![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Re: O lalach barbie-co o nich myslicie?
MartaMafinka napisał(a):
> ach Nati! Tak Cię świetnie rozumiem! Znam to uczucie. Ale zapewniam Cię że faceci, który latają za "pustakami" tylko po to, zeby je "zaliczyć", nie są warci Twojego zainteresowania. Pomyśl sama - chciałabyś mieć takiego faceta? Na pewno nie. Ale (wiem że czasami można o tym zapomnieć) na świecie jest pełno fantastycznych facetów, którzy kobiety nigdy nie potraktowaliby przedmiotowo. I wiem że spotkasz takiego który Cię pokocha, i to taką prawdziwą miłością do Ciebie całej, a nie "miłością" do zgrabnej pupy. I nigdy nie myśl, że coś z Tobą jest nie tak, bo nie masz faceta - po prostu nie spotkałaś jeszcze właściwego. I nigdy nie próbuj zmienić się po to, aby zwrócić na siebie czyjąś uwagę, bo moim zdaniem to poniżające. Nie znam Cię, ale zdajesz się być wspaniałą, wartościową dziewczyną. Nie trać wiary w siebie! Dzięki ![]() Jak już wcześniej napisałam te moje wnioski powstały dlatego,że ja NIE ROZUMIEM facetów,nie wiem co widzą w takich dziewczynach ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
POwiem Ci szczerze ze ja tez nie mam pojecia. Ale wydaje mi sie ze faceci którzy latają za pustakami sa ich męskimi odpowiednikami. Ale mogę się mylić. Muszę wyznać że po prostu nie zadaje się z takimi osobnikami (zarówno w męskim, jak i w damskim wydaniu) i tajniki ich psychiki są mi niedostępne.
![]() Buziak! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Re: O lalach barbie-co o nich myslicie? FLEUR!!!
łaaa zwariowałam również. miałam fleur - brunetka w rybaczkach, czerwonej koszulce polo i czarnych szpilkach. patrzcie co znalazłam http://home.zonnet.nl/marjab/fleur.html to jest niderlandzki ale co tam. jakie fotki!!! łał
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Kakusiu, Femme, jestem (po meczyku
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś marzyłam o Barbie i Pony, ale mama za nic nie chciała mi kupić ani tego, ani tego. I w końcu, jak już byłam stara (chyba 10-12 lat miałam ![]() ![]() ![]() Hihi dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wspominkowe buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Ines, ja też miałam kowbojkę! Ona miała takie długie karbowane włosy i jeansowy strój...
![]() ![]() ![]() Tej Fleur też nie znam, pamietam potem podróbę Barbie - Lizę - plastikowa, nie zginały jej sie nogi - co ją od razu skreślało ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak kiedyś,gdy byłam w przedszkolu,brat mojej koleżanki nagrał na kasetę magnetofonową "rozmowy lalek Barbi".Potem w 6 klasie podstawówki szukałyśmy pustej kasety i m.in. tą znalazłyśmy.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Ja miałam lalkę z gatunku takich "mniej efektownych klonów" Barbie. Zrobiłam jej wielki pokój w dużym kartonie - tapeta na ścianach, wykładzina na podłodze, jakieś drewniane mebelki, duperelki... Chociaż ogólnie biorąc wolałam te "zwykłe" lalki, szczególnie te duże z długimi włosami. Największą frajdą było dla mnie szycie ubranek i robienie pokoików. Pierwszy zrobiła mi babcia, miałam do niego dokupioną łazieneczkę i kuchenkę, w której był zbiorniczek i z kranu leciała woda. Jeszcze niedawno zrobiłam 2-pokojowe "mieszkanie" z kuchnią i łazienką dla Barbie dla kuzynki - prawie nie było tam kupnych sprzętów - większość robiłam sama z jej siostrą z różnych pojemniczków, kartoników, nakrętek... takie coś z niczego. A zabawa była przy tym przednia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
demonik napisał(a):
> Wioletto, nie miałam co prawda Fleur, ale bawiłam się nią u koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..hmm takiej to ja nie miałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Dot.: O lalach barbie-co o nich myslicie?
To o Barbie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.