|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: AVON - głównie nowe, dużo ANEW !!
Rozmiar z metki to angielskie 14 czyli chyba 42, ja nosiłam jaką taką luźniejszą narzutkę kamizelkę a mam rozmiar 38 i było ok
![]() Nadal aktualne ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Akurat inne mi nie przypadły mi do gustu, sądząc po kosmetykach to jesteś pewnie konsultantką to może za jakiś czas będziesz miała coś nowego? Za little black dress lub pur blanke dałabym się pokroić
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
plastry green detox i woda termalna vichy by mnie ciekawila. Jutro moge na spokojnie watek przejrzec ale co do miracle narazie czekamna jedna odpowiedz wiec narazie ich nie wymienie
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
no magne b6 tez by mi sie przydalo
ale tak jak pisalam jestem narazie co do miracle zastopowana (chociaz mozliwe ze mam gdzies jakas odlewke tego, chyba kiedys robilam i zostala mi) Ma Pani duzo fajnych probek np z anew najbardziej ciekawia mnie plastry oraz woda To miniaturka tak? a plastry jaka maja date waznosci oraz czemu Pani chce zamienic?czy nie sa skuteczne? ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- plasterki woda vichy - Anew Ultimate płyn do demakijażu -jaka zawartosc? - oddalaby Pani to za torbe? ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- acha mleczko.. a mozna jakis opis lub zdjecie tez -nie moge znalezc informacji o tym w necie ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- oj ja jednak musze zrezygnowac z tego mleczka tylko ta seria clinical jest z tego co pamietam dla kazdego wieku a nie tylko do cery dojrzalej..? to bym wtedy wolala Anew Clinical Krem modelujący owal twarzy Derma-Full 30 ml a z planet spa zostala tylko maseczka rozana? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- ok to pasowalby mi ten kremik ktory napisalam bardzo lubie kosmetyki z seri planet spa wiec tez chetnie przygarne jesli to Pani pasuje razem z tymi wczesniejszymi rzeczami zapraszam do wymiany adresow
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
i hopla
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych co wymieniłaś nic niestety,bo jeśli miałabym oddawać te dwie buteleczki niszowców to tylko za te dwa również niszowce,które wymieniłam i nie odlewki.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
odp u mnie, trzymajmy sie mojego watku na razie bo sie pogubie
[a co powiesz na wymiane tumulte+ 5ml Opium za absyth+vintage violet+drewniane serca kolczyki? dorzuce jeszcze jakas probke, tylko fiolek malych nie mam] |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
opla
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
juhu
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Moze za jakis drobiazg spodobaja ci sie korale i broszka,broszka ma jasniejsze kamienie takie jak korale i jasniejszy niebieski ,wyszla tu jakos ciemno na zdjeciu
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ewciu, ale niestety teraz głównie szukam perfum
![]() Niedługo ten wątek zamykam i tworzę nowy Biżuterii mam 3 wielkie szkatuły i raczej chętnie się jej pozbędę niż przygarnę coś nowego ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Hopla ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- i do góry
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-08-26 o 17:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.