Mój chłopak się... ożenił - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-09, 17:25   #91
Romanaccia
Zakorzenienie

Dot.: Mój chłopak się... ożenił

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Pamiętam Twój poprzedni temat o tym człowieku... Paskudy numer Ci wywinął i nie ma co zasłaniać go faktem, że ma córeczkę (przecież widzenia możnaby ustalić, alimenty tak samo ... a poza tym co to za rodzina gdy rodzice dziecka się nie kochają? dziecko prędzej czy później to będzie czuć).

Kochana, daj sobie spokój z tym facetem, Ty zasługujesz na kogoś lepszego. Rozumiem Twój ból, ale z czasem będzie lepiej Powodzenia.
Dziekuje ,kiedy zakladalam tamten watek w zyciu by mi do glowy nie przyszlo,ze tak to sie skonczy... eh
Stary 2009-08-09, 18:03   #92
MALENSTWO84
Raczkowanie

szkoda życia na takiego faceta. Wiem, że może łatwo mówic, ale.. daj sobie spokój i spróbuj zapomniec i ułożyc sobie życie, bo z nim na pewno nie będziesz nigdy szczęsliwa. Ja bym wzięła się za siebie, zrobiła coś szlonego żeby zapomniec i zupełnie zerwała kontakt- zmień nr tel, wykasuj jego i spróbuj zapomniec, bo pewnie on sam i tak będzie szukał z Tobą kontaktu, a Ty się psychicznie wykończysz
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 18:28   #93
yara
Przyczajenie

GG do yara

życie jest cholernie ciężkie i nikt nie mówił że będzie lekko ale nie ma co sie poddawać.
zastanawiałam sie troche nad twoją sytuacją skoro już sie zdarzyła to tylko po to żebyś na przyszłość radziła sobie lepiej ;p
a tak na poważnie to jest ci cieżko masz metlik w głowie bo wiesz że nie powinnaś z nim być , spotykać się, wiesz ze cie skrzywdził i oszukał a jakaś część Ciebie pewnie krzyczy że nie może sie to tak skończyć..otóż..może.
I to tylko dzieki tobie i tylko dzieki temu że powiesz sobie

kurde przecież jestem niesamowita dlaczego mam sie dawać komuś tak poniżac i nie szanować komuś takiemu jak on.

pomyśl o tym że im szybciej to skończysz tym szybciej bedziesz mogła sie pozbierać a może na horyzoncie pojawi sie ktoś kto ci w tym pomoże trzymam kciuki
yara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 19:25   #94
Hultaj
BAN stały

Musi Ci mówić, jaka jesteś wyjątkowa, wspaniała, niezwykła, a Wasze uczucie jest tym naj naj, inaczej jak miałby Cię przy sobie zatrzymać.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 19:39   #95
Romanaccia
Zakorzenienie

Dziekuje wam naprawde,szok mi juz powoli przechodzi,teraz zaczynam sie nad tym wszystkim zastanawiac,analizowac... . niestety tak juz mam,nie potrafie sie odciac od wszystkiego i starac sie nie myslec i tak pewnie nic tu nie wydumam,ale moze cos mi w glowie zaswita i mam nadzieje,ze to cos bedzie bodzcem do zakonczenia wszystkiego.... staram sie jakos zebrac w sobie....znalesc sile,zeby powiedziec dosc przedewszystkim sobie,zeby sie nie dac wciagniac jeszcze glebiej w to wszystko,ale zeby moc zajac sie soba i swoim zyciem ....

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Musi Ci mówić, jaka jesteś wyjątkowa, wspaniała, niezwykła, a Wasze uczucie jest tym naj naj, inaczej jak miałby Cię przy sobie zatrzymać.

