czekacie i sie doczekac nie mozecie...a ja pol nocy nie spalam troche ze stresu troche przez bol ![]() NIESTETY wedlug testu nie ma fasolki ![]() ![]() ![]() Ale i tak dziekuje Wam bardzo za kciuki i za to ze jestescie ![]() ![]() ![]() Teraz tylko w mojej glowce placze sie pytanie.....skoro to nie dzidza,to z jakiego powodu tak cierpie juz 4 tyg ??? ![]() ![]() ![]() Buziaki i jeszcze raz baaaardzo Wam dziekuje ![]() ![]() ![]() Unia witaski w naszych skromnych progach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Kicia jak nie ma ??? jest !!! po prostu nie wierzę w to , ze może być inaczej ....cały tydzień czekałam w ukryciu na Twoje dwie kreseczki .......i poczekam a raczej wszystkie poczekamy na nie
![]() Pozdrawiam serdecznie i nadal trzymam kciuki ..... A teraz wracam do papierków....sobota w pracy sama radość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() Witam wszystkie "nowe" mamuski. ![]() ![]() Kicia, baaardzo mi przykro, ale jakos to dziwne ze masz wszystkie objawy a test wykazal, ze nie ma fasoli ![]()
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Unia hihi rozbroilas mnie hehe
![]() ![]() ![]() Zobaczymy w tygodniu co to bedzie,ale ja sie nie poddaje ![]() Dzieki Unia kochana jestes ![]() ![]() Madzik no niestety tak wyszlo ![]() ![]() A co z Elcia,jeszcze nie wrocila od lekarza??? Pisala moze wczesniej na ktora miala wizyte??? Buziaki Kochane i jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziekuje za kciuki i za podtrzymywanie na duchu ![]() ![]() ![]() Jestescie poprostu wspaniale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez ałła Czas edycji: 2009-05-30 o 15:31 Powód: pomylilam watki:) |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
kicia nie przejmuj sie jednym testem .......może zrób nastepny a wyjdą 2 kreseczki.....czy kuje Cie na środku ?.....bo jesli tak to napewno bedzie fasolka.........i głowa do góry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho myslam ze bede miala do czytania duzo a tu tak malutko
![]() kicia mowie ci zrob test za dwa dni i nie smuc sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.