![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chłopak się... ożenił
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
szkoda życia na takiego faceta. Wiem, że może łatwo mówic, ale.. daj sobie spokój i spróbuj zapomniec i ułożyc sobie życie, bo z nim na pewno nie będziesz nigdy szczęsliwa. Ja bym wzięła się za siebie, zrobiła coś szlonego żeby zapomniec i zupełnie zerwała kontakt- zmień nr tel, wykasuj jego i spróbuj zapomniec, bo pewnie on sam i tak będzie szukał z Tobą kontaktu, a Ty się psychicznie wykończysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
życie jest cholernie ciężkie i nikt nie mówił że będzie lekko ale nie ma co sie poddawać.
zastanawiałam sie troche nad twoją sytuacją skoro już sie zdarzyła to tylko po to żebyś na przyszłość radziła sobie lepiej ;p a tak na poważnie to jest ci cieżko masz metlik w głowie bo wiesz że nie powinnaś z nim być , spotykać się, wiesz ze cie skrzywdził i oszukał a jakaś część Ciebie pewnie krzyczy że nie może sie to tak skończyć..otóż..może. I to tylko dzieki tobie i tylko dzieki temu że powiesz sobie kurde przecież jestem niesamowita dlaczego mam sie dawać komuś tak poniżac i nie szanować komuś takiemu jak on. pomyśl o tym że im szybciej to skończysz tym szybciej bedziesz mogła sie pozbierać a może na horyzoncie pojawi sie ktoś kto ci w tym pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
Musi Ci mówić, jaka jesteś wyjątkowa, wspaniała, niezwykła, a Wasze uczucie jest tym naj naj, inaczej jak miałby Cię przy sobie zatrzymać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wam naprawde,szok mi juz powoli przechodzi,teraz zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiac,analizowac... . niestety tak juz mam,nie potrafie sie odciac od wszystkiego i starac sie nie myslec i tak pewnie nic tu nie wydumam,ale moze cos mi w glowie zaswita i mam nadzieje,ze to cos bedzie bodzcem do zakonczenia wszystkiego.... staram sie jakos zebrac w sobie....znalesc sile,zeby powiedziec dosc przedewszystkim sobie,zeby sie nie dac wciagniac jeszcze glebiej w to wszystko,ale zeby moc zajac sie soba i swoim zyciem ....
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Bylo tak i przed tym wszystkim,co sie wydarzylo,wiedzialam,ze mu na mnie zalezy i dawal mi to odczuc,jak juz wspominalam,dalabym sobie reke obciac,ze mu zalezalo naprawde.... ,po licznych naciskach wkoncu sie wscieklam i nawyzywalam go od perfidnych oszustow i klamcow (bo wiedzialam,ze jest cos nie tak,ale jeszcze nie wiedzialam co),wiedzialam,ze mnie oklamywal wymyslajac zupelnie inny powod swojego zachowania,potem wkoncu sie przyznal.... powiedzial,ze nic mi nie powiedzial,bo nie chcial mnie stracic i pewnie gdyby nie moje naciski,to nadal zylabym w blogiej nieswiadomosci.... ,ale dla niego nic sie nie zmienilo.... ozenil sie,ale zachowuje sie zupelnie,jakby tego slubu nie bylo i jakby wszystko miedzy nami bylo tak jak wczesniej.... ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj, to zrozumiałe, ze Ci ciezko. Ale ciagnac to i łudząc sie, bedzie duzo ciezej. Zastanow sie, czy będa Cie satysfakcjonowac takie wykradzione zonie i dziecku chwile, samotne świeta, sylwester, czesto weekendy... Mozna zniszczyc sobie psychike w takim układzie, jesli ktos nie jest wystarczajaco silny, egoistyczny i wyrachowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
myslalam,ze to ten.... bardziej nie moglam sie pomylic ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Rzym jest brzydki ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie Rzym bardzo podobał. Zazdroszcze miasta i perpektyw ![]() Nie łam sie jakims dupkiem i nie daj sobie zrobic krzywdy i wody z mózgu na przyszłosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz duzo wody uplynie,zanim bede w stanie komus zaufac.... i duzo tej osobie czasu zajmnie,zeby moje zaufanie zdobyc.... dostalam kolejna lekcje od zycia.... z cala pewnoscia sie przyda,chociaz strasznie boli ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.