Bylo tak i przed tym wszystkim,co sie wydarzylo,wiedzialam,ze mu na mnie zalezy i dawal mi to odczuc,jak juz wspominalam,dalabym sobie reke obciac,ze mu zalezalo naprawde.... ,po licznych naciskach wkoncu sie wscieklam i nawyzywalam go od perfidnych oszustow i klamcow (bo wiedzialam,ze jest cos nie tak,ale jeszcze nie wiedzialam co),wiedzialam,ze mnie oklamywal wymyslajac zupelnie inny powod swojego zachowania,potem wkoncu sie przyznal.... powiedzial,ze nic mi nie powiedzial,bo nie chcial mnie stracic i pewnie gdyby nie moje naciski,to nadal zylabym w blogiej nieswiadomosci.... ,ale dla niego nic sie nie zmienilo.... ozenil sie,ale zachowuje sie zupelnie,jakby tego slubu nie bylo i jakby wszystko miedzy nami bylo tak jak wczesniej....
Stary 2009-08-09, 19:45   #96
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Słuchaj, to zrozumiałe, ze Ci ciezko. Ale ciagnac to i łudząc sie, bedzie duzo ciezej. Zastanow sie, czy będa Cie satysfakcjonowac takie wykradzione zonie i dziecku chwile, samotne świeta, sylwester, czesto weekendy... Mozna zniszczyc sobie psychike w takim układzie, jesli ktos nie jest wystarczajaco silny, egoistyczny i wyrachowany.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 20:00   #97
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Słuchaj, to zrozumiałe, ze Ci ciezko. Ale ciagnac to i łudząc sie, bedzie duzo ciezej. Zastanow sie, czy będa Cie satysfakcjonowac takie wykradzione zonie i dziecku chwile, samotne świeta, sylwester, czesto weekendy... Mozna zniszczyc sobie psychike w takim układzie, jesli ktos nie jest wystarczajaco silny, egoistyczny i wyrachowany.
Wiem o tym,juz sam fakt ,ze dzielila nas spora odleglosc byl dla mnie nie do zniesiena,pozatym teraz jak mysle o tym,ze powiecmy .... dzis jest ze mna ,a potem wraca do zony,spi z nia.... jest z nia.... a ja bylabym tylko wtedy,kiedy udaloby mu sie im wymknac.... ten argument przekonuje mnie calkowicie do zakonczenia wszystkiego,nie chce ciagle cierpiec ,musze sie tylko zebrac w sobie.... ,zeby moc powiedziec dosc.... mam nadzieje,ze kiedys w koncu spotkam mezczyzne,ktory bedzie mnie naprawde kochal,szanowal i nie bedzie myslal tylko o sobie ....
myslalam,ze to ten.... bardziej nie moglam sie pomylic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-09, 20:04   #98
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość

Wiem o tym,juz sam fakt ,ze dzielila nas spora odleglosc byl dla mnie nie do zniesiena,pozatym teraz jak mysle o tym,ze powiecmy .... dzis jest ze mna ,a potem wraca do zony,spi z nia.... jest z nia.... a ja bylabym tylko wtedy,kiedy udaloby mu sie im wymknac.... ten argument przekonuje mnie calkowicie do zakonczenia wszystkiego,nie chce ciagle cierpiec ,musze sie tylko zebrac w sobie.... ,zeby moc powiedziec dosc.... mam nadzieje,ze kiedys w koncu spotkam mezczyzne,ktory bedzie mnie naprawde kochal,szanowal i nie bedzie myslal tylko o sobie ....
myslalam,ze to ten.... bardziej nie moglam sie pomylic
Daj sobie czas. Jestes młoda, wolna, zdrowa. Mieszkasz w pieknym miescie w pieknym zakątku Europy. Spotkasz kogos innego, tyle,ze ogranicz nieco kredyt zaufania, bo ludzie są rózni.
Stary 2009-08-09, 20:28   #99
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Daj sobie czas. Jestes młoda, wolna, zdrowa. Mieszkasz w pieknym miescie w pieknym zakątku Europy. Spotkasz kogos innego, tyle,ze ogranicz nieco kredyt zaufania, bo ludzie są rózni.
Juz raz mialam zlamane serce,a tu znowu taka "niespodzianka" ,teraz nie wiem czy jeszcze komus zaufam.... nie wiem

P.S. Rzym jest brzydki
Stary 2009-08-09, 20:33   #100
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Juz raz mialam zlamane serce,a tu znowu taka "niespodzianka" ,teraz nie wiem czy jeszcze komus zaufam.... nie wiem

P.S. Rzym jest brzydki
Nie Ty jedna.
Mi sie Rzym bardzo podobał. Zazdroszcze miasta i perpektyw
Nie łam sie jakims dupkiem i nie daj sobie zrobic krzywdy i wody z mózgu na przyszłosc.
Stary 2009-08-09, 21:00   #101
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie Ty jedna.
Mi sie Rzym bardzo podobał. Zazdroszcze miasta i perpektyw
Nie łam sie jakims dupkiem i nie daj sobie zrobic krzywdy i wody z mózgu na przyszłosc.

Teraz duzo wody uplynie,zanim bede w stanie komus zaufac.... i duzo tej osobie czasu zajmnie,zeby moje zaufanie zdobyc.... dostalam kolejna lekcje od zycia.... z cala pewnoscia sie przyda,chociaz strasznie boli
Stary 2009-08-09, 21:47   #102
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:

Teraz duzo wody uplynie,zanim bede w stanie komus zaufac.... i duzo tej osobie czasu zajmnie,zeby moje zaufanie zdobyc.... dostalam kolejna lekcje od zycia.... z cala pewnoscia sie przyda,chociaz strasznie boli
Wiem, że boliale to minie Zobaczysz, że znajdziesz tego właściwego czlowieka, główka do góry!
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 21:51   #103
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Wiem, że boliale to minie Zobaczysz, że znajdziesz tego właściwego czlowieka, główka do góry!
Dziekuje

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości