Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-10, 20:02   #91
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Ja tydzień temu na wizycie miałam 2 kg na plusie od wagi początkowej;P tak ,że nie wiem gdzie to ciało się podziewa bo mam brzusio już dość taki a cycory o 2 rozmiary większe
2 kg to nic, waga w ciągu doby może wahac się do 2 kg, także rewelacyjnie przybierasz, wszystko "idzie" w dzidzięi prawidłowo. Mnie też się powiększyły o 2 rozmiary, a teraz są jeszcze mniejsze niż przed ciążą , eh te uroki błogosławionego stanu

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:05   #92
kasandra82
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, musze Wam powiedzieć że ja to jestem załamana Przez parę miesięcy staraliśmy sie z mężem o dzidzię, ale nic nie wychodziło, więc poszłam do ginekologa i okazało sie że ja nie mam wcale owulacji! Mam 27 lat i nie wiem co moze byc przyczyną. Lekarz zapisał mi Clomiphene, lek po którym w 5-10 dniu występuje owulacja, a u mnie nie wystąpiła... Ja już wariuję że jestem bezpłodna, błagam doradźcie coś, może któraś z Was była w podobnej sytuacji?

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:09   #93
aneczka555
Zadomowienie

Maggie kochana nie mam nic z tych rzeczy o ktorych piszesz,ani nadwagi ani nadmiernego owlosienia,a co do skoku to jest b.ladny i wyrazny i mozna oddzielic faze wyzszych tempek od nizszych...bylam u gina i mowi ze jest ok,ze na sile nie chce mi podawac luteiny na uregulowanie cyklu,ze nie pozostaje nam nic tylko sie starac ale ja sama mysle nad badaniami typu-tarczyca,prolaktyna itp itd
aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:09   #94
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, musze Wam powiedzieć że ja to jestem załamana Przez parę miesięcy staraliśmy sie z mężem o dzidzię, ale nic nie wychodziło, więc poszłam do ginekologa i okazało sie że ja nie mam wcale owulacji! Mam 27 lat i nie wiem co moze byc przyczyną. Lekarz zapisał mi Clomiphene, lek po którym w 5-10 dniu występuje owulacja, a u mnie nie wystąpiła... Ja już wariuję że jestem bezpłodna, błagam doradźcie coś, może któraś z Was była w podobnej sytuacji?
ale co on dokladnie powiedzial?? ze nie wytwarzasz pecherzykow, czy ze one nie pekaja bo widzisz ja wytwarzam, a chyba nie pekaja ale ide te diagnoze skonsultowac z innym ginem! Trzymaj sie Kochana, bo wiem jak ciezko jest uslyszec "wyrok" ale musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:13   #95
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Kasandra!!!! Nie martw się nie wiem co mam Ci powiedzieć żebyś lepiej się poczuła, poczekaj moze jeszcze, może trzeba więcej wziąć tych leków... przez kolejne cykle i się uda!!!
Kurcze nie jestem lekarką i nie mam pojecia co moze być przyczyną braku owulacji.. Na pewno jak któraś dziwczyna była w podobnej sytuacji, to się odezwie.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:15   #96
zebra666
Zakorzenienie

Ciekawe jaka ja będę po ciąży
Dziewczyny najwqażniejsze to chyba wiedzieć jaka jest przyczyna i leczyć jak trzeba w końcu w gorszych przypadkach dziewczyny fasolkują

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:18   #97
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Ciekawe jaka ja będę po ciąży
Dziewczyny najwqażniejsze to chyba wiedzieć jaka jest przyczyna i leczyć jak trzeba w końcu w gorszych przypadkach dziewczyny fasolkują
Zgadzam się, trzeba leczyć i na pewno jest jakiś sposób na zafasolkowanie!!!!!! I nie opieraj się na opinii 1 lekarza, niestety trzeba odwiedzić paru...

