|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ubieramy się na rozpoczęcie roku szkolnego !
Dziwi mnie trochę, że żadna z was nie idzie w marynarce
Pogoda nie zachwyca, więc wydaje mi się, że w tych wszystkich bluzeczkach będzie dość zimno.
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I skoro umieściłaś link w tym wątku to dodam, że niezbyt nadaje się na rozpoczęcie
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja zakładam marynarkę! :p Mam zamiar ubrać czarną sukienkę, czarne kryjące rajstopy i marynarkę sięgającą za tyłek, do tego karmelowa torebka i jakieś dodatki. Mam tylko problem z butami, ale coś się wymyśli.
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli będzie zimno to na marynarkę chyba i tak zarzucę cienki płaszczyk, straszny zmarzluch ze mnie
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
chyba też pomyślę o żakiecie
Edytowane przez klaudynka_04 Czas edycji: 2010-08-28 o 14:00 |
|
|
|
|
#98 |
|
(-.-)"
|
Jak będzie zimno to założę szary dłuższy kardigan
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
(-.-)"
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieźle, u mnie w szkole przychodzą w dżinsach i tiszercie. Jasne, że nauczyciel rzuci, że nie przystoi, ale kto na to zwraca uwagę ? Gorzej jak w roku szkolnym przyjdzie jakaś dziunia w mini i mega tepacie - wtedy to nikt słowa nie powie...
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Przypadkiem trafiłam na ten wątek i muszę powiedzieć,że aż mi głupio.
W ogóle nie zastanawiałam się co na siebie włożę (miałam w planie zwykłe jeansy+jakaś bluzka w miarę elegancka+trampki;P). W sumie nie wyróżniała bym się tak bardzo,ale... Jednak teraz postanowiłam,że włożę jeansy+biała bluzka+czarny sweterek lub marynarka+czarne buciki na obcasie. Myślę,że taki zestaw będzie ok. U mnie rozpoczęcie roku trwa z jakieś 20 min, w klasie z wychowawcą.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ja zakladam czarne haremki, bialy zwykly basicowy top z rekawkiem i czarna marynarke. nie wiem tylko jakie dodaki ( torebka) zeby tez stroj ozywic - jeszcze sie zastanowię
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Tradycyjnie, czarna spódniczka, biała bluzeczka (pożyczona od mamy :P), czarny żakiet, obcasy, mini torebka i pewnie parasolka do tego wszystkiego... Kurcze, ile bym dała za jeszcze jeden miesiąc wakacji.
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Mierzyłam dzisiaj ciuchy, które mogłyby się nadac na tę okazję i wszystkie białe koszule jakoś brzydko na mnie leżą.. W związku z tym mam takie pytanie, czy wypada mi pod czarny żakiet ubrac koszulkę w taki wzór jak ta w załączniku?
Jest to zwykła bluzka z rękawem 3/4. Ma mały dekolt i po naciągnięciu zakrywa pupę. DO tego ubrałabym czarne spodnie na kant prasowane (komplet z żakietem) czarno srebrne baleriny z kokardką i kopertówkę na łańcuchu. Proszę o szybką odpowiedz! |
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Jak większość z Was też nie chcę iść do szkoły... Ale jak mus to mus
Ubieram się tak jak na zdjęciu, z tym że moja sukienka ma dość duży dekolt i jest bardziej obcisła u góry i nie ma tej kokardki tylko czarna tasiemkę plus jakiś czarny kardigram, którego już nie dodałam.Edit. Do ___Daria: ja bym założyła zamiast spodni jakąś spódniczkę czarną przed kolano, ale jak nie masz to może chyba być. Wszystko zależy jakie to są spodnie )
Edytowane przez Muff69 Czas edycji: 2010-08-31 o 22:00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

Pogoda nie zachwyca, więc wydaje mi się, że w tych wszystkich bluzeczkach będzie dość zimno.

Jeśli będzie zimno to na marynarkę chyba i tak zarzucę cienki płaszczyk, straszny zmarzluch ze mnie 

Nieźle, u mnie w szkole przychodzą w dżinsach i tiszercie. Jasne, że nauczyciel rzuci, że nie przystoi, ale kto na to zwraca uwagę ?
Gorzej jak w roku szkolnym przyjdzie jakaś dziunia w mini i mega tepacie - wtedy to nikt słowa nie powie...