|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Papierowe Wariacje Titanii czyli wszystkiego po trochu :-P
Toz to istne dziela sztuki!!Sliczne karteluchy i wpaniale pomysly!!
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Kartką z pawiem po prostu mnie zastrzeliłaś. Pomysł niesamowity!
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Martuś... Szalejesz dziewczyno
![]() Genialne kartki tworzysz, a ta z pawiem - powala na kolana. Przecudne kartki z drzewkami. Świetne pomysły, piękne wykonanie... A drzewka... aaaaaa, szaleję ![]() Kartka dla Marty cudna, na pewno wywoła ogromny uśmiech na twarzy i radość w sercu. Piękna jest A Martusia od razu będzie mieć więcej sił do walki
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Piękne kartki
Ale jak dla mnie to Thank you już z tymi listeczkami najpiękniejsza
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko podpisze się pod tym co już zostalo napisane – wszystko jest piekne, jestes artystką, a paw
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Okazuje się Titanio,ze jesteś wszechstronnie uzdolniona.DOWÓD-piękne kartki i oczywiście jedyne w swoim rodzaju.Zabawa stempelkami ( zasoby godne pozazdroszczenia )daje kapitalne efekty.Kartki są rewelacyjne,ale ta z pawiem to istne cudo.Dobrze ,ze wstawiłaś kilka zdjęć to można jej się dokładnie przyjrzeć i podziwiać...podziwiać...p odziwiać.Kartka dla Pejtoon bardzo pomysłowa i extra wykonana.Na pewno łezka wzruszenia zakręci się w oku...
Gratuluję Titanio |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Jejuuuu, cudne masz te karteczki !
Takie niepowtarzalne Wszystkie są piękne, ale moimi faworytami są paw i konik morski Rewelacja ! Pozdrawiam ,M.
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Jestem w ciężkim szoku po zobaczeniu pawia... :eek!:
Coś fantastycznego!!!POzostałe karteczki też cudne i takie inne
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
anita19800
![]() azakowana Just-in bo ja uwielbiam dwa rozbieżne trendy - minimalizm i vintage Joasiunia chyba wyszedł nieźle, co? daget Pupil scarsss Yoanna21 Cath_ Erhong w połaczeniu z ciepłymi barwami nastemplowanego obrazkalexor kaczucha47 thea2 witam u siebie nowa wizazankę, ciesze sie bardzo, ze moje karteluchy przypadły Ci do gustu karola0507 i witam rowniez jeszcze jedna nowa wizanke, bardzo mi miło, ze zagladaja równiez do mnie inne nowe osoby ![]() ojej dziewczyny, po waszych komplementach czuje sie uskrzydlona i kolejna karteczka, bardzo prosciutka, minimalistyczna, tym razem z wykorzystaniem naklejek, chropawy papier tekturkowy kontrastuje kolorystycznie i powierzchniowo z gładkim papierem do akwareli. no i symboliczny kwiatuch pośrodku
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Boskaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm nie wiem co ładniejsze - karteczka czy te wazony o które się wspiera
|
|
#102 |
|
CraftMod
|
Ale Ty masz piękne kartki!!!!
![]() Paw jest po prostu fantastyczny
|
|
|
|
|
#103 |
|
przyczajona tygrysica
|
Martuś śliczna kartka - jak zwykle zresztą
PS. Odpowiedz na PM, proszę
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Śliczna,super kolorki
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Również witam
![]() Piękne to nowe dzieło, symboliczny kwiatuch- świetny ![]()
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna karteczka
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
I co ja mam powiedziec? Piekna karteczka, ale Ty tylko pieknymi wzorami nas zaskakujesz ......
heheheh zartowalam . Tworz dalej !!!! Czekam |
|
|
|
|
#109 |
|
CraftMod
|
Chciałaś żeby ktoś coś skrytykował to masz
![]() Tutaj ten ptak a dokładniej jego kolor mi nie pasuje, można by zamiast stemplowania dać wycięty z fajnego papieru na przykład. Tutaj nie podoba mi się zbytnio rozdzielenie słowa na 2 strony. Można było by inaczej to rozwiazać. Jeśli się nie mylę to używałaś na części kartek tuszu biurowego, prawda? Ja po ok roku mam porównanie jak się sprawuje tusz scrapowy a jak biurowy. Ale chyba nikt tak długo nie będzie kartek trzymał na wierzchu ![]() Podsumowując - sposób w jaki je wykonujesz nadaje im charakteru i niepowtarzalności, dlatego bardzo mi przypadły do gustu, taką jak pawiowa chciałabym sobie pomacać, może kiedyś umówimy się na jakąś prywatną wymiankę A takie szczegóły techniczne doszlifujesz z czasem, po prostu trzeba robić, robić, robić
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2009-07-14 o 10:52 |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nir, przeczytalam to co napisałas i musze powiedziec, ze niestety zgadzam sie z toba jesli chodzi o karteczka japonska to jej srodek odpodobał mi sie szybciej nie myślałam - hi hi, zaraz jak tylko go zrobiłam przód kartki wyszedł jak cie mogę, ale jej środek bym chetnie zmieniła, gdybym tylko mogła cofnąc czas.ten ptak (jaskołka) miał podtrzymywac klimat orientalny ale odbity stempel nie wyszedł dobrze bo papier jakos nie chciał przyjac tuszu co sie okazało juz po odbiciu, ale to musztarda po obiedzie, uzyłam wtedy permanentnego fioletowego tuszu.nie bardzo wiem co dokładnie masz na mysli poprzez tusz biurowy i tusz scrapowy, te ktorych ja uzywam (głownie firmy ink it up i whispers, póki co) sa kolorowe(i chyba scrapowe). aktualnie doczytuje z ksiazek o tych tuszach zeby wiedziec jaki uzyc i do jakiego papieru, bardzo nie lubie jak mi sie te tusze rozmazuja po odcisnieciu ![]() a co do kartki z samochodem, to była to sobie taka prosta, mało poważna karteczka, bardziej eksperyment, kartka była małych rozmiarow i zostało mi mało miejsca na tytuł wiec rozbiłam ta frazę na dwie czesci. ![]() kartke z acetate i mikro-koralikami, pawia lub jakas inna moge ci zrobic jak chcesz wymianke planuje wkrotce zrobic wiecej takich kartek, tyle ze z innymi motywami. własnie sie one "decydują" miło mi, ze paw ci sie podoba ![]() jejku, juz wakacje niedługo! nie mogę sie doczekać kiedy zasiade i będe działac!
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-07-15 o 22:10 |
|
|
|
|
|
#111 |
|
CraftMod
|
Jeśli chodzi o tusze to zmyliły mnie kolory, ja mam biurówki i bardzo podobnie się odbijają. Ale po zabawie scrapowymi właściwie nikomu nie polecam, bo kolory ograniczone a i szybko blakną.
Co do wymianki to myślałam o terminie bardziej świątecznym, wiem, sporo jeszcze czasu, ale u mnie remont i nie chcę teraz za dużo obiecywać, bo potem niewyrabiam się
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
fajne kartki
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna karteczka !!!!!!
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ło Matko!A Ty podobno niedawno zaczęłaś karteluchy...Czuję,że jeszcze nie raz Nas zaskoczysz a mnie unieruchomisz przynajmniej na pół godziny przed monitorem jak przy pawiowej kartce...Rewelacyjny pomysł.Już oczami wyobrazni widzę podobne.Np w kształcie motyla lub bukietu kwiatów..Ciekawa jestem jak długo powstawała ta kartka? Inne tez bardzo ciekawe.Najbardziej podoba mi sie to,że tu tak różnorodnie,ze próbujesz(z pozytywnym skutkiem!)różnych technik.Wielkie brawa!
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Kartki oryginalne, ale „szklaneczki” o które opiera się ostatnia kartka przepiękne
. Ciekawa jestem kolejnych kartek w stylu pawia
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś - śliczne karteczki. Drzewka są cudne, ale karteczka dla Pejtonka - przepiękna.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Śliczniasta kartka. A jakie lampioniki cudne obok niej
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
ale super ten kwiatuszek
|
|
#119 |
|
Moderatozaur
|
Kolejna oryginalna kartka! Super!
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
No nie. Dopiero trafiłam na wątek. Zdążyłam cały przejrzeć. Karteczki powalają. Chciałabym mieć taką Twoją karteczkę w domu, szkoda, ze nie mam się z Tobą czym wymienić
Najbardziej spodobała mi się ta z pawiem i morska, no i oczywiście ta 'japońska'
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

,

Coś fantastycznego!!!
bo ja uwielbiam dwa rozbieżne trendy - minimalizm i vintage
w połaczeniu z ciepłymi barwami nastemplowanego obrazka

heheheh zartowalam
hand-made: urodzinowo na 40tkę

przód kartki wyszedł jak cie mogę, ale jej środek bym chetnie zmieniła, gdybym tylko mogła cofnąc czas.
co sie okazało juz po odbiciu, ale to musztarda po obiedzie, uzyłam wtedy permanentnego fioletowego tuszu.