Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-01, 21:43   #91
cava
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

[quote=Impersona;12569422]Malla- Ty jesteś Moher, Ty się dobrze zastanów, czy nie chcesz zbawić tego zbłąkanego (c)homiczka /quote]

O TAK.
Zbaw go, zbaw go! Malla! Malla!

Ale jak musiałam się nagim,nagimnastykować żeby załapać koligacje/znajomości pt : "chłopak kolegi".

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 21:55   #92
olka_222
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

Eva ID się robi Pani profesor

Czy spotkałaś/łeś się z opinią, że Twoje poglądy są zaściankowe, przestarzałe, rodem z XIX wieku lub wręcz średniowieczne?
tak

Czy jesteś wrogiem publicznym numer 1 wszystkich nastolatek?

taaak, nie mogę patrzeć na deprawowanie się polskich nastolatek

Czy jesteś solą w oku nowoczesnego społeczeństwa?

yhy

Czy czasami czujesz się jak stary piernik?

czasami częściej niż czasami

Czy uważasz, że dzieci nie powinny zabierać się za seks, lecz za sumienne odrobienie pracy domowej?

oczywiście

Czy masz poważne wątpliwości co do tego, że człowiek może żyć samą miłością?

czasem tak

Czy idealiści i romantycy spluwają przez lewe ramię na Twój widok?
nie spotkałam takowych, wszyscy są gdzieś pośrodku
Stary 2009-06-01, 22:15   #93
Elliannia
Zakorzenienie

Padłam na kolana po prostu

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-06-01 o 22:17
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 22:28   #94
madmuazelle
BAN stały

Elli,dobrzy są. Lubie ten kabatret.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 22:40   #95
olka_222
Zakorzenienie

w sam raz dla moherów

BTW uwielbiam ten kabaret. czy ktoś wie czy mają nowe skecze? Nie jestem w PL i wypadłam obiegu
Stary 2009-06-01, 22:49   #96
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to Adriana Lecouvreur

Tutaj jest przepis zarówno na ptysie jak i na wspaniały krem do nich, z czystym sercem polecam:
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis3134.html

chyba będę jutro piekła, narobiłaś mi smaka

Dobranoc Moherki, spokojnej nocy

aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt
Adriana Lecouvreur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:02   #97
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja przyznam, że jeśli chodzi o kabarety, to jednak odpowiadały mi bardziej czasy Dudka, Sienkiewiczowej, Kwiatkowskiej. Te współczesne mnie rzadko śmieszą (wyjątek to Potem, czy też późniejszy Hrabi), no i uwielbiam słuchać Andrusa w Trójce. W ogóle nie znam się na tych nowych kabaretach, nie rozpoznaję ludzi z nich (wyjątkiem jest Kabaret Moralnego Niepokoju, którego poznaję członkinię- tę co się tak śmieje).
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-01, 23:40   #98
Ainsel
Zadomowienie

ło matko i córko!jakoś nadrobiłam (jeszcze mi klubik został, ale to za chwilkę, bom się zdyszała lekutko )

witam w nowej części wszystkie moherki
cos tam se wybiórczo zaznaczyłam do cytowania, więc lecim

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość

zjadlabym zupki pomidorowej
no ja wyjątkowo dziś nie mam

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Przyszłam się przywitać i od razu pożegnać. Mam 39 stopni gorączki, ledwie siedzę, i jeszcze zdenerwowałam się w clubie

Mad, jako żona czuję się wspaniale, myślałam, że ślub między nami nic nie zmieni, a jednak jest jeszcze lepiej niż było..
miło czytac, ze ślub wam słuzy oby jak najdłużej a co wy takie rozgorączkowane? Maddie, Eva-aspirynki łykać i do łóżka się wygrzewać!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Aniko - kolega wziął mnie dzisiaj do toalety na rozmowę (jak u Ally McBeal, u nas też intymne kwestie porusza się w tym miejscu), że on mówi ciągle o drobnej brunetce, która ma takie gładkie dłonie i jest taka ciepła (gorączka już mnie wtedy brała, zresztą jutro chyba pójdę po L4)... :/
uuu to niezła historia zapomniał, że oprócz tego, ze jesteś ciepła, to jeszcze łagodna i puszysta
Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ostatnio koleżanka moja była na imprezie z kolegą z liceum i on po pijaku jej powiedział, że on całe liceum się w niej kochał i szukał jej w innych kobietach, ale w żadnej nie znalazł, znalazł za to w swoim koledze i teraz są parą , ale że gdyby tylko powiedziała słowo, to by go rzucił. Nieźle dziewczyna potem miała wyrzuty sumienia, że facet przez nią został gejem (co oczywiście uważam za głupotę, bo jej winy w tym na pewno nie ma)
no to niezły komplement

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość

Ehhhh... ja mam znajomych... nie no poprawka... mam wielu znajomych... jedni adoptowali najpierw Indyjską dziewczynkę, potem Kambodżańskiego chłopca... inni Meksykańską dziewczynkę a inni jeszcze.... eeeeeeeeee.... długo by wyliczać te kraje, z których połowy lokalizacji to nawet ja nie znam... taka moda... jak ja widzę, blond mama, blond tata, żółty syn, czarna córka i nieokreśłonego koloru dzidzia... to wcale się nie dziwię... tak tu już jest !!!

znasz Brada Pitta i Angelinę Jolie?

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja przyznam, że jeśli chodzi o kabarety, to jednak odpowiadały mi bardziej czasy Dudka, Sienkiewiczowej, Kwiatkowskiej. Te współczesne mnie rzadko śmieszą (wyjątek to Potem, czy też późniejszy Hrabi), no i uwielbiam słuchać Andrusa w Trójce. W ogóle nie znam się na tych nowych kabaretach, nie rozpoznaję ludzi z nich (wyjątkiem jest Kabaret Moralnego Niepokoju, którego poznaję członkinię- tę co się tak śmieje).
och...Potem mnie rozbawia do łez, uwielbiam ich a z tych bardziej współczesnych to już sie tak nie orientuje, większość mnie drazni z lekka Andrus w Trójce jest kochany. KMN nawet lubię niektóre skecze, ale ta pani (nie pamietam jak się nazywa) zaczęła mnie lekutko drażnic po artykule w Wysokich Obcasach
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-01, 23:48   #99
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
Eva ID się robi Pani profesor
Witaj Olka, witaj moherze

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 01:04   #100
katakumba
Zakorzenienie

uff, nadrobilam. nie sadzilam ze nadziergacie 4 strony!

czekaja mnie bezsenne noce, zabieram polce kibice manchasteru united smoczek, bo mi sie skubana budzi jak jej wypadnie. bedzie smiesznie

ide w club

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 06:02   #101
Cathas
Wtajemniczenie

GG do Cathas

Witam w ten koszmarny poranek Wczoraj jak rzekłam tak zrobiłam, czyli drzemka z krótkimi przerwami do rana Zaraz zmykam na uczelnię czyli miłego dnia wszystkim!

Moja wymiana - Parfumerie Generale, L'Artisan, ETRO i inne!
Cathas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 06:58   #102
Westalka
Zakorzenienie

Witam.

Kaja, widziałam ten przepis, który podałaś, ale niestety odpada ze względu na surowe jajka w kremie.
No chyba, że ta druga wersja - śmietanowa.

Kiedyś może coś zmajstruję, ale chwilowo nie mam czasu na pichcenie.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:28   #103
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

witam z rana mohery.
Zaraz na zastrzyk
Jak wtorkowe nastroje?

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:32   #104
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Aniko - kolega wziął mnie dzisiaj do toalety na rozmowę (jak u Ally McBeal, u nas też intymne kwestie porusza się w tym miejscu), że on mówi ciągle o drobnej brunetce, która ma takie gładkie dłonie i jest taka ciepła (gorączka już mnie wtedy brała, zresztą jutro chyba pójdę po L4)... :/
MALLA,a jak bedzoe ci kazał w związku nosić spodnie ?

Cytat:
luno zajęło mi to trochę bo wszakże trzy rzeczy w moim podpisie zajmują mi mnostwo czasu

Witam wszystkie moherówki

Znam takiego co poszedł do "Boga" i na ostatnim roku studiów teologii się "nawrócił". Ponoć znakomity kąsek na męża taki facet...

Zaczełabym się pakować bo wracam za 3,5 tygodnia do Polski, ale boje się że mole mi moje mohery zjedzą, co sądzicie?
WITAJ OLKA.
na mole,dobre są kulki,tylko trzeba poćwiczyć rzucanie do celu

ja też znam takiego,co wyrwał się zakonowi,straszna "konserwa"

Cytat:
Napisane przez goosiaczek20 Pokaż wiadomość
Witaj Ola.

Chce mi się spać ale nie chce mi się ruszyć tyłka sprzed biurka.Ech starość nie radość .Kto mnie popchnie do łóżka bo rano do roboty trza wstać.

A poza tym tak dziś czytałam sobie forum ślubne i naszła mnie chęć na ślub tylko kandydata brak.Jak sądzicie czy gdybym wystrugała sobie z drewna ktoś by coś mówił,że on jakiś taki sztywny i w tańcu jakiś taki niezbyt.

Matko głupoty pisze już
własnie przypomniała mi się sytuacja.
znajomy poprosiła mnie,aby zobaczyła w łodzi damskie manekiny.poszłam do sklepu i pytam się pana o damskie manekiny z ładną buzią ,włosami i odejmowanymi rekoma.
facet spojrzał na mnie i mówi-PANI,TAKIE LALKI TO W SEX SOHPIE
trochę się zmieszałam,ale ,żeby mu dopiec spytałam się,czy mogę zrobić zdjęcie manekinowi,bo mój kolega jest bardzo wybredny i moze się nie zakochać.

pośmialiśmy się i na koniec dowiedziałam się,że "taka przyjemność"kosztuje 1500 zł.
Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur Pokaż wiadomość
ja też chcę takiego.... ale czy ten Twój wynalazek posiada jakiś system zapładniający?
ADRIANNO!!!WSTYDŹ SIĘ.
NIE WIESZ,ŻE WYSTARCZY TYLKO STRZYKAWKA W DŁONI?

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość

czekaja mnie bezsenne noce, zabieram polce kibice manchasteru united smoczek, bo mi sie skubana budzi jak jej wypadnie. bedzie smiesznie

ide w club
biedactwo.ja mojego oduczałam ,jak miał 2 lata.zrobiliśmy pogrzeb "smoczusiowi".sam odcinał gumowego dutka.jęczał tylko trzy dni,a ja wtedy-SAM TO ZROBIŁEŚ

HUMCIA-biedactwo.pamiętaj,że takiego kwiatu pół światu
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:43   #105
espera
Raczkowanie

GG do espera

Dzień dobry

espera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:49   #106
***luna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katakumba Pokaż wiadomość

ide w club
To powodzenia

My odsuneliśmy smoka w ciągu dnia, wtedy nocka przestałą byc problemem.
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
witam z rana mohery.
Zaraz na zastrzyk
Jak wtorkowe nastroje?
Ajaj powodzenia.

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Oj ja już z drugą kawką siedzę ciężko się bowiem dobudzić jakoś....
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 07:58   #107
Eva ID

GG do Eva ID

Witam Sabah Al Khair

Szybkie Dzień Dobry bo mam kupę pracy z przewagą kupy... potem będę nadrabiać... który to dzisiaj jest?

55 kg
Stary 2009-06-02, 08:10   #108
Elliannia
Zakorzenienie

Witam z rana

Nie uwierzycie, jak ze mnie zeszło powietrze po tej wizycie u promotora - jestem oazą spokoju wprost, sama sobie nie zdawałam sprawy jak się wewnętrznie nakręcałam całą tą sytuacją z moja magisterką, że przez to byłam nerwowa i cały czas miałam nerwy napięte, drażliwa i wredna... podświadomość robiła to za mnie Zaraz się zbieram do kosmetyczki, muszę sobie pazurki zrobić i henne (już mnie Evunia zrugała ), na jutrzejszy wyjazd

Cat - miłego dnia na uczelni

Humcia - moze to jakieś chwilowe z jego strony nawrócenie?

West - ja niestety do pieczenia ciast bardziej skomplikowanych niż murzynek talentu nie mam^^ Chyba że są z proszku

Kata, i jak ze smoczkiem? ;>

Aga - ile jeszcze masz mieć zastrzyków? To seriami bierzesz?

Eva - drugi czerwiec dziś mamy

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 08:15   #109
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

dzien dobry Paniom
pospalabym jeszcze ze 2 gadzinki
tak mnie dzisiaj naszlo czy by czegos z kudłami nie porobic bo niby zapuszczam tego boba bo juz mi sie przejadl a z drugiej strony cholera mnie bierze bo mam takie nic wielkie na łepeteynie..

co robic!!!help mi...mam włosy do ramiom z tyłu nieco krotsze

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-02, 08:16   #110
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Witam Sabah Al Khair

Szybkie Dzień Dobry bo mam kupę pracy z przewagą kupy... potem będę nadrabiać... który to dzisiaj jest?

U mnie tak samo.

Dzień dobry.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 08:29   #111
DariaKom
Zakorzenienie

Cześć czołem!
Witam czerwcowo z praculki... Mam wybitnie aseksualny stosunek do pracy i robię wszystko żeby się tylko czasem nie narobić. Póki co idzie dobrze, zobaczymy jak będzie dalej.

Wczoraj byliśmy na tańcach indywidualnych i mamy już układzik... króciuteńki bo tylko na 1m10s , to wystarczająco żeby zdążyło się spodobać a za mało żeby zdążyło się znudzić. I tak wydaje mi się, że to będzie najdłuższa minuta w naszym życiu.

Pogodę mamy dziś w Scyzorykowie całkiem snadną, deszcz na głowę nie pada, ale uczucie senności nie daje o sobie zapomnieć.

Przedarłam się już przez śniadanko: bułka z jabłkiem, jest git!
DariaKom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 09:40   #112
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witam

Daria - jak to deszcz nie pada? poczekaj do popołudnia znowu będzie jazda :/

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 09:45   #113
goosiaczek20
Raczkowanie

Witam Moherki.

Poprzedniego posta mi wcięło.

Niestety nie wystrugałam sobie amanta bo nie posiadam tak wielkiej kłody

Elli dobrze,że już wszystko wiesz o magisterce to teraz nerwy pójdą sobie papa.

Chciałyśmy z przyjaciółką umówić się z naszym kolegą na piwo i co i nic jeszcze nie wiemy bo szanowny książe nie odpisuje nam na smsy,ale on tak ma - zdążyłyśmy się przyzwyczaić przez te 7 lat znajomości.Odpisze po tygodniu jak zwykle.

Ech te chłopy
goosiaczek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 09:55   #114
Eva ID

GG do Eva ID
Smile Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki cz. IV - Kraina Łagodności i Puszystości

Pora na lunch...

Cytat:
Napisane przez MagdaP Pokaż wiadomość
Melduję się w Epizodzie IV Moher Wars
Magda, powaliłaś mnie tym tytułem jako on trafny

Cytat:
aniko 23 - kurcze, ostatnio oglądałam coś podobnego w stylu "co by było, gdyby w jednej chwili z Ziemi zniknęli wszyscy ludzie". Fajne gdybanko
Mallusia, wszyscy ludzie znikają.... ojej jaki ten świat stałby się na powrót piękny gdyby zniknęli wszyscy tak przynajmniej na 100 lat.... a potem mogliby wrócić na ziemię... jaka piękna przyroda by znowu była, powietrze czyste, woda bez ścieków... ehhhh.... rozmarzyłam się.

Cytat:
Nie jestem w PL i wypadłam obiegu
Olka, mam tak samo, a nawet bardziej

Czasem to aż się wstydzę zadawać pytania, bo niektórzy odpowiadają w stylu "no jak to ? Jolki nie znasz?"

Cytat:
Napisane przez Adriana Lecouvreur Pokaż wiadomość
chyba będę jutro piekła, narobiłaś mi smaka
Adri, trzeba by Cię sklonować.... ja poproszę jednego klona

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
Maddie, Eva-aspirynki łykać i do łóżka się wygrzewać!

znasz Brada Pitta i Angelinę Jolie?
Ain wygrzewam się u mnie 42 stopnie w cieniu ale i tak mi zimno, bo w biurze 21 stopni mam.

Eeeee... nie znam osobiście Państwa Smith... znajomi od adopcji, ci których ja znam są grupą wykładowców na Uniwersytecie.... właśnie jedna moja znajoma wróciła w sobotę z Meksyku z prawie dwuroczną adoptowaną córeczką.... jak będę miała zdjęcia to Wam ją pokażę.... śliczniutka jest.

Cytat:
Zaraz na zastrzyk
Jak wtorkowe nastroje?
Aguś, łaczę się z Tobą w bólu

NasTroje jak NasJeden... odreagowuję zapracowanie....

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Eva - drugi czerwiec dziś mamy
Elli, dziękuję no tak.... a Echo Dnia nie zrobione....

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
tak mnie dzisiaj naszlo czy by czegos z kudłami nie porobic bo niby zapuszczam tego boba bo juz mi sie przejadl a z drugiej strony cholera mnie bierze bo mam takie nic wielkie na łepeteynie..

co robic!!!help mi...mam włosy do ramiom z tyłu nieco krotsze
Ani, no to do fryzjera migusiem, niech Ci włoski wyrówna, będą wtedy fajnie rosły... a jest przybywanie Księżyca, to najlepszy czas na podcinki gdy się chce aby szybciej odrastały, w każdym razie, gdzieś kiedyś coś o tym czytałam.

55 kg
Stary 2009-06-02, 09:58   #115
Adriana Lecouvreur
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to Adriana Lecouvreur

Dzień dobry wszystkim. Popisałabym ambitniej ale muszę się szykować bo śpiew mam... o trzynastej wprawdzie, ale przecież ja i moje tempo malowania....

Sny miałam ciekawe, przyjemne i nie tylko przyjemne, ale humor mam ok.
Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim!

aktualizacja 13 maja - Nie taki modry, czyli za co kocham Budapeszt
Adriana Lecouvreur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:24   #116
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Dzień dobry

Aga wspólczuje zastrzyków.Ja sie ich strasznie boje

Katakumba moge Ci zyczyc tylko wytrwałosci w odzwyczajaniu od smoczka

Aniko nie jesteś samaJa od wrzesnia zapuszczam włosy i juz nie wiem co mam z nimi robic,zeby wygladac jak człowiek.Znając siebie zapuszcze do założonej długości i znowu obetne na króciutko

Elli ciesze sie,ze sprawa ze studiami wyszła bez wiekszych problemów

Chorujacym zycze zdrówka jak najwiecej

Adri ja dziś spiewałam rano prowadzac samochódDobrze,ze mnie nikt nie słyszał bo mnie to stado słoni na ucho nadepneło
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:26   #117
Westalka
Zakorzenienie

O, ja dzisiaj miałam duuurne sny - śniło mi się, że u mnie nad blokiem latało UFO (ten ich statek był półprzezroczysty ), jeden z "obcych" wyszedł ze statku i udało mi się go złapać. Trzymałam go u babci, w lodówce, bo chciałam robić na nim eksperymenty.

a to wszystko dlatego, że ostatnio w Rzeczpospolitej był artykuł o kręgach zbożowych.

Westalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:33   #118
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
O, ja dzisiaj miałam duuurne sny - śniło mi się, że u mnie nad blokiem latało UFO (ten ich statek był półprzezroczysty ), jeden z "obcych" wyszedł ze statku i udało mi się go złapać. Trzymałam go u babci, w lodówce, bo chciałam robić na nim eksperymenty.

a to wszystko dlatego, że ostatnio w Rzeczpospolitej był artykuł o kręgach zbożowych.
sprawdziłaś czy nadal siedzi w lodówce??
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:33   #119
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

eloł. Już po, ale boli
To dopiero drugi zastrzyk, jeszcze 8.

Też bym poszła do fryzjera

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2009-06-02 o 11:08
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-02, 10:44   #120
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez Westalka Pokaż wiadomość
West, zaintrygowałaś mnie tymi "eksperymentami".... możesz zdradzić, co zamierzałaś z nim robić?

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Adri ja dziś spiewałam rano prowadzac samochódDobrze,ze mnie nikt nie słyszał bo mnie to stado słoni na ucho nadepneło
Paulinko, a co śpiewałaś? Jaką piosenkę?

Cytat:
eloł. Już po, ale boli :yyy:
To dopiero drugi zastrzyk, jeszcze 8.

Też bym poszła do fryzjera
Agula ojej.... takie bolesne te zastrzyki?

55 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości