![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: super ciuszki
Znajdziesz cos u mnie za bolerko?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Super Ubrania
podobaja mi sie spodnie satynowe troll, mozesz mi podac wymiarki?
![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za drugie spodnie z podwyższonym stanem na szelkach?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Niestety link mi nie wchodzi
![]() ![]() A jakie te spodenki mają wymiary? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Już wiem co Ci się u mnie podoba
![]() Wstępnie zgadzam się na taką wymiankę ![]() Mogę tylko poznać dokładne wymiary spodni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś nadal zainteresowana wymianką te spodnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1245759162 za mój kremowy sweterek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Dodaje:
- sweterek Bershka różowy rozmmir M jego stan oceniam na dobry. - spódniczka Beneton rozmiar M kolor szary stan oceniam na idelany - bluza szara z cekinami w kolorze zlotym i srebrnym rozmiar S stan bdb - bolerko kolor kości słoniowej firmyGeorge rozmiar M stam dobry -kamizelka golfik BSK rozmiar 36 stan idealny polecam i przepraszam że rzeczy nie ś awyprasowane ale poprostu nie mam na to czasu Edytowane przez samussiaija Czas edycji: 2010-03-15 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Czy u mnie coś znajdziesz? Za:
-odżywka do włosów avon nabłyszczająca włosy jest troche wiecej niz połowa -odżywka do włosów avon ochrona przed prostowaniem jest nowa -podklad utrwalający makijaz avon jest nowy polecam -cienie avon nie używane jak na zdjęciu sprawdzone tylko odcienie dlatego nie ma orginalnego prasu.... ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Podkład jest odznaczony na szaro tzn, go nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Jestem chętna na: Super zestaw do paznokci wart 150zł: 1)podkładka w kolorze różowym skóropodobna 2)kosmetyczka różowa 3)szczoteczka do pyłu różowa 4)gilotynka 5)blok polerski 6)dozownik do płynów 7)komplet pędzelków 8)plyn do usuwania skórek 9)żel french 15g 10)żel nabłyszczający 15g 11)żel podkładowy firmy Sandy Nails pozostało 5g -podklad utrwalający makijaz avon jest nowy polecam -butki kozaczki CCC nowe ubrane tylko raz nie nosza wyraznych sladow użytkowania rozmiar 36...goraco polecam zamienię za cos extra -piżamka atlantic rozmiar xs chyba nie byla noszona nie pamiętam nie ma wyraźnych śladów w każdym razie.... Wyszukasz coś u mnie???
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
potwierdzam wymianke na buty!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
hej cos u mnie za:
-dezodorant Rexona sexy użyty tylko raz w celu próby -balsam oriflame z kielkami czy zborzowy jakos tak użyty tylko raz w celu sprawdzenia -odżywka do włosów avon ochrona przed prostowaniem jest nowa -podklad utrwalający makijaz avon jest nowy polecam -cienie avon nie używane jak na zdjęciu sprawdzone tylko odcienie dlatego nie ma orginalnego prasu.... ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie te wszystkie rzeczy
![]() -dezodorant Rexona sexy użyty tylko raz w celu próby -balsam oriflame z kielkami czy zborzowy jakos tak użyty tylko raz w celu sprawdzenia -odżywka do włosów avon nabłyszczająca włosy jest troche wiecej niz połowa -odżywka do włosów avon ochrona przed prostowaniem jest nowa -podklad utrwalający makijaz avon jest nowy polecam -cienie avon nie używane jak na zdjęciu sprawdzone tylko odcienie dlatego nie ma orginalnego prasu.... roll on, bluzeczka i spodenki oczywiście mogę Ci oddać ![]() spodenki są nowe, bluzeczkę miałam na sobie jeden raz a roll on ma 90% Edytowane przez admirable Czas edycji: 2009-08-11 o 14:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
-dezodorant Rexona sexy użyty tylko raz w celu próby
-balsam oriflame z kielkami czy zborzowy jakos tak użyty tylko raz w celu sprawdzenia -odżywka do włosów avon ochrona przed prostowaniem jest nowa -podklad utrwalający makijaz avon jest nowy polecam -cienie avon nie używane jak na zdjęciu sprawdzone tylko odcienie dlatego nie ma orginalnego prasu.... ok, w takim razie te rzeczy chciałabym bez nabłyszczacza bow sumie go mam, bo jesli Ci nie pasuje to trudno bo wtedy dla mnie byłoby tez już to w ogóle nie opłacalne, a za spodenki, bluzke i roll ona wydaje mi się ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
nic
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336008 Mój wątek wymiankowy ![]() ![]() "Nieprawdopodobne przywiązanie Do magii z żywą ziemską istotą Niewiarygodne, niesamowite doznanie Prawdopodobnie ukryte przesłanie." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
niestety preferuje większe wymianki
![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
1)spódniczka bebeton grafitowa stan idealny rozmiar 36
2)bluza szara stan dobry+ z cekinami złotymi i srebrnymi rozmiar s 3)bolerko george stan dobry+ kolor kości sloniowej rozmiar s sliczne. 4)sweterek bershka rozmiar M kolor baldy róż super stan dobry+ 5)golfik bsk rozmiar M kolor cappucino stan idealny 6)sweterek veromoda rozmiar s kolor blady róż stan bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.