O lalach barbie-co o nich myslicie? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-03-30, 20:23   #91
natii4
Zakorzenienie

Re: O lalach barbie-co o nich myslicie?

MartaMafinka napisał(a):
> ach Nati! Tak Cię świetnie rozumiem! Znam to uczucie. Ale zapewniam Cię że faceci, który latają za "pustakami" tylko po to, zeby je "zaliczyć", nie są warci Twojego zainteresowania. Pomyśl sama - chciałabyś mieć takiego faceta? Na pewno nie. Ale (wiem że czasami można o tym zapomnieć) na świecie jest pełno fantastycznych facetów, którzy kobiety nigdy nie potraktowaliby przedmiotowo. I wiem że spotkasz takiego który Cię pokocha, i to taką prawdziwą miłością do Ciebie całej, a nie "miłością" do zgrabnej pupy. I nigdy nie myśl, że coś z Tobą jest nie tak, bo nie masz faceta - po prostu nie spotkałaś jeszcze właściwego. I nigdy nie próbuj zmienić się po to, aby zwrócić na siebie czyjąś uwagę, bo moim zdaniem to poniżające. Nie znam Cię, ale zdajesz się być wspaniałą, wartościową dziewczyną. Nie trać wiary w siebie!

Dzięki
Jak już wcześniej napisałam te moje wnioski powstały dlatego,że ja NIE ROZUMIEM facetów,nie wiem co widzą w takich dziewczynach

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-30, 20:32   #92
MartaMafinka
Raczkowanie

POwiem Ci szczerze ze ja tez nie mam pojecia. Ale wydaje mi sie ze faceci którzy latają za pustakami sa ich męskimi odpowiednikami. Ale mogę się mylić. Muszę wyznać że po prostu nie zadaje się z takimi osobnikami (zarówno w męskim, jak i w damskim wydaniu) i tajniki ich psychiki są mi niedostępne.
Buziak!
MartaMafinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-30, 20:45   #93
czikuś
Raczkowanie

GG do czikuś
Re: O lalach barbie-co o nich myslicie? FLEUR!!!

łaaa zwariowałam również. miałam fleur - brunetka w rybaczkach, czerwonej koszulce polo i czarnych szpilkach. patrzcie co znalazłam http://home.zonnet.nl/marjab/fleur.html to jest niderlandzki ale co tam. jakie fotki!!! łał
czikuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-30, 22:00   #94
Lazy_Morning
Wtajemniczenie

Kakusiu, Femme, jestem (po meczyku ) i prosiem- oto linka http://www.tons-of-toys.com/tot_cata...codice=20#1340 Ale innych Fleur tam nie znalazłam (choć i niezbyt dokładnie, w pośpiechu szukałam ).

Kiedyś marzyłam o Barbie i Pony, ale mama za nic nie chciała mi kupić ani tego, ani tego. I w końcu, jak już byłam stara (chyba 10-12 lat miałam ) dostałam Barbie "na wieczne pożyczenie" od przyjaciółki, która (z dwiema siostrami) miała wyrobów Mattel w domu zatrzęsienie "Moja" Barbie była piękna oczywiście- i- zwłaszcza jak na tamte lata- nieszablonowa: wyglądała dosłownie jak miniaturka detektyw Makepeace (czy ktoś jeszcze kojarzy serial "Dempsey & Makepeace na tropie"? ).
Hihi dziewczyny też pacykowałam i strzygłam lalki, ubranka szyłam A nawet "wstawiałam" ząbki białym korektorem (papierniczym), jak jednej się starły A zabawy były świetne- coś jak skrzyżowanie "Indiany Jonesa" i "Dynastii" Z łezka w oku wspominam mieszkania, jakie urządzałyśmy lalkom na dużym biurku (i najlepsze były te, które tworzyłyśmy z rzeczy wcale zabawkami nie będącymi- np. zamiast gotowej plastikowej różowej kanapy- otwarta duża szkatułka z odpowiednio złożoną aksamitną bluzka w środku )

wspominkowe buziaki
Stary 2005-03-30, 23:24   #95
Angelika
Rozeznanie

Ines, ja też miałam kowbojkę! Ona miała takie długie karbowane włosy i jeansowy strój... Ja jak w końcu wypłakałam tą Barbie ( w peweksie) to miałam do wyboru tylko tą kowbojską i jakąś murzynkę, a zawsze marzyłam o ślubnej.... Pamiętam, że zasmuciło mnie, że w kartoniku nie było książeczki

Tej Fleur też nie znam, pamietam potem podróbę Barbie - Lizę - plastikowa, nie zginały jej sie nogi - co ją od razu skreślało Nie wiem jak u was, ale u mnie ważne było zeby sie nogi zginały
Stary 2005-03-31, 06:12   #96
natii4
Zakorzenienie

Ja pamiętam jak kiedyś,gdy byłam w przedszkolu,brat mojej koleżanki nagrał na kasetę magnetofonową "rozmowy lalek Barbi".Potem w 6 klasie podstawówki szukałyśmy pustej kasety i m.in. tą znalazłyśmy. Ładny miałyśmy ubaw-te Barbi "gadały" na bardzo ciekawe tematy

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-03-31, 07:27   #97
aszeko
Raczkowanie

Ja miałam lalkę z gatunku takich "mniej efektownych klonów" Barbie. Zrobiłam jej wielki pokój w dużym kartonie - tapeta na ścianach, wykładzina na podłodze, jakieś drewniane mebelki, duperelki... Chociaż ogólnie biorąc wolałam te "zwykłe" lalki, szczególnie te duże z długimi włosami. Największą frajdą było dla mnie szycie ubranek i robienie pokoików. Pierwszy zrobiła mi babcia, miałam do niego dokupioną łazieneczkę i kuchenkę, w której był zbiorniczek i z kranu leciała woda. Jeszcze niedawno zrobiłam 2-pokojowe "mieszkanie" z kuchnią i łazienką dla Barbie dla kuzynki - prawie nie było tam kupnych sprzętów - większość robiłam sama z jej siostrą z różnych pojemniczków, kartoników, nakrętek... takie coś z niczego. A zabawa była przy tym przednia.
aszeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-03-31, 08:17   #98
Wioletta
Rozeznanie

demonik napisał(a):
> Wioletto, nie miałam co prawda Fleur, ale bawiłam się nią u koleżanki . Z tego co pamiętam figurkę miała podobną do Barbie (chudziutka i biuściasta), ale trochę większą... głowę... tak ze 2 razy większą . Generalnie przypominała postać rodem z mangi, anime (niespecjalnie się na tym znam, w każdym razie chodzi mi o japońskie kreskówki )

duza glowe

..hmm takiej to ja nie miałam fajne sa !!! no i tez maja dlugie wlosy
Wioletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-12, 17:22   #99
Kanarek
Przyczajenie

Dot.: O lalach barbie-co o nich myslicie?

To o Barbie czy to o czym innym
Kanarek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości