Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-08, 11:13   #91
szana
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hellow
ktoś mnie wołał, czego chciał

tż się śmiał z moich snów dzisiaj, no co w wojsku była i strzelałam..
Ty a może Ty byś chciała do woja i dlatego takie sny
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 11:14   #92
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kociaki i ich z miejsca ruszające rumaki Panny Młode 2010 cz. 9

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
pokazuj wszystko na raz

http://www.youtube.com/watch?v=0cZ6KVd7N5w i ta mmm
oko
ja:
carrera_m1_b.jpgkoczek.jpgkalie.jpg

TZ:
tadek.jpg

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-08 o 11:16
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 11:19   #93
szana
Zadomowienie

Kasiu a więc tak TŻ mi się podoba tzn strój TŻ bo chcę mojemu pokazać i żeby też tak miał tylko nie wiem,kurcze nie wygląda to jak na pogrzeb? i czy on nie będzie wyglądał mniej "ślubnie" od gości

suknia jak najbardziej do Ciebie pasuje jest śliczna fryzurka też super(ale chcesz taka ulizana być tak?) więc zapuszczaj włoski jeśli taką chcesz żeby fryzjerka nie miała trudności ze zrobieniem jej a kwiaty bardzo ładne ale hmmm mogło by ich być trochę więcej chyba? ale moim zdaniem pasują do sukni chociąż z drugiej strony jak kiedyś Samcia wspomniała- takie duży bukiet też by pasował

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-08 o 11:25
Stary 2009-08-08, 11:21   #94
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
suknia jak najbardziej do Ciebie pasuje jest śliczna fryzurka też super(ale chcesz taka ulizana być tak?) więc zapuszczaj włoski jeśli taką chcesz żeby fryzjerka nie miała trudności ze zrobieniem jej
ale ja mam grzywkę to nie będę z przodu ulizana

a mi się wydaje, że do niej mus być delikatny bukiet, bo na all dziewczyny mają wielkie bukiety do Carrery i głupio wyglądają :/

Stary 2009-08-08, 11:30   #95
BlackAngel
Adwokat diabła

mi tam się podobie

ja mam problem z wyborem kiecki, bo mam kilka do wyboru

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 11:30   #96
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam problem z wyborem kiecki, bo mam kilka do wyboru
pokaż-doradzimy bejbe

Stary 2009-08-08, 11:31   #97
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

a mi się wydaje, że do niej mus być delikatny bukiet, bo na all dziewczyny mają wielkie bukiety do Carrery i głupio wyglądają :/
aha to ładnie będzie

jeśli tak to ten bukiet pasuje bo te kwiatki mi jakoś podchodzą pod dół sukni i się ładnie komponuje

a makijaż jaki chcesz?

Black dawaj to zobaczymy
Stary 2009-08-08, 11:31   #98
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Mnie też się wydaje, że co Carrery bukiet pasuje delikatny, bo w przeciwnym razie całość byłaby taka przytłaczająca
Stary 2009-08-08, 11:32   #99
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a makijaż jaki chcesz?
kurcze nie mam foty, a nie potrafie opisać może poszukam, wait
o! ten pierwszy tylko oczka troszke jaśniej
ten drugi też łądny, ale zbyt ciemny i ciężki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg makijaż.jpg (11,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijaż2.jpg (15,3 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-08-08 o 11:36
Stary 2009-08-08, 11:36   #100
BlackAngel
Adwokat diabła

To są sukienki z mojego folderu..
Jestem ciekawa ich na live

Możecie wyrazić swoje all opinie będę wdzięczna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8429_JA_Main_Sales_Full_Front.jpg (22,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg alannah.jpg (31,9 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bella.jpg (28,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cosmobella2008-7192.jpg (28,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios2009-3114.jpg (20,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img.php.jpg (54,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg karen.jpg (28,9 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kate_m1_b.jpg (36,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg shelby_m1_b.jpg (44,7 KB, 17 załadowań)

Stary 2009-08-08, 11:37   #101
metkaa
Zakorzenienie

witam,
Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
http://family.webshots.com/album/573942565yXCftn
Mam nadzieję, że to wystarczy Bo mam tylko tyle, i mam nadzieję, że już nikt nie powie, że został pominięty w pokazywaniu zdjęć
jestem zadowolona
jak dla mnie nie wygladasz zachwycajaco ale to tylko moje zdanie, wazne zebys ty sie dobrze w niej czuła

