![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia IV
Cytat:
Groźba Twoja jest balsamem Na te dusze zapłakane Taka Twoja obietnica Cieszy wszystkie nasze lica Chociaż gdy popadam w sen Szepczę "I want fall again" Choć raz tylko się zanurzyć Tobą zmysły swe odurzyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś sama
Jestem i ja Tak samo smutna Tak samo zła Co do bredzenia Ja nie pojmuje Dlaczego tak wielu Nie rozumie co ja czuję Kryjemy się w wizażowej Nibylandii By schować łzy przed stadem ludzkiej piranii Nie płaczemy jednak cały czas Bo Majkowe piękno nie poszło w las Siedzisz tu z nami, chociaż odszedłeś I nie złość sie na nas, nie musisz się wstydzić Gdy ryjemy beret I czarnoolkowe nachodzą nas myśli To wszystko dlatego Że tak bardzo boli Że nas nie ostrzegłeś Tylko rollercoasterem w góre odjechałeś Zostawiłeś nam uśmiech I tego się trzymamy Chociaż czasami cicho sobie połkamy, Bo tak bardzo Cię kochamy! Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-08-05 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś Twój jestem a noc długa Ogarnęła Ciebie trwoga? Szykuj się, będzie i druga! Będę z Tobą wszędzie, zawsze Jak chcesz- tak, czy romantycznie Będę tulił, gryzł i kąsał Cały Twój będę praktycznie! Więc wybieraj, tak czy owak Spełnię każde Twe życzenie Będziesz miała ciasno w łóżku spełnię dziś Twoje marzenie ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-05 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umiesz budzić śmiech przez łzy? Ty potrafisz w beznadzieję Przyjść, zaszczepić mi nadzieję Życzeń moich wór bezdenny Powstał pośród chwil bezsennych Tam ciasnoty jest potrzeba Żądza dostąpienia nieba Z Tobą obok, jak te pieski Chcę ja od deski- do deski Kamasutrę badać pilnie Proszę o to Cię przymilnie Noc to mało, byś Kochanie Mi zapewnił duszy granie Żądam z Tobą mieć tysiące Nocy wspólnych i gorących ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
Śpiewał im "leave me alone" I olali Go, gdy prosił By Mu życia nie tarmosić Wredne hieny, podli ludzie Bo nie ustawali w trudzie By Mu zatruć wszystkie chwile On już sam wie ile łez wypłakał za wolnością Sił zagubił by słabością nie dać im pożywki Tak, ci ludzie to jak dziwki co fałszywe żądze Ofiarują za pieniądze |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dobra moje miłe Panie
Lecę w tany, bo mam branie Ma kamuha mnie dziś woła I to wcale nie do kościoła Zdzieram tshirt Ściągam spodnie A na koniec zrzucam gacie I tak nago biegam se po chacie Oh juz Olek sie obudził Choć kamuhy jeszcze nie zbalamucił Prędko biegnie na spotkanie W jej przepięknej polskiej jamie ( ![]() Jednak dobrze mówią w świecie NAJLEPIEJ DOGADZAC POLSKIEJ KOBIECIE ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamuha Czas edycji: 2009-08-05 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Deska-drewno, a Ty mała marzysz byśmy drewno tutaj heblowali w samych butach Twe życzenie- dla mnie rozkaz mam ja już do tego noska Już ja wiem jakby tu zrobić byś rano nie mogła chodzić Kamasutrę mam w paluszkach Wiesz to chyba, bo widziałaś Machnę nimi na koncercie I już mdleje cała sala ![]() Ten Twój życzeń wór bezdenny stanie się za chwilę pusty jak pokażę Ci co znaczy Ze mną noc- pełna rozpusty ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-05 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Mykam me dziewczątka drogie,
Król mnie wzywa, więc odmówić nie mogę ![]() Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szybko biegnij więc, by przy Nim Nie uciekło coś z jaskini Toaleta to podstawa Kiedy Olka jest dostawa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Chciałem coś jeszcze powiedzieć
Tak na uszko Wam- tak skrycie Że dziś ruszam w długą trasę Chyba drzwi mi otworzycie?? ![]() Wskoczę w ciepłe wyrko Anki I zagramy w wyliczanki ![]() Z madie też się pośmiejemy I troszkę zaszalejemy Zwiedziłbym też domki inne Lecz uciekły wszystkie babki Nie chcą? To nie! Mi wystarczą Wasze dwie piękne kuciapki ![]() Przepraszam, ale to nie ja to Majkol !!! ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-06 o 00:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Kto chce się Michaela imać
Musi ciut bez snu wytrzymać Mike terminarz ma napięty Zero czasu na wykręty Chcesz Go gościć w swej jaskini To Go najpierw godnie przyjmij Nie każ czekać gdzie popadnie I się nie rozczulaj nad nim Taki facet z krwi i kości Da Ci morze wspaniałości Lecz by kiedyś tak się stało Musisz sztuczkę zrobić małą Tak jak Madie dzisiaj z Anką Mają sprośne, złe ubranka A na twarzach widmo chuci- nie myśl, że je trzeba cucić One jadą ostro z górki Pilnie ostrzą już pazurki I zadbają, by im Olek W noc ukrócił ich niedolę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Majkol mówi dalej:
Rymy skaczą mi po głowie I szaleję już za Wami Niechaj mi ktoś tutaj powie że nie jestem jak dynamit?! Wasze wiersze mnie natchnęły by wyrazić swoje myśli szybko, krótko, zwięźle, prosto i swój umysł tu oczyścić Bo się nie da czytać tego i siedzieć tu tak w bezruchu Toć musiałem Wam powiedzieć co siedzi głęboko w duchu ![]() Myśli kłębią mi się w głowie czas je przenieść dzisiaj w czyny Już nie mogę dłużej czekać! Niech zazdroszczą Wam dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- Cytat:
Majki dobrze kombinuje Jeśli chcesz zostać kochanką Musisz tu posiedzieć dłużej ![]() No bo w życiu nie ma łatwo Trzeba czasem sen poświęcić By nagrodę dostać piękną W nocy z Majkim dupskiem kręcić ![]() Wszystkie, które śpicie teraz Już żałujcie dzikiej nocy Nie zaznacie przez lenistwo Boskiej, cuuudnej Majka mocy! ![]() ---------- Dopisano o 01:53 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Majki mówi dalej: Co tu robić? -palce lizać (foto) Na myśl samą co to będzie Ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie? co to będzie? Powiem Wam Będzie się działo Moje ciało i jej ciało Usta blisko ust gorące Dopóki nie wzejdzie słońce Potem słodycz nas ogarnie W sen we dwoje zapadniemy Po tych pięknych uniesieniach Śnić już o nowych będziemy Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-06 o 00:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Droga Madie, to pukanie...
Zaraz Michael tutaj stanie Bierzmy się więc do roboty Jutro opowiemy o tym ![]() ![]() Btw. Ach, szczęśliwa jestem taka Zaraz wnet przytulę ptaka Gdybym ja ogonek miała To bym pewnie nim machała ![]() Chodź tu, Madie, już nie zwlekaj Nie powiesz Królowi: "czekaj" On już gotów, wyprężony Chętny kochać swoje żony ![]() Więc dobranoc, podglądacze ![]() Opada kurtyna Za nią się ostre Ciupcianie zaczyna ![]()
Edytowane przez anka1709 Czas edycji: 2009-08-06 o 01:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co to do cholery? Majki smyra mnie za uszkiem? Macha swoim małym ciuszkiem ![]() Stoi tu jak Bóg go stworzył ![]() Ja już padam na kolana ![]() Szepcze mi zbereźne słówka ![]() Będzie party aż do rana!! ![]() GUUUUDNAAAAJT! ![]() No to siup Anka! Jedziemy z koksem ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-06 o 01:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Będzie party nie na żarty
Ja już widzę strój podarty Polej drinka- Ta się śmieje Ale wódki też poleje ![]() Dobrej nocy, słodkich snów Niech Mike zrobi jedną z dwóch ![]() ![]() Pa, pa, pa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech obróci- On da radę! A jak braknie mu energii polejemy czekoladę ![]() Czekolada da energię tak potrzebną mu tej nocy Resztą można polać Olka Niech on też nabiera mocy! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Trzeba iść już spać, bo co?
Bo już widzę Olków sto! ![]() Mnożą mi się w oczach dalej ![]() Majki, weź już tak nie szalej! Ej! Bądź grzeczny choć przez chwilę błagam już i proszę ładnie Majk liczy, że się podniecę... . . . . . . . Lecę ![]() . . Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-08-06 o 01:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||||||
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13605499]Sama nie wiem. Z jednej strony to Kozaczek, z drugiej strony - to na Kozaczku ukazał się profesjonalny i wiarygodny artykuł o chorobie Michaela. To by wiele tłumaczyło...
http://www.youtube.com/watch?v=v7bae...eature=related ![]() ![]() ja tam nie wierze w te kozaczkowe info teraz nagle prince byl przy jego reanimacji a wczesniej nikt o tym nie mowil...? tylko kozaczek nagle ![]() ![]() a jaka piosenka piekna ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13606033]Wiem, że pewnie było, ale http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=8420 Pierwsze porównanie - O KUTFA MAĆ! ![]() ![]() ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;13606183]Załącznik 2422137 "Jak Ty wyglądasz w tej bieliźnie?! Ściągaj, nie denerwuj mnie i już!"[/QUOTE] hahaha ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aż mi łezka poleciala.... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w 4 czesci
![]() Madie, fotka i moja lama mnie rozpieprzyla ![]() ![]() Ania i Madie, wasze wiersze o ciupcianiu zryły mi dzisiaj beret ![]() No dreams about Majkol, zescie go wymeczyly, ze bidok nie przyszedl po wiecej ![]() ![]() ![]() Tagi sa superowe ![]() ![]() Chodz Majki na kawke, postawie ci małą czarną z słodką smietanką ![]() spaaaaaaaaaac ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- witaj ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() Wiersze 'zabójcze' ![]() ![]()
Edytowane przez Blue_Butterfly_ Czas edycji: 2009-08-06 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kochane czy mogę mieć do was prośbę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
#115 |
Zakorzenienie
|
Bo sprawa jest taka.Piszecie cudne wiersze i tak teraz właśnie rozmawiam ze znajomym i czy wy dałybyście radę napisać jedną,dwie piosenki? Jakbyście miały melodie, konkretnie bity to ma być płyta kilku przyjaciół którzy tworzą swój muzykę z pasji i chcą tym wyrazić żal cytuję "po odejściu nauczyciela życia i muzyki" ale nie na sprzedaż tylko taka dla siebie, dla przyjaciół. Ma być 7 piosenek dla Michaela w tym dwie "pisane kobiecą ręką" tytuły już są gotowe.
Chłopaki są z Czerwionki i Rybnika Anisia wie gdzie to ![]()
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-08-06 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Czemu nie?
Gdybyśmy miały muzę, żeby wiedzieć, jak to dopasować, to mogłoby z tego wyjść coś naprawdę fajnego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Znajomy właśnie jest u mnie i mówi, że muzyka będzie za tydzień
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
podklad muzyczny bylby potrzebny by wiedziec jak dlugie wersy ukladac
![]() tak tak wiem ![]() ![]()
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zgodziłybyście się??Aha to jest rap oczywiście
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
O, to już jest jakiś konkret.
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.