|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
|
|
#92 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A piosenka wymiata Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też chciałabym juuuuż
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#94 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo powiedzieć, że sama wyślesz. ![]() kurczę, no to niech ci Tarnowianie zdają u mnie jeszcze nic Cytat:
nie zdałam z podobnego powodu. to znaczy, też myślałam, że mnie ktoś puszcza, ale się pomyliłam. no trudno, następnym razem będzie dobrze. najlepsi kierowce zdają za drugim razem. ![]()
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi Dziewczyny widziałyście, że Motylek się odezwał w tamtej części? Ale nie napisała jak jej poszło
|
|
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2)Co do świateł to jest różnie. Na pewno trzeba mieć przy wyjeździe z placu, a na łuku nie jestem pewna. Ale jeśli włączysz na łuku to nic się nie stanie i będziesz pewna, że wyjeżdżając z placu masz włączone światła. Więc lepiej włączyć na łuku ![]() Łuk można poprawiać tylko, gdy zatrzymasz się, zgaśnie Ci samochód lub nie zmieścisz się w polu zatrzymania. Najechanie na linię, przewrócenie pachołka = koniec egzaminu. 3) Trzeba zgasić samochód ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że umiesz jeździć tylko po prostu chwila braku koncentracji + pech i nie wyszło Zapisuj się szybko na następny termin, aby mieć to jak najszybciej za sobą. Oczywiście zdany
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2009-09-21 o 15:26 |
|
|
|
|
#100 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,dawno Cie nie bylo ,jak tam parkowanie?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lada dzien bedziesz miec to prawko
|
||||
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezdze 24, 25 i 28 mam jedna godzinke ciekawe jak mi bedzie szlo po 3tygodniowej przerwie
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
OBLALAM!!!!!!!!!!!! Szkoda gadac 12;05- wchodzimy do sali teoria 18/18. No to ide czekac na swoja kolej. Potem wyczytali mnie, samochod nr 36 Przygotowaie do jazdy, plyn chlodniczy, kierunkowskaszy Luk idealnie Jade na gorke bruummmm stoczyl sie:O:O ja panika w oczach, NIE NIE NIE TYLKO NIE NA GORCE Za 2 sie udalo Jedzimy prosze sie zatrzymac i sprawdzic przygotowanie do jazdy, wszystko bylo ok Jade dalej przy wyjezdzie z bramy ida piesi, zatrzymuje sie Ida, ale jedni chca mnie puscic, drudzy stoja zebym jechala, to ja im delikatnie machnelam zeby szli Ok jade dalej wyjezdzam z WORDU za 100 m stoi samochod z boku ma wlaczony lewy kierunek No to staje, bo nie wiem czy skreca czy co Ruszam i ciach auto ZGASLO!:O:O ale jade Samochod parkowal, nie moglam wyprzedzic, bo z drugiej strony jedzie samochod Ok elegancko Jade, skrecam I dojezdzamy do skrzyzowania na ktorym oblalam wewnetrzny Stoje chyba z 5 min (jakies 3 cykle) No to ok teraz musze zdazyc (bylam chyba 3 w kolejce i stalam prawie pod samym sygnalizatorem) No to rura gaz I oczywiscie jak na wewnetrznym pomaranczowe nad glowa No to ja mowie : aaa uciekamy I do widzenia HAMULCE! ,,przejazd na swietle czerwonym" Drugi raz ten sam blad zrobilam sie chce ... A juz czulam, ze zdam, bo jak na mnie jechalam calkiem dobrze, przepuszczalam, zatrzymywalam sie a tu to cholerne swiatlo A juz czulam, ze moge zdac, bo egzaminator bardzo fajny Nic nie mowil tylko ja nadawalam cos tam, zeby atmosfere rozluznic, usmiechnal sie, widac, ze rowny, a tu takie cos......Prosze mnie dopisac na 13.10 godz. 8:00 ale chyba jutro jade do WORDU i waruje na szybszy termin, bo przeciez studia zaczynam Jeszcze taka krowa wredna w okienku byla ......... Ehh glowa mnie boli
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-21 o 16:03 |
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
No no już kolejna część ;D
Gratuluję wszystkim dziewczynom, a mnie już stres powoli bierze, we środę zdaję i im bliżej tym tragiczniej jeżdzę. Ale mam nadzieję, że na egz się nie zbłaźnię. girl99 ojej jakie to przykre. dla mnie światła i piesi to przekleństwo ;( ale nie martw się, głowa do góry! Edytowane przez asik666 Czas edycji: 2009-09-21 o 16:04 |
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Niunia, jak mi przykro
![]() Ale nie miałaś szansy zatrzymać się jeszcze? Cytat:
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam sie zatrzymac za przejsciem tam gdzie dal po hamulcach, ale uznalam, ze lepiej zwiewac (tak jak na wewnetrznym A serio czulam juz, ze jestem blisko zdania .... I wysiadam kolo WORDU chce torebke wziac a tu nie ma skubana spadla na podloge![]() I oczywiscie musialam skomentowac : ,, ooo z wrazenia spadla"
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
reminiscence, girl99 - przykro mi, dziewczynki, ale nie martwcie się, to dopiero pierwsza próba
, śmiem wątpić, chyba, że to MEGASTRES + MEGAPECH W JEDNYM. Sama też nie mówię hop, bo mam w przyszły czwartek trzecie podejście i wcale nie jestem pewna, że zdam i czy powinno to już nastąpić . Wręcz boję się, jak to będzie, gdy usiądę za kierownicą auta bez literki L na dachu i wszyscy będą myśleć, że to PRAWDZIWY kierowca, a to tylko ja .