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
No chyba ok, szkoda że jakiejś dziewczyny nie mają w zespole, ale 3 facetów też fajnie mój zespół wcześniej byli sami men a teraz jest jedna woman
http://www.mastif.boo.pl/
a mi sie własnie podoba ze sa sami faceci, w naszym zespole tez tak miało byc niestety przyjeli dziewczyne ale mam nadzieje ze bedzie ok,

kaska87 bardzo ładna kiecka

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Ponawiam prośbę! Jak Wam się stronka podoba lub nie podoba wizualnie. Czekam na słowa konstruktywnej krytyki
PS. I czy Wam się demo zacina, czy nie?
jak dla mnie tło mogłoby byc troszke spokojniejsze, demo niestety mi sie zacina ale ogolnie jest ok,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 11:39   #102
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:

nr 6 wioska a reszta ładna Ty jesteś drobna to będziesz ślicznie wyglądać w Kate annais moim zdaniem

Stary 2009-08-08, 11:41   #103
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:

Mamy chyba podobny gust Najbardziej spodobała mi się 2, 4 i 8. Właśnie tego typu suknię chciałabym mieć, pozostaje tylko pytanie, czy do mojej figury będzie pasować...Ale te które wymieniłam spodobały mi się
Stary 2009-08-08, 11:42   #104
szana
Zadomowienie

Cytat:
kurcze nie mam foty, a nie potrafie opisać może poszukam, wait
o! ten pierwszy tylko oczka troszke jaśniej
ten drugi też łądny, ale zbyt ciemny i ciężki
a więc tak pośrodku tego coś ładne,ten drugi mi się bardziej podoba wkleję Ci kilka moich może coś Ci się spodoba
Cytat:

a więc tak mi się najbardziej podobają 1,2,4 i 8 ładnie podkreślają figurę moim zdaniem oczywiście wszystko wyjdzie w praniu jak będziesz mierzyć. To zależny od tego,czy chcesz mieć takie kwiatuszki na sukni czy nie,czy chcesz bez ramiączek czy z ramiączkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2BB.jpg (32,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (15,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 122.jpg (53,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 200331913579452rightpic8yz.jpg (17,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FIO.jpg (15,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Makijaz (48).jpg (34,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijazj.jpg (32,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg revlon-salma.jpg (46,6 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w5.jpg (23,3 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-08 o 11:46
Stary 2009-08-08, 11:43   #105
metkaa
Zakorzenienie

kazdy ma inny gust mi najbardziej podoba sie 5, super wyglada tylko chyba wolałabym biała
Stary 2009-08-08, 11:48   #106
BlackAngel
Adwokat diabła

Właśnie wszystko wyjdzie w praniu
Dobrze, że wrzuciłam kiecki chociaż wiem co jest IN a co OUT, heh..

Kasiu, make-up śliczny podobają mi się, ja sama nie wiem co chce mieć na facjacie tego dnia. Ale pewnie coś co podkreśli moje big oczyska..

Stary 2009-08-08, 11:51   #107
certina4
Wtajemniczenie

Dziewczyny ratujcie bo prawie zawału dostałam

Jutro jest 50tka mojego Taty, tzn miał tydzień temu, ale dzisiaj organizuje, bo tydzień temu sobie wyjechał na tę okoliczność z kraju . Noi teraz tak, prezent już po części mam- składamy się z bratem, kupiłam 2 paski w Vistuli i jeszcze chcemy dokupić perfumy, coś już chyba o tym wspominałam. No i wszystko super, a dzwoni tata i mówi że może z TŻtem bym przyszła, on bardzo zaprasza, no to ja bo jakbym wiedziała wcześniej że zaprosi i mojego TŻ to bym się z nim na coś złożyła a nie z bratem, teraz mój Tż chce coś kupić, albo się dołożyć, a nie wiem czy mój brat jako że prezent miał być od dzieci będzie chciał żeby się TŻ dokładał ( mój brat jest specyficzny, nie pytajcie co i jak ) no inie wiem czy mam jeszcze coś z TŻ kupić na spółkę, w wiadomo są to 50te urodziny więc jakiś taki trzeba większy prezent, porządniejszy więc nie chcę żeby TŻ przyniósł kwiaty, a ja nie zarabiam nic więc nie jestem w stanie się złożyć na 2 prezenty. No i tereaz katastrofa- na domiar złego Tata powiedział że jego siostra ( moja ciocia i brata chrzestna ) miałą 4 sierpnia 40te urodziny i że będą razem świętować. Myślałam że tam zapaści dostanę przy tym telefonie. Więc nie mam pieniędzy a jeszcze muszę kupić, przynajmniej się złożyć na prezent dla Cioci na 40tke tzn nie musze, no ale wypada, no i w ogóle zła jestem że się o tym dzisiaj dowiaduję, bo dziadki ani ciocia nic nie mówiły że razem będzie impreza, no i gdyby tata nie wspomniał dzisiaj to jutro poszlibyśmy z pustymi rękami. No i teraz zamiast robić co robić miałam musze wymyślać prezent i kminić co TŻ ma kupić, czy się złożyć. Weźcie mi podsuńcie jakiś pomysł na prezent, bo zaraz padnę. Mój brat sobie przyjedzie o której mu się bedzie podobało, więc pewnie koło 15-17 i wtedy trzeba będzie coś szybko kombinować.

Black zakochałam się w sukni tej

Mi się nie zacina demo stronka fajna

Kasia zestaw ślubny bardzo fajny jeszcze tylko biżu brakuje i bucików
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shelby_m1_b.jpg (44,9 KB, 7 załadowań)

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 11:51   #108
metkaa
Zakorzenienie

kurcze a ja sie boje malowania przed slubem, tzn odolnie bardzo rzadko sie maluje i mam obawy ze nie bedzie mi sie wogole podobac, ze bedzie za mocny
Stary 2009-08-08, 11:59   #109
szana
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie wszystko wyjdzie w praniu
Dobrze, że wrzuciłam kiecki chociaż wiem co jest IN a co OUT, heh..

Kasiu, make-up śliczny podobają mi się, ja sama nie wiem co chce mieć na facjacie tego dnia. Ale pewnie coś co podkreśli moje big oczyska..

o tak coś co podkreśli Twoje oczy

Cytat:
Dziewczyny ratujcie bo prawie zawału dostałam

Jutro jest 50tka mojego Taty, tzn miał tydzień temu, ale dzisiaj organizuje, bo tydzień temu sobie wyjechał na tę okoliczność z kraju . Noi teraz tak, prezent już po części mam- składamy się z bratem, kupiłam 2 paski w Vistuli i jeszcze chcemy dokupić perfumy, coś już chyba o tym wspominałam. No i wszystko super, a dzwoni tata i mówi że może z TŻtem bym przyszła, on bardzo zaprasza, no to ja bo jakbym wiedziała wcześniej że zaprosi i mojego TŻ to bym się z nim na coś złożyła a nie z bratem, teraz mój Tż chce coś kupić, albo się dołożyć, a nie wiem czy mój brat jako że prezent miał być od dzieci będzie chciał żeby się TŻ dokładał ( mój brat jest specyficzny, nie pytajcie co i jak ) no inie wiem czy mam jeszcze coś z TŻ kupić na spółkę, w wiadomo są to 50te urodziny więc jakiś taki trzeba większy prezent, porządniejszy więc nie chcę żeby TŻ przyniósł kwiaty, a ja nie zarabiam nic więc nie jestem w stanie się złożyć na 2 prezenty. No i tereaz katastrofa- na domiar złego Tata powiedział że jego siostra ( moja ciocia i brata chrzestna ) miałą 4 sierpnia 40te urodziny i że będą razem świętować. Myślałam że tam zapaści dostanę przy tym telefonie. Więc nie mam pieniędzy a jeszcze muszę kupić, przynajmniej się złożyć na prezent dla Cioci na 40tke tzn nie musze, no ale wypada, no i w ogóle zła jestem że się o tym dzisiaj dowiaduję, bo dziadki ani ciocia nic nie mówiły że razem będzie impreza, no i gdyby tata nie wspomniał dzisiaj to jutro poszlibyśmy z pustymi rękami. No i teraz zamiast robić co robić miałam musze wymyślać prezent i kminić co TŻ ma kupić, czy się złożyć. Weźcie mi podsuńcie jakiś pomysł na prezent, bo zaraz padnę. Mój brat sobie przyjedzie o której mu się bedzie podobało, więc pewnie koło 15-17 i wtedy trzeba będzie coś szybko kombinować.

Black zakochałam się w sukni tej

Mi się nie zacina demo stronka fajna

Kasia zestaw ślubny bardzo fajny jeszcze tylko biżu brakuje i bucików
hmm my to byśmy zrobili pewnie tak(gdyby była identyczna sytuacja jak u Ciebie,ale my zawsze na takie imprezy chodzimy razem,z góry już u nas wiadomo,że idziemy razem),że TŻ kupił by coś sam dla taty a razem kupilibyśmy coś na tę 40 cioci kupcie to na co Was stać a jeśli nie będziesz miała ani grosza to może TŻ byłby w stanie wyłożyć za Was obu? ( wiem,że to nie bardzo ale w sumie będziecie niedługo małżeństwem więc nie ma ,że bardzo nie wypada)
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
kurcze a ja sie boje malowania przed slubem, tzn odolnie bardzo rzadko sie maluje i mam obawy ze nie bedzie mi sie wogole podobac, ze bedzie za mocny
więc od razu powiedz,że chcesz delikatny makijaż będzie dobrze

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-08-08 o 12:01

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 12:03   #110
BlackAngel
Adwokat diabła

szana śliczne te makijaże tylko kurcze, nie wiem czy jakiś będę mogła zgapić, bo do niebieskich oczu różnie z make up'em bywa..

ale się wczułyśmy z wrzucaniem fotek

Stary 2009-08-08, 12:08   #111
szana
Zadomowienie

Cytat:
szana śliczne te makijaże tylko kurcze, nie wiem czy jakiś będę mogła zgapić, bo do niebieskich oczu różnie z make up'em bywa..

ale się wczułyśmy z wrzucaniem fotek
hmmm moim zdaniem do niebieskich pasuje brąz(odpowiedni odcień),niebieski,różowy, waniliowy np

ja Wam pokaże moje typy jak na razie całości
bukiet
fryzury
suknie(taki styl)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg --------aaaaaaaaa233443.jpg (55,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13265.jpg (11,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 21bae0192261a2144bd4c5dffe048b9d_m.jpg (31,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg @@@@@@@@@@.jpg (40,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg [247877aac909e8][p].jpg (14,2 KB, 21 załadowań)
Stary 2009-08-08, 12:09   #112
asiulek1705
Wtajemniczenie

certina troszkę się namieszało, ale napewno da się z tego wybrnąć, spokojnie kochana. A może zrobilibyście tak, że TŻ kupiłby coś Twojemu tacie i wręczył by od siebie (nie wiem co Twój tata lubi, może jakieś winko? książkę?) albo dokupcie coś, porozmawiaj z bratem i wręczcie we trójkę? A co do prezentu dla cioci, to kupcie wspólnie z TŻtem to na co będzie Was stać, przecież najważniejsza jest pamięć, w mojej rodzinie zawsze się to powtarza. U mnie podobnie jak u szany, my z TŻtem razem kupujemy prezenty dla członków rodzin i zawsze chodzimy na takie uroczystości we dwoje
Stary 2009-08-08, 12:09   #113
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

Według mnie najładniejsza jest ta przedostatnia
Kaśka moim zdaniem te kantadeski będą świetnie pasowały do Carrery, chociaż może lepsze by były w jakimś innym kolorze, jeśli suknia będzie cała biała.

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2009-08-08 o 12:13
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:31   #114
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Melduję się w nowej części
Hejka

Cytat:
poważnie?! przepraszam już dopisuję, podasz datę o tutaj widać tą suknię, ale słabo i tez hcę taka druchenkę z kwiatami fajnie bo widziałam to wszystko na raz i mi sie podoba chyba mam dobry gust
Fajnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Pamiętałaś, że to Moje Kochanie robił tę stronkę Cieszę się, że się podoba
Co do samego zespołu, to my wzięliśmy go właśnie ze względu na tą gitarkę Po pierwsze Mój K. zna gitarzystę, po drugie super gra na tej gitarce, a po trzecie w moim regionie w zespołach przeważnie nie ma perkusji a jak już jest to cena też jest sporo wygórowana
No potrafi gościu wymiatać na gitarce. Widać to po tym filmiku. U nas też jest ładna cena - 4 tys. za 5-ciu mężczyzn, ale jest perkusja, saksofon, gitara elektryczna, gitara basowa i keybord(electronic piano), ale może zaoszczędzimy na jakiś dekoracjach czy czymś innym (np. ciasta będą piekły ciotki), bo na obrączkach raczej nie będziemy oszczędzać, a sala też tania nie jest. Jeszcze będę myśleć gdzie by znaleźć miejsce na oszczędności Może na kamerzyście, bo TŻ wczoraj mówił, że możemy wziąć kamerzystę tylko na sam ślub bez filmowania imprezy

I muszę się pochwalić Dzwonił do mnie facet z naszego zespołu i powiedział, że wpisał do umowy to co chciałam i nie tylko napisał, że gdyby oni zrezygnowali pół roku przed ślubem (Ja proponowałam 120 dni), to zapewnią nam inny zespół, ale jeszcze napisał, że to będzie zespół, który my mamy wcześniej zaakceptować. No więc jedziemy dzisiaj podpisać z nimi umowę tinki tinki tinki tink!

Cytat:
To jest ta piosenka z filmiku, który Jozia kiedyś wklejała. Boska jest

Cytat:

Nr 8 jest super. Tylko dla Ciebie w jaśniejszym kolorze
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:33   #115
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
certina troszkę się namieszało, ale napewno da się z tego wybrnąć, spokojnie kochana. A może zrobilibyście tak, że TŻ kupiłby coś Twojemu tacie i wręczył by od siebie (nie wiem co Twój tata lubi, może jakieś winko? książkę?) albo dokupcie coś, porozmawiaj z bratem i wręczcie we trójkę? A co do prezentu dla cioci, to kupcie wspólnie z TŻtem to na co będzie Was stać, przecież najważniejsza jest pamięć, w mojej rodzinie zawsze się to powtarza. U mnie podobnie jak u szany, my z TŻtem razem kupujemy prezenty dla członków rodzin i zawsze chodzimy na takie uroczystości we dwoje
Cytat:

hmm my to byśmy zrobili pewnie tak(gdyby była identyczna sytuacja jak u Ciebie,ale my zawsze na takie imprezy chodzimy razem,z góry już u nas wiadomo,że idziemy razem),że TŻ kupił by coś sam dla taty a razem kupilibyśmy coś na tę 40 cioci kupcie to na co Was stać a jeśli nie będziesz miała ani grosza to może TŻ byłby w stanie wyłożyć za Was obu? ( wiem,że to nie bardzo ale w sumie będziecie niedługo małżeństwem więc nie ma ,że bardzo nie wypada)

Dzięki dziewczynki Tak zrobię jak radzicie, tzn. Tacie damy prezent ode mnie i brata, a Tż kupi coś sam, teraz jeszcze nie wiem co, ale może się pod wieczór do jakiejś galerii wybierzemy i coś uda się kupić. A jeśli chodzi o Ciocię to zawiadomię brata że musi sobie sam radzić, to nic że usłyszę wiązankę %^&%^$%#^$& mam to w jesteśmy z TŻ narzeczonymi więc wypada nam razem kupić prezent, no chyba że brat będzie chciał z nami się dołożyc to wtedy kupimy wspólny, choć też jeszcze nie wiem co. Wiecie mój brat ma dziwne podejście do kwestii mojego ślubu, po pierwsze jest starszy więc wydawało mu się że to naturalne że on pierwszy się ożeni, po drugie ja jestem wg niego za młoda na ślub, po trzecie dużo by tu pisać a nie chciałabym żeby kiedyś on to przez przypadek przeczytał, bo i tak doświadczam z jego strony wielu przykrości więc nie chciałabym się narażać na więcej. A tak w ogóle to nie wiem czy mu już też tata powiedział ze Ciocia robi z nim imprezę, czy nie będzie zaskoczony jak się dowie ode mnie. Ale mój brat nigdy nic nie kupuje, nawet nie wymyśla prezentów, bo "nie ma czasu, bo pracuje " więc wszystko jest zawsze na mojej głowie, a on się dokłąda kasą i staje razem do wręczania prezentu, co wydaje mi się nie w porządku bo ja tez często nie mam czasu, a teraz mam dużo nauki od której zależy moja przyszłość.,... no ale cóż. Już mu oświadczyłam że on chyba nie myśli że my do końca życia będziemy razem prezenty dawać? To miałam wrażenie że się zdziwił że tak nie będzie no cały mój brat.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 12:46   #116
BlackAngel
Adwokat diabła

Co sądzicie o tej piosence, koleżanka mi ją przesłała
http://odsiebie.com/pokaz/4672210---65ce.html

Stary 2009-08-08, 12:59   #117
Jazzmanka
Zadomowienie

Certina, jeśli chodzi o Tatę, to Ja myślę, że spokojnie Twój TŻ mógłby stanąć do życzeń razem z Wami i wręczyć od siebie bukiet kwiatów albo coś drobnego typu kosmetyk pasujacych do tych perfum, które Ty z bratem kupisz.

A cioci myślę, że możecie dać kwiaty i też coś drobnego. Może dobre czekoladki? Może jakiś alkohol?

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Co sądzicie o tej piosence, koleżanka mi ją przesłała
http://odsiebie.com/pokaz/4672210---65ce.html

mi się podoba

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-08, 13:14   #118
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
To może po kolei:
1. Bardzo ładna- podoba mi się
2. Może być, ale szału nie ma
3. Dla mnie odpada, kwiatki mi się nie podobają
4. Patrz punkt 2
5. Odpada
6. Odpada z kretesem
7. Raczej nie
8. Ładna, ale raczej powinna być biała
9. Bardzo ładna
Moja pierwsza trójka to: nr 9, 8, 1
Cytat:
Dzięki dziewczynki Tak zrobię jak radzicie, tzn. Tacie damy prezent ode mnie i brata, a Tż kupi coś sam, teraz jeszcze nie wiem co, ale może się pod wieczór do jakiejś galerii wybierzemy i coś uda się kupić. A jeśli chodzi o Ciocię to zawiadomię brata że musi sobie sam radzić, to nic że usłyszę wiązankę %^&%^$%#^$& mam to w jesteśmy z TŻ narzeczonymi więc wypada nam razem kupić prezent, no chyba że brat będzie chciał z nami się dołożyc to wtedy kupimy wspólny, choć też jeszcze nie wiem co. Wiecie mój brat ma dziwne podejście do kwestii mojego ślubu, po pierwsze jest starszy więc wydawało mu się że to naturalne że on pierwszy się ożeni, po drugie ja jestem wg niego za młoda na ślub, po trzecie dużo by tu pisać a nie chciałabym żeby kiedyś on to przez przypadek przeczytał, bo i tak doświadczam z jego strony wielu przykrości więc nie chciałabym się narażać na więcej. A tak w ogóle to nie wiem czy mu już też tata powiedział ze Ciocia robi z nim imprezę, czy nie będzie zaskoczony jak się dowie ode mnie. Ale mój brat nigdy nic nie kupuje, nawet nie wymyśla prezentów, bo "nie ma czasu, bo pracuje " więc wszystko jest zawsze na mojej głowie, a on się dokłąda kasą i staje razem do wręczania prezentu, co wydaje mi się nie w porządku bo ja tez często nie mam czasu, a teraz mam dużo nauki od której zależy moja przyszłość.,... no ale cóż. Już mu oświadczyłam że on chyba nie myśli że my do końca życia będziemy razem prezenty dawać? To miałam wrażenie że się zdziwił że tak nie będzie no cały mój brat.
Kochana, powiem Ci podobnie jak poprzedniczki. Niech Twój mężczyzna kupi oddzielnie prezent dla Twojego ojca (ja proponuję jakiś dobry koniak np. Napoleon ). Co do prezentu dla cioci, to kupcie razem coś na co Was stać. Może jakieś kosmetyki do pielęgnacji ciała, albo obrus (kupiłam dzisiaj mojej chrzestnej na 60-tkę ). To nie musi być nic wielkiego

No właśnie Jazz, my trochę mniej płacimy za orkiestrę, zwłaszcza że Moje Kochanie robił im stronkę, banery, wizytówki, ulotki itd.
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-08, 13:45   #119
Jazzmanka
Zadomowienie

Wczoraj byłam zła, a dzisiaj z tego samego powodu kładę się ze śmiechu

Idę w końcu sprzątać.
Stary 2009-08-08, 13:47   #120
BlackAngel
Adwokat diabła

Aniołku, dziękuję za tak wyczerpujące wygłoszenie zdania nt każdej sukienki.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości