![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: facet wykorzystuje moja siostrę!
Cytat:
![]() (Oby to nie była prawdziwa historia ![]()
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Po przeczytaniu pierwszego postu,bylam w szoku i myslalam,,ze to prawda.
Ale widzac,ze autorka caly czas tu siedzi,nie slucha porad (wymiguje sie od odp.) i ciagle cos dodaje-zmienilam zdanie.Jakby u mnie w rodzinie takie cos sie zdazylo,to napewno nikt byl tak spokojnie nie reagowal(jak niby rodzice autorki)Nawet jakbym miala jakies wielkie sekrety to i tak waznejsza by byla dla mnie siostra! ..Jejuu niektorzy jakie historyjki potrafia wymyslic ![]()
#93 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Właściwie niezależnie czy jest prawdziwa czy nie, to i tak wymaga jakiejś reakcji, a interwencja Policji przyniesie pozytywny skutek... Więc czekam niecierpliwie na złośliwca, niech zadecyduje jako Admin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jeśli teraz Wizaż zareaguje odpowiednio to nie usłyszymy.
Podejrzewam, że najprawdopodobniej usłyszymy wielki wrzask jak tatuś zabierze komus komputer....
#95 |
Zakorzenienie
|
hmm ale co sie stanie, jesli wizaz zawiadomi policję a to okaze sie nieprawdą?
#96 |
Zakorzenienie
|
Nic, policja to sprawdzi, rodzice się dowiedzą i powinni zrobić porzadek z córeczką...
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no to nie będzie to nasza wina przecież :P
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja wiem, głupi wiek, hormony, dojrzewanie, ale bez przesady- żeby takie chore historie wymyslać?
Słusznie, że ktoś się tym zajmie i najpewniej okaże się to głupim żartem. Niemniej jednak autorka dostanie nauczkę- od rodziców (mam nadzieję).
#99 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Wizażowi się chyba nic nie stanie, bo nikt tu nie ma możliwości sprawdzić czy zgłaszana sprawa jest prawdziwa czy nie, od sprawdzenia jest właśnie Policja. Więc jeśli to prowokacja, nie jest to winą naszą ale autorki wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Większy problem by był, gdyby taka sprawa była prawdą a forum by nie zareagowało chyba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No jak nie zareagowało ;} Wysłano moderatorowi zgłoszenie (chyba ma to zgłosić dalej), porada prawna jakaś poleciała innej reakcji nie można od nas oczekiwać.
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;13682902]Większy problem by był, gdyby taka sprawa była prawdą a forum by nie zareagowało chyba.[/QUOTE]dokladnie.
Pedofilia jest scigana z urzedu. P.S. nie wyobrazam sobie jak mozna niezareagowac kiedy przylapie sie swoja 14 letnia siostre na robieniu loda jakiemus zbokowi. Od razu na policje powinna isc a nie dywagowac na forum "I co ja mam teraz zrobic"
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
ale historia, szczena mi opadla
co to byl za ginekolog i jak mozna bylo te sprawe tak szybko umozyc??? koles powinien beknąc za wykorzystywnaie nieletniej
#104 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
nie życzę zadnemu z was takich reakcji ludzi na wolanie o pomoc... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-08-11 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Buc
|
wybacz, gdyby nikt nie miał podstaw tak sądzić, że to prowokacja, nie sądziłby.
jeśli to nie prowokacja to w Twojej rodzinie zachodzą zjawiska patologiczne i nie martw się, odpowiednie organy Ci pomogą.
![]() |
#106 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
tak, nie mam co robić tylko pisać na forum o zmyslonej tragedii własnej rodziny, zastanowcie się trochę... godne pożałowania. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego ze wlasną "życzliwością i chęcią pomocy" możecie doprowadzić do jeszcze wiekszej tragedii. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-08-11 o 15:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Buc
|
Dziewczyno, przeczytaj sama siebie i odpowiedz sobie na pytanie, dlaczego większość z nas tak sądzi.
#108 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
hahaha:
"jakbym mogła pójść na policję to bym poszła" ... no sorry ten chłopak to jakaś mafia że boją sie go wszyscy i boją sie iść na policję. co nie pójdziesz bo siostra się obrazi. jeszcze raz pytam gdzie rodzice? Cytat:
Edytowane przez madziadominik Czas edycji: 2009-08-11 o 14:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raz, dwa to obowiązek moderatora czy administratora by na forum panował porządek. Upubliczniając to sprawa już nie jest tylko twoja i twojej rodziny, dotyczy nas bo zostałyśmy poinformowane o poważnym przestępstwie i mamy obowiązek to zgłosić... Jeżeli nie - można nas uznać za współwinne bo nie kiwnęłyśmy palcem na tragedię młodej dziewczyny.
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2009-08-11 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No tak, to było do przewidzenia
![]() Autorka wątku zaciera ślady ![]()
#115 |
Wtajemniczenie
|
Wiolka, przecież wizażanki napisały Ci wyraźnie, co masz zrobić, żeby pomóc siostrze: POWIEDZIEĆ RODZICOM I ZGŁOSIĆ SPRAWĘ NA POLICJĘ NAWET ANONIMOWO! Jeśli ta historia jest prawdziwa, to rzeczywiście moze dojść do większej tragedii, jeśli ty nie oświecisz rodziców, co sie dzieje z ich córką ani nie zawiadomisz policji. Siostra moze zajść w ciąże albo targnąć się na swoje życie, jeśli nie uzyska w porę specjalistycznje pomocy. Nie rozumiem, dlaczego nie mozesz iść z tym na policje ani powiedzieć rodziców ze wzgledu na jakiegoś "haka", którego ma na Ciebie siostre. Co jest dla Ciebie ważniejsze jakieś Twoje dawne sekrety czy zdrowie a moze nawet życie Twojej siostry? ! Zresztą jeśli Twoja historia jest prawdziwa, to nie masz się czego obawiać., że wizaż interweniował, wręcz przeciwnie, moze dzięki temu zapobiegnie się większemu złu i ktoś w końcu odpowiedział na wolanie o pomoc Twojej siostry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Buc
|
Cytat:
istna telenowela..
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
jak mogłyście się domyslać, post był wymyślony
![]() za wszystkie zyczliwości i mądrości dziękuję. miałam ubaw po pachy. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Sorry, ale dla mnie nierealne jest, że dziewczyna przyłapuje swoją dziewczynę na seksie, na tym jak robi loda facetowi, wie, że ona robi to cały czas i nic z tym nie robi. Pierwszy krok to rodzice, dalej policja i prokuratura.
I sorry, ale ja bym powiedziała, że gów*o mnie obchodzi, czy gówniara ucieknie z domu, czy nie, bo bym jej tak pilnowała, że by nie uciekła. Poza tym podstawa: ROZMOWA. To dziecko ma zaburzony porzadek świata, bo skoro dla niej najważniejsze jest pieprzenie się z jakimś facetem, a rodzina to w ogóle zło i nic do niej nie trafia, to coś tu jest nie tak. A wynika to z wychowania, podstawowe błędy popełnione przez rodziców dawno dawno. I nadal je popełniają - zamiast się dzieckiem zainteresować, to udają, że jest ok. A laska szuka pomocy na forum, gdzie każdy jej podsuwa logiczne rozwiązanie, a ona mówi, że nie, bo na policje to ona nie może iść. Co za bzdury. Zrobiłabym wszystko, żeby chronić moją młodszą siostrę, a dziewczyna nie robi nic. Poza tym: 14latka, a sypia z facetami już od dłuższego czasu - ona wiedziała i NIC z tym nie zrobiła?! No ludzie, paranoja. Chociaż w głębi duszy i tak mam nadzieję, ze to bzdurna prowokacja, a autorka dostanie po dupie od rodziców i odechce jej się takich rzeczy. A jesli nie - policja interweniuje i coś zrobi w tej rodzinie, bo jak widać patologia pełną parą i nikt nie umie sobie dać rady z 14letnią małolatą, która robi co jej się żywnie podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.