|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: poznam dziewczyne - katowice
dobra, marek jest rewolucjonistą
choć idea była totalnie prosta ale nurt matrymonialny na wizażu to chyba kiepski pomysł
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W końcu kobiety stanowią 90% wizażu, jakby nie patrzeć. No chyba, że nagle, dziwnym trafem, masowo zacznie logować się płeć męska. Wówczas szanowna administracja podrapie się po głowie i pomyśli nad stworzeniem potencjalnego podforum matrymonialnego, gdzie zagubione dusze wizażanek (i wizażanów), odnajdywać będą swe drugie połówki i bić pokłony Markowi, za zapoczątkowanie tego nowego, fenomenalnego trendu ![]() A autorowi wątku rzeczywiście przydałaby się odrobina dystansu do siebie i do świata. Choć przytrafiło się w tym wątku kilka chamskich postów, to oprócz tego znalazło się też kilka mądrych rad, z których powinien na przyszłość skorzystać. Edytowane przez Immaginary Czas edycji: 2009-08-30 o 13:22 |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Hmm... nie lepiej to przenieść gdzieś .... na społeczności czy nie wiem...
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Marku, jako osoba, która poznała drugą połówkę przez internet, polecam Ci zalogowanie się na stronach do tego przeznaczonych typu ilove, sympatia, randki.o2, czy co tam jeszcze mieści się w czeluściach internetu.
Wizaż to po prostu forum kobiece i wątku w stylu "poznam dziewczynę" raczej się tutaj nie przyjmą, bo duża większość kobiet ma już partnera/męża/narzeczonego, a ta która jeszcze nikogo nie napisze na wątku "ja! ja! wybierz mnie! wybierz mnie!" .Nie znoszę kiedy chęć poznania drugiej osoby przez internet nazwane jest desperacją: uważam, że jeżeli osoba czuje, że jest jej źle w samotności i ma problemy z przełamaniem się w kontaktach oko-w-oko to internet jest tutaj zbawienny. |
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
A autorowi radzę zainteresować się portalami randkowymi, z wyżej wymienionych powodów - po prostu tam łatwiej mu będzie trafić na "target".
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

W końcu kobiety stanowią 90% wizażu, jakby nie patrzeć.