|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode cz.III
Cytat:
Uwielbiam pierogi z truskawkami
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam justyś masę nauki, jutro zaliczenie a ja jeszcze nieprzygotowana
![]() co do allegro to też tak mam ze jak szukam czegos konkretnego to nigdy nie znajde, a przy okazji to sie udaje cos fajnego znalezc a z Tżtem chociaż mieszkamy blisko siebie to się widujemny rzedziej niż jak studiowalam dziennie. A dodatkowo dzisiaj jest nasza 5 rocznica i nawet nie mozemy jej spedzic razem bo ja sie musze uczyc i poprawiac prace a on do pracy na 6 jutro idzie ![]() też uwielbiam truskawki, ale wolę same niz w pierogach, bo pierogi moje ulubione to z kapustą i grzybami, pycha. A wiecie że truskawki to też afrodyzjak?
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-05-29 o 20:55 |
|
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czasem po prostu tak się niefortunnie zdarza... wiedziałam, że truskawka to afrodyzjak
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
możecie mi powiedzieć jak zapatrujcie się na przesąd że panna młoda powinna schodzić z domu po schodach na piechotę a nie jechać windą. mieszkam na 10 piętrze i jakoś nie uśmiecha mi się tyle pięter pokonywać. co o tym myślicie?
Edytowane przez mlodaj Czas edycji: 2009-05-29 o 21:32 |
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie zawracałabym sobie głowy niczyim gadaniem o takich pierdołach. Ja miałam zawsze taki tekst do babci, jak jakieś zabobony próbowała wciskać "Czy jesteś osobą wierzącą? - Babcia wiadomo, z oburzeniem potwierdzała <Oczywiście, że tak!> - A więc powinnaś wiedzieć, że przesądy to grzech" ![]() To oczywiście tekst dla ciotek i babć, nie dla koleżanek. Do koleżanek lepiej trafi coś o zacofaniu A co trafi do nas samych? Chyba tylko to, że należy zachować zdrowy rozsądek i lepiej pojechać windą niż np. pobrudzić się schodzą z 10 piętra, jeżeli Twój wieżowiec nie jest wyjątkiem i jest w nim strasznie syfiaście, jak w większości w Ostrowcu.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam Też pierwszy raz słyszę coś takiego. Jest tyle różnych przesądów, że gdyby każdy się nimi przejmował, to nic by nie było tak jak w naszych marzeniach. Oczywiście słynne przesądy można zachować, coś niebieskiego, starego, pożyczonego... bo to da się zrobić. Ale z 10 piętra na nogach przesada. łap windę i pamiętaj że w niej ładne zdjęcia wychodzą A kiedy Twój ślub i gdzie? Dopiszemy Cię do listy ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Domelowa1 wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!!!!!!! Szczęścia, szczęścia, szczęścia i dużo miłości
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Domelowa... szczęścia i miłości, obyście dzisiejszy dzień zachowali w sercach i pamięci do końca Waszych dni!
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Domelowa - życzę, aby wszystko udało się wam tip-top i aby Wasza dalsza wspólna droga była prosta i bez wybojów
.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fotograf żeby dostać takie zaświadczenie musi przejść (ponoć głównie chodzi o to "jak robić zdjęcia/film żeby nie przeszkadzać w Mszy"). Ja pierwszy raz spotkałam się z tym na ślubie w sierpniu zeszłego roku. Teraz chciałabym trochę zdjęć porobić u Aiwlys - dlatego pytam czy tam zezwolenia nie trzeba. Ja staram się robić zdjęcia bez flesza, Księdzu na głowę nie zamierzam wchodzić - ale jak się uprą to będzie kicha.. A co do truskawek, też je kocham - ale mam uczulenie
Edytowane przez Viris Czas edycji: 2009-05-30 o 08:43 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale z robieniem zdjec problemu nie bedzie.Moja kuzynka dwa lata temu miala tam slub i miala i kamere i fotografa. Zalaczam zdjecie rekawiczek. Myslalam cala noc i w koncu zdecydowalam sie ze ich nie chce. Bede miec branzoletke. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-05-30 o 08:48 |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjecie
Wklejam tez strone o bukietach moze sie przyda ![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/articles/view/3...eszcze-bukiety Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2009-05-30 o 09:05 |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, ja na Piaskach dawno nie byłam stąd moje niepewności. Pozdrawiam.
P.s. Ja dobrym doradcą nie jestem (uciekłam sprzed ołtarza ;D) ale wydaje mi się że do ładnej sukni kilka skromnych dodatków starczy a rękawiczki jednak bardzo rzucają się w oczy. Edytowane przez Viris Czas edycji: 2009-05-30 o 09:48 |
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kobietki
a my wlasnie wstalismy i bedziemy wyjezdzac do rodzicow i pomyslec ze za tydzien o tej porze bede juz u fryzjera siedziec domelowa wszystkiego najlepszego, duzo milosci i szczescia na nowej drodze zycia Aniu według mnie dobrze postanowilas ale to moje zdanie bo nie podobaja mi sie rekawiczki do sukni slubnej. bez nich bedziesz wygladala lepiej wg mnie
AR (D) Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-05-30 o 09:56 |
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
waniliaania, dobry wybór, według mnie rękawiczki są najgorszym elementem ślubnej garderoby jaki stworzył człowiek. Ble!
|
|
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Moje też
![]() Cytat:
Chyba żeby panna młoda była spocona i zgrzana Cytat:
Cytat:
![]() Współczuje Domelowej pogody jest strasznie na dworze, zimno i leje. Ale mam nadzieję, że chociaż ona wpadnie złożyć nam relację ze ślubu.Domelowa mimo brzydkiej pogody ja ci życzę pieknego ślubu i szczęścia na nowym etapie życia |
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
hmmmm....Rękawiczki najgorszym dodatkiem do sukienki ????
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Domelowa Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!!!!
Pogoda rzeczywiście nieciekawa, ale miejmy nadzieję, że chociaż zabawa będzie udana ![]() Co do prof. Kątnego to nie słyszałam o nim jeszcze nic dobrego. Podobno złośliwy i czepliwy. Koleżanki zdawały u niego egzamin parę razy. Ja na szczęście od kultury jęzka polskiego miałam bardzo milą Panią - J. Ratajek-Kolasa. U nas jedna grupa miała z nim chyba też literaturę dla dzieci i młodzieży, ale mogę się mylić. Ja miałam z Panią B. Borowiec. Wymagająca i lekko złośliwa, ale na egzaminie okazała się w porządku. Co do rękawiczek do sukni śubnej to ja ich nie lubię i na pewno nie będę miała. Myślę, że bransoletka to super alternatywa dla rękawiczek!!! Wczoraj był równy rok do mojego ślubu Od dzisiaj już zmienił mi się suwczek bo nie mam już ponad rok Mam nadzieję, że szybko zleci!!
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Domelowa także dołączam się do tych życzeń i wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Wczoraj był równy rok do mojego ślubu Od dzisiaj już zmienił mi się suwczek bo nie mam już ponad rok Mam nadzieję, że szybko zleci!![/quote]Zobaczysz minie nim się obejrzysz, zaczną się przygotowania , zakupy i inne sprawy do załatwinia ...pamiętam jak ja mówiłam o rok jeszcze a czas leciał szybciutko i już tylko trzy tygodnie pozostało ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Przeddzidzie miał być cytat .....
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Tak, ale napisałam, WEDŁUG MNIE ![]() Przedzidzie chyba troche naciągane są te informacje o Kątnym. On po prostu ma fioła na punkcie literatury Miałam z nim egzamin, pare osób miało poprawkę, ale dlatego, że nie umiały. Tak ogólnie to sympatyczny z niego człowiek, w porównaniu do niektórych na UJK.A, tak wogóle to jest recenzentem mojego licencjatu, zobaczymy jak to będzie
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Nasze forum dziś pustkami świeci
![]() przeczytałam artykuł o bukietach, w związku z czym mam pytanko, czy także będziecie brać pod uwagę owe standardy czy kryteria ( kolor włosów, oczu, cera, wzrost, suknia) przy wyborze bukietu ? moja suknia np. będzie cała z koronki, ale nie zamierzałam zdawać się na jeden rodzaj kwiatów, a na kilka. Jeśli więc nie zmienię koncepcji, to mój wizerunek będzie się kłócił z bukietem ![]()
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Domelowa wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Dużo szczęścia i miłości!!!
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak czy siak nie słyszałam NIGDY, że On jest miły ![]() U nas pogoda się trochę poprawiła i nawet słoneczko wyjrzało na chwilkę. Ogólnie to mam zimniej w domu niż jest na zewnątrz
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Domelowa już jest mężatką
pogoda się poprawiła, udało jej się Dziewczyny byliśmy właśnie w Venus zobaczyć jak jest sala ubrana itp. bo dziś jest wesele. Ale takie na 50 osób więc stoły były inaczej ustawione. Ale jestem zachwycona także o salę jestem spokojna
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis kupilam naszyjnik do calego kompletu, czyli do branzoletki i kolczykow. Zadnych innych dodatkow poza welonem nie bede miala.
Narobilyscie mi smaka typi pierogami z truskawkami i smietana i sama wlasnie je zrobilam..... byly pycha
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

przesada. łap windę i pamiętaj że w niej ładne zdjęcia wychodzą
się razem od
....