|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: YSL, IsaDora, Sephora,
Kolciu, chyba u ciebie widziałam te buttony z kotkami, tak ?
![]() Znalazłabyś coś u mnie za nie ? moja córka by oszalała z radości
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
się naskaczę
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
No niestety, nie bardzo widzę coś dla siebie za perfumy, za kolorówką YSL nie przepadam
![]() A może interesują cię miniaturki ? Na pewno mam DKNY zielone jabłuszko, coś tam jeszcze by się znalazło, może za miniaturkę się dogadamy ? Jaka jest wartość buttonów ?
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz cos za:
YSL, cienie tester, The Bow Collection - fiolety i róże YSL - 5 - nowe (pudełko) |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
podnosimy
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
opla
|
#98 |
|
BAN stały
|
kochana sensi juz obiecalam innej wizazance
((nic wiecej nie widzisz??? ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- no aqua allegorie, moge oddac jest wolna-jest to tester, jest jej bardzo duzo ![]() ew. moglabys za nia cos fajnego upolowac... wiec jak pasowałaby tobie taka wymianka? ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- jasne nie ma sprawy, w razie czego moge jeszcze cos dolozyc
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm no właśnie mam deficyt i dlatego poszukuję... Jeśli mam to głównie z Avonu, a to chyba za mało... Chyba, że znajdziesz coś w innych wątkach, wczoraj miałam dokładkę - wtedy chętnie przygarnę
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda bo chetnie przygarnęłabym palete YSL...
podobaja mi sie tez Twoje zapachy, min Diva.. Moze mogłabym cos dołozyc do paletki? Bardzo mi miło ze pazurki Ci sie podobaja
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-09-04 o 17:24 |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Butki moge oddac za : perelki rozswietlajace i róż Bourjois , ewentualnie paletka cieni lub trio cieni avon
odpisz u mnie co o tym sadzisz ?---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- No to niestety podziekuje |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
A oddalabys mi za te buty np :
- Avon, Rare Pearls 50 ml, bez 1 psiknięcia, bez kartonika + róż Bourjois ![]() - In Harmony by Liiv Botanicals 50 ml - jest cudowna i jej używam, wymienię tylko za coś, na czym bardzo mi będzie zależało ![]() za te buciki jesli Cie interesuja nadal ? odp u mnie |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hej :0 Jedyne co znalazłam to:
Prada, Tendre 1,5 ml LALIQUE, Le Parfum 4,5 ml |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
te cienie z niebieskim mi sie podobaja
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251981169
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak długo nie pisałam, jakoś ostatnio rzadko na swój wątek zaglądałam
... Teraz to nadrabiam. Więc tak - intryguje mnie u Ciebie np. Chloe Narcisse, ale prosiłabym o odpowiedź na jedno pytanie - czy to jest bardzo słodki zapach? Jeżeli tak, to zastanowię się nad innymi ...---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jak nie jest bardzo słodki, to ja bym się bardzo chętnie decydowała, oczywiście, jeśli nie zmieniłaś zdania ... Wydaje mi się, że jest tam jakaś różnica w cenach tych zapachów, może dorzucić Ci do tego jakąś odlewkę - spoza wątku?---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Dobrze to w takim razie czy ja mogłabym sobie wybrać do tego jeszcze... dwie miniaturki ? Masz dużo ciekawych rzeczy, ale na razie mnie interesują głownie perfumowane wymianki ... Jeżeli się zgadzasz, to jutro albo dziś wieczorem napiszę, co by mnie interesowało.---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Tak sobie przeglądam Twój wątek i w zasadzie wszystko z zapachów mi się podoba ... A gdybym jednak zamiast odlewek i miniaturek zdecydowała się na Demeter Heartbreaker?---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ja też jestem marudą, tylko na razie tego nie widać ... No to zastanów się, daj znać jaki zapach ewentualnie byłabyś skłonna dołożyć ... Zajrzyj na wątek z wymianką książkową, napisałam Ci coś ciekawego ...---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Sorry, z rozpędu ostatnia odpowiedź jest u mnie ...---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Zrobiłam właśnie przed chwilą przegląd moich pachnideł pozawątkowych... nie ma tego w niesamowitych ilościach, ale trochę jednak jest. Więc tak: 1. odlewka Miami Glow J. Lopez - około2 ml 2.Kenzo Amour Le Parfum - 1ml, decant 3.Kenzo Amour - 1ml, decant 4.Chopard Wish - 1ml, decant 5.Armani Diamonds - 1ml, decant Poza tym miniaturki: Rive Gauche YSL - 7 ml Women Paul Smith - 5 ml Plus odlewka z Beyond Paradise. Czekam na Twoją decyzję ![]() |
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
hej
za bossa womam podoba mi się demeter jaśmin bo ostanio mam jaśminomanie pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- hej, dobrałabym sobie eternity 15ml + odlewka poison 5ml |
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Mogłabym jeszcze ewentualnie zrobić maleńką - 1 ml odlewkę Shalimar
... Widzę, że Ci zależy ...---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Więc ja biorę Narcyza i chyba Demeter jeśli można Na pewno nie chcesz niczego spoza wątku poza Wishem?---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Fajnie miło się z Tobą rozmawia mimo że jesteś niezdecydowana tak jak ja czasami. Dzięki za pozytywne rozpatrzenie prośby . To co, wysłać namiary teraz czy już jutro?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

((

... Teraz to nadrabiam. Więc tak - intryguje mnie u Ciebie np. Chloe Narcisse, ale prosiłabym o odpowiedź na jedno pytanie - czy to jest bardzo słodki zapach? Jeżeli tak, to zastanowię się nad innymi
...
. To co, wysłać namiary teraz czy już jutro?