![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od 31.08.2009!
Hello dziewczęta ja z zapytankiem czy moge się dołączyć?
![]() Spasłam sie deczko i trzeba to naprawić,bo wakacje tuż tuż... ![]() Więc mam 26 lat,176 wzrostu i nie wiem ile waze bo boję się wejsc na wagę... Wiem ze musze zmienic nawyki zywienoiwe i zadbac o wiecej ruchu-to juz nawet realizuje poprzez rolki i jazde na rowerze,ale wciąż nic,bo nadrabiam żarciem.. ![]() Od poniedziałku zamierzam zapisać się na siłownie i katować się codziennie... ![]() Przyjmiecie mnie ![]() ![]()
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też się nie ważyłam dawno, a wagę podaję tak na oko, bo strasznie się boję prawdziwej prawdy, chociaz mam nadzieję, że nie jest gorsza niż mi się wydaje... PS: wakacje tuż tuż? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
tez wlasnie zwrocilam uwage na te wakacje ? juz po czy jeszcze przed ?
![]() Ja sie zwaze w poniedzialek albo wtorek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Witam,
Za miesiąc wychodzę za mąż dlatego bardzo mi zależy żeby schudnąć. Za mna już 6kg,ale od tygodnia moja waga stanęła w miejscu..nie wiem co mam zrobić....do ślubu coraz mniej czasu a chciałabym jeszcze 4 kg zrzucic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie juz po sniadniu : - 5 sucharków z serkiem ziarnistym + jablko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy ćwiczysz także?? Czy tylko dietę stosujesz? Masz jeszcze miesiąc czasu także ćwiczenia mogą bardzo dużo zdziałać np. zwykła skakanka ![]()
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zeby osiągnąć zadowalające efekty trzeba parę miesięcy,więć wakacje tuż tuż ![]() Cytat:
![]() A ja sałatka z tuńczykiem ![]() ![]() należą mi się ![]() POTRZEBUJĘ MOTYWACJI ![]() Kurde dziewczyny mam nadzieję ze z wami mi sie uda... Dzien dobry tak w ogóle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
witam w dniu dzisiejszym, z ta waga to fakt jakos nie chce sie na nia wchodzic i na oko sie ocenia ile ja moge wazyc, mnie zawsze i tak wychodzi mniej niz jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No masz rację, w takim układzie wakacje tuż tuż ![]() Dzewczyny pamiętajcie, że nie chodzi o to, żeby się głodować, tylko, żeby jeść mniejsze porcje niż zwykle (5 razy dziennie) i zdrowsze rzeczy! (np. czarne pieczywo zamiast białego, białe mięso i ryby zamiast czerwonego, unikać mącznych potraw itd) Nie popadajmy w paranoję, bo mówię Wam, że dieta MŻ lub dieta garściowa są najskuteczniejsze! Dzięki temu nauczymy się na zawsze jeść mniej i efektów jojo nie będzie ![]() Ja jestem po 3 dniu ćwiczeń, zobaczymy co to będzie ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
oczywiscie popieram , mniej zdrowiej woda i nie jesc na noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
oczywiscie popieram,jesc mniej zdrowiej woda i nie jesc na noc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Ja tez popieram MŻ , w sumie to to stosuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A powiedzcie mi czy takie picie - kubusie/pysie/itp. nadaja sie do picia , czy za duzo cukrów w nim ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Sposób 3.
Częściej myj zęby. Twój dentysta się nie myli: właściwa higiena jamy ustnej jest ważna. Ale nie tylko ze względu na stan zębów. Naukowcy zauważyli, że istnieje związek między regularnym szczotkowaniem zębów i szczupłą figurą. Na razie nie potrafią tej zależności wytłumaczyć. Na pewno jednak dbałość o higienę ust jest przejawem ogólnej dbałości o zdrowie. to mnie 'powalilo' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale własnie tym razem powiedziałam sobie,ze nie bede sie glodzic, bo po urodzeniu dziecka udalo mi sie szybko schudnąć własnie praktycznie nic nie jedzac i ćwicząć,ale kiedy juz schudłam to wróciłam do normalnego jedzenia,przestalam cwiczyc i efekt jest wręcz powalający ![]() Cytat:
Szczyt fantazji: polozyc sie w kaluży, wsadzic piórko w dupe i udawac żaglowke... ![]() Edytowane przez kasica123 Czas edycji: 2009-09-04 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
szalone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Tak ćwicze od 3 miesięcy na rowerku stacjonarnym...i przez pierwszy miesiąc tez waga stała w miejscu a potem nagle ruszyła i udało mi się zrzucic 6kg..A teraz znowu przerwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po 'obiadku' dzisiaj wczesniej :
a jadlospis : - 5 sucharków z s. ziarnistym + jablko - salatka taka chyba podwojna ![]() ![]() ![]() narazie tyle , dzisiaj wieczor i zakupy z tz`tem i cos czuje ze czyms zgrzesze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj zgrzeszyłam ryżem z jabłkami
![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
hmm..biały ryż?
z masłem i w ogóle ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
dawno mnie nie było ![]() ![]() ![]() co do sałatki jajecznej to do pokrojonych jajek dodaję troszkę majonezu light, musztardy do smaku, można też wkroić seler (porcje wg uznania), ale mi 2 jajka wystarczą- sałatka bardzo sycąca) ![]() hm ostatnio przerzuciłam się na serek z piątnicy (może słyszałyście) zjadam jeden mniej więcej co 3,5 godziny razem z chrupkim pieczywem. dodaje energii i syci, a ma nieco ponad 100 kal, wypijam też litry wody i już są rezultaty ("boczki" mi zniknęły i nieco brzuszek). ![]() ![]() pierwsze 2 dni były straszne: zmieniłam drastycznie swoją dietę. Miałam jeść 6 razy dziennie w równych odstępach czasu, ale niestety praca spowodowała, że nie udało mi się do końca tego zrobić: nie dojadałam pełnych założonych porcji przypadających na 1 posiłek. dlatego trzeciego dnia byłam tak wycieńczona, że nie mogłam wstać z łóżka i utrzymać się na nogach ![]() Trochę zmieniłam swoją dietę: jem 4 razy dziennie (teraz mieszczę się w równych odstępach czasu), ostatni posiłek jem o 18stej, unikam słodyczy, białego pieczywa i kawy, piję dużo wody, a jak dopada mnie głód to przegryzam jakiś owoc (najczęściej gruszkę bądź jabłko). Są sycące dlatego nie muszę ich dużo zjeść żeby sie najeść i na długo wystarczają. Wczoraj też zakupiłam musli z Nestle Fitness z owocami ( są bardzo pyszne). Robię sobie porcję na śniadanie (z niewielką ilością mleka, ale chyba przerzucę się na jogurt naturalny- chyba mniej kalorii ![]() No to tyle...ale będziecie miały czytania ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
kolacja kukurydza gotowana ciekawe czy moze byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
No oczywiscie zalezy jak jest zrobiony i co do niego dodajemy,ale ryż sam w sobie mnie ma tłuszczu,jabłka też nie więc danie samo tłuste i tuczące nie jest a odrobina masła-bez przesady nie zaszkodzi
![]() Cytat:
![]() Ja zaraz po porodzie jadłam Nestle Fitness,ale te jogurtowe pychota... i w sumie waga powoli leciała...Niestety tu w Holandii nie ma tych płatków tak jak i jogurtu DANONE NATURALS, mojego ulubionego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
witam was ;*
Mogę się do was przyłączyć ? Przez ostatni rok bardzo przytyłam, około 10 kilogramów. Ważę 64 kilogramów przy wzroście 167. Chcę schudnąć do 52 kilo. Czyli muszę się pozbyć aż 12 kilogramow. Dodam ze mam 15 lat, próbowałam juz zgubic te kilogramy drastycznymi dietami ale kilogramy bardzo szybko wracały . Teraz mam zamiar, przejsc na zdrową diete po ktorej schudne bez efektu jo-jo. Mam nadzieje ze mi pomozecie . Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
a ja bym się chciała "wyspowiadać"
![]() dwa dni mnie nie było bo wczoraj byłam na zakupach i grzeszyłam ( bez śniadania ;D a potem na wieczór po piciu dziwnych soczków itp. sałatka z tyńczyka - wiec mocno niezdrowo) a dzisiaj skusiłam się pierwszy raz od 2 tygodni na pizze ;D zła ja ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja sie w sumie trzymam,po sałatce zjadłam troche kapusniaku z córka (tzn pozostałosci po niej) i wieczorem zrobiłam sobie kuksu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.