|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Chudnijmy , start 26.06!!!!
Hej dziewczyny
Chciałam się so was dołączyć. Od dzisiaj zaczynam się odchudzać i postawiłam ,że dołączę się do jakiejś grupy i będzie mi łatwiej. Ważę 73kg przy wzroście 165. Chciałabym schudnąć do 65-60kg. Co prawda mam za sobą już 18 kg po ciąży ale uważam, że to i tam mało… Ostatnio cały czas się objadałam i brzuch urósł. Wyglądam jak bym była w ciąży( ostatnio pani w tramwaju chciała mi ustąpić miejsca)… Trzeba w końcu coś ze sobą zrobić
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
parolka zapomnialam napisac, ze ja kiedys stosowalam a6w, efekty byly szybko,ale wytrzymalam tylko 2 tyg bo bylo strasznie ciezko
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie słyszałam, że efekty są , ale trzeba na nie cięzko pracować
![]() ja własnie wcinam truskawki. przyznam szczerze że opycham się nimi, bo nie ma dzisiaj obiadu hihi. wróciłam z plaży. poobserwowałam kobitki i te młode i te starsze, nie zauważyłam ani jednej idealnej sylwetki. dziewczyny w wieku ok 10 lat majją już cellulit a nawet rozstępy... dziewczyny dojrzewające , kobiety rozumiem, ale dzieci? ...
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszcze plazy , no niestey teraz ludzie znaczy rodzice nie licza sie z tym jaka krzywde robia dziecku pozwalajac mu jesc wszystko , dopiero pozniej zaczynaja sie problemy jak bedzie trzeba pomoc dziecku w diecie , ja zjadlam dzis sniadanko , i teraz na obiado kolacje kilka pierozkow z jagodami , ale bez cukru .. moj ostatni wystepek w diecie , strasznie najedzona jestem o 20 ide biegac pozniej a6w rowerek brzuszki i 8 minute legs
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki jak ja Wam zazdroszcze tej energii
ja nic nie jej nie mam, cala sie trzęsę jestem tak poddenerwowana praca ze nawet jak wroce do domu sie stresuje, jem wiecej i jeszcze znowu troche pale. Ida20 - z tym wygladaniem jak w ciazy to chyba przesadzasz musze powiedziec ze az sie usmiechnelam jak napisalas ze pani jakas chciala Ci miejsca ustapic, chyba nadinterpretujemy za mocno niektore rzeczy ![]() Ewelinka - powiedz jak wyniki matury? i na jakie studia się wybierasz? będę trzymac kciuki zebys się dostala Pamietaj jak dwa latka temu sama wybieralam sie na studia i w sumie do konca nie wiedzialam co wybrac ![]() parolka - jestes pewna ze to cellulit i rozstępy? Kurcze nie przygladalam sie tak dzieciom ale to az sie w glowie nie miesci, myslalam ze to wsrod nastolatek się pojawia dopiero ... magdzie- oj gratuluje super ! tylko kilogramow
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość." Edytowane przez asvr Czas edycji: 2009-06-30 o 19:18 Powód: :) |
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
matura tak sobie, z polskiego jestem zadowolona bo 80 % z niemieckiego tez bo 76, ale matma tak sobie.. bo 54%
a chce isc na inżynierie srodowiska albo na edukacje techniczno informatyczna.. w ostatecznosci złożyłam tez na ogrodnictwo;] ja wlasnie po aerobikuu;d jem joguurt i śmigam na miasto ;D |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Magdzie jak często ćwiczysz na stepperze? i ile czasu na to poświęcasz?? korci mnie jak diabli :P a co do truskawek to ja je jem codziennie, uwielbiam truskaweczki hihi
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
asvr : wydaje mi się , że to był celluit. naprawdę
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny tu standardowo angelika , wlasnie zrobilam 3/4 cwiczen z dzis czyli...
8 minute buns/stretch/legs + 15 minut biegu + 25 minut "chodo-biegu" na maszynie do tego + 100 brzuszków .. ![]() czeka mnie dzis jeszcze a6w i 100 brzuszkow , jupi! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mogę się jeszcze do Was przyłaczyc? Dziś stanęłam na wadze i pokazała 62,7 kg
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
waga i wzrost damy rade, i witaj u nas
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Musi się udac, chociaż ja już tyyyle razy próbowałam że ciężko zliczyc .Cicho tu jakoś..
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
co cicho
ja dzisiaj dziewczyny sobie odpuściłam bo upał nie z tej ziemi. nie ma mowy o bieganiu czy jeździe na rowerze ale jadę po południu nad jeziorko to trochę popływam zawsze coś,a jutro z samego rana wskakuję w mój strój i biegam ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ej dziewczyny jak zrobić tą kreskę pod którą zapisujecie wagę czy inne rzeczy? jestem tu od niedawna i jeszcze się nie rozeznałam w tym wszystkim hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ok już mam
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Asvr niestety to prawda... może ten efekt spowodowała biała sukienka... nie wiem... bylo mi strasznie głupio chociaż potem ja też się z tego śmiałam
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny , tu angelika , ja wlasnie 2h temu zjadlam na sniuadanko 2 kromki pelnoziarnistego chleba z serkiem ogorkiem i pomidorkiem , zaraz sie biore do cwiczen 8 minutowek a pozniej kolo 16 zjem obiadek, i jak wiadomo kolo 19-20 kolacje a pozniej a6w bieganko i cwiczenie w domu , a wam jak idzie dietka? buziole
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Ty tak późno śniadanie jesz?
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
