|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki 2009 - cz.I
czy któraś z was kupowała może perfumy z tej stronki?
http://www.e-glamour.pl/ lub ewentualnie może polecić sprawdzony sklep internetowy, gdzie można taniej zakupić J'adora lub Organzę Givenchy? Za 2 dni minie mój 1 rok niepalenia i chciałam sobie zrobić prezent z tej okazji a co!
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba to... !a prezent to super pomysł! |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Miira;14097111]Malhalczar tak jak mówiłam Ci już dzisiaj trzymam kciuki o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaak i to potrójne kciuki
![]() :kc iuki: Jak się dzisiaj udało spotkanko/imprezka? No i jak sie czujesz?Witaj, dzieki serdecznie. Milo mi sie z toba rozmawialo ![]() Co chodzi o imprezke to sie udala, do 5 rano ... Javier byl bardzo zadowolony z niespodzianki jaka mu przygotowalam wspólnie z moimi przyjaciólmi.Jak narazie wszystko ok, czuje sie dobrze, mam troche molestii ale od razu klade sie do lózka i przechodzi...czuje , ze cos sie dzieje ....to takie dziwne uczucie Pozdrowionka i do uslyszenia ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Dziekuje wszystkim za mile slowa!!!!. Mam nadzieje ,ze juz za kilka dni bede mogla pochwalic sie dobra wiadomoscia , a teraz musze uwazac na siebie, zazywac tabletki i czekac na wizyte u ginekologa.
Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2009-09-07 o 09:10 |
|
|
|
#94 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
,czy ja również mogłabym poprosić o Twoją relację?Oshinku, gratuluję Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-09-07 o 08:59 |
||
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie przeglądałaś porównanie cen na http://www.ceneo.pl/370605
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale to jeszcze 2 dni
![]() Cytat:
heheh ale fajnie ![]() No dokładnie tak jak piszesz tyle, że przez skąpca Niby opinie/komentarze są dobre ![]() Niestety ale w GC lub Sephorze ceny są z kosmosu, więc się na nie nie porywam. Do tej pory kupowałam sobie odlewki, ale z w/w okazji chciałam zaszaleć
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry:
Oshinku, gratuluje niepalenia ja jakos nie moge przestac ![]() wiem ze na forum kosmetycznym jest duzo opinii nt w.w. sklepu oraz innych, warto wiec moze tam zajrzec ![]() ja perfumy kupuje na lotnisku albo w uk, bo zdecydowanie tansze np moj ulubiony chanel m-le u nas ze 450-500 za setke, a w uk 70 Ł roznica jest![]() ide zaraz na cytologie jak ja tego nie cierpie
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Elizka ja też
dlatego zawsze w trakcie wyobrażam sobie, że leże na plaży i tampon mnie uwiera to podejście znacznie niweluje obawy w związku z traumatycznymi doznaniami na samolociku
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno będzie wszystko dobrze , powspierałybyśmy Cię na żywo Ps. mnie też coś dzisiaj mdli hm... może powinno mi to dać do myślenia
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-09-07 o 13:08 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kto to wie!!!!!!!! moze, moze...fajnie by bylo
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Marhalczar trzymamy kciuki, dbaj o siebie, bo teraz najważneijsze
![]() MIIRA u mnie syrena wyje ostro choć miałam obawy miałam po szalonych nocach
|
#103 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do perfum to za Chiny nie mogę się przekonać do któregokolwiek Chanela - widocznie na mojej skórze paskudnie się rozkłada, już kilka podejść miałam, ale zawsze końcówka ta sama ![]() To samo z Shalimarem - generalnie lubię cieższe, korzenne nuty, ale ten zapach jest dla mnie duszący, wręcz przytłaczający i pachnie jak starą babcią ![]() Cytat:
Cytat:
O Bożeeeeeeeeeeeeeee słyszysz i nie grzmisz nie wytrzymam na tym samym wątku zDiyyyaaaseeeeeeeem
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dijasku dziś jeszcze raz czytałam Twoja relacje, tak na poprawę humorku, bo przez ta pogodę jakaś chandra mnie dopada Dzięki
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak pojemność 50 czy 100? Bo ja strasznie się boję na allegro czegokolwiek kupić właśnie z racji, że połowa to podróby Jak masz sprawdzonego Sprzedawcę do daj cynk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no i nie doszlam na cytologie... mialam miec dzis 2 w 1 czyli neurologa i ginekologa, ale niestety na badaniu EMG mnie przetrzymali i ginekolog poszedl do domu. w srode cytologia... powyobrazam sobie to z tamponem, na pewno pomoze![]() ![]() doszlam do wniosku ze sie sypie, ciagle mi jakies nowe choroby dolegaja ![]() dzis mnie porazono niejednokrotnie prądem, po to aby stwierdzic, ze mi nerw powyzej lokcia nie pracuje i ze pewnie mam jakies zwyrodnienie kregoslupa szyjnego Jak sie nie poprawi na lekach to bedzie operacja... masakra...i jak tu myslec o powiekszeniu rodziny, jak sie czlowieka coraz to nowa menda ima |
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie podam Ci namiarów na sprzedawcę bo wtedy jeszcze konta nie miałam i przez koleżanki licytowałyśmy.Jak będziesz miała zamiar kupić to sprawdzaj komentarze sprzedawców, ja zawsze to robię, kupuje tylko od tych którzy 100% pozytywów maja, i jeszcze nie miałam żadnej przykrej sytuacji. Choć i to nie daje gwarancji ze Cie nie oszukają. Gratuluje wytrwania w niepaleniu, mój Tz-cik przetrwał tylko od wigilii do 2 stycznia, póki do pracy nie wrócił
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
OO wątek Żonkowy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Diya, sądząc po focie to musiały być za...ste balety!
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie Żoneczki
![]() doniosły mi wróbeleczki żeście nowy wątek założyły i w nim na dobre utkwiły. poeta się we mnie obudził
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Eh kochane jak wam wieczorek mija?
My właśnie po spacerku z mężulkiem i pieskiem Zasiadłam do kompa i pożeram moje nowe odkrycie - krakersy tuc są przepyszne (zważywszy, że nie przepadam za krakersami to te są mega pyszne ). I tak oto moja dieta upadła A mój Ukochany... wręcz przeciwnie! Odmawia wszystkich łakoci, biega, dieta.... no jestem w szoku czy to aby na pewno mój mąż?
|
#115 | ||
|
Raczkowanie
|
Hejka żoneczki
ja też was podczytuję bo jak tak można bez was hehe ![]() No i niedługo i ja tu zawitam na stałe :p Cytat:
trądzik się leczy jeśli odpowiednie biorę :p tylko z moją pamięcią co do brania nie jest dobrze, wątrobę się bada i jest ok rzadnych niekorzystnych zmian nie doczuwam, ale to chyba zależy od organizmu. Cytat:
![]() im bardziej się go napiera tym bardziej jest na NIE, my byliśmy ze sobą 6,5 roku zanim się ośwaidczył, a oczywiście jego mamusia narzekała i truła mu na ucho no czemu się jeszcze nie oświadcza, to on się aby bardziej złościł i mówił jej że jak będzie nalegać to się wogóle nie oświadczy hehe DIYA ja też chce poczytać relację please |
||
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tu sprawdzone sklepy internetowe http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132 witajcie żonki, pozwolicie, że będę was podczytywać Temat ślubny już mi troszkę zbrzydł Wszystko co na teraz załatwione i rok czekania. Nuuuda
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Buuu, ja nie mam Diyasa na nk, i nie widziałam jej zaj........ych fotek
![]() Cytat:
Czyżby Froggie come back ???Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-09-08 o 07:41 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
moi rodzice mają dzis rocznicę ślubu. to pamiętałam, ale zapomniałam, że to 25-ta. potrzebuję pomysłu na drobny symboliczny prezencik. drobny, bo prawdziwe (sprzęty AGD) "wręczyliśmy" podczas podziękowań na naszym weselu. postanowiliśy, że wszyscy dostaną w tym samym czasie, bo rodzice męża, swoją 25-ta rocznicę mieli w zeszłym roku. |
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, tylko bez biernego czytania, udzielać sie tu prosze cześto i wylewnie Ja już nudzę się i czekam do weekendu a wtedy frruu i mnie nie ma. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

a co!

trzeba to...
!
No i jak sie czujesz?
,czy ja również mogłabym poprosić o Twoją relację?

jak ja tego nie cierpie

, powspierałybyśmy Cię na żywo

flejksy
są przepyszne (zważywszy, że nie przepadam za krakersami to te są mega pyszne