|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bo my dużo gadamy i roku 2011 niecierpliwie czekamy - PM 2011 cz. II :)
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilę ![]() ![]() ma.ko to udanego spotkania ![]() MiciaKicia udanej wyprawy ![]() isabele bawcie się dobrze ![]() Pozdrawiam i całuję! |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzień dobry
![]() Ale ładna pogoda ![]() ![]() Wy gaduły jedne - pół dnia i 3 strony zapisane ![]() ![]() Elunka dzięki za to wywyższenie ![]() Honolinka - nie no nic na siłę ![]() ![]() ![]() Łukasz już wyzdrowiał? Stysik - o to nam chodziło, żeby kalendarze były na pierwszej stronie ![]() Witaj grunia27 ![]() ![]() Sala ładna i zdjęcia też ![]() Za foto płacę 2350 zł - nie chciałam na tym oszczędzać ![]() Chyba muszę spróbować tej diety ![]() ![]() Bambusiek - tylko 1 dzień urlopu Ci został ![]() ![]() Super, że udało się z tą salą ![]() Isabele - Ty będziesz czekać na swój dzień, a my będziemy narzekać, że to tak szybko minęło ![]() Co znalazłaś na prezent? Conclusion - o dacie wie niemal cała rodzina i większość znajomych ![]() Z dzieci nie będę rezygnować - zresztą to nie ma większego znaczenia, gdy nie robi się wesela od osoby. Mój tata też się rzucał co do orkiestry, że po co na 2 dni. Ale sami to załatwiliśmy bez radzenia się nikogo - orkiestra kosztuje nas tyle ile normalnie za 1 dzień się płaci, a my mamy za 2 dni. A pogody nie przewidzisz i to nieważne jaki miesiąc ![]() Nicola - dzięki za świetne zakończenie wątku ![]() Electra - dzięki ![]() ![]() Hecate ale się wycierpisz - jak nie grypa, to egzamin to grypa żołądkowa ![]() ![]() Lula ![]() Lisiwona - nie masz jeszcze ustalonej daty? Bo jak masz to przepraszam, że przeoczyłam ![]() T'ai ![]() Tinusia - zaglądaj częściej ![]() Ma.ko ![]() ![]() ![]() Niunia- jeszcze będą następne części - widzisz jak się o to wszystkie staramy ![]() Udanego wypoczynku w spa ![]() Bruneteczka - udanego wesela ![]() Zabawa była świetna - nawet nie myślałam, że z tak fajnymi osobami pracuję ![]() ![]() Uciekam do mamusi - udanego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Lena
|
witam i ja w drugiej części!!!! a gdzie toasty...????
![]() Cytat:
![]() ......................... ............. dziś szykuje mi się fajny dzień. Sławek niby w pracy, ale z zagramanicy przyjeżdża moja psiapsiółka, którą poznałam na moich wojażach emigracyjnych po świecie. Super... będzie aż tydzień! Będziemy zwiedzać, plotkować- czyli nasz żywioł! Dziś tylko mam się stawić po nią na lotnisko w Pyrzowicach. Właśnie mój braciszek próbuje naprawić i przeglądnąć mojego gruchota, bo dziś postanowiłam że pojadę po nią autem. Ślązaczki kochane uważajcie na drogę!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczęta,
niedawno wstałam i czuję się wypoczęta ![]() pewnie za niedługo muszę sprzątać swój pokój a potem śmigam do TŻ. dziś ma egzamin więc muszę zmykać i trzymać za niego kciuki. milego dnia ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
hehe
![]() ![]() ja właśnie nogą przesuwam wózek i usypiam małą. jak wstanie to na spacerek pójdziemy. ![]() dzisiaj znowu do pracy. eh. znowu do końca. no i w końcu wolne 3 dni. muszę się spakować dzisiaj. i się zastanawiam czy iść po pracy do Adama czy do siebie i dopiero rano do niego ![]() Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2009-09-19 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Ma.ko każdy czasem ma zły dzień za kierownicą, więc głowa do góry bo wszyscy żyją ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Wy gadułu jedne hihi.
honolinka nie dziękuję hehe. Tż pisał, że się nie gniewa, ale pewnie dalej sie złości, złośnik jeden. dzięki stysik ![]() ivona ja kiedyś też zamiast skręcić lekko pojechałam prosto, ale szybko zawróciłam bo coś mi droga nieznajoma była hehe. Ja właśnie wróciłam z zakupów i przy okazji z myjni, hihi też dziś autko myłam. I wygrzałam się w solarium ![]() Ach, na 17 idziemy z rodzicami do Tż, więc pewnie pojawię sie dopiero jutro ![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy również można się dołączyć do tych Szczęściar, które rok 2011 uważają, za rok na które czekały całe życie?? Ja wychodzę za mąż dnia 11 miesiąca 6 roku 2011 ![]() ![]() ![]() W pn idziemy z TŻ oglądać salę, w której najprawdopodobniej będziemy sie bawić w Naszym szczególnym dniu ![]() Miłego sobotniowego popołudnia życzę : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() ![]() Tytuł jak najbardziej odpowiedni! - zajrzałam tylko na chwilkę na wizaż zobaczyć czy już mamy nową część a tu już 4 strony ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Lena
|
Cytat:
witaj serdecznie.... ![]() ......................... ....................... dobra ja znikam, bo nigdy nie wyjadę na to lotnisko.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
karolinusienka witaj
ma.ko ja też leżę do góy brzuchem więc leżymy razem ![]() Mustique będę uważać bo niedługo ruszam w drogę moim pięknym czerwonym autkiem ![]() wpadłam na pomysł że jak będę jechała do TŻ to kupię bagietki do upieczenia w piekarniku z masłem czosnkowym,i taki wieczorek miły sobie zrobimy ![]() ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam
![]() dopiero wczoraj rano przeglądałam stary wątek, a tu już nowy i to aż 4 strony<szok> ja mam na imię Asia, a mój TŻ Tomek i zamierzamy się pobrać 23.07.2011 ![]() ja na razie studiuję (zaczynam 01.10) na Uniwersytecie Rzeszowskim, a mój TŻ sobie pracuje wczoraj podpisaliśmy z zespołem umowę i płacimy 2500 zł za 1 dzień (poprawin nie robimy) a wy ile płacicie za swój zespół? |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Witam nowe PM
![]() joanwi, a jaki macie zespół? My płacimy 3,5 tys. Mój Tż studiuje na tej samej uczelni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
witaj karolinusienka
![]() musiałam wstać przed 7 (zawieźć przyszłego szwagra na autobus, 70 km! ![]() ![]() ale lecę za godzinkę przejść się z kumpelą ![]() a wieczorem może do TŻ... ![]() komukolwiek mówię że ślub w 2011 to robią wielkie oczy że tak późno, powiem wam że czasem mnie to drażni i nie chce mi się tłumaczyć że nie chciałam pierwszej lepszej sali która zostanie, że musimy z TŻ troszkę pieniążków odłożyć, że w sumie aż tak nam się nie spieszyło, ahh co za ludzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
conslusion zespół nazywa się Imperial i jest z Sowiny, to oni mają 3500 za 2 dni, a ty jesteś z podkarpacia??
T'ai my jeszcze nikomu nie powiedzieliśmy, na razie wypytujemy się znajomych o ich wesela, bo już prawie cała nasza paczka po swoich weselichach ja również chciałam sobie datę wybrać, bo moja koleżanka rok wcześniej ma ślub i rezerwowała wszystko dopiero w maju (14 m-cy przed) i musiała się zadowolić wolnym terminem też chcemy sobie trochę pieniędzy uskładać, bo na razie remontujemy domek TŻ, więc kaski nie ma za bardzo jeszcze chciałam się przyznać, że poprzedniego wątku nie przeczytałam i nie przeczytam raczej z powodu braku czasu ![]() ale w tym postaram się być na czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Mikołajek ![]() 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-09-21 o 08:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
karolinusienka i joanwi witajcie w zacnym gronie PM2011
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14326763]karolinusienka i joanwi witajcie w zacnym gronie PM2011
![]() Dziękuję za przyjęcie do grona PM2011 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wlasnie skonczylam sprzatac w domu i jestem taka padnieta ze masakra normalnie sily juz nie mam...ehh ale tak to jest jak sie mieszka w duzym domu;/ my jeszcze nie zalatwilasimy orkiestry kurcze ale jak moj skarb przyjedzie to musimy sie rozgladnac
![]() Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-09-19 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie nowe PM
![]() Ja wstałam przed godziną. Zaraz zupke gotuje i jedziemy na zakupy z Michałem a potem pewnie jakiś filmik sobie obejrzymy. Na szczęście skonczyli mi sie juz bliskie spotkania z wc ![]() Zyczę miłego popołudnia wszystkim ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() aleee mam dziś kacaa... masakra.. wczoraj byliśmy ze znajomymi na kamikadze mmm pyszności.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
a ja ide sobie zrobic pazurki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Ja się szykuje,bo ma TŻ przyjechać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
czy mozna sie jeszcze przylaczyc?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Lena
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ivona - jakby co z tym urlopem to będę pamiętać
![]() ![]() od października będzie o wolne łatwiej, bo można za sobotę wziąć. Jeśli chodzi o dzieci na weselu, to z racji liczby gości będzie tylko moja chrześniaczka, a siostrzenica Bartka, będzie miała wtedy 3,5 roku. Niunia - miłego i wSPAniałego wypoczynku ![]() Bruneteczka - udanej zabawy ![]() Karolinusienka, Joanwi, Malenstfo - witajcie ![]() Tempo przyrostu naturalnego na forum: 3 nowe PM od rana ![]() ![]() ![]() -------------------------- U mnie dziś kiepski dzień. Od rana pokłóciłam się z mamą, zamknęłam się ok. 12 w pokoju i przysnęło mi się cztery godzinki, a miałam trochę do zrobienia. Teraz oglądam powtórki "Brzyduli", potem lecę do sklepu imuszę zająć się kompleksową obsługą włosów: mycie + prostowanie.
#120 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14328564]Ja się szykuje,bo ma TŻ przyjechać ![]() ![]() ja tez zaraz wskakuje pod prysznic, zeby to ladnie pachniec na wieczor, bo obstawiam, ze po 24 nie bedzie mi sie chcialo kapac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.