![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: karboksyterapia
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
mar_jolka
|
tak- jest roznica wyrazna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Karboksyterapia to dla mnie zdecydowanie hit oststniego lata. Wszystkim polecam karboksyterapię â jako zabieg szczególnie zwalczający cellulit. Warto go wykonać, bo w porównaniu z jakimiś drenażami, jest bardzo skuteczny. Schudłam 8 cm w pasie! Dla mnie to mega wyczyn! Zabieg robiłam w xxx na Ursynowie. A Wy w jakich miejscach robiłyście ten zabieg?
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-01-26 o 14:00 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Skusiłam się na karbo w tym roku zamiast lipo shock....i nie żałuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
ja byłam na 1 zabiegu karbo - na powieki i pod oczy. Szczypało bardzo i piekło przy górnej powiece i to uczucie wgniatania gałki ocznej - masakra. Na szczęście po 1,5 minuty przestało boleć i gaz zaczął schodzić. Natomiast kilka godzin po zabiegu przejechałam sobie palcami pod oczami (bo skoro co2 rozbija tluszcz to chcialam ten tłuszcz do ukladu limfatycznego skierować) i usłyszałam odgłos pękania
![]() i teraz nie wiem czy to były pozostałości gazu nie wchłoniętego jeszcze, czy jakas struktura tkankowa naruszona czy co. Podpowiedzcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie tylko te uczucie wgniatania gałki ocznej podczas zabiegu. Ja niczego podobnego nie odczułam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Hej, Wasze posty dodają mi otuchy, zdecydowałam się pójść na zabieg z wykorzystaniem karboksyterapii. Mam 22 lata i straszne rozstępy na piersiach, a do tego skóra na nich jest wiotka. Jeszcze nie rodziłam, a z wagi też jakoś szczególnie nie spadłam. Rozstępy zrobiły mi się praktycznie z dnia na dzień ;/ Aż chce mi się płakać. Ponoć kolagen jest wytwarzany do 25 roku życia...Niestety u mnie chyba już go nie ma;/ Polecono mi, bym zrobiła badanie u ginekologa i wykluczenie pojawienia się rozstępów przez zmiany hormonalne. 20.04 mam wizyte u lekarza, a 21.04 ( jeśli ginekolog nic nie stwierdzi) wizyte w studiu pielęgnacji urody. Mam nadzieję, że zadziała ta metoda- to moja ostatnia deska ratunku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
mOLDerator
|
Podbijam. Czy któraś robiła zabieg na rozstępy na brzuchu po ciąży? Umówiłam się na pierwszy zabieg, ponoć 10 sesji to minimum. Bardzo jestem ciekawa skuteczności?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Jak już pisałam wcześniej, zabieg wykonywany raz w tygodniu, po 4 widać już radykalną różnicę z tym co było przed zabiegiem. Zauważyłam ogromną poprawę. Nie wyciągałam już kępki włosów ze szczotki czy z wanny po umyciu również. Ogólnie tam gdzie sie poruszyłam, były moje włosy. Po zabiegach problem ustał. Śmiało mogę powiedzieć, że karbo świetnie radzi sobie z problemem wypadających włosów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jestem już po pierwszym zabiegu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Oczywiście, każdy salon kosmetyczny, który oferuję tą usługę, wspomina o świetnych rezultatach, jednak nie znalazłem żadnej opinii zadowolonego pacjenta. Czy ktoś stosował karboksyterapię w celu poprawienia krążenia skóry głowy i zatrzymana wypadania włosów? Będę wdzięczny za opinie i opis rezultatów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
spróbuj z Linerase, to preparat do ostrzykiwania, w pełni naturalny i można go stosować na dekolt. ujędrnia, odżywia skórę i regeneruje, sama stosowałam go na straszne rozstępy na pupie po ciąży, bardzo dobrze sobie z nimi poradził. zapytaj lekarza dermatologa o to, może Tobie też pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
W Łodzi zabiegi wykonuje Instytut Yasumi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A ja nie polecam... Strata kasy
![]() ![]()
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Nikt nie wypowie się na temat skuteczności karboksyterapi przy pobudzaniu cebulek włosowych?
Czyżby jednak ta metoda nie była tak skuteczna jak zapewniają? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Ja dopiero miałam 2 zabiegi, więc nie mogę jeszcze nic powiedzieć oprócz tego, że zabieg nie straszny.
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Czy któraś z Was robiła karbo na worki pod oczami?
Jestem po 3cim zabiegu i średnio widzę różnicę. Koleżanka powiedziała że worki się trochę zmniejszyły,choć ja widzę że to zależy od dnia- czasami mam wory jak namioty a czasami wcale. Traktuje to jako ostatnią deskę ratunku, bo pozostaje mi jedynie operacja plastyczna. Robię w gabinecie w Sosnowcu, namiary tylko na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny po karboksyterapi na rozstępy jak poprawa? Też się zdecydowałam, na serię 10zabiegów... mam nadzieję, że w połączeniu z laserem da lepsze efekty.
Już byłam raz na tej karbo, przyjemne to nie jest, noo ale liczę na poprawę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
mOLDerator
|
A gdzie chcesz poprawić wygląd skóry? Ja chodzę na rozstępy na brzuchu, po ciążach, na razie byłam na trzech zabiegach, też mam zaplanowane 10. Jestem trochę sceptycznie nastawiona, no ale mam nadzieję, że chociaż trochę poprawi się wygląd moje skóry.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Też chodzę na brzuch i niestety uda:/ Na nich też trochę tego świństwa mi się pojawiło. Na brzuchu miałam już 3 razy zabieg laserowy i teraz karbo, na udach laser raz, a karbo 2 razy. Jeszcze długa droga przede mną:/ Nie są jeszcze bardzo stare, bo poszłam na laser pół roku po porodzie, chciałam jak najszybciej zadziałać. Planuję zrobić na brzuch całą serię lasera, więc jeszcze 2 zabiegi i zobaczyć efekty, a później jeszcze ciągnąć kilka zabiegów karbo. ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
Po 5 zabiegu już masz takie efekty? Super ![]() A jakim urządzeniem masz robioną tą Karbo? Wiem jedno, że trzeba z nimi walczyć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Podobno laser jest najlepszy. To zależy jakie ma się te rozstępy. Jeżeli kilka prostych linii to i karbo jest fajna, a jeżeli dużo, dużo mniejszych to ciężko karbo się w każdy rozstęp wkłuć. Mi tak mówiła lekarka, że laser najmocniejszy, a karbo jest dobra żeby wspomagać. Chociaż widziałam dziewczynę, która miała kilka rozstępów na brzuchu i po serii karbo trzeba było się baaardzo przyglądać, żeby dojrzeć, że ma na brzuchu jakieś rozstępy. Też na każdego działa co innego ![]() Nie długo idę 4 raz na laser na brzuch. Seria to 5 wtedy widać jakieś efekty. Podobno skóra po pół roku po zabiegu jeszcze się regeneruje. Zasnatawiałam się jeszcze nad kwasami, ale to nie teraz tylko może w zimę. Zobaczę na początku efekt po 5zabiegach na brzuchu tym laserem. A tam gdzie robisz zabiegi mają też laser? Edytowane przez ooooliwkaaa Czas edycji: 2016-06-15 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
mOLDerator
|
Cytat:
Ile płacisz za jeden zabieg karbo i jeden laser? Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.