Tylko dla mężczyzn - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 18:45   #91
Linka25
Zakorzenienie

Dot.: Tylko dla mężczyzn

Cytat:
Napisane przez Madaleinee Pokaż wiadomość
dokładnie!
Cytat:
Napisane przez Madaleinee Pokaż wiadomość
poprzez osoby porządkujące ten wątek stał sie on jeszcze bardziej zaśmiecony
Czytanie "zaśmieconych" wątków jak ten jest ciekawsze niż śledzenie odpowiedzi na temat tego, co powoduje, że kobieta jest seksowna ile można... Nie lepiej po prostu być seksowną? Lub nie...jak kto woli...
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 18:57   #92
Hyysteria
Raczkowanie

Żałosny jest ten wątek. Żałosne są te wszystkie wypowiedzi, zwłaszcza te niby ironiczne-wymuszone teksty. Kto tu próbuję zwrócić na siebie uwagę? Wy, czy dziewczyna która założyła wątek? Dziwne, że nikt jeszcze nie zamknął tego wątku.
Dziewczyna chciała poznać opinię facetów, to się do nich zwróciła. Fakt, że to niezbyt fajnie ujęła, ale nie trzeba od razu zgrywać urażonej księżniczki.
Stary 2009-07-25, 19:01   #93
melunia21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Napiszę to, co w każdym tego typu wątku. Aż mnie cholera bierze, gdy czytam takie wpisy na forum ogólnopolskim i ogólnodostępnym Chcesz rządzić to stwórz sobie prywatne forum, bo w tej chwili to nie ty tu decydujesz: kto i gdzie pisze. Siejesz ferment już na starcie

dziwne ze na wątku "Tylko dla kobiet " żadna z was juz tak głośno nie krzyczy kto i gdzie co ma pisać
Stary 2009-07-25, 19:28   #94
201804100943
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hyysteria Pokaż wiadomość
Żałosny jest ten wątek. Żałosne są te wszystkie wypowiedzi, zwłaszcza te niby ironiczne-wymuszone teksty. Kto tu próbuję zwrócić na siebie uwagę? Wy, czy dziewczyna która założyła wątek? Dziwne, że nikt jeszcze nie zamknął tego wątku.
Dziewczyna chciała poznać opinię facetów, to się do nich zwróciła. Fakt, że to niezbyt fajnie ujęła, ale nie trzeba od razu zgrywać urażonej księżniczki.
popieram!
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 20:37   #95
amistad.k.m.s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melunia21 Pokaż wiadomość
dziwne ze na wątku "Tylko dla kobiet " żadna z was juz tak głośno nie krzyczy kto i gdzie co ma pisać
Po pierwsze: otwórz wątek i przeczytaj pierwszy post, a po drugie: jeśli zwracasz się personalnie do kogoś to weź pod uwagę, że obecność 24h na dobę jest praktycznie niemożliwa [ja np. nie mam na to ochoty], ale jeśli ty masz taką wolę, to droga wolna Po trzecie: każdy użytkownik sam decyduje kiedy, gdzie i jakbędzie pisał Po czwarte: masz jeszcze jakieś ale do mnie?
amistad.k.m.s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 20:59   #96
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Przeczytałam pierwszy post autorki i pomyslałam że fajny pomysł! Oczywiście z przymurżeniem oka, przecież żadna mądra dziewczyna nie będzie się farbowała bo 80% męskiego grona na Wizazu powie że lubi rude, ale choćby ludzka ciekawość na co faceci zwracają uwagę tak naprawdę Ale jednak widzę,że Wizażanki nie potrafią się zdystansować i widzę tu jakieś kompleksy albo utajone lęki wręcz przed utratą możliwości przed wypowiedzeniem swojego zdania, na tyle tysięcy wątków na pewno każda z Was znajdzie sobie swój w ktorym moze pisać do woli, ale ... oczywiście nie, dziewczyny są dumne i mają tyle do powiedzenia że i w tym MUSZĄ się wypowiedzieć, bo autorka poprosiła o zdanie tylko męzyczn... Dla mnie to porażka
Stary 2009-07-25, 23:13   #97
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość

Czytanie "zaśmieconych" wątków jak ten jest ciekawsze niż śledzenie odpowiedzi na temat tego, co powoduje, że kobieta jest seksowna ile można... Nie lepiej po prostu być seksowną? Lub nie...jak kto woli...
racja.

Cytat:
Napisane przez amistad.k.m.s Pokaż wiadomość
Po pierwsze: otwórz wątek i przeczytaj pierwszy post, a po drugie: jeśli zwracasz się personalnie do kogoś to weź pod uwagę, że obecność 24h na dobę jest praktycznie niemożliwa [ja np. nie mam na to ochoty], ale jeśli ty masz taką wolę, to droga wolna Po trzecie: każdy użytkownik sam decyduje kiedy, gdzie i jakbędzie pisał Po czwarte: masz jeszcze jakieś ale do mnie?
heh ja dostalam uwage od pewnej osoby, ze za rzadko siedze na wizazu i malo pisze

tragedyja.

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Przeczytałam pierwszy post autorki i pomyslałam że fajny pomysł! Oczywiście z przymurżeniem oka, przecież żadna mądra dziewczyna nie będzie się farbowała bo 80% męskiego grona na Wizazu powie że lubi rude, ale choćby ludzka ciekawość na co faceci zwracają uwagę tak naprawdę Ale jednak widzę,że Wizażanki nie potrafią się zdystansować i widzę tu jakieś kompleksy albo utajone lęki wręcz przed utratą możliwości przed wypowiedzeniem swojego zdania, na tyle tysięcy wątków na pewno każda z Was znajdzie sobie swój w ktorym moze pisać do woli, ale ... oczywiście nie, dziewczyny są dumne i mają tyle do powiedzenia że i w tym MUSZĄ się wypowiedzieć, bo autorka poprosiła o zdanie tylko męzyczn... Dla mnie to porażka
dla twojego info - kompleksow nie mam, zadnych, utajonych lekow tez nie, wiec zwrocenie uwagi o to, ze ktos zaklada durny watek i bedzie mowil kto ma sie w nim udzielac a kto nie, jest czyms normalnym. Chyba mozna prawda?
dziwne, ze jak powstaja watki o glupotach, pozniej sa przesuwane na spolecznosci, wiec moze w tym przypadku zrobmy to samo.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 23:24   #98
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:

A jednocześnie sama nie umiesz się powstrzymać, i musisz wtrącić swoje trzy grosze
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 00:26   #99
Lena_20
Zakorzenienie

dobra.. to gdzie inni mężczyźni? bo jak na razie,to dostrzegłam wypowiedź jednego..

ups.. miałam się nie odzywać..

faktycznie lepszym pomysłem byłoby pójść na sfd czy inne forum,gdzie facetów od cholery,że tak powiem..
tutaj niewielu się wypowie.. raczej..
poza tym.. też mi się 'nie spodobało',że autorka dała tylko sobie przyzwolenie na dyskusje z panami,a inne maja siedzieć cicho.. no przepraszam.. ale dopóki jestem na otwartym forum gdzie każdy ma prawo do wypowiedzenia się,to będę to robić.. co to za urządzanie sobie prywaty na ogólnodostępnym?

no.. to tyle.. se już ide,bom nie upoważniona do zabierania głosu przeca..

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 01:33   #100
madmuazelle
BAN stały

Poprostu rozbrajają niektóre wizażanki,które wręcz mają dar psychoanalizy.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 09:09   #101
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Cytat:
Napisane przez srubka Pokaż wiadomość
racja.

heh ja dostalam uwage od pewnej osoby, ze za rzadko siedze na wizazu i malo pisze

tragedyja.

dla twojego info - kompleksow nie mam, zadnych, utajonych lekow tez nie, wiec zwrocenie uwagi o to, ze ktos zaklada durny watek i bedzie mowil kto ma sie w nim udzielac a kto nie, jest czyms normalnym. Chyba mozna prawda?
dziwne, ze jak powstaja watki o glupotach, pozniej sa przesuwane na spolecznosci, wiec moze w tym przypadku zrobmy to samo.

Tak walczysz o swoje prawa jakby ktoś je siłą Ci odbierał, tak masz prawo, prosze PISZ do woli, tylko mi osobiście już nie chce się czytać takich bzdur

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A jednocześnie sama nie umiesz się powstrzymać, i musisz wtrącić swoje trzy grosze

Watek i tak już nie spełni swojej roli, bo Wizazanki musiały walczyć o swoje równouprawnienie Gdyby mężczyxni rzeczywiście odpisywali to chętnie bym poczytała w ukryciu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 09:41   #102
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

POczytałam az dwie wypowiedzi Panów. Wow!! Milczem, bom wnioski składam
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:58   #103
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:

ależ ja się z tym absolutnie zgadzam

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 14:57   #104
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak walczysz o swoje prawa jakby ktoś je siłą Ci odbierał, tak masz prawo, prosze PISZ do woli, tylko mi osobiście już nie chce się czytać takich bzdur

Watek i tak już nie spełni swojej roli, bo Wizazanki musiały walczyć o swoje równouprawnienie Gdyby mężczyxni rzeczywiście odpisywali to chętnie bym poczytała w ukryciu.
to nie czytaj w czym masz problem?
Stary 2009-07-26, 15:14   #105
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
POczytałam az dwie wypowiedzi Panów. Wow!! Milczem, bom wnioski składam
a który to ten drugi? czyżbym go ominęła?

i jak tam wnioski?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 15:26   #106
mg78
Zadomowienie

jednym słowem nic nie ma dla mężczyzn,a już na pewno nie ten wątek
kobieta
a tak w nawiasie jak są watki dla kobiet po 30 40 50 itp....dlaczego tam nie krzyczycie że będziecie pisały gdzie chcecie........ grunt to szacunek dla kogoś

Edytowane przez mg78
Czas edycji: 2009-07-26 o 16:08
mg78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 23:43   #107
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mg78 Pokaż wiadomość
jednym słowem nic nie ma dla mężczyzn,a już na pewno nie ten wątek
kobieta
a tak w nawiasie jak są watki dla kobiet po 30 40 50 itp....dlaczego tam nie krzyczycie że będziecie pisały gdzie chcecie........ grunt to szacunek dla kogoś
pewnie, ze szacunek, tylko wiedz, ze nie kazdemu szacunek sie nalezy, dwa, ze wszystko zalezy od tego jak sie ktos zwraca do innych
Stary 2009-07-27, 01:43   #108
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Wyszło szydło z worka.
Poprostu boimy się prawdy.

Wolimy pytać swoich facetów,którzy i tak seksowną kobiete opiszą w przynajmniej 95% tak, jak wyglądamy my

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 02:59   #109
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Wyszło szydło z worka.

Wolimy pytać swoich facetów,którzy i tak seksowną kobiete opiszą w przynajmniej 95% tak, jak wyglądamy my
nie sadze, ja sie nie boje, bo niby czego? logiczne, ze wszystkim facetom podobac sie nie musze, chociaz na brak powodzenia u nich nie narzekam
Stary 2009-07-27, 04:03   #110
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Wyszło szydło z worka.

nie.. dlaczego.. przynajmniej ja chętnie poczytałabym co mężczyźni maja do powiedzenia.. czego tu się bać..
tak jak srubka napisała,wszystkim facetom się podobać nie muszę,na brak powodzenia również nie narzekam ..

ja naprawdę gorąco zachęcam tych pozostałych trzech panów by się wypowiedzieli.. porobię wnioski.. no i ewentualnie polecę po farbę do włosów

a tak poważnie.. to fajny watek,fajny.. ino facetów aktywnych na wizażu brak (no.. poza kilkoma wyjątkami) więc za dużo do poczytania by chyba nie było.. tak myślę.
poza tym,nie o to,nie o to.. mi szło.. bardziej o to,w jaki sposób sformułowany był pierwszy post.. inaczej bym się nie 'przyczepiła'..

Edytowane przez Lena_20
Czas edycji: 2009-07-27 o 04:04
Stary 2009-07-27, 10:55   #111
Malaika85
Zadomowienie

Nie rozumiem skąd w was tyle nienawiści, frustracji i ironii...chciałam założyć ciekawy wątek, jeden z nielicznych, poświęcony w całości facetom i dla facetów (a niby czemu nie?), mający służyć kobietom, ale skoro waszym zdaniem się nie da, to nie mój problem.
Róbta co chceta ...

Stary 2009-07-27, 11:01   #112
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malaika85 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem skąd w was tyle nienawiści, frustracji i ironii...chciałam założyć ciekawy wątek, jeden z nielicznych, poświęcony w całości facetom i dla facetów (a niby czemu nie?), mający służyć kobietom, ale skoro waszym zdaniem się nie da, to nie mój problem.
Róbta co chceta ...

Ale w jaki sposób miałby on nam służyć?
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 11:24   #113
Goshia
Rozeznanie

Ja się wcale wam dziewczyny nie dziwię, ze wpadłyscie w furię Po prostu autorka zachowała się odrobinę nie tak Nie mozna było napisac czegos zartobliwego, np Proszę o opinie tylko z męskiego grona, nawet ja sama nie będę się tu już wypowiadała Dać minkę i wsio? A nie stwarzac zaraz prywatny klub rozmów o sexapilu (jeszcze pewnie doszłoby do czegos w rodzaju - myslicie ze ja mogę być sexy? bo mam brązowe włosy a nie blond )

Goshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 11:37   #114
Malaika85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melunia21 Pokaż wiadomość
dokładnie ....

"Ja się wcale wam dziewczyny nie dziwię, ze wpadłyscie w furię Po prostu autorka zachowała się odrobinę nie tak Nie mozna było napisac czegos zartobliwego, np Proszę o opinie tylko z męskiego grona, nawet ja sama nie będę się tu już wypowiadała Dać minkę i wsio? A nie stwarzac zaraz prywatny klub rozmów o sexapilu (jeszcze pewnie doszłoby do czegos w rodzaju - myslicie ze ja mogę być sexy? bo mam brązowe włosy a nie blond )"

wątek sformułowałam w sposób kulturalny i POPROSIŁAM o wypowiedzi tylko mężczyzn. Myśle jednak, że w jakikolwiek inny sposob bym to ujęła, to i tak byście się przyczepiły

"Ale w jaki sposób miałby on nam służyć? "

w celu informacyjno poznawczym. mnie np ciekawi, co mężczyźni myślą o kobietach i co uważają za seksowne subiektywnie.

ale skoro twoim zdaniem niczemu -to nie rozumiem, czemu cie wątek zainteresowal i czemu sie na nim wypowiadasz?

ANYWAY

widze , że wątek i tak zszedł na psy, więc jego zamknięcie nikogo nie urazi.
Stary 2009-07-27, 11:55   #115
Goshia
Rozeznanie

Cytat:

wątek sformułowałam w sposób kulturalny i POPROSIŁAM o wypowiedzi tylko mężczyzn. Myśle jednak, że w jakikolwiek inny sposob bym to ujęła, to i tak byście się przyczepiły
Czy tak kulturalnie to sformułowalas to nie wiem... No, ale w takim razie? Dlaczego sama się zaczełas wypowiadac? ;o

A tak, wyszedł z tego cyrk i zgodzę się w jednym, ze można to byłoby już zamknąć
Goshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 12:15   #116
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

A ja się boję, bo w dzisiejszych czasach większość facetów(przynajmniej tych z mojego otoczenia) preferuje ciemne włosy, a ja blondi i musiałabym farbować..
Joke

A tak serio.
Ja uważam, że to był naprawde super pomysł na wątek(pomijając to, że niestety mało aktywnych wizażanów).
Chętnie poczytałabym na temat tego co faceci uważają za seksowne(pomijając ten mój blond).

Ale chyba Malaika wkurzyła wizażanki tym, że napisała, że wątek tylko dla facetów, po czym sama się w nim wypowiedziała po odpowiedzi Wyraka,jesli dobrze pamiętam.
A TAK SIĘ NIE ROBI.
Tym samym dała sygnał, że to "tylko dla mężczyzn" to TYLKO temat wątku.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-27, 13:14   #117
Alexandraa
Zakorzenienie

GG do Alexandraa

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A pewno, że namiot mam duży! Zaraz w nim rozstawię ławeczki, zacznę piwo rozlewać, i sprzedawać po paserskich cenach
A jagody też będą?

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Ehhh..... kobieta, żeby się podobać WSZYSTKIM panom, musi koniecznie ufarbować włosy w stylu szopa pracza (tudzież skunksa), czyli BLOND i CZARNE razem i pod żadnym pozorem nie może zapomnieć o...... RUDEJ kicie... wtedy sukces murowany !!!

A jak w dodatku będzie chodzic po lesie posikując na jagody, to KAŻDY pan nawet Wyrak za nią podąży.... prawda Wyrak?!

Ja mogem siem tu udzielać swobodniście, bo w testach bardzo psychologicznejszych wychodzi, żem 80% facet....
No i wszystko jasne!

Cytat:

Cytat:
d
w celu informacyjno poznawczym. mnie np ciekawi, co mężczyźni myślą o kobietach i co uważają za seksowne subiektywnie.
Guzik mnie obchodzi co faceci uważają za seksowne. Ja mam się sama ze sobą czuć seksownie i to jest najważniejsze. Póki sama czuję się ze sobą niefajnie to inni to dostrzegają i tak jak już ktoś tu napisał, nawet w worku można być sexy.

A swoją drogą...

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma w sobie, a w połowie to, co myśli, że ma" - Sophia Loren

Królowa Aleksandra
Blog <- klik

Alexandraa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 17:04   #118
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ale w jaki sposób miałby on nam służyć?
w taki sposob, ze jak wyjdzie, ze ruda jest najsexowniejsza, pobiegniemy wszystkie do sklepu po farbe i sie bedziemy farbowac na rudo

Cytat:
dokładnie ....

"Ja się wcale wam dziewczyny nie dziwię, ze wpadłyscie w furię Po prostu autorka zachowała się odrobinę nie tak Nie mozna było napisac czegos zartobliwego, np Proszę o opinie tylko z męskiego grona, nawet ja sama nie będę się tu już wypowiadała Dać minkę i wsio? A nie stwarzac zaraz prywatny klub rozmów o sexapilu (jeszcze pewnie doszłoby do czegos w rodzaju - myslicie ze ja mogę być sexy? bo mam brązowe włosy a nie blond )"

"Ale w jaki sposób miałby on nam służyć? "

ale skoro twoim zdaniem niczemu -to nie rozumiem, czemu cie wątek zainteresowal i czemu sie na nim wypowiadasz?

ANYWAY

widze , że wątek i tak zszedł na psy, więc jego zamknięcie nikogo nie urazi.
kazdy facet inaczej postrzega kobiete i jej to cos, zreszta powstalo juz tyle badan na ten temat, ze nie widze powodu powielac, jednym sie beda podobac blondynki, innym brunetki i rude. A do kulturalnosci pierwszego watku, to wydaje mi sie, ze mamy lekko odmienne zdania na ten temat

Cytat:
Napisane przez Alexandraa Pokaż wiadomość
A jagody też będą?

No i wszystko jasne!

Guzik mnie obchodzi co faceci uważają za seksowne. Ja mam się sama ze sobą czuć seksownie i to jest najważniejsze. Póki sama czuję się ze sobą niefajnie to inni to dostrzegają i tak jak już ktoś tu napisał, nawet w worku można być sexy.

A swoją drogą...

"Na seksapil składa się w połowie to, co kobieta ma w sobie, a w połowie to, co myśli, że ma" - Sophia Loren
racja
Stary 2009-07-27, 17:11   #119
Malaika85
Zadomowienie

śmiać sie czy płakać....hmmm
Stary 2009-07-27, 18:10   #120
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
śmiać sie czy płakać....hmmm
no z Twojej inwencji to wręcz kulać się ze śmiechu...

Czy to na prawdę aż tak istotne co Zenek z Wałbrzycha czy Kaziu Warszawy uważa za seksowne? no kobieto litości, masz swojego faceta więc jego zapytaj.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości