Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-15, 11:02   #91
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Ja szukalam pracy od polowu maja i co? do dzis jestem bezrobotna a oplaty za mieszkanie studia wiedomo....szlag czlowieka moze trafic...tam jestem za mloda tam za stara to nie mam doswiadczenia, w jednym sklepie babka nawet nie przyjela mojeg CV bo nie mialam buto na 10 cm obcasie a wtakich pracy po miescie raczaej ciezko szukac...
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 11:11   #92
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja szukalam pracy od polowu maja i co? do dzis jestem bezrobotna a oplaty za mieszkanie studia wiedomo....szlag czlowieka moze trafic...tam jestem za mloda tam za stara to nie mam doswiadczenia, w jednym sklepie babka nawet nie przyjela mojeg CV bo nie mialam buto na 10 cm obcasie a wtakich pracy po miescie raczaej ciezko szukac...
mam nadzieję, że coś znajdziesz. niestety tak teraz jest, o pracę bardzo trudno. wymagania nie z tej ziemi - np 25 lat i 10 lat doświadczenia... ale i za mądrym i zbyt wykształconym też nie można być... jakies dziwne czasy nastały.
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 11:20   #93
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że coś znajdziesz. niestety tak teraz jest, o pracę bardzo trudno. wymagania nie z tej ziemi - np 25 lat i 10 lat doświadczenia... ale i za mądrym i zbyt wykształconym też nie można być... jakies dziwne czasy nastały.
a szkoda gadac...mija kolezanka fajnie sie zalapala dogadala sie ze przychodzi prosto po zajeciach na uczelni i siedzi do konca a jezeli mamay jakies kolo to mowi w pracy i dostaje wolne, zazdroszcze jej normalnie, a tak wogole to mialam dzisiaj z moim "pieknym" jechac nad jezioro i co??....pojechal sam i dobrze jesli ma mi tam awantury robic to wole sie spotkac z kolezankami i gdzies na miasto wyskoczyc
Stary 2009-08-15, 11:31   #94
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Finlora ja przyszłam a Ty poszłac...

o jejku zapowiada sie kolejny nudny dzień...
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 12:12   #95
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleshka87 Pokaż wiadomość
Nie ma pojęcia czemu nie wiedziałm o istenieniu takiego watku
No cóż...
Mam nadzieję, że mogę się przyłączyć ;>

Jestem posiadaczką kręconych włosów ;D
Kolor? We worek idę do fryzjera zmienić na jakiś ognisty tak z natury to szatynką jestem.

Używam szamponu i balsamu z garniera do kręconych i są w miarę ok.
Gdyby ktoś znał jakieś fajne kosmetyki to będę wdzięczna za wskazanie(wiem, że pewnie już się pojawiały jakies produksty ale tych stron jest mnóstwo do przeczytania ;p)

I na koniec dodam, że uwielbiam swoje loki i nie oddam ich nikomu a dużo osób chciało/chce

Pozdrawiam Was wszyskie
oleshko, witaj w naszym gronie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Heh, czas zameldować się w kolejnej części
Same nowe osoby tutaj
cześć Finlorko!

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 12:41   #96
Bulineczka90
Raczkowanie

Cytat:
A nie mogłaś im powiedzieć, że to na stałe a potem rozwiązać umowę?

Tak, 2 lata po ukończeniu studiów, rata jest połowę niższa niż to co się dostawało, tak więc okres spłacania też jest 2 razy dłuższy. No ale co z tego, nie przewidzisz, czy będziesz miała pracę - kiedy miałam studiować zaocznie pytałam o kredyt ale rodzice nie mieli zdolności kredytowej. I teraz bardzo sie z tego cieszę, bo po skończeniu studiów nie moglam znaleźć stałej pracy i nie miałabym z czego spłacać.
no nie bardzo, ponieważ jak bym ją podpisala, to nie mogla bym jej rozwiązać, chyba nie? to oni musieli by mnie zwolnić:P

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

[QUOTE=evangeline;13745865]oleshko, witaj w naszym gronie

o, ja też bym zmieniłą sobie kolorek, ale nie za bardzo wiem na jaki, a tak oddać sie bezgranicznie w ręce fryzjera to się boję, bo może mi jakieś mambo zrobić, a tu za chwile do nowej szkoly trzeba iść...

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

no kurcze, z nowu nie umiem cytować, jakieś kosmiczne fragmenty zostają ...

Studentka architektury krajobrazu

moja szaffa:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...czka+bulinki90
Bulineczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 14:07   #97
Mirelkaaa
Zakorzenienie

a czemu to nie mogłabys jej rozwiązać?
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-15, 19:55   #98
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bulineczka90 Pokaż wiadomość
no nie bardzo, ponieważ jak bym ją podpisala, to nie mogla bym jej rozwiązać, chyba nie? to oni musieli by mnie zwolnić:P
Nie no, a dlaczego? Przecież możesz zacząć jakąś pracę a potem znaleźć lepszą i się zwolnić, tym bardziej, że pierwsza umowa jest z reguły na okres próbny, więc okres wypowiedzenia jest krótszy, poza tym zawsze można coś naściemniać, że nie możesz, że wyjeżdżasz i za porozumieniem stron
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 20:08   #99
krokodylek04
Raczkowanie

Cytat:
Tu się z Toba zgadzam w 100000000 i wiecej procent. ze znalezieniem pracy jest straszna masakra!!!!! dokladnie mialam takie same sytuacje jak Ty. dlatego siedzę za granicą w okresie wakacyjnym i naprawde jestem zadowolona. przynajmniej lżej na sercu jak do Polski wracam i mam na swoje potrzeby bez proszenia nikogo tylko gorzej coś zalatwić w roku studenckim rzadko jakas firma lub bar itp. idzie na ustepstwa. czasami robią problemy a to że za krótko w pracy siedzisz a to że chcesz wolne itp. itd. oj cieżko, cięzko
krokodylek04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 08:22   #100
Finlora
Zakorzenienie

Ranyy, żeby w niedzielę tak wcześnie wstawać to przegięcie
Wstałam tylko dlatego, że musiałam wyjść z psem i zrobić dziadkowi śniadanie - ale tak strasznie mi się nie chciało
A potem do pracy...

Jeszcze kilka słów odnośnie poszukiwania pracy. Licencjat zrobiłam w 2005, zaczęłam mgr, pracy szukałam przez rok, nie znalazłam, pieniądze pożyczyłam (dobrze, że miałam od kogo), później miałam wziąć urlop dziekański bo nadal nie miałam pracy, ale załapałam się w markecie, żeby móc zapłacić za studia. Po mgr też nic, żałowałam, że w ogóle je zrobiłam. a potem były różne prace dorywcze, jeden staż - wszystko kompletnie nie związane z moimi studiami. Teraz pracuję, dopiero drugi miesiąc, też nic wspólnego z moim wykształceniem i cały czas się zastanawiam czy się do tej pracy nadaję.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-08-16 o 08:26
Stary 2009-08-16, 09:16   #101
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokodylek04 Pokaż wiadomość
Tu się z Toba zgadzam w 100000000 i wiecej procent. ze znalezieniem pracy jest straszna masakra!!!!! dokladnie mialam takie same sytuacje jak Ty. dlatego siedzę za granicą w okresie wakacyjnym i naprawde jestem zadowolona. przynajmniej lżej na sercu jak do Polski wracam i mam na swoje potrzeby bez proszenia nikogo tylko gorzej coś zalatwić w roku studenckim rzadko jakas firma lub bar itp. idzie na ustepstwa. czasami robią problemy a to że za krótko w pracy siedzisz a to że chcesz wolne itp. itd. oj cieżko, cięzko
wiesz pojechalabym za granice ale...sie troche boje. tyle sie naczytalam o nie uzciwych pracodawcach i i innych przykrych zdarzeniach ze poprostu nie ufa sie juz obiecanym kokosom za granica. osobiscie podziwiam ludzi decydujacych sie wyjechac ja chyba nie mialbym odwagi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 09:26   #102
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz pojechalabym za granice ale...sie troche boje. tyle sie naczytalam o nie uzciwych pracodawcach i i innych przykrych zdarzeniach ze poprostu nie ufa sie juz obiecanym kokosom za granica. osobiscie podziwiam ludzi decydujacych sie wyjechac ja chyba nie mialbym odwagi

najlepiej to wyjechać do kogoś kto już tam jest, albo przynajmniej w miejsce przez kogoś sprawdzone ale tak też cieżko sie załapać.
Stary 2009-08-16, 09:35   #103
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Hello wszystkim, melduję się w nowym wątku

Kuuuurde, Aga, Ty to masz zdrowie żeby tak raniutko wstawać

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 09:38   #104
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Kuuuurde, Aga, Ty to masz zdrowie żeby tak raniutko wstawać

Taaa, zdrowie, chyba wiesz, ze ja straszny śpioch jestem
Niestety musiałam zwlec się z łóżka, żeby wyjść z psem, bo zaczynał mi już marudzić, no i jeszcze zrobić dziadkowi śniadanie. Gdyby nie to to pewnie dopiero teraz bym wstawała

Tobie Izuś też
Stary 2009-08-16, 09:52   #105
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Hello wszystkim, melduję się w nowym wątku
no nareszcie!

Cytat:

Niestety musiałam zwlec się z łóżka, żeby wyjść z psem, bo zaczynał mi już marudzić, no i jeszcze zrobić dziadkowi śniadanie. Gdyby nie to to pewnie dopiero teraz bym wstawała

Tobie Izuś też

ja obudziłam się rano bo miałam mecz ogladać ale poszłam spac dalej... o meczu mi sie przypomniało jak wstałam po raz drugi...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 09:55   #106
'Estelle'

Cytat:

Hehehehe, ja codziennie punkt siódma mam pobudki - Ryr przychodzi na śniadanie i mnie molestuje więc muszę wstać, nasypać mu do miski i z powrotem do łóżeczka
Od jutra niestety praca
Ale może uda mi się jeszcze wyrwać na kilka dni wolnego
Cytat:
no nareszcie!

Ostatnio mam trochę lenia na wizaż

Stary 2009-08-16, 10:02   #107
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:

ja też miałam lenia, no i brak czasu ale się poprawiłam
Stary 2009-08-16, 10:02   #108
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehehe, ja codziennie punkt siódma mam pobudki - Ryr przychodzi na śniadanie i mnie molestuje więc muszę wstać, nasypać mu do miski i z powrotem do łóżeczka
Od jutra niestety praca
Ale może uda mi się jeszcze wyrwać na kilka dni wolnego
Szczęściara, ja póki co o urlopie moge tylko pomarzyć Już trzecie dziewczyna u mnie w pracy idzie na 2 tygodnie urlopu a ja mogę tylko zazdrościć
Co do wstawania to u mnie jest z tym ciężko, 3 dni w tygodniu jak myję rano włosy wstaję o 6.30 (chociaż i tak wychodzę z częściowo mokrymi) a w pozostałe 2 dni wstaję o 7 - ale strasznie ciężko jest mi się zwlec z łóżka Nawet Seks sobie odpuściłam (ale z wielkim bólem) i chodzę spać najpoźniej o 23 bo potem rano jestem zombie

Cytat:
To niech się lepiej kolezanka odleni bo przez kilka najbliższych dni jak będe u brata to koleżankę pomolestuję

Zakochałam się - http://www.youtube.com/watch?v=oppDnSm3M7w
Katedra w Wiedniu - niesamowite miejsce na koncert i z pewnością niesamowite wrażenia - jak ja bym chciała zobaczyć (i usłyszeć) coś takiego na żywo
Szkoda, że nie zrobiła więcej kawałków w tym stylu bo całkiem fajnie jej to wyszło

Uciekam, jedziemy z TŻ na wystawę psów - będę się slinić

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-08-16 o 10:12
Stary 2009-08-16, 10:13   #109
Heroldin
Zakorzenienie

Witajcie o słonecznym poranku i w nowym wątku . Witam nie mniej serdecznie nowe
"plotkarki" ! "Zabradziażyłam" sobie wczoraj trochę dłużej i na czas { "na czas" :
czytaj : godzina 4 rano} nie otworzyłam kocurom drzwi tarasowych. Efekt ...
Przebrzydły Filip nasikał na kołdrę. Już mi kołder w domu zabrakło.
Ale to moja wina - z lenistwa nie spryskałam łóżka perfumami. Nie wiem co z tym kocurem jest ?!
Trafiłam wczoraj w telewizorze na serial {dokładnie tytułu nie pamiętam}, ale chyba : U Pana Boga za piecem. Aż mnie brzucho ze śmiechu rozbolało ! Dla mnie rewelacja ! Znacie ten serial ?
Ładna pogoda i miałam nadzieję, że "wyskoczę" nad morze - rybki smażonej pojeść. Niestety ... Chyba będę musiała sama usmażyć. Oj, życie jest ciężkie !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 10:14   #110
'Estelle'

Cytat:
ja też miałam lenia, no i brak czasu ale się poprawiłam

Po urlopie troszkę odwykłam
I muszę powiedzieć, że nawet fajnie tak się odciąć od internetu.
Poza tym strasznie się irytuję przy moderowaniu bo ileż można zakładać wątków o puszących włosach? A dziś już ostatecznie dobił mnie "Dziennik zapuszczania"
Cytat:
Szczęściara, ja póki co o urlopie moge tylko pomarzyć Już trzecie dziewczyna u mnie w pracy idzie na 2 tygodnie urlopu a ja mogę tylko zazdrościć
Co do wstawania to u mnie jest z tym ciężko, 3 dni w tygodniu jak myję rano włosy wstaję o 6.30 (chociaż i tak wychodzę z częściowo mokrymi) a w pozostałe 2 dni wstaję o 7 - ale strasznie ciężko jest mi się zwlec z łóżka Nawet Seks sobie odpuściłam (ale z wielkim bólem) i chodzę spać najpoźniej o 23 bo potem rano jestem zombie
Zawsze i wszędzie ranne wstawanie moją zmorą będzie
Po całym tygodniu z utęsknieniem czekam na sobotę i na "poranne" rytuały zaczynające się dopiero przed 11
Cytat:
To niech się lepiej kolezanka odleni bo przez kilka najbliższych dni jak będe u brata to koleżankę pomolestuję
Dla Ciebie wszystko

Cytat:

Zakochałam się - http://www.youtube.com/watch?v=oppDnSm3M7w
Katedra w Wiedniu - niesamowite miejsce na koncert i z pewnością niesamowite wrażenia - jak ja bym chciała zobaczyć (i usłyszeć) coś takiego na żywo
Szkoda, że nie zrobiła więcej kawałków w tym stylu bo całkiem fajnie jej to wyszło
Fajne... a jakie ma włosy ale jak znam życie, to pewnie doczepka

Stary 2009-08-16, 10:37   #111
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
"plotkarki" ! "Zabradziażyłam" sobie wczoraj trochę dłużej i na czas { "na czas" :
Ale to moja wina - z lenistwa nie spryskałam łóżka perfumami. Nie wiem co z tym kocurem jest ?!
Trafiłam wczoraj w telewizorze na serial {dokładnie tytułu nie pamiętam}, ale chyba : U Pana Boga za piecem. Aż mnie brzucho ze śmiechu rozbolało ! Dla mnie rewelacja ! Znacie ten serial ?
Ładna pogoda i miałam nadzieję, że "wyskoczę" nad morze - rybki smażonej pojeść. Niestety ... Chyba będę musiała sama usmażyć. Oj, życie jest ciężkie !
witaj

o 4 rano?

Cytat:

Po urlopie troszkę odwykłam
I muszę powiedzieć, że nawet fajnie tak się odciąć od internetu.
Poza tym strasznie się irytuję przy moderowaniu bo ileż można zakładać wątków o puszących włosach? A dziś już ostatecznie dobił mnie "Dziennik zapuszczania"
ja właśnie zaczęłam urlop stąd nagły przypływ czasu...
oj chyba muszę zajżeć na dziennik...

Cytat:
Amen!
Stary 2009-08-16, 11:02   #112
'Estelle'

Cytat:
Witaj Kasiu
Co za koć współczuję

Cytat:
Serialu nie znam ale filmy pełnometrażowe są świetne

Cytat:
ja właśnie zaczęłam urlop stąd nagły przypływ czasu...
oj chyba muszę zajżeć na dziennik...
Ale masz fajnie
Tak mi się nie chce wracać do pracy... 8 godzin zmarnowane
Muszę sobie jakąś książkę przemycić
I wreszcie pomyśleć o jakimś miejscu w sieci dla wyrobów biżu... Allegro strasznie mnie wkurzyło, podnieśli prowizję, i w ogóle robią wszystko aby upodobnić się do ebaya Ogólnie do się zrobił ten serwis.

Stary 2009-08-16, 11:04   #113
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej A mnie za 2 tygodnie się kończą wakacje i tak mi się nie chce wracać do pracy że szok, jak pomyśle o porannym wstawaniu...........brrrr rrrrrrrrr
Stary 2009-08-16, 11:39   #114
Finlora
Zakorzenienie

Wróciłam, (piesy przecudne), fotki zrobiłam i o mało co aparatu nie wyśliniłam

Cytat:
Ale się koleżance zrymowało

Cytat:
Dla Ciebie wszystko
Niezmiernie mnie to cieszy

Cytat:
Fajne... a jakie ma włosy ale jak znam życie, to pewnie doczepka
Też tak myślę - babka ma 49 lat Nawet mój kumpel, u którego to oglądałam, powiedział to samo - facet!
Swoją drogą u niego oglądałam to na wielkim ekranie i bardzo głośno na olbrzymich głosnikach - na laptopie to nie to samo
Dla tego utworu kupił całe dvd
Ja je chyba zdobędę inną drogą sasasa

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Hej A mnie za 2 tygodnie się kończą wakacje i tak mi się nie chce wracać do pracy że szok, jak pomyśle o porannym wstawaniu...........brrrr rrrrrrrrr
Pomyśl o tych ludziach, którzy już nie mają wakacji i poczujesz się lepiej

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-08-16 o 11:42
Stary 2009-08-16, 11:42   #115
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Allegro strasznie mnie wkurzyło, podnieśli prowizję, i w ogóle robią wszystko aby upodobnić się do ebaya Ogólnie do się zrobił ten serwis.
tak? ja już dawno nic nie sprzedawałam, tylko kupuję ostatnio tak więc zmian nie zauważyłam

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
niestety wszystko co dobre szybko sie kończy ja też będę marudzić za 2 tygodnie...
Stary 2009-08-16, 11:46   #116
Finlora
Zakorzenienie

Właśnie wstawiłam kukurydzę w ramach obiadu
Stary 2009-08-16, 12:04   #117
'Estelle'

Cytat:
Też tak myślę - babka ma 49 lat Nawet mój kumpel, u którego to oglądałam, powiedział to samo - facet!
Swoją drogą u niego oglądałam to na wielkim ekranie i bardzo głośno na olbrzymich głosnikach - na laptopie to nie to samo
Dla tego utworu kupił całe dvd
Jak się opitolę na krótko, to sobie kupię podobną perukę
Przynajmniej nie będę miała problemu z upchnięciem tych wszystkich kłaków pod spód
Tymczasem, póki mogę, to jeszcze zapuszczam ciekawe czy dociągnę do kolan
Cytat:
Ja je chyba zdobędę inną drogą sasasa
Sasasasa
Swoją drogą Calfornication na Ciebie czeka tylko nie wyciągnę tego z dekodera, więc musisz mnie nawiedzić
Gwarantuję duży ekran

Cytat:
tak? ja już dawno nic nie sprzedawałam, tylko kupuję ostatnio tak więc zmian nie zauważyłam
Ograniczyli liczbę obserwowanych do 200 co jest dla mnie totalną porażką

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-16, 12:13   #118
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się opitolę na krótko, to sobie kupię podobną perukę
Przynajmniej nie będę miała problemu z upchnięciem tych wszystkich kłaków pod spód
Tymczasem, póki mogę, to jeszcze zapuszczam ciekawe czy dociągnę do kolan
Ehh, ja mam nadzieję, że może uda mi się do łopatek dociągnąć a ta do kolan

Cytat:
Sasasasa
Póki co idzie jak krew z nosa

Cytat:
Swoją drogą Calfornication na Ciebie czeka tylko nie wyciągnę tego z dekodera, więc musisz mnie nawiedzić
Gwarantuję duży ekran
Hmm, bardzo chętnie, tylko ciekawe ile musiałabym u Ciebie siedzieć, żebyśmy to wszystko ciurkiem obejrzały

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2009-08-16 o 12:14
Stary 2009-08-16, 12:32   #119
'Estelle'

Cytat:
Ehh, ja mam nadzieję, że może uda mi się do łopatek dociągnąć a ta do kolan
O właśnie, jak tam Twoje zapuszczanko ???

Cytat:
Hmm, bardzo chętnie, tylko ciekawe ile musiałabym u Ciebie siedzieć, żebyśmy to wszystko ciurkiem obejrzały
Zaledwie 13 godzin, to tylko 13 odcinków .
Ale oczywiście mam też inne takie seriale, tylko nie wszystkie nagrane od początku
Panów możemy podpiąć do komputerów, jeśli nie zechcą oglądać

Stary 2009-08-16, 12:49   #120
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie, jak tam Twoje zapuszczanko ???
Tak sobie, do ramion dociągnęłam - mój najlepszy rezultat od ponad 2 lat
Ostatni raz podcinałam końcówki w kwietniu, nie wyglądają jeszcze źle więc mam nadzieję, ze ze 2 miesiące jeszcze wytrzymają
Ale zaczęły mi cholery wyłazić ostatnio, nie wiem czemu, może dlatego, że ostatnio Vitapilu nie żarłam, więc zaczęłam. Ale zastanawiam się czy może to dlatego, że dla moich cebulek są już za długie? Bo cebulki mam raczej słabe, włosy też, no i do tego jeszcze ta tarczyca i testosteron A takich "długich" włosów już dawno nie miałam... Pamiętam, że dawniej, pare lat temu kiedy były dłuższe, zawsze znajdowałam mnóstwo włosów na ubraniach, a kiedy podcinałam to już było lepiej. Niestety, dla słabych włosów najlepsze są krótkie fryzurki

Cytat:
Zaledwie 13 godzin, to tylko 13 odcinków .
Ale oczywiście mam też inne takie seriale, tylko nie wszystkie nagrane od początku
Panów możemy podpiąć do komputerów, jeśli nie zechcą oglądać
Trzymaście godzin? Damy radę
Mój TŻ ostatnio utonął w grze o nazwie "Eve"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości