|
|
#91 |
|
Mother of Cat
|
Dot.: Powrót do szkoły ;(
Pocieszę, że jeśli miałabym na 7:10, musiałabym wstawać przed 5 rano :/
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gimnazjum mnie zmieniło
|
|
|
#94 | |
|
Mother of Cat
|
Cytat:
![]() Ale jak rano nie umyję włosów i nie wyschną mi same, to wyglądam okropnie... Pewnie zacznę kawę pić i się uzależnię
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu mialam tak samo, rozpoczecie o 10:30 (w tym roku tez), nic nie wiadomo, kto bedzie wychowawca dowiedzialam sie dopiero na rozpoczeciu, chaoss
|
|
|
#96 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
książek też nie miałam. Ale jakoś się nie martwiłam, i tak sobie poradziłam ![]() Plecak miałam Cytat:
![]() Ed: ja zawsze w połowie sierpnia chciałam iść do szkoły w tym roku jakoś matura działa na mnie dołująco
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-08-31 o 15:34 |
|||
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Komu się kończą wakacje, temu się kończą....no nie Panie studentki?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I pomyśleć, że jeszcze w lipcu myślałam, że właściwie mogłabym już iść do szkoły, która ogólnie nie jest złą instytucją. Tylko... no to wszystko: lektury, wstawanie, dojazdy (szczególnie przyjemne zimą, jak o 6 jest minus 2o stopni i czeka się jak pan z pksu łaskawie raczy przyjechać na czas) i niektórzy ludzie... to jest takie beznadziejne!
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że mam coraz dłuższe to nie wiem jak to rano będzie z suszeniem... -_-
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
Matko jak mi te wakacje zleciały. Tyle sie dzialo, a jedoczesnie czuje, ze moglam je bardziej wykorzystać. Teraz powrót do szarej rzeczywistości. Wczesne wstawanie, uczenie sie do matury, spedzanie 7 godzin z nienawidzoną klasą(ale pocieszam sie, ze przezylam z nimi dwa lata, wiec i trzeci mam nadzieje, ze jakos przełknę)
Nie mam planow na przyszlosc, nie wiem co chce zdawac, nie wiem jak mam sobie zorganizować czas. Dobrze, ze są chociaż weekendy... Bez nich bym nie przezyla, odskocznia od tego wszystkiego.A co do drugiej klasy, to mi sie podobała. Można bylo troche olewać, nie uczyć się, pełno połowinek, osiemnastek i innych imprez Plus do tego dochodzą takie prozaiczne sprawy, jak posiadanie dowodu osobistego, prawa jazdy(u mnie przynajmniej) Odrazu rok robi sie wyjątkowy
Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 Czas edycji: 2009-08-31 o 16:43 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja też jeszcze jestem uczniakiem zwykłym ( 3 LO), teraz matura i studia! Już bym chciała przeskoczyć tak szybciutko ten rok-im szybciej się zacznie, tym szybciej się skończy. Widzę, że sporo osób dojeżdża do szkoły, tak jak ja. Wstaję sobie tak o 5:15 jak mam na 7:30 do szkoły. Jednak prawdę mówiąc wolę mieć na rano i wcześniej przychodzić do domu niż siedzieć do późna i się tłuc z powrotem po nocy do domu. Też macie mszę na rozpoczęcie? Ja się właśnie zastanawiam czy iść na nią (o 9:00! xD) Pozdrawiam |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
oj taaak
![]() Ale ja też za nic nie wróciłabym do LO,dla mnie koszmar,zwłaszcza maturalna.. Dziewczyny dobrze wam radzę,uczcie się od początku,bo się obudzicie w kwietniu, z nogą w nocniku. Ja wiem że teraz macie ambicje sie uczyc,ale wierzcie,miną po tygodniu
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
strasznie się cieszę z powodu powrotu do szkoły :/
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale musze isć ...ehh... śpiewamy z zespołem
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki kretyński plan lekcji...!!!!!
Jestem w klasie dwujęzycznej (6 godzin angielskiego i trzy przedmioty po angielsku) A tu co? Zrobili mi 6 godzin polskiego, 5 godzin historii i zredukowali angielski do 5 godzin :O CO TO MA BYĆ, zmienili mi profil klasy na humanistyczny? Niesmaczny żart, będziemy się kłócić. Pomijając fakt że daliśmy w maju/czerwcu deklaracje o tym kto nie chodzi na religie i ponad połowa nie idzie, religia jest w środku lekcji. Brawo. Wf oczywiście też na początku. W środę dziewięć lekcji. A godziny wychowawczej nam nie zrobili bo i tak maksymalna ilość godzin przekroczona. ŚWIETNIE.
|
|
|
#108 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pieniądze przeznaczone na książki wydałam na ciuchy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W niektórych przypadkach niewiele dają, a jak ktoś umie się zakręcić/ma szczęście to i bez studiów sobie bardzo dobrze poradzi ![]() Znam dużo ludzi bez kończenia szkoły wyższej, którzy zarabiają tyle samo/więcej co ludzie wykształceni. Oczywiście nie mówię że jest to regułą, tak czy siak studia warto mieć. ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Bo w mojej szkole jeśli ktoś nie chodzi na religię ma w zastępstwie przedmiot 'etyka'.
|
|||
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam mszę o 9
Zastanawiam się czy iść... No ale idę do 1kl LO, więc głupio tak od razu nie iść ![]() Też nie wiem ni o wychowawcy, podręcznikach i innych, nie mam butów do szkoły, plecaka, piórnika. Jesnym słowem jestem w lesie |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam mszę na 8, ale nie idę ;D powiem że byłam w swojej parafii, taa :P
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie, oczywiście że na etykę nie chodzi, bo jej nie ma nie było i nie będzie, mimo że od tego roku jest obowiązkowa _-_
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
ja muszę chodzić na religię...
dlaczego? Niepubliczne Gimnazjum Katolickie domyślacie się już?
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze lubiłam te powroty do szkoły ...
![]() szkoda, że to już się skończyło
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
Na 7 do szkoły !?
O 8 słyszałem, ale żeby na 7 ...Współczucia. Zeszytów nie mam jeszcze. Zawsze lubiłem iść po wyprawkę szkolną- a teraz jakoś to odwlekam. Jutro się kupi :P. Zawsze lubiłem wszystko na raz kupić. A teraz mama kupiła trochę zeszytów, książek- tak (brakuje mi słowa ) po trochu.Plecak stary, bo nie mogę znaleźć z dwiema dużymi komorami. Byłem w nike ale tam same jedno komorowce. Powodzenia tak w ogóle .
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
nienawidzę wstawania rano. w tamtym roku przez to głupie ranne wstawanie uzależniłam się od kawy
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Jutro punkt 10 rozpoczęcie roku - 1 klasa LO.
Nadal nie mam wszystkich książek ![]() Klasa biol-med, mówią na nią pełen hardocre & suicide także wesoło będzie ![]() ![]() Modlę się,żebym nie miała lekcji na 7.20... Wtedy po 5 pobudka
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam na 8:55 do 17:10 w środę, jak generalnie kończę o 16, 17
Cytat:
|
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Najwyżej będę pożyczać :d albo z biblioteki wezmę... E tam. Lubie kupować zeszyty... Szkoda że nie można kupić wszystkich ;s
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyłączam się do Was...
Ja zaczynam 2 LO. Jej,te wakacje tak szybko zleciały, koniec słodkiego leniuchowania i wakacyjnych przygód, choć z pewnością były to najlepsze w całym moim życiu wakacje. Na razie nie patrzę na złe strony, choć wiem, że jest ich dużo! Znowu zacznie się tysiące prac domowych, sprawdzianów + na pewno dadzą mi jakiś beznadziejny plan lekcji. Ale jak na razie o tym nie chcę myśleć, patrzę na pozytywne strony, nareszcie będę się codziennie widywać z przyjaciółkami i zaczyna się dla nas kolejny rok przygód . Najbardziej obawiam się, że będę miała z 4 razy na 7:30 do szkoły ![]() EDIT: Wypaplałam! Mam dokładnie 4 razy na 7:30 ;/ przed chwilą spojrzałam na plan OMG!
Edytowane przez Schoko Czas edycji: 2009-08-31 o 18:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Bo w mojej szkole jeśli ktoś nie chodzi na religię ma w zastępstwie przedmiot 'etyka'.