Rossmann - część V - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-02, 18:17   #91
smieszka250
Zakorzenienie

GG do smieszka250
Dot.: Rossmann - część V

A ile mililitrów ma ten podkład Astor z kodów ?
smieszka250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:32   #92
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

ponawiam pytanie koleżanki z góry i czy wogóle się opłaca ? jakz trwałością?

MAM NA NIEGO KOD JAKBY KTÓRAŚ CHCIAŁA A BYŁYBY PROBLEMY
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 18:34   #93
Apiska
Zakorzenienie

To ejst pełnowymiarowy podkład Astora.
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:08   #94
Shee'naz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biala Pokaż wiadomość
Coś ostatnio gazetki rossmanowskie nie trafiają w moje potrzeby
Nawet w kod-ach nic mnie nie zainteresowało...
U mnie tak samo. Juz któras z rzedu gazetka mnie nie zachwyca...
Shee'naz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:11   #95
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lorek1 Pokaż wiadomość
Ja tych cieni teracota jeszcze nigdzie na Śląsku nie widziałam. A jakie to są cienie w kulkach?

"w kulkach" ( z serii Lovely)- trudno było mi to jakoś inaczej określić to te cienie, po prostu są wypukłe kulki cieni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-compact.html .
Nowa wersja (już pod szyldem producenta, czyli Wibo) jest taka: http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=41649#3 czyli 3 kolory na jednym.
Stary 2009-09-02, 19:14   #96
Nelkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smieszka250 Pokaż wiadomość
A ile mililitrów ma ten podkład Astor z kodów ?
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
ponawiam pytanie koleżanki z góry i czy wogóle się opłaca ? jakz trwałością?

MAM NA NIEGO KOD JAKBY KTÓRAŚ CHCIAŁA A BYŁYBY PROBLEMY
30ml ja dzisiaj kupiłam i po pierwszym dniu "używania" jestem nim zachwycona, tylko tyle, że dla bladzioszków raczej kolorki za ciemne. Powiem szczerze, że troszkę nawet taka promienna cera jest po nim..... dla mnie cacy

MOJE TWORY BIŻUTERYJNE
Nelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:16   #97
Naaataaaleczkaaa
Zakorzenienie

tak, o te bibułki mi chodziło. dziękuję za odpowiedź

http://pajacyk.pl/
http://pustamiska.pl/
Naaataaaleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 19:19   #98
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shee'naz Pokaż wiadomość
U mnie tak samo. Juz któras z rzedu gazetka mnie nie zachwyca...
Ja mam tak samo, promocje są słabe, obniżają cenę o 50gr i wielka okazja
Najbardziej mnie zawsze interesują te gadżety bo one są co gazetkę jakieś nowsze, teraz zachwycił mnie pokrowiec na ubrania pod łóżko, przyda się w pokoju studenckim

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:32   #99
Shee'naz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo, promocje są słabe, obniżają cenę o 50gr i wielka okazja
Najbardziej mnie zawsze interesują te gadżety bo one są co gazetkę jakieś nowsze, teraz zachwycił mnie pokrowiec na ubrania pod łóżko, przyda się w pokoju studenckim
No własnie, te promocje zaczynaja lidla przypominac powoli ( a tam widziałam przeceny o 5 gr na przykład). Z asortymentu własnie coraz czesciej kupuje rzeczy niekosmetyczne, bo tam pojawia sie czesto cos ciekawego i przydatnego.

Odwiedziłam dzisiaj prywatna drogeryjke na ryneczku niedaleko mnie i pozytywnie zaskoczyły mnie ceny w stosunku do rossmanna. Np. tonik garnier do cery wrazliwej w Rossie ponad 17 zł, u nich 14 z małym hakiem. Poza tym mozna sobie z babeczka pogadac, a ona stanie na glowie zeby znalezc to czego potrzebuje I to mi sie podoba - klient nasz pan
Widze, ze do Rossmanna bede sie teraz wybierac głównie po rzeczy ich marki - babydreamy itp, ktorych nie dostane gdzie indziej.

Edytowane przez Shee'naz
Czas edycji: 2009-09-02 o 19:33
Stary 2009-09-02, 19:35   #100
ilussia
Wtajemniczenie

Powiedzcie mi Kochane, te kody tylko będą do 3 września...czy jeszcze coś tam po tym dniu będzie?
Przepraszam za pytanie, od niedawna mam "do czynienia" z rossmannem a Wy takie obeznane jesteście
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:42   #101
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi Kochane, te kody tylko będą do 3 września...czy jeszcze coś tam po tym dniu będzie?
Przepraszam za pytanie, od niedawna mam "do czynienia" z rossmannem a Wy takie obeznane jesteście
kody zmieniają się co jakoś niecałe 2 tyg., są nowe kosmetyki wtedy i następny termin do którego można wykorzystać nowe kody

Widziała któraś z Was tę maseczkę w Ross.?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18225
Bo ja niestety nigdy i nie wiem czy przeoczyłam, czy nie zwracałam wcześniej uwagi..

Kolejne pytanie, czy możecie polecić jakąś dobrą maseczkę do cery tłustej / trądzikowej? Głównie chodzi mi o takie, które zwężają rozszerzone pory. Używałam np. tej Soraya drożdżowej wychwalanej na KWC, ale ja po 2 użyciach jakoś nie jestem tak mega nastawiona do niej. Uważam, że dużo lepsza jest też w saszetkach Garniera z glinką i ona jest najlepsza dla mnie, ale chciałabym maseczkę w pojemniczku, bo te w saszetkach starczają na krótko i stosunkowo drogie są.
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 19:48   #102
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
kody zmieniają się co jakoś niecałe 2 tyg., są nowe kosmetyki wtedy i następny termin do którego można wykorzystać nowe kody

Bo ja niestety nigdy i nie wiem czy przeoczyłam, czy nie zwracałam wcześniej uwagi..

Kolejne pytanie, czy możecie polecić jakąś dobrą maseczkę do cery tłustej / trądzikowej? Głównie chodzi mi o takie, które zwężają rozszerzone pory. Używałam np. tej Soraya drożdżowej wychwalanej na KWC, ale ja po 2 użyciach jakoś nie jestem tak mega nastawiona do niej. Uważam, że dużo lepsza jest też w saszetkach Garniera z glinką i ona jest najlepsza dla mnie, ale chciałabym maseczkę w pojemniczku, bo te w saszetkach starczają na krótko i stosunkowo drogie są.
może ziaja z zielona glinką?
A TEN PODKŁAD Z KODÓW TO DOSTANĘ JESZCZE W PIATEK PO POŁUDNIU JAK MYŚLICIE? i czy on się wogóle opłaca , chodzi mi o cenę czy rzeczywiście taki szał? bo nigdy nie kupowałam tej serii i nie mam wogóle rozeznania w tej sprawie
Stary 2009-09-02, 19:49   #103
cypressangel
Zakorzenienie

Princeska87, ta maseczka na 100% jest w Naturze - od jutra w promocji 4.49 zł.

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:49   #104
Shee'naz
Wtajemniczenie

Princeska87 zielona glinka doskonale zweża pory, ale akurat ta maseczka ziaji nie prezentuje sie za dorbze składowo. Przede wsyztskim glinki tam tyle co kot napłakał.. dopiero na 5 miejscu składu. Przypuszczam, ze nie bedzie nawet zasychała, bo najwiecej jest w niej ...wody.
Co innego maseczki Dermaglinu , te moge polecic z reka na sercu.
np. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8878
czysta glinka na pierwszym miejscu w składzie (notabene krotkim i przyjaznym). Dostepnych jest w Rossmanie jeszcze kilka warianow tej maski.
Stary 2009-09-02, 19:50   #105
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Od 4 września będą nowe kody.

Stary 2009-09-02, 19:55   #106
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziękuję ślicznie, bo myślałam że ta promocja trwa tylko do 3 i będzie koniec...

Czyli trzeba zerkać co wrzucą w piątek

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Od 4 września będą nowe kody.
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 19:59   #107
magza
Raczkowanie

Czytając ten watek dowiedziałam się , że na jeden kod można kupić kilka sztuk, tzn oczywiście zachodząc kilka razy do sklepu Ale tak się zastanawiam, może któraś z Was wie, piszą że jest 1000 kodów do pobrania, myślałam, że każdy zalogowany użytkownik pobiera kod i każdy kod jest inny. Ale widzę z tego, że każdy pobiera ten sam ? Myślicie, że w związku z tym może się tak zdarzyć, że jak 1001 osoba przyjdzie z kodem, to już nie będzie produktu w cenie promocyjnej ? I jeszcze jedno, czy korzystacie z kart rossman mBanku? Bo ja taką mam i pani w kasie ostatnio nie wiedziała, czy promocja z kodów może się łączyć z 5% z karty !!! W końcu jakoś połączyła ale była skołowana.
magza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:00   #108
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję ślicznie, bo myślałam że ta promocja trwa tylko do 3 i będzie koniec...

Czyli trzeba zerkać co wrzucą w piątek

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Nowe kody możesz zobaczyć na ostatniej stronie gazetki, która jest zamieszona na stronie Rossmanna oraz pod koniec poprzedniej części tego wątku

Stary 2009-09-02, 20:03   #109
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Princeska87, ta maseczka na 100% jest w Naturze - od jutra w promocji 4.49 zł.
oo super, dzięki za info, może w takim razie wybiorę się do Natury, tylko muszę znaleźć gdzie jest jakaś najbliżej mnie

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Princeska87 zielona glinka doskonale zweża pory, ale akurat ta maseczka ziaji nie prezentuje sie za dorbze składowo. Przede wsyztskim glinki tam tyle co kot napłakał.. dopiero na 5 miejscu składu. Przypuszczam, ze nie bedzie nawet zasychała, bo najwiecej jest w niej ...wody.
czysta glinka na pierwszym miejscu w składzie (notabene krotkim i przyjaznym). Dostepnych jest w Rossmanie jeszcze kilka warianow tej maski.
dobrze wiedzieć, chyba je widziałam kiedyś w Ross. ale jakoś nie myślałam, że mogą być skuteczne, następnym razem na pewno ją kupię żeby wypróbować, bardzo ciekawa jestem jak się spisze u mnie pędzę czytać na KWC o niej dzięki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-02, 20:25   #110
brunetkakasienka
Przyczajenie

czy ma ktoś kod na Joanna, Styling Effect, Guma do kreatywnej stylizacji włosów, Ekstremalne ?

Edytowane przez brunetkakasienka
Czas edycji: 2009-09-02 o 20:27
brunetkakasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:29   #111
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetkakasienka Pokaż wiadomość
czy ma ktoś kod na Joanna, Styling Effect, Guma do kreatywnej stylizacji włosów, Ekstremalne ?
Kod był podany 2 strony wstecz.

Stary 2009-09-02, 20:39   #112
brunetkakasienka
Przyczajenie

śliczne dzięki cypressangel
brunetkakasienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 20:45   #113
cherry-lady
Wtajemniczenie

nowa gazetka dopiero od piątku, a ja chciałam się załapać jeszcze na szampon koloryzujący z Garniera + mały lakier, który mi się bardzo przyda do torebki tylko czy to było do wyczerpania zapasów czy do końca gazetki? nie ma już jej w internecie, a panie w moim rossmanie nie sa zbytnio uświadomione
cherry-lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-02, 22:02   #114
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179

Cytat:
Napisane przez cherry-lady Pokaż wiadomość
nowa gazetka dopiero od piątku, a ja chciałam się załapać jeszcze na szampon koloryzujący z Garniera + mały lakier, który mi się bardzo przyda do torebki tylko czy to było do wyczerpania zapasów czy do końca gazetki? nie ma już jej w internecie, a panie w moim rossmanie nie sa zbytnio uświadomione
W/g mnie powinnaś go dostać do czwartku włącznie bo nowa oferta jeest od pt. chyba ze to było zapisane w gazetce "do wyczerpania zapasów" to faktycznie może juz nie byc
Stary 2009-09-02, 23:59   #115
lost84
Raczkowanie

hej dziewczyny
nie wiecie kiedy będzie nowy prezent do odebrania w rossmannie?
lost84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 00:21   #116
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez lost84 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
nie wiecie kiedy będzie nowy prezent do odebrania w rossmannie?
Nie.
Stary 2009-09-03, 02:43   #117
anka1709
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magza Pokaż wiadomość
Czytając ten watek dowiedziałam się , że na jeden kod można kupić kilka sztuk, tzn oczywiście zachodząc kilka razy do sklepu Ale tak się zastanawiam, może któraś z Was wie, piszą że jest 1000 kodów do pobrania, myślałam, że każdy zalogowany użytkownik pobiera kod i każdy kod jest inny. Ale widzę z tego, że każdy pobiera ten sam ? Myślicie, że w związku z tym może się tak zdarzyć, że jak 1001 osoba przyjdzie z kodem, to już nie będzie produktu w cenie promocyjnej ? I jeszcze jedno, czy korzystacie z kart rossman mBanku? Bo ja taką mam i pani w kasie ostatnio nie wiedziała, czy promocja z kodów może się łączyć z 5% z karty !!! W końcu jakoś połączyła ale była skołowana.

Tak, każdy pobiera ten sam kod- przy zakupie produktu podajesz wydruk kodu (lub odręcznie przepisany kod) kasjerce i ona wbija go na kasę, co automatycznie owocuje pojawieniem się na paragonie ceny promocyjnej.
Być może ich system ogranicza liczbę pobranych kodów do 1000 sztuk (czyli de facto do 1000 kliknięć przez zarejestrowanych użytkowników), ale każdy może sobie dany kod przepisać i 10 razy albo rozdać znajomym. Gdyby naprawdę chcieli limitować produkty, musieliby chyba żądać podawania Rossnetowego nicka przy zakupie a potem wprowadzać to w system, by automatycznie w innych drogeriach wyświetlało się, że dana osoba już skorzystała z zakupu... za dużo zamieszania.
Rossmann nigdzie nie napisał, że promocyjne produkty są limitowane. Zresztą- o to chodzi, by klient ucieszył się promocją a przy okazji wizyty w drogerii kupił coś jeszcze, jak np. ja to zrobiłam dzisiaj.
You opened my eyes when I couldn't see
Love was always here waiting for me"

anka1709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 08:33   #118
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwusia401 Pokaż wiadomość
pierwszy raz skusiłam sie na ten krem Garniera i jestem bardzoo zadowolona
jezeli chodzi o maske to mogę ci polecić mlecznego Kallosa, nieostepna w Ross jedynie w sklepach fryzjerskich. bardzo duza 1litr i tania jakies 15-20zł i pachnie budyniem
z nowej gazetki poluje na kolorówkę, mam zamiar kupić tusz Astor Volume Diva, jeszcze jeden dowolny produkt Astora i gratis podkład Vitality lub Lastig Performance MF i Creme Puff gratis
krem Garniera miałam nieraz i faktycznie jest dobry
mlecznego Kallosa też miałam chcę spróbować czegoś innego bo lubię testować kosmetyki do włosów
jeśli chodzi o polecany później Wax to pani z apteki 3 razy zamawiała i nigdy nie przysłali z hurtowni tego właściwego
miałam kiedyś błotną maseczkę Bielendy, ale teraz jej jakoś nie mogę znaleźć jest u Was w Rossmannie?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 08:36   #119
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka179 Pokaż wiadomość
może ziaja z zielona glinką?
Cytat:
Podpisuję się dwoma rękami pod Dermaglinem. Nie mam cery trądzikowej ale na pory działa oszałamiająco Szukaj nie tylko w Rossmanie (opłaca kupić się kubełek o dużej pojemności, choć droższy), ale także w sklepach zielarskich. Bardzo fajne są też czyste glinki firmy Mincer, a także te z Dermaglinu do samodzielnego rozrobienia. Na prawdę nie warto się paprać z tymi "popularnymi" firm standardowych Ziaja, Soraya inne, bo jak już atakować to zupełnie zieloną glinką: buzia czysta, mocno zwężone pory i ślicznie wyglądająca, jaśniutka

Dobrze rozumiem, że dziś jeszcze można wykorzystać stare kody np. na chusteczki?

Edytowane przez side85
Czas edycji: 2009-09-03 o 08:41
side85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-03, 11:27   #120
Princeska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Podpisuję się dwoma rękami pod Dermaglinem. Nie mam cery trądzikowej ale na pory działa oszałamiająco Szukaj nie tylko w Rossmanie (opłaca kupić się kubełek o dużej pojemności, choć droższy), ale także w sklepach zielarskich. Bardzo fajne są też czyste glinki firmy Mincer, a także te z Dermaglinu do samodzielnego rozrobienia. Na prawdę nie warto się paprać z tymi "popularnymi" firm standardowych Ziaja, Soraya inne, bo jak już atakować to zupełnie zieloną glinką: buzia czysta, mocno zwężone pory i ślicznie wyglądająca, jaśniutka

Dobrze rozumiem, że dziś jeszcze można wykorzystać stare kody np. na chusteczki?

tak, do dziś są ważne

Dermaglinu faktycznie wypróbuję maseczkę w Ross. kupię saszetkę i zobaczę jak działa jak mi się spodoba to poszukam jakiegoś sklepu zielarskiego, ale kurczę nigdy w takim nie byłam i nie mam pojęcia nawet gdzie u mnie jest
a co do rozrabianych, to kupiłam mamie do samodzielnego rozrabiania firmy Clarena i chciałam jej zrobić tak jak u kosmetyczki, ale w ogóle nie wychodzi mi taka konsystencja jak w salonie kosmetycznym:/ nie umiem tego rozrobić, a daję dobrą ilość miarek:/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości