![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Cytat:
Ola, własnie mi jest dobrze w obu ![]() więc chcialabym pisać na obu, u was i na tamtym ![]() a jesli poczuje ze nie pasuje i nie bede potrafila sie odnalezc tam to bede tylko tutaj pisac, bo wiem ze w waszym towarzystwie tak sie nie stanie ![]() tamtego nie moge ocenic bo narazie mi jest miło aczkolwiek nie spedzilam z nimi duzo czasu bo pisalam tylko czasami tam posty. Rozumiesz mnie, prawda ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Paaa
![]() łahaha ja padłam ![]() w niedziele wieczorem jak wracałam do domu, przemknął mi wieeelki napis "chroma", pomyślałam, że mi sie przewidziało coś, no ale dobra. Wpisałam teraz w google 'chroma' i się okazało, że sie tak nazywa jakas drukarnia u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Olasia nie becz;P
za godzine też jadę do galerii;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
dziękuje ![]() paaa miłych zakupów ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze czekam aż mama się wybierze
![]() Mam nadzieję, że kupię strój ![]() Cholera, tylko z tym strojem to może być problem ![]() Bym Was o coś zapytała, ale się wstydzę, bo to jest krępujące i głupie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Olasia, u mnie w szkole jest taka dziewczyna, która ma "ksywe" Olaśka
![]() ja spadam na spacerek, będę potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
pytaj tu
![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karo, też myślę, ze dobrze zrobiłaś. I całe szczęście, ze udało Ci się przed tym, jak się przeprowadził. Pytaj Olaśku tu teraz zaraz natychmiast! ![]() Edytowane przez DontAsk94 Czas edycji: 2009-08-04 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Rubinka, lepiej nie. Kurde, to jest ... dziwne
![]() ![]() Pytajnik, może chcesz opowiedzieć tę Twoją historię? U mnie to... Postaram się jakoś streścić, bo pewnie nie raz będe Wam jęczeć, ze nie moge zapomnieć, że go kocham, a chcę, aby te, które nie wiedzą, wiedziały, o co chodzi ![]() Poznaliśmy się w pewnym sensie przez n-k - chodził do mojej szkoły, więc zaporsiłam go do znajomych. Potem usunęłam zdjęcia i nie wiedział kim jestem, więc napisał na gadu. Jakoś mu wytłumaczyłam. Na następny dzień napisał' Siema, co tam" i tak dzień w dzień było. Potem cześć na korytarzu w szkole itd. W sumie na początku nie chciałąm tego ciągnąć, bo wciąż pamiętałam o Przemku (nie wiem, może któraś pamięta? Chodził do mojej klasy, nie zdał pare razy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Olasia, czyli facet i Tobie i tej Adze wciska, że kocha ? Bo jeśli tak to odpuść go sobie. Pomyśl, związalibyście się, a on za plecami kręciłby z innymi, nieuczciwe zagranie.
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Olaś... ten facet jest/był mega niezdecydowany i niedojrzały. To lepiej że z nim nic nie ma, bo móglby cie ktoregos dnia zle zaskoczyc... wspolczuje
![]() napewno jest dla ciebie to mega trudne, widziec go.. a w twoim sercu milosc do niego dalej i pewnie troche nienawisci. dasz rade zapomniec ![]()
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Według mnie to nie warto sobie nim głowy zawracać. On sam nie wie czego chce. Jeśli potrafisz, to zapomnij o nim. ![]() Dasz radę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Mega niezdecydowany Olaśku. Skąd ja to znam... ;/
Poznaliśmy się na wycieczce trzydniowej pod koniec roku. Oprócz tego, ze byłam mega happy, ze mam tylu nowych znajomych, to był tam własnie ON. Wszyscy mi mówili że wpadłam mu w oko, a i mi się podobał. Był taki inny niż wszyscy... Lol. Po wycieczce nie mieliśmy chwilowo kontaktu, ale spotkaliśmy się przypadkiem na koncercie w moim mieście, i na następny następnego dnia poszliśmy już razem całą naszą ekipą. Równocześnie jego najlepszy przyjaciel kręcił z moją najlepszą przyjaciółką, ale oni znali się już dłużej. Paweł (ten mój..) w pewnym momencie odciągnął ją na stronę i powiedział coś, co długo musiałam z niej wyciągnąć, bo mówiła, ze wolę nie wiedzieć. Powiedział jej, ze gdyby nie kręciła z jego kumplem, to on by do niej startował, bo bardziej mu zależy na niej niż na mnie. Oczywiście ja miałam udawać, że nic nie wiem. Łatwo powiedzieć... Na sto sposobów próbowałam sięurwać do domu, ale głównie on nie chciał mnie puścić. A ja marzyłam tylko o tym, zeby się wypłakać. Wieczorem poszliśmy usiąść na widownię (bo to na stadionie było) i wszyscy siadali grupą razem, koło mojej kumpeli zostało jedno wolne miejsce, więc sobie pomyslałam niech Pawełek siada, i posżłam kawałek dalej, usiadłam sama. On zamiast do niej, podszedł do mnie. No i z rozmowy wynikło, że obie mu się podobamy, ale chciałby spróbować ze mną. I potem wgl były sztuczne ognie i mnie objął i jesuuu... ;/ A wiecie jak takie gesty działają... No ale się zgodziłam po kilku dniach. I było świetnie. Kwiatki i takie duperelki. ;] Tylko coraz częściej się kłóciliśmy, bo prawie wcale się nie spotykaliśmy, on jest z innej dzielnicy, ja kilka razy do niego jechałam, on u mnie nie był ani razu. Wkurzało mnie to, że on się nie stara. Potem już praktycznie całkiem mnie zaczał olewać, robiłam mu wyrzuty to jeszcze bardziej się oddalaliśmy. W końcu zerwałam. Po tygodniu ciszy zaczął przepraszać, powiedział że dopiero teraz zrozumiał, jak bardzo mnie kocha i chce być ze mną. Umówiliśmy się, żeby wszystko sobie wyjaśnić. Nie uwierzycie nie przyszedł... Jeszcze w życiu chyba nie byłam taka upokorzona. Wystawił mnie perfidnie, telefony ode mnie odrzucał. Pojechałam mu na gadu, że nie sądziłąm, że potrafi być aż takim dupkiem, a on mi na to bezczelnie, że teraz już wiem, ze potrafi ![]() Wiem, ze w ogóle jak już usłysząłam to, co powiedział mojej kumpeli, to nie powinnam się w to pakować. Ale durna zakochana, no i widać rezulataty. Już nie bolało a od wczoraj znowu boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Chroma, ale przecież cieszysz się z jego przyjazdu...
![]() ![]() Rubinka, rozsyłałam info do dziewczyn, które miałam na NK od dawna ![]() ![]() ![]() ![]() Olasia, jak tak patrzę na całą Twoją historię z R. wiem, że naprawdę nie masz się czym przejmować, on jest frajerem jakimś... Kochać 2 osoby naraz i kręcić z obiema, pf. Dawaj z tym pytaniem, nie wstydź się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Hania, drań ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Nie bo ona miała przecież tego swojego. I oni się wiecznie kłócili, jak u mnie było różowo to u nich katastrofa a i tak wyszło teraz na to, że to u mnie jest koniec, a oni dalej są ze sobą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
No to też ciekawie...
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Uh, dokończymy rozmowę potem, muszę iść ![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
No wiesz ciągle mnie to boli. Ale myślę, że mimo wszystko już bym nie potrafiła. tak się na nim zawiodłam, ze nie wiem co by musiał zrobić, żebym mu jeszcze zaufała. A poza tym Bóg tam wie, co on ode mnie chce tak naprawdę. Bo wczoraj tylko tyle było, że bezczelnie do mnie czy miałam zamiar do niego jeszcze kiedyś napisać bo on czekał bo myślał że ja napiszę a ja nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Pf, facet miał jakiś chwilowy kaprys i sobie napisał, a teraz znów cisza
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam się z tym ![]() czeka cie lepszy facet, uwierz ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Yhh prawie każdy facet to świna : < hehe jak się każdy zwierza to ja też...
Jak może kojażycie chodziłam z takim kolesiem... Popsuło się dlatego, że kłamał mi że nie ma nic na koncie, a tak naprawdę pisał z moją najlepszą kumpelą... Potem skłamał mi, że idzie do parku z kolegą pić, a poszedł z nią... No więc oczywiście oboje mieli już u mnie przechlapane... Po kilku tygodniach zaczęli ze sobą chodzić... Dodam że oboje chodzą do mojej szkoły (btw szkółka jest dość mała, więc codziennie ich widziałam)... Na początku byłam troszkę załamana, ale potem zlewałam na to... Najgorsze było to, że on cały czas mi wbijał, i co gorsza, jeździł też po moich rodzicach... I to nieźle... : / No ale zlałam to, nie będę się z kretynem kłócić, bo najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu a potem powali doświadczeniem... Kiedy z nią był już gdzieś tak półtora miesiąca, zaczął do mnie pisać... Że mnie przeprasza że tak wyszło, że wszystko co mówił to było w złości i że bardzo żałuje że nie chce się do niego odzywać... Za każdym razem wyśmiewałam go itd... Chyba przy 5tym razie pogodziłam się z nim... Gdzieś 2 tygodnie po tym jak się pogodziliśmy ona z nim zerwała... Biedaczek cierpiał, cierpiał, cierpiał, pił, ciął się itd itp... I zaczął znów do mnie startować : x Teraz pisze że mu na `nas` zależy itd... O, właśnie znów przed chwilą napisał... :/ Zapomniał że jestem mściwa i jeszczę się odwdzięcze za to... Naprawde nie było miłe, kiedy przez dwa tygodnie po moim zerwaniu z nim, podchodziły do mnie koleżanki i się pytały czy to prawda że on zerwał ze mną dla mojej kumpeli ;/ Niech no ja tylko wymyślę jakiś sposób żeby mu się `odwdzięczyć` to pożałuje że mnie w ogóle poznał... : / Yhh prawie każdy facet to świna :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Iwoncia, Ty też masz niekiepską historię
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby zapo,mnieć powinnam, ale ... Jezu, jak ja przypominam sobie te chwile, które spędziliśmy we dwóch ... ![]() Wiecie jakie on ma oczy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Znów edit
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Monika1994 Czas edycji: 2009-08-10 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
prosze zdjęcie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.