|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
aaaa ;D
już wiem ; )) nie myślałam w ogóle o 2D xD właśnie to samo pytanie co Klaudia , a druga osoba to kto, bo też mam zaproszenie a nie wiem kto to ;>
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeden dziewięć dziewięć cztery nadal rozrabiają, wakacyjne szaleństwo trwa- czę
Cytat:
btw. do wszystkich naszych wątkowych tancerek wbijcie do Wro. na Symphony of Move vol.3 , to wtedy możemy się zobaczyć, data jeszcze nie jest pewna, wrzesień, lub październik. jedne z najlepszych warsztatów w Polsce, najlepsze w woj. dolnośląskim ; ) ja dzień w dzień przez całe wakacje się rozciągam, żebym się nie zastała i nie wróciła na treningi jak stara babcia ^^ z resztą w JG. mają otworzyć sekcję jazzową, więc już jakoś będę się nadawać ; dd. ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ; )) pewnie o Nicoli z 2B myślałaś. bo u nas chyba więcej nie ma. ; d. bynajmniej w 3 klasach, bo z 2 to mało kogo kojarzę. a to nowe mięso co do nas przyjdzie to już wgl.
.BMX. jestem naiwna, ufam miłości. istnieją na świecie rzeczy, o które nie trzeba pytać, by nie uciec od własnego przeznaczenia. Edytowane przez StupidLamb Czas edycji: 2009-08-07 o 18:20 |
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
ja to w ogóle ostatnio mam komedie.. wróciłam z obozu i już 3 tydzień jestem chora i mam gorączke.. aktualnie 37.8 ..
a no to trzeba pomyśleć o tych warsztatach ;> |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
no tak o 2 B myślałam ;D w zasadzie to już 3 ;d
'mięso' ja Cię prosze, jak ich zobaczyłam to ![]() Klaudia to zdrowiejj ; ***
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2009-08-07 o 18:23 |
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a obóz to ten w Hiszpanii? nie żeby coś, ale tam ta świńska grypa panuje... badali Cię, czy tego nie masz? będą choreografowie z Pineapple Dance Studio, m.in. John Graham, jeśli któraś kojarzy, bo dosyć znany jest i mój ukochany Dyzfunkt z Husky Dance Studio.
|
|
#96 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ja wiem, wiem , że panuje świńska grypa ; > moja lekarka stwierdziła, że to grypa z klimatyzacji , zmiany klimatu , zimnych napojów itdeee. nawet przedwczoraj miałam badanie krwi , i też nic nie wykazało . . jedynie tyle , że to jakiś wirus.. no i , że jestem odwodniona ;< więc teraz każą mi pić hektolitrami ! ; dd a w poniedziałek na kolejne badanie po którym może będzie wiadomo coś więcej . teraz to już sie musze powaaażnie zastanowić nad tymi warsztatami ;> o ile lekarz nie powie mi , że dalej nie moge tańczyć.
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja weszłam na forum jeden z pierwszych klas, bo z mojej podstawówki dzieciaki mi opowiadały, że wgl. już się kłócą itd. to się przeraziłam... btw. trzeba ich będzie przytemperować ; d. teraz to się w sumie nie dziwię trzecim klasom, które były za czasów, kiedy my byłyśmy w pierwszej. ; p. chociaż jak staram się patrzeć na to obiektywnie, to co rok przychodzi gorszy rocznik i my, jako 94 nie byliśmy tacy źli ; )
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet nie chce tej trzeciej klasy ; (
później wszyscy się rozejdą i dupa. ; / ja tak oglądałam ludzi z pierwszych klas to matkoo ![]() my to jakoś wyglądaliśmy xD i wgl. a teraz co roku to takie 'małe dzieci' przychodzą i uważaja się za niewiadomo kogo ;| ciekawie będzie we wrzesniu ;DD ejj ! `94 w końcu najlepszy ;DD ;***
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
tak bez wątpienia to najlepszy rok pod słońcem ! jak i w cieniu ^^ ; >
okeej laski , ja ide troche poleżeć w łóżku ; ) może mi gorączka przejdzie ; >> zawitam koło 19.30 ; ddd ;*** |
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z mojej klasy z 10 osób może pójdzie do Norwida (ja osobiście się tam wybieram), ale to i tak na różne profile się rozejdziemy... a jestem tak z tymi Pałkami związana... powiem szczerze, że gdyby nie ZS. nie było by chyba aż tak fajnego klimatu w klasie i to że tak fajnie się z 2H zintegrowaliśmy, to już wgl. coś ; d. a te maluchy to chyba mają niedobór hormonu wzrostu no i jeszcze to ich wywyższanie, przychodzą do nowej szkoły, a ich głównym celem jest `lans` czym najzwyczajniej zrażają do siebie starsze klasy. a we wrześniu to ja te wszystkie dzieci chyba pozabijam ; d. jeszcze jak mi dadzą wuef, z którąś z 1 klas, to chyba się do Piasy przejdę. ^^
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też miałam na ZS jechac ! ;D ale nie wyszło ; ( u mnie to wgl każdy idzie gdzie indziej praktycznie. ; | niby jesteśmy źli i wgl się nie uczymy a przywiązałam się do niich.. i cięzko będzie się rozstac po tych 3 latach.. eh. ; / jedynka jak przedszkole będzie wyglądac xD same maluchy ;DD ha no własnie ten ich cały `lans` ludzie.. z 2 klas to ja nikogo nie lubie za to.. może jest kilka normalnych osób ale to rzadkośc.. i to bicie za to, że ktoś sie krzywo popatrzy nie wiadomo czy śmiac się czy płakac. ; | o wf to ja już nawet nie wspominam pozabijam ich jak będe miała z 1 albo 2 klasą.
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z Twojej klasy Burza była? te niektóre `laski` z obecnych drugich klas jak idą przez korytarz to nie mogą się obejść bez podsumowania wszystkich od góry do dołu... strasznie mnie to irytuje. ; ) np. ja się przyjaźnię z Mateuszem z mojej klasy, który się podoba, sporej części 2 klas, to non-stop mnie na NK, podglądają, były takie, które się mnie o niego wypytywały i szczerze było też trochę niemiłych wiadomości... ja w minionym roku szkolnym miałam wuef z obecną 2G. to była istna masakra... na początku podskakiwały do nas te dzieci, ale później się uspokoiło. chociaż tak szczerze to ta 2G, to i tak nie najgorsza klasa, aż się boję pomyśleć, jakie są te gorsze ^^
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
tak Burza była ;d
no mnie też to irytuje.. ![]() taa..bo taka jest młodzież z jedynki.. ; | nie uznają przyjaźni damsko-męskiej .. dla nich to odrazu związek jest ;| no cóż.. też miałam kilka takich historii ale z pewną dziewczyną z obecnej 3b .. ale za to, że krzywo się patrzyłam ja naszczęście nie miałam z 1 klasami wf.
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Strasznie ją lubię, ona jest przesympatyczna. ^^ i nie wiem czemu my nie miałyśmy okazji się poznać ; ) Oby tylko zniosła mundurkii.... ogólnie to nie przepadam za 3B, jako za klasą, ale nie mówię, że nie ma tam fajnych ludzi bo są. np. Nicolę znam od dziecka, bo z nią chodziłam do klasy w podst., no i przez tamte lata się przyjaźniłyśmy.... z Adą i Aurelią też do klasy chodziłam, z Grześkiem do szkoły. oprócz nich, to np. ten kumpel Grześka, chyba ?Mateusz? też całkiem spoko jest. a resztę to znam tak na cześć, a niektórych to wgl. tylko z korytarzy. no to masz się z czego cieszyć, to naprawdę była masakra... ^^
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
uuh. ; dd nie widać żeby moja gorączka znikała.. więc ja ide oglądać film ' pamiętnik księżniczki ' a Wy piszcie, piszcie ; >
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
no tak Burza taki świrus, że matkoo xDD
no pewnie dlatego , że nie mamy żadnych wspólnych zajęc. a z Twoją klasą to wgl mało mam do czynienia. znam to chyba jedną osobe xD już widzę jak mundurki znosii... kolejny rok w tej szmacie chodzic ; | jz 3 b wf miałam.. powiedzmy, że ich lubie. są wyjątki oczywiście.. bo niektórych osób to nie trawię. ; / Aurelia ? o.O nie kojarzę w ogóle.
|
|
#107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak więc miłego oglądania. Cytat:
szukałam ostatnio na allegro jakiś fajnych czarnych t-shirtów. bo tych naszych fantastycznych koszulinek to się pozbyłam jakiś czas temu. z 3B dziewczyny są ogólnie spoko, tylko 2 to mnie po prostu przerażają. taka blondynka i jej kumpelka, niestety nie znam imion. Aurelia, taka grubsza dziewczyna, chyba nawet najgrubsza z ich klasy ^^ doszła w 2 klasie.
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Owca, muszę powiedzieć że Twoja historia jest niesamowita
. Co tu dużo mówić, jakbym zaczęła mówić co wyniosłam z Twojej historii to o mamo . W skrócie- piękna miłość, piękna przyjaźń. Ech, u mnie mundurki niestety będą już nam dyro powiedział. Nie trawię go, ach ten Wiesiek ;/. Mamy z nim polski i jeszcze nam wpakował fatalna, beznadziejna, straszną dziewczynę do klasy. No po prostu wziąć go i zatłuc -.-. Mówię Wam, jak nasza klasa, a przynajmniej dziewczyny i chłopacy którzy ją znają cierpią. Niestety ale miałam tą 'przyjemność' chodzić z nią do klasy w podstawówce. Typ dziewczyny, który traci dziewictwo w wieku 12 lat ( żal mi jej no ;O) i zostaje wyrzucony ze szkoły. A z racji, że nasz Wiesiu ma tylko z nami lekcje, to nam ją 'wspaniałomyślnie' dał do klasy, bo jak sam stwierdził "chce ja mieć na oku'. No trzymajcie mnie dziewczyny, no wkurzyłam się strasznie Ja bym obejrzała ten pamiętnik ale siedzę tu, i kurcze, korci mnie strasznie, żeby zacząć czytać Insygnia ale obiecałam sobie, że przed wyjazdem nie ruszę. Chyba się nie uda -.- .---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Aaaaaaa, no i Cho Was pozdrawia .
Po prostu szczęście. Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2009-08-07 o 20:10 |
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa to już wiem czemu jej nie kojarzę. ; ) Kasia spokojnie ; )) też obejrzałabym ten `pamiętnik księżniczki` , ale czytam 'pamiętnik narkomanki' i jakos nie mogę się oderwac .
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
In, uspokoiłam się...
.Widzę, że wszystkie zaczytane .A mi się tak nie chce ruszyć.... .uciekam, jednak obejrzę ten pamiętnik .papa dziewczyny, może jeszcze dzisiaj wpadnę *;.
Po prostu szczęście. Edytowane przez kasssiaa16 Czas edycji: 2009-08-07 o 20:29 |
|
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
a no ja też czytam aktualnie ' Za wszelką cene ' , ale zrobiłam sobie przerwe na film . ;> czytałam kiedyś książke ' pamiętnik księżniczki ' i chce zobaczyć czy wszystko jest tak samo przedstawione ; dd no i czy lepiej przeczytać książke czy też zobaczyć film ;>
miłego czytania Wam życzę gorące piętnastki ! ; ** |
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
wróciłam
![]() sesja była w plenerze ;d normalnie lux ;D |
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam podobną sytuację w podstawówce, dziewczyna przez 5 lat była naprawdę fajna, ale w 6 klasie poczuła już można powiedzieć `zapach gimnazjum` i z niej się zrobiła może tak delikatnie mówiąc... nieciekawa osóbka. Pozdrów ją od nas też. ; )) byłam w sklepie po mleczkooo! zaraz mi się humor poprawi i serce przestaje boleć ^^
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia czytałam ostatnio książke 'pamiętnik księżniczki', a film już kiedyś oglądałam i stwierdziłam, że wole książke
![]() ehh.. ; ((
|
|
#115 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ta blondynka chyba nie zdała z tego co wiem. a co do Aurelii, to ona mimo swojej tuszy się nie rzuca w oczy, bo w sumie jest bardzo skromna i nieśmiała, dlatego możesz jej nie kojarzyć. Cytat:
Na podstawie tej książki chyba powstał film, bo gdzieś mi ten tytuł świta.... sesja z panem idealnym TŻ? ; )
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Lamb, rozumiem Cię, oj rozumiem i zazdroszczę w sumie
.A ja zaraz zrobię sobie o mojej Joaś 'kakałko' . I dzisiaj kontynuacja biwaku, część druga :P.
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
tak coś mi świta teraz o tej dziewczynie ja myślałam, że ona tylko do jakiejś dziewczyny na przerwy przychodzi xD
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja osobiście nie mogę się już doczekać tego tygodnia z nim. Nawet zniosę jego przyjaciółkę ; p. Bo wieczory i noce i tam będą tylko dla nas. U niego się nigdy nie wysypiam, całą noc gadamy na najgłupsze możliwe tematy ^^ O matko! Ja ostatnio nie mogę przed snem wytrzymać bez kakaa. ; ) a jak byłam zęba wyrywać (wtedy co Wam mówiłam) to półkilo zjadłam popijając mlekiem ^^ zamiast sobie zmieszać ![]() Cytat:
nie ona doszła do nich w drugiej klasie, czasami ze mną do szkoły rano jednym autobusem jechała, a w szkole to już jej nie widziałam ^^---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
on by Ci pomógł sprzątać She. ; ) btw. wyślij mi swój link do NK na PW. ; ***
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

. Co tu dużo mówić, jakbym zaczęła mówić co wyniosłam z Twojej historii to o mamo
.
.