|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szachownice clinique, armani code, escada, lancome, clinique, dior :)
Witaj
Gdybym nie nagromadziła różów, to z chęcią bym wymieniła moją szachownicę na Twoją Collistar kiedyś miałam, jakis brązer, ale niestety na mojej cerze szybko jakoś znikał..nie wiem..coś nie bardzo mi podpasował.. Dzięki i pozdrawiam serdecznie!
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry! byłam dzisiaj w sephorze i sprawdziłam kolor all about eyes, jak najbardziej może być
jeśli nadal masz ochote na lancome fatale to chętnie go oddam za korektor + vichy lipidiose nutri-sun. daj znać u mnie na wątku albo od razu na PW pozdrawiam---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- narazie nie mam ciekawszej oferty niż Twoja więc koniecznie daj znać jaki wynik negocjacji, czekam z niecierpliwością
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szachownicę?
z poszukiwanych mam samoopalacz Clarins (b.dobre oceny na KWC) jasny brązer dr. Hauschka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Odpisałam Ci w poście 91 )
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic mi nie wpadło w oczko
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
no więc tak: tusz fatale ma kolo 01 noir fatal czyli czarny, otwarty był jakoś około 22. - 23. czerwca na pewno nie wcześniej, zdecydowanie jest nadal mokry. chciałabym za niego, tak jak pisałaś, vichy lipidiose nutri-sun i korektor all about eye. napisz mi jeszcze daty wazności kosmetyków i ... czy vichy jest nieużywane??
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, mi pasuje, chyba wszystko ustalone, zapraszam na PW, jak szybciutko podasz adres to tusz będzie u Ciebie jutro bo zaraz się wybieram na pocztę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.

Gdybym nie nagromadziła różów, to z chęcią bym wymieniła moją szachownicę na Twoją
Collistar kiedyś miałam, jakis brązer, ale niestety na mojej cerze szybko jakoś znikał..nie wiem..coś nie bardzo mi podpasował.. Dzięki i pozdrawiam serdecznie!

no więc tak: tusz fatale ma kolo 01 noir fatal czyli czarny, otwarty był jakoś około 22. - 23. czerwca na pewno nie wcześniej, zdecydowanie jest nadal mokry. chciałabym za niego, tak jak pisałaś, vichy lipidiose nutri-sun i korektor all about eye. napisz mi jeszcze daty wazności kosmetyków i ... czy vichy jest nieużywane??