michalina - a u mnie w trojmiescie tak padalo ze mi az do pracy sie przez okno wlalo i to sporo, a teraz taka mila pogoda chociaz ciagle troche duszno. Zawsze mozesz w domku pocwiczyc coś
i kurde tego jeziorka Ci zazdroszcze Ale ja mam za duze kompleksy by wyjsc w stroju..Ida20 - nie ma sie co przejmowac, ale biala sukienka.. bialy zawsze pogrubia... mi się marzą biale spodnie obcisle mmm ![]() Aneglika jak zwykle cwiczyc za conajmniej 2 osoby swietnie i faktycznie to sniadanie nie za pozno? ja o tej porze mialam juz zjedzoen polowe jedzenia na caly dzien przygotowanego ![]() http://img19.imageshack.us/i/kcal.jpg/ A teraz dziewczynki słuchajcie rozmawialam z kolegą z grupy i mowie ze przydaloby mi sie cos w czym moglabym sobie zliczac kalorie zapisywac co jem itp bo kalkulator w kompie jakis brzydki a nigdy nie mam pod ręką innego, wklejam wam print screen'a jak smiesznie wyglada programik ktory mi dzis wyslal hehe nawet fajnie mu wyszlo nie ? ehh ale sie usmialam z tego jak mi wyslal na mejla a w temacie "prezencik" bo mowil ze cos wysyla mi a ja juz zapomnialam o tym jak mu mowilam ze przydaloby mi się cos takiego// skreslilam tylko na gornym pasku jego imię zresztą to zapotrzebowanie za duze mi ustawil a jak sie dobije do tej sumy ktora jest jako zapotrzebowanie ustalona to zobaczcie na drugim obrazku co się robi tak mruga na czerwono jak alaram he he ![]()
"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość." Edytowane przez asvr Czas edycji: 2009-07-01 o 18:49 |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
mozna powiedziec ze wczoraj dalam rade;p haha wypilam pol piwa aby
zmeczona jestem strasznie, niedawno z aerobiku wrocilam ;D kochana moje co jecie na obiady? bo mi pomysłów brakuje
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja na obiad jem bulke, ale to chyba slabo, a moze zupe jakas sprobuj? wiekszosc nie jest tuczaca...
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
ja mialam dzisiaj rybe pieczona w folii i do tego duzo warzyw na parze (brokul, fasolka szparagowa, papryka, kalafior) i kawalek pieczonej cukinii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
asvr nie lubię ćwiczyć w domu
i do tego sama... w sumie mam skakankę, mogłabym kiedyś na niej poskakać hihi :P kiedyś ćwiczyłam w domu, ale szybko się zniechęcam a co do tego jeziorka, to ja też się wstydzę swojego ciała, ale temperatura robi swoje <lol> fajny masz ten kalkulator można go dzieś ściągnąć czy ten kolega to specjalnie dla Ciebie na zamówienie robił? a i jeszcze dziewczyny co do jedzenia, to ja akurat jem wszystko tylko w mniejszych ilościach (pomojając oczywiście słodycze i fast foody), gdzies wyczytałam, że stosując diety chudniemy z mięśni, a nie z tłuszczyku, poza tym organizm się przyzwyczaja do ciągłych diet i z czasem się na nie uodparnia, wówczas trudniej schudnąć, już pomijając efekt jojo ;/ najważniejsze są ćwiczenia! jak myślicie po jakim czasie będzie efekt od biegania codziennego?
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
właśnie jestem po kąpieli
biegałam dzisiaj 55 minut
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję, ja mam za słabe stawy do biegania, zresztą nigdy nie lubiłam, ale za to rowerek to jest to
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Ja tęż bym chciała mieć koleżankę z którą mogłabym się odchudzać
a tak bym chciała i sama wiem że byłoby mi raźniej i lepiej wszystkie moje koleżanki są dość szczupłe tylko ja i taka jedna nie. Ale jej się nie chce ... a jabym sobie z nią chętnie pobiegała .... Bo samej po parku to tak dziwnie jakoś latać... A jeszcze do tego mam dopiero 12 lat... Jak na razie to robie 100 brzuszków dziennie i rowerek na podłodze 10 -5 min...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
W taką pogodę żadna siła by mnie do tego nie zmusiła
![]() U mnie dziś na śniadanie wieśniak ze szczypiorkiem i kawa z mlekiem II śniadanie - 2 plastry ananasa z puszki i jogurt nat z 3 łyżkami musli Na obiad chyba zrobię sałatkę z jajkiem ![]() No i mam okres od wczoraj więc się czuję nieciekawie, pocieszające jest tylko to że wczorajsza poranna waga była wyższa z powodu @.
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytane w2016 35( 2015:70;2014:33; 2013: 61) 03.10.2015 |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny , ja wlasnie zjadlam sniadanko , w sumie 2
zjadlam dzis 3 malusie kromeczki z chudym serkiem i okurkiem i 2 plasterki arbuza hehe ![]() niech mi sie troszke w brzuszku uformuje to pocwicze , a wieczorem bieganie , oby nie padalo pozdrawiam ! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.

Chciałam się so was dołączyć. Od dzisiaj zaczynam się odchudzać i postawiłam ,że dołączę się do jakiejś grupy i będzie mi łatwiej. Ważę 73kg przy wzroście 165. Chciałabym schudnąć do 65-60kg. Co prawda mam za sobą już 18 kg po ciąży ale uważam, że to i tam mało… Ostatnio cały czas się objadałam i brzuch urósł. Wyglądam jak bym była w ciąży( ostatnio pani w tramwaju chciała mi ustąpić miejsca)… Trzeba w końcu coś ze sobą zrobić

hmm może go sobie zakupie... to Magdzie od kwietnia tyle schudłaś? w sumie stopniowo najlepiej 

ja nic nie jej nie mam, cala sie trzęsę jestem tak poddenerwowana praca ze nawet jak wroce do domu sie stresuje, jem wiecej i jeszcze znowu troche pale.
62,7.........53-52-51,3-51
.