![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: WYPRZEDAŻE Wiosna/Lato 2009
też się wybieram rano, ale mieszkam w mniejszym mieście i z tego co widziałam dużo rozmiarów - szczególnie butów- już nie ma
![]() mam nadzieję, że uda mi się wypatrzyć kilka perełek w rozsądnej cenie, resztę rzeczy mam zamiar kupić jakoś w lipcu kiedy ceny będa naprawdę okazyjne ![]() byle do piątku ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
W sobotę noc zakupów w Forum Koszalin - od 21 do północy. Rabaty mają sięgnąć 70%.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj weszłam do Zary i pomału pojawiają się już wieszaki z posegregowanymi przed przeceną ubraniami
![]() Już nie mogę się doczekać piątku, idę oczywiście z samego rana na otwarcie (doświadczenie z przecen zimowych mówi, że o 10 rano o ile da się jeszcze spokojnie pooglądać, to o 11-12 robią się już tłumy ![]() ![]() Mam kilka upatrzonych rzeczy, raczej z tych droższych więc nawet przecena o 20% mnie ucieszy i mam nadzieję, że uda mi się kupić to, na co poluję ![]() Osobiście jeśli chodzi o przeceny, to ja polecam bardziej Arkadię niż Złote Tarasy (mimo wszystko mniej ludzi). Osobiście jeśli chodzi o Zarę, to zawsze moja trasa zaczyna się w Arkadii przez Złote Tarasy do Centrum. Jak czegoś tam nie dostanę to jadę najczęściej jeszcze do Promenady. Jak ktoś ma po drodze, to polecam też Wola Park i Blue City - na pewno będzie DUŻO mniej osób niż w pozostałych centrach ![]()
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Wczoraj bylam w magnolii. Ceny nie powalają z nóg. Myśle, ze jesli chce sie upolowac ciuchy za naprawde okazjonalne ceny to trzeba poczekac jeszcze troszke. W sklepach inditexu sa przyszykowane wieszaki.
![]() 26 trzeba ruszyc ponownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Relacja z Plazy Poznan.
H&M Divided - 1/3 to przeceny, bardzo dużo super, letnich ciuchów, topów, sukienek, spodni, szortów, spódnic, nie poprzebierane, ale radze sie pospieszyc ;>, H&M Damski i męski - również dużo przecen, ladne ciuchy, rzeczy za 10 zł, 20, 30, 40, 50, 60, 75 wzwyz ^^ H&M Dziecięcy - od najmniejszych rozmiarow do najmniejszych, sukienki, szorty, jesli ktos ma dziecko to warto, Zara - zero przecen. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Szanelowa Madżesti
|
a wie ktoś jak to wygląda w Focusie w Bydgoszczy?? Będę w sobotę i nie wiem czy warto odwiedzić Zarę i Bershkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny w przyszłym tyg we wt chciałam sie wybrać do Galerii Krakowskiej ale nie wiem czy lepiej jechać wtedy czy poczekać jeszcze trochę i jechać pod koniec lipca ? .. Doradźcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny .
pytanie . widziałyście może w ZARZE jeszcze te buty ? ![]() niby to limitowana edycja , ale liczyłam , że znajdę je na wyprzedaży . btw : zdjęcie od anies . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy Wy ludziska naprawdę nie widzicie, że na Wizażu co chwilę ktoś pisze, że przeceny w sklepach Indetixu zaczynają się 26 czerwca? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a takie informacje skąd ? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
to ja podbije pytanie
![]() Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2009-06-24 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Jako że nie widzą, postanowiłam pomóc i popawić piewszego posta na "nieco" wyraźniejszy
![]() A wogóle to mi sie dzis przytrafiło, weszłam z nudy do Manhattanu i tam w H&M wygrzebałam jeszcze pierścionek z tukusowym oczkiem przeceniony z 19,90zł na 5zł i taką tam gumkę do włosów za 2zł. Ale chyba była jakaś nowa ekspedientka, bo zamiast skasować mi nową cenę 5 i 2zł, to odjęła mi tą kwotę od poprzedniej, przez co w sumie miałam zapłacić ponad 20zł zamiast 7! ![]() ![]() Ogólnie to nie wiem po co te kropki przyklejają, jakby nie mogli poprostu nowej ceny jak i tak coś muszą nakleić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Pracuję w Zarze, rozmawiałam na ten temat z kierowniczką, widziałam pliki z cenami wyprzedażowymi... Podejrzewam, że podobna sytuacja jest w innych brandach Inditexu. Na pewno są jakieś wyjątki, ale wydaje mi się, że większość rzeczy to tak właśnie jest przecenione o ok.30%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Strawberry też tam pracuje
![]() A dwa sama byłam świadkiem, chyba, że teraz wyjątkowo zmienili strategię, tego wiedzieć nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() wiec jako że pracowałam w bershce postaram sie wam nieco przyblizyc wyprzedaze a więc W PIERWSZEJ TURZE rzeczy przeceniane są adekwatnie do swojej wartosci do poziomu zainteresowania nia klientow czy jest to rzecz blokowa/basicowa czy kolekcyjna zalezy tez ile kosztowala wcześniej cos co jest super i drozsze bedzie mniej przecenione niz zwykla bluzka ktora mniej sie sprzedaje przewaznie 20-50% DRUGA TURA następuje troche ponad tydzien po pierwszym dniu wyprzedazy rzeczy sa obnizane o jakies 10-40zl (od juz obnizonych cen) potem nastepne tury jednak juz nie tak odczuwalne bo rzeczy sa przebrane sa coraz nizsze ceny ale i coraz wiecej szmat. Odpowiadając zbiorczo na PW nie wiem jakie będą ceny poszczególnych rzeczy same sie przekonacie w zeszlym roku spodnie wszystkie spadly na 79 cena zakonczyla sie na 19 zl w zarze na 29zl (mniej wiecej co tydzien schodzi o 10 zl) bluzki tez te drozsze 79 i 49 w I turze az na koniec do 12 zl akcesoria oplaca sie kupic od razu bo szybko schodzą oraz takie rzeczy jak skórzane kurtki Pozatym nie ma reguly kiedy najlepiej wybrac sie po dana rzecz wiec bez sensu jest pytanie kazde z osobna kiedy lepiej po buty kiedy po torebke a kiedy po spodnie..... czasem cos zostanie dluzej czasem od razu sie sprzeda takie rozmiary jak s m 36 38 - spodni oraz 38 39 butow schodza najszybciej mam nadzieje że conieco wam rozjaśniłam i minimalnie zmiejszylam prawdopodobieństwo wystapienia znów tych samych pytan. Wszystko co opisalam odnosi sie bardziej bershki jednak raczej we wszystkich sklepach(inditex) jest podobnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W czasie wyprzedaży zimowych naganiałam się jak głupia za kozakami po całej Warszawie, rozmiar 36 i w końcu udało mi się kupić ostatnią parę ![]() ![]() ![]() ![]() BTW nie polecam butów z Zary ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Byłam dzisiaj w Bershce i własnie przygotowuja sie do wyprzedaży . To po ile bd spodnie w pierwszej tuże przecen ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Wyprzedaże w sklepach:
DETALE: http://www.uwolnijswojczas.pl/sklepy...nternetowy/560 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
a ja sie bilam z myslami czy nie zbyt razaco to napisalam ale niektorzy nawet nie dostrzegaja wiec luzik :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Pani Buka
|
w piątek jadę do Krakowa (sprawy szkolne), ale przy okazji chętnie skorzystam z wyprzedaży
![]() ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
kasiencja Wszystko zależy od tego czego potrzebujesz w danej chwili i w jakich sklepach zazwyczaj znajdujesz to co jest Ci potrzebne.
Zajrzyj do szafy, przemyśl czego Ci brakuje i jak coś, to służymy pomocą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||
Wtajemniczenie
|
hihihihiih jeju biedaku
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Pani Buka
|
szukam głównie zwykłych T-shirtów czy tunik, raczej krótki rękaw, ewentualnie topy... także cienkich sweterków albo tanich balerinek czy japonek
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.