![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię: Chanel, clnique, tigi
hej jak najbardziej jestem za wymianka smashbox + kerastase (teraz jeszcze dokladnie sprawdzałam i jest go ok. 40ml), poprosze o adresik
i tak mysle moze jeszcze znajdziesz cos za kremik pchysiogel oraz róz bourjois?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a pryzmy daj bardzo naturalny świetlisty róż, meteorki sa bardziej agresywne maja mocniejsze drobinki i pryzmy są satynowe można nimi ładniej wymodelować twarz, meteorki na większe wyjścia a pryzmy na każdą okazję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez babessa Czas edycji: 2009-07-26 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
ok, nie ma sprawy, przem,yśl sobie na spokojnie
![]() dodam tylko dla jasności, że oleo relax jest z ubytkiem jakieś 10ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
To może ten żel la roche i tarka, co Ty na to? Mogę Tobie dorzucić próbki kremów SVR takie po 5 ml i 3 kroki clinique 4X 2ml mydełka w płynie, toniku i emulsji (oczywiście wszystko nowe)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
No masz
![]() ![]() To ja popatrzę w tą dodatkową listę i może mi się uda coś dobrać ![]() Ok, popatrzyłam i podoba mi się cień chanel, puder clarins. Cień chyba bardziej by mi się przydał ![]() Edytowane przez babessa Czas edycji: 2009-07-26 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
popatrz i czekam na odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Ok, popatrzyłam i podoba mi się cień chanel, puder clarins. Cień chyba bardziej by mi się przydał. Jakie jest jego zużycie?
_________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Kasetkę oczywiście mam, ale sobie ją zostawiam, bo chcę za jakiś czas kupić sobie wkład tylko inny kolorek. Co do koloru nr 20, to jest taki jak na fotce - beż w tonacji zółtej nie różowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
babesso to moze tak: za puder clarinsa , ten wklad chanel+kremik pchysiogel+75ml biothermu, co ty na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie ten wkład, krem i biotherm moge Tobie dać + rozświetlacz EL. Najwyżej wezmę cień i może jakiś lakier ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozświetlacz EL jest Twój, wkład chanel, krem i biotherm też rezerwuję dla Ciebie. Ja chce tego smashboxa, odżywkę i myśle, że ten brązer jeśli cień jest nieaktualny, ale poczekam jeszcze za fotką, ok? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
super dzieki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,25578,eau-pure.html Balsam nie daje polysku - przynajmniej tak mi się wydaje, bo go nie testowałam ![]() Na PW wysyłałam Tobie adres mailowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Puder clarins to ten po prawej w kwadratowym opakowaniu, tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
a co z naszą ewentualna wymianą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Wymiankę zrobimy, tylko cały czas myślę, co j wolę, ale niebawem się zdecyduję, tylko jeszcze trochę poszperam po necie
![]() ![]() Przydałby mi się ten oleo relax, kuleczki też, ale nie wiem co miałabym dobrać ![]() Z drugiej strony tak ładnie opisałaś pryzmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
jesli cos ma cie mocniej przyrózowić to właśnie meteorki, jak pisałam sa bardziej agresywne, a te pryzmy delikatniejsze, oddam je tylko daltego, ze mam podobne...
myślę, że byłabyś z nich zadowolona, ale oczywiście decyzja nalezy do Ciebie, mnie właściwie jest obojętne czy oddam Co oleo i odsypke meteorków czy pryzmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
7. Chanel, róż Joues contraste, nr 96 caprice, użyty kilka razy. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U Ciebie podoba mi zapach Dior, Miss Dior, ale nie lubię odlewek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ok, to zamykajmy tą wymiankę
![]() Ty dostajesz: rozświetlacz EL, podkład chanel, krem physiogel, balsam biotherm Ja: smashbox, odżywka kerastase, brązer clarins Do podkładu mogę Tobie dołożyć gąbeczkę do nakładania, ale od shiseido (na zdjęciu w niebieskim opakowaniu, nowa), bo tą od chanel używałam. Podkładu jest tyle ile na zdjęciu, po bokach pełno, na srodku wglębienie do dna, ale tak jak napisałam jest ponad połowa. Jeśli wszystko się zgadza przejdźmy na PW, ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
babesso i jak, czy zapadła jakś decyzja? Napisz proszę, bo nie wiem, czy wymieniac te kosmetyki z innymi Wizażankami czy zatrzymac dla Ciebie, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.