Olusia
Filipek

Adaś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 20:22   #98
Asiuulka89
Zakorzenienie

to i ja sie melduje kolejna Joanna do kolekcji ale za to najmlodsza no ale pokolei

wiec Asia 20 lat Poznań wspaniałego męża od 3 miesiecy ahhh i dzidzie w brzuszku ktora ma 16 tyg pracuje w klepie z zabawkami tzn szefuje sobie tam troszke tak skromnie ogolnie staranka 3 cykle i sie udalo

witam wszystkie dziewczynki kochane
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:29   #99
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
ale co on dokladnie powiedzial?? ze nie wytwarzasz pecherzykow, czy ze one nie pekaja bo widzisz ja wytwarzam, a chyba nie pekaja ale ide te diagnoze skonsultowac z innym ginem! Trzymaj sie Kochana, bo wiem jak ciezko jest uslyszec "wyrok" ale musi byc dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witaj Kasandra!!!! Nie martw się nie wiem co mam Ci powiedzieć żebyś lepiej się poczuła, poczekaj moze jeszcze, może trzeba więcej wziąć tych leków... przez kolejne cykle i się uda!!!
Kurcze nie jestem lekarką i nie mam pojecia co moze być przyczyną braku owulacji.. Na pewno jak któraś dziwczyna była w podobnej sytuacji, to się odezwie.
Jesteście kochane, dziękuję za pocieszenie Na razie drugi miesiąc biorę tabletki, jak w tym cyklu nic sie nie zmieni, to chyba rzeczywiście będe musiała zmienic lekarza. A jestem w niezbyt ciekawej sytuacji bo mieszkam za granicą i nie mam ubezpieczenia zdrowotnego, więc żeby robić jakieś badania, to trzeba mieć duuużo funduszy, bo wszystko kosztuje. Będę pisała na bieżąco jakie sa postępy w leczeniu Maggie i za Ciebie również trzymam kciuki, mam nadzieję że za kilka tygodni lub miesięcy napiszemy na forum że fasolki juz mieszkają w naszych brzuszkach

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 20:33   #100
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
to i ja sie melduje kolejna Joanna do kolekcji ale za to najmlodsza no ale pokolei

wiec Asia 20 lat Poznań wspaniałego męża od 3 miesiecy ahhh i dzidzie w brzuszku ktora ma 16 tyg pracuje w klepie z zabawkami tzn szefuje sobie tam troszke tak skromnie ogolnie staranka 3 cykle i sie udalo

witam wszystkie dziewczynki kochane
Cześć AsieńkoSuper, że jesteś z nami!! Mieszkałam 4 lata temu jakiś czas w Poznaniu, a dokładniej na Grunwaldzie z powodu pracy mojego TŻ.

Gratuluję bobaska!!!! Żeby rósł zdrowo i mamusi nie dawał poalić za bardzoSzybciutko się Wam udało!!! Jak fajnie, ze nasze grono się tak powiększa, ja niedługo nie spamiętam Waszych imion ale wybaczycie na pewno

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Jesteście kochane, dziękuję za pocieszenie Na razie drugi miesiąc biorę tabletki, jak w tym cyklu nic sie nie zmieni, to chyba rzeczywiście będe musiała zmienic lekarza. A jestem w niezbyt ciekawej sytuacji bo mieszkam za granicą i nie mam ubezpieczenia zdrowotnego, więc żeby robić jakieś badania, to trzeba mieć duuużo funduszy, bo wszystko kosztuje. Będę pisała na bieżąco jakie sa postępy w leczeniu Maggie i za Ciebie również trzymam kciuki, mam nadzieję że za kilka tygodni lub miesięcy napiszemy na forum że fasolki juz mieszkają w naszych brzuszkach
Nie ma za co, po to tutaj wszystkie jesteśmy!!!! Pisz kochana, pisz. Niestety z granicą bez ubezpieczenia jest strasznie, a masz jakieś szanse żeby je otrzymać jak najszybciej??? Z tego co widze, to w USA jesteś

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:43   #101
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc kobitki
co niektore mnie znaja i pamietaja
po mimo,ze od kilku tygodni jakos malo sie udzielam na forum i na naszym poprzednim watku to co dziennie czytalam Was.
porobilo sie.na poczatku bylam zla i noslily mna emocje zwiazane z klotnia ale od kilku godz sie smieje z tego a i moze troche mi jest zal,ze ludzie tak malo sie rozumieja w dzisiejszych czasach
ale fajnie,ze powstal nowy watek.mam sentyment do starego-ale po mimo to mysle,ze lepiej iz powstal nowy.

moze sie przedstawie
Aga,lat 24,zareczona.ze swoim kochaniem jestem juz prawie 8latek,zafasolkow anamoja dzidzia ma juz ponad 11 tygodni.mieszkam w UK.zawod-kosmetyczka

mam nadzieje,ze nowy watek,nowe zafasolkowane
zycze Wam dziewczyny z calego serducha

a co byscie powiedzialy na nasza watkowa listekobitek zafasolkowanych,niezafaso lkowanych

milego wieczorku zycze

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 20:46   #102
Asiuulka89
Zakorzenienie

bedzie problem z zapamietaniema le mysle ze nikt nie powienien miec obrazy za to przeczytalkam ten watek ciazowy to faktycznie strasznie sie tam porobilo ja jak jeszcze tam bylam to bya naprawde mila atmosfera a teraz hmmm joanna szaleje mysle ze kazdy powienien miec szanse by sie wygadac wyzalic posluchac rad starszych mlodszych takze bardzo dobry pomysl z tymn watkiem

jstem za lista i chetnie bym ja zrobila ;D

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-09-10 o 20:48
Stary 2009-09-10, 20:54   #103
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
czesc kobitki
co niektore mnie znaja i pamietaja
po mimo,ze od kilku tygodni jakos malo sie udzielam na forum i na naszym poprzednim watku to co dziennie czytalam Was.
porobilo sie.na poczatku bylam zla i noslily mna emocje zwiazane z klotnia ale od kilku godz sie smieje z tego a i moze troche mi jest zal,ze ludzie tak malo sie rozumieja w dzisiejszych czasach
ale fajnie,ze powstal nowy watek.mam sentyment do starego-ale po mimo to mysle,ze lepiej iz powstal nowy.

moze sie przedstawie
Aga,lat 24,zareczona.ze swoim kochaniem jestem juz prawie 8latek,zafasolkow anamoja dzidzia ma juz ponad 11 tygodni.mieszkam w UK.zawod-kosmetyczka

mam nadzieje,ze nowy watek,nowe zafasolkowane
zycze Wam dziewczyny z calego serducha

a co byscie powiedzialy na nasza watkowa listekobitek zafasolkowanych,niezafaso lkowanych

milego wieczorku zycze

Hej Agusiu! Ja niestety nie miałam okazji Cie poznac na poprzednim wątku, ale niemiernie się cieszę, ze tutaj jestes!!! Gratuluję przede wszystkim zafasolkowania!!!! Co do listy jestem za!!!!! I dziękuję za życzonka
Co do tamtego wątku, to nie wiem co się tam porobiło, ja zaczęłam z Cosmą rozmowę i wtedy rozpętała się burza...mam nadzieję, ze dziewczyna się nie zrazi do wizazu i nas odwiedzi. dostała zaproszenie, ale więcej nie można nic zrobić...

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2009-09-10, 20:55   #104
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIUULKA ja tez tam sie swojego czasu duuuzzzooo wypowiadalam i calymi dniami tam siedzialam.atmosfera byla naprwde swietna...
no ale....
mysle,ze taka lista jest fajna i mam nadzieje,ze sie spodoba innym

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-10, 20:56   #105
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie problem z zapamietaniema le mysle ze nikt nie powienien miec obrazy za to przeczytalkam ten watek ciazowy to faktycznie strasznie sie tam porobilo ja jak jeszcze tam bylam to bya naprawde mila atmosfera a teraz hmmm joanna szaleje mysle ze kazdy powienien miec szanse by sie wygadac wyzalic posluchac rad starszych mlodszych takze bardzo dobry pomysl z tymn watkiem

jstem za lista i chetnie bym ja zrobila ;D
Joanna teraz przeprosiła, ale ja tam nie wracam, nie gniewam sie na nią, ale mamy swój wątek, nikt tutaj nikomu nie powie, ze pisze nie na temat i nikt nikogo nie wywali i nie zrazi do pisania
I cieszę się ,ze ten wątek cieszy się takim Waszym uznaniem

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:02

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 21:03   #106
Asiuulka89
Zakorzenienie

to co am sie zabrac za ta liste ???
Stary 2009-09-10, 21:05   #107
agnieszka09
Wtajemniczenie

CAROL Joanna wypowiedziala swoje zdanie,bulwersujace wieksza liczne dziewczyn.jest szczera i to sie ceni ALE jesli ktos pierwszy zali sie i zwierza sie ze swoich problemow to pozniej niech nie ocenia i sie nie wkurza na innych majacych swoje problemy.KOBIETY KOCHANE ZACZNIJMY BYC TOLERANCYJNE.
mysle,ze ten temat powinien byc zamkniety.Joanna powinna takze dolaczyc do nas i na nowym watku ,gdzie kazdy moze sie wyzalic ze wszystkiego i gdzie kazda kazdej podpora i wiara na lepsze jutro.

alez mam wene

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

ASIUULKA do roboty

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-10, 21:10   #108
Carol77
Zakorzenienie

Coś mi wizaż szaleje, masz rację, tolerancja to podstawa, ale wiesz, czasami warto zastanowić się co sie powie, ale niewazne, to nowy wątek!! Bez złośliwości i takich tam Asia jak zechce to pewnie tutaj zajrzy, o ile juz nie zaglada

Rób kochana listę, ja jestem bardzo za!!!!

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:12
Stary 2009-09-10, 21:11   #109
Asiuulka89
Zakorzenienie

to ja znikam robic bede jak zrobie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-10, 21:13   #110
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Witaj Kasandra! Ja bym na Twoim miejscu poszła do jeszcze jednego ginekologa, by potwierdził lub zaprzeczył tej wiadomości. A najlepiej jakbyś miała możliwość przyjechania do kraju, bo można Ciebie skierować do odpowiedniego ginekologa. Być może wszystko jest ok.
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:26   #111
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Za granicą spoko.. o wiele lepiej sie zyje niz w polsce jak narazie na bezrobotnym ale niejest zle. Co do ciazy to spokojnie raczej przebiega a bole chyba kazda z nas jakies ma..
Stary 2009-09-10, 21:29   #112
agnieszka09
Wtajemniczenie

wiecie co mi to sie teskni za KICIA
cos mi sie wydaje,ze robi odpoczynek od wizazu.ale to dobrze,niech troche zastopuje i wroci ze siweza wiadomoscia

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-09-10, 21:34   #113
Linka24
Wtajemniczenie

Witam laseczki ponownie. ojj jak tu sie rozkręciło jak mnie nie było. Witam oczywiście wszystkie nowe dziewczynki, zafasolkowane i nie. Ja przyniosłam dziś wiadomośc bo byłam u lekarza. Otórz wychodowałam śliczne duże już jajeczko (8dc) więc pani doktor poleciła działać od poniedziałku... a poza tym to wszystko w porządeczku Lecę na szybki prysznic i zaraz wracam

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:38
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:35   #114
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
wiecie co mi to sie teskni za KICIA
cos mi sie wydaje,ze robi odpoczynek od wizazu.ale to dobrze,niech troche zastopuje i wroci ze siweza wiadomoscia
Kicia jest chwilowo bez netu, a zaproszenie jej wysłałam
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-10, 21:37   #115
Linka24
Wtajemniczenie

Aha zapomniałam dodać. Carol ty chyba pobiłaś dziś wszelkie rekordy!!! Cały dzień na wizażu!! Podziwaim podziwiam) tez bym tak chciała

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-09-10 o 21:38
Stary 2009-09-10, 21:37   #116
Asiuulka89
Zakorzenienie

LISTA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIDZIĘ

Carol77 (Karolina, lat 32) - 2 cykl starań
Marlenka0505 (Marlena, lat 29) – 3 cykl starań
Stara Panna (Joanna, lat 32) – 36 cykl starań
Linka24 (Ewelina, lat 24) - 3 cykle starań @ 01.10.09
Pepus (Beata, lat ??) – 2 cykl starań
Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 1 cykl starań
Giovi13 (Joanna, lat 29) - ?? cykl starań @ 15.09.09 II kreski
Aneczka555 (Ania, lat 25) – 6 cykl starań
Tity (Ola, lat 25) – 5 cykl starań
Hanjah (Hania, lat 26) – 1 cykl starań @ 19.09.09
Latko (Karolina, lat 24) – 2-3 cykl starań
Asiulap24 (Joanna, lat 29) – 1 cykl starań
Maggie1983 (Magda, lat 26) - 4 cykl starań
Macocha19 (Joanna, lat 21) - 10 cykl starań, @ 26.09.09
Kicia8425 (Basia, lat 25) - ?? cykl starań
Cosmaaaaaaa (Paula, lat 20) - staranka za pół roku
Sanderinka (Sandra, lat 19) - 1 cykl starań @ 25.09.09
Dawcia (Lidka, lat 27) - 3 cykl starań @ 18.09.09
Etherna83 (??,??) - 2 cykl starań
Marlenka82 (Marlena, lat 27) - 1 cykl starań

LISTA ZAFASOLKOWANYCH – PRZYSZŁYCH MAMUŚ

Paprotka86 (Lidka, lat 23) - t.p. ok 30.12.09 Tosia
Zebra666 (Izabela, lat 23) – t.p 24.01.2010 Piotruś
SugarBabyLove (Sabina, lat 21) – t.p 22.02.2010
Asiuulka89 (Joanna, lat 20) t.p. 02.03.2010
Mysia1234 (Joanna, lat 21) - t.p 09.03.2010
Agnieszka09 (Agnieszka, lat 24) – t.p. 01.04.2010
Edzia400 (Edyta, lat 32) – t.p ??
Koglus (Agnieszka, lat 29) – t.p ??
Jami (Basia, lat 24) - t.p. ??
aa2 (Joanna, lat 27) - t.p. ??
Syyluusiiaa (??,??) - t.p ??

Edytowane przez Asiuulka89
Czas edycji: 2009-09-21 o 20:25
Stary 2009-09-10, 21:38   #117
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Witam laseczki ponownie. ojj jak tu sie rozkręciło jak mnie nie było. Witam oczywiście wszystkie nowe dziewczynki, zafasolkowane i nie. Ja przyniosłam dziś wiadomośc bo byłam u lekarza. Otórz wychodowałam śliczne duże już jajeczko (8dc) więc pani doktor poleciła działać od poniedziałku... a poza tym to wszystko w porządeczku Lecę na szybki prysznic i zaraz wracam
Noto powodzenia! .. Noo rozkrecilo sie ja tez nie nadążam
Stary 2009-09-10, 21:40   #118
Linka24
Wtajemniczenie

NOoo bravooo Asiulka!!!!
Stary 2009-09-10, 21:40   #119
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
LISTA STARAJĄCYCH SIĘ O DZIDZIĘ

Carol77 (Karolina, lat 32) - ?? cykl starań
Marlenka0505 (Marlena, lat 29) – 2 cykl starań
Stara Panna (Joanna, lat 32) – 36 cykl starań
Linka24 (Ewelina, lat 24) - 3 cykle starań
Pepus (Beata, lat ??) – 2 cykl starań
Agnieszka1980 (Agnieszka, lat 29) – 1 cykl starań
Giovi13 (Joanna, lat 29) - ?? cykl starań
Aneczka555 (Ania, lat 25) – 8 cykl starań
Tity ( ??? ) – 5 cykl starań
Hanjah (Hania, lat 26) – 1 cykl starań
Latko (Karolina, lat 24) – 2-3 cykl starań
Asiulap24 (Joanna, lat 29) – 1 cykl starań
Maggie1983 (??) - ?? cykl starań

LISTA ZAFASOLKOWANYCH – PRZYSZŁYCH MAMUŚ

Edzia400 (Edyta, lat 24) – t.p ??
Zebra666 (Izabela, lat 23) – t.p ?? Piotruś
SugarBabyLove (Sabina, lat 21) – t.p ??
Koglus (Agnieszka, lat 29) – t.p ??
Asiuulka89 (Joanna, lat 20) t.p. 02.03.2010
Agnieszka09 (Agnieszka, lat 24) – t.p. ??
termin porodu? 22.02.2010..
Stary 2009-09-10, 21:46   #120
hanjah
Zakorzenienie

Asiuulka brawo za listę Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie staraczki przeskoczą na drugą listę
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości