![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: YSL, IsaDora, Sephora,
Kolciu, chyba u ciebie widziałam te buttony z kotkami, tak ?
![]() Znalazłabyś coś u mnie za nie ? moja córka by oszalała z radości ![]()
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
się naskaczę
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
No niestety, nie bardzo widzę coś dla siebie za perfumy, za kolorówką YSL nie przepadam
![]() A może interesują cię miniaturki ? Na pewno mam DKNY zielone jabłuszko, coś tam jeszcze by się znalazło, może za miniaturkę się dogadamy ? Jaka jest wartość buttonów ?
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz cos za:
YSL, cienie tester, The Bow Collection - fiolety i róże YSL - 5 - nowe (pudełko) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
podnosimy
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
opla
![]()
![]() |
#98 |
BAN stały
|
kochana sensi juz obiecalam innej wizazance
![]() nic wiecej nie widzisz??? ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- no aqua allegorie, moge oddac jest wolna-jest to tester, jest jej bardzo duzo ![]() ew. moglabys za nia cos fajnego upolowac... wiec jak pasowałaby tobie taka wymianka? ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- jasne nie ma sprawy, w razie czego moge jeszcze cos dolozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Hmm no właśnie mam deficyt i dlatego poszukuję... Jeśli mam to głównie z Avonu, a to chyba za mało... Chyba, że znajdziesz coś w innych wątkach, wczoraj miałam dokładkę - wtedy chętnie przygarnę
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
szkoda bo chetnie przygarnęłabym palete YSL...
podobaja mi sie tez Twoje zapachy, min Diva.. Moze mogłabym cos dołozyc do paletki? Bardzo mi miło ze pazurki Ci sie podobaja ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2009-09-04 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
hop
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Butki moge oddac za : perelki rozswietlajace i róż Bourjois , ewentualnie paletka cieni lub trio cieni avon
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- No to niestety podziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A oddalabys mi za te buty np :
- Avon, Rare Pearls 50 ml, bez 1 psiknięcia, bez kartonika + róż Bourjois ![]() - In Harmony by Liiv Botanicals 50 ml - jest cudowna i jej używam, wymienię tylko za coś, na czym bardzo mi będzie zależało ![]() za te buciki jesli Cie interesuja nadal ? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
hej :0 Jedyne co znalazłam to:
Prada, Tendre 1,5 ml LALIQUE, Le Parfum 4,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
te cienie z niebieskim mi sie podobaja
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1251981169
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak długo nie pisałam, jakoś ostatnio rzadko na swój wątek zaglądałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Jak nie jest bardzo słodki, to ja bym się bardzo chętnie decydowała, oczywiście, jeśli nie zmieniłaś zdania ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Dobrze to w takim razie czy ja mogłabym sobie wybrać do tego jeszcze... dwie miniaturki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Tak sobie przeglądam Twój wątek i w zasadzie wszystko z zapachów mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ja też jestem marudą, tylko na razie tego nie widać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Sorry, z rozpędu ostatnia odpowiedź jest u mnie ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Zrobiłam właśnie przed chwilą przegląd moich pachnideł pozawątkowych... nie ma tego w niesamowitych ilościach, ale trochę jednak jest. Więc tak: 1. odlewka Miami Glow J. Lopez - około2 ml 2.Kenzo Amour Le Parfum - 1ml, decant 3.Kenzo Amour - 1ml, decant 4.Chopard Wish - 1ml, decant 5.Armani Diamonds - 1ml, decant Poza tym miniaturki: Rive Gauche YSL - 7 ml Women Paul Smith - 5 ml Plus odlewka z Beyond Paradise. Czekam na Twoją decyzję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
hej
za bossa womam podoba mi się demeter jaśmin bo ostanio mam jaśminomanie pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- hej, dobrałabym sobie eternity 15ml + odlewka poison 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym jeszcze ewentualnie zrobić maleńką - 1 ml odlewkę Shalimar
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Więc ja biorę Narcyza i chyba Demeter ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.