|
|
#91 |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Ile dni pod rząd z jednym i tym samym?
Ostatnio maksymalnie 2 dni... Kiedyś 5 dni nawet. Teraz mam tyle tego, że codziennie inaczej, nawet w ciągu dnia zmieniam.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma reguły.
Kiedyś miałam jednocześnie na stanie maksymalnie 2 flakony więc pachniałam jednym zapachem do znudzenia. Od kilku lat to się zmienia.Mam więcej zapachów, częściej pachnę czymś innym.Ale też tego specjalnie nie liczę.Czasami miesiąc tym samym a czasem codziennie zmieniam zapach. Ostatnio mam ciągi 2-3 dniowe. Chociaż przyznam szczerze, że lubię jak jedna osoba używa jednego zapachu, który jest dla niej charakterystyczny.Podoba mi się to i tez bym tak chciała.Jednocześnie dla mnie jako "nosiciela" perfum jest to nudne bo wtedy zamykam się na inne doznania zapachowo-perfumeryjne.Wiadomo swojego, noszonego od lat zapachu nie czuje się wcale.Więc w tym wypadku perfumowanie sie jest takim trochę pustym rytuałem dla innych osób.
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nie potrafie w jednym ciągu używać jednych perfum dłużej niż 5 dni..rano użyłam Pure DKNY a popołudniu Botrytisa..Jak ma się naście ulubionych flaszek to chce się po prostu pachnieć inaczej, u mnie to tez jest zależne pod pogody, nastroju, humoru
|
|
#94 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Chyba maks tydzien (ale to byl stan wyjatkowy z powodu chwilowej niedostepnosci innych flakonow -remont).
Generalnie z reguly codziennie czyms innym pachne, wyjatkowo do 3 dni max ![]() Z perfumami jak z ubraniem - zmieniam kazdego dnia
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Najczęściej dwa dni, później zmiana. Najdłużej chyba dwa tygodnie ( w ciągu ostatnich kilku lat).
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.