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
biedne dziewczynki....
stresujecie mnie tymi relacjami! a egzamin 23.... coraz blizej... juz widze:Przykro mi wynik negatywny
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
reminiscence, girl99
smuteczek przykro mi, że Wam się nie udało Ale trzymamy kciuki nadal, teraz moze byc juz tylko lepiej... A ja mam swoje prawko już 4 dni a jeszcze ani razu nie jechałam... tzn wiem że dałabym rade, ale tata chciał mnie wsadzić do naszego nowego samochodu i od razu na miasto, a ja chcę najpierw troszkę jakąś trasą prostą, żeby wyczuć samochód... tzn nie boję się, że nie będę wiedziała kto ma pierwszeństwo czy takie tam tylko właśnie przesiadki do innego samochodu A ten jeden raz co chciał żebym piraciła po mieście to byl jedyny gdzie moglam jechac bo tak to tatko pracuje i nie mam autka do dyspozycji Wiecie co? Wolałabym sama jeździć niż teraz wsiąść z tatą jako pasażerem... już słysze jego komentarze heeee
|
|
|
|
#109 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Następny razem napewno się uda---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Ale to dopiero pierwszy raz nie martw się. Następnym razem będzie dobrze
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
szkoda reminiscence i girl99
jak widać jesteście dobrymi kierowcami tylko zabrakło trochę szczęścia, które jest strasznie ważne na tym egzaminie. Bo to pieszy, a to światła zmieniające się co 3 sekundy i to że byłaś 3 w kolejce a nie np. 2 i tak byś może zdążyła na światłach. W ogóle na egzaminie moim zdaniem robi się rzeczy których nie zrobiłoby się na jeździe normalnej, stres jednak robi swoje. Ale jako Wy- super kierowcy, to drugie podejście już już będzie z wynikiem pozytywnym ![]() Od siebie mogę powiedzieć tylko, że dzisiaj odebrałam prawko urząd do 16.30 a kasa tylko do 14.30, i myślałam że nie odbiorę bo byłam o 15.00, ale tatuś zrobił małą awanturę że jak to tak, że to zamkniętę jak urząd otwarty i kasa została otworzona
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Jestescie Kochane
Uwazam, ze serio dobrze jechalam ... zgasl mi i kierunku zapomnialam wylaczyc:/ ale tak dobrze jechalam uwazalam, zeby nie wymusic, elegancko sie zatrzymalam przed droga z pierwszenstwem przejazu za zgasniecie mialam jeden bla i za gorke ( ale bylby numer jakbym oblala pierwzy raz chyba od 3 jazdy mi sie stoczyl - dzisiaj bez problemu zrobilam dwa razy wieksza, a tu zonk dopiero bym sie zalamala...... ze oblalam na tym na czym najbardziej pewna jestem) A tak same pozytywy : poruszanie sie po drogach dwukierunkowych zachowanie wobec pieszych, zmiana kierunku jazdy w lewo, dynamika etc. itp. I to ****** swiatlo musialo sie wlaczyc, z wlasnej glupoty oblalam. Ale balam sie, ze albo zatrzymam sie na pasach albo wymusze, czyli tak czy siak bym oblala.I jeszcze jak kazal mi na bok zjechac to tak ladnie zjechalam i stanelam, ze nawet powiedzial bardzo dobrze wpisuje negatyw ,,przejazd na czerwonym..." JA: a nie moze Pan wpisac na pomaranczowym , ladniej wyglada.... ![]()
W walce zjednoczeni!!! ![]() ![]() Edytowane przez girl99 Czas edycji: 2009-09-21 o 17:02 |
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
girl99 jakoś musi być
ja muszę zadzwonić do tego faceta, on może coś wskóra żebym miała szybciej ten egzamin... gdybym sama się rejestrowała to pewnie dostałabym termin za miesiąc... ale i tak mam stresa bo nienawidzę gadać z nim przez telefon i tak strasznie żałuję bo jeszcze byłam w tamtym miejscu w sobotę i to 2 razy!! z resztą mój egzaminator był straszny, po egzaminie mówi do mnie, że jak nie chcę to nie muszę z nim wracać do MORDu i to takim niezbyt miłym tonem... i teraz mam wachania nastroju, raz się śmieję a raz chce mi sie beczeć... egzamin który wrócił przede mną na MORD też był oblany i 2 za mną też. słyszałam, ze tam gdzie ja zdawałam obniżają zdawalność bo mają za wysoką w storunku do krajowej (?!) w czwartek od 8.00 do 12.00 oblało 27 osób... :/ |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Glowa do gory Remi
![]() ![]() Taaa Mama nie dosc, ze nie pocieszyla, to jeszcze nawrzeszczala, ze czemu wjechalam jak mialam nauczke wczesniej, a potem mnie wysmiala z bratem. Swietnie, nie ma to jak wsparcie.
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam gorzej mam przeświadczenie, że NIE POTRAFIĘ JEŹDZIĆ i jak tylko wyjadę za bramę to myślę : "No, Alicja. Jak da Ci jakieś dzikie skrzyżowanie, źle wjedziesz - po Tobie. Jak każe Ci zaparkować równolegle - to szykuj kasę na kolejny egzamin" tym razem (!!) pomyślę : "No, Alicja! Egzamin jest po to, by go zdać, a później doskonalić się jako kierowca pod okiem Tż. Zdaj go W KOŃCU (!!) pochwal się między innymi na wizażu, bo coś za często piszesz - OBLAŁAM" ![]() chyba to sobie wydrukuję i przykleję do kierownicy na examinie edit: ja myślałam, że zdajesz w środę, bo napisałaś 23 nie martw się. 1 wielu ludzi oblewa
Edytowane przez alufa Czas edycji: 2009-09-21 o 17:25 |
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczucie, że dobrze szło, a się oblało jest okropne, też je miałam po pierwszym egzaminie [i też mi zgasł na górce po raz 1. ;p] główka do góry, następnym razem się uda. Cytat:
to już wiadomo czemu oblewasz, skoro masz takie podejście i tak malutko wiary w Siebie. Głupku, jesteś świetnym kierowcą, potrafisz jeździć na tyle, by zdać egzamin, a reszta umiejętności przychodzi już podczas samodzielnej jazdy. no kurczę, życie z niską samooceną jest jak... [przerobię cytacik;p ] jazda autkiem z zaciągniętym ręcznym! o
|
|
|
#117 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne." Cytat:
Cytat:
. Następnym razem się uda.Girl99, a gdzie zdawałaś? |
||||
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
girl99,reminiscence- jaka szkoda dziewczyny
a tak dzisiaj w szkole sobie myślałam"ładna pogoda, egzaminatorzy beda mieć dobre humory- zdadza". ale teraz nie ma sie co załamywać! to nie koniec świata przecież, zdacie następnym razem ja tez egzamin mam 23.09 a najgorsze jest to, że moja mama tak wierzy we mnie, że zdam, że jak mi sie nie uda to na bank sobie rykne... i wiem, ze ona tez sie tak stresuje. zreszta mój tata tez. i kady się bedzie pytał jak poszło a ja bede musiała powiedzieć to gorzkie: negatywny... aaaa
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
(9/21/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ale chamstwo ![]() już dziś nie pojadę. ![]() ![]()
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
To i aj sie przyłączę
Gratuluję wszystkim dziewczynom które maja juz plastik/i tym które oczekuja .a dziewczyny którym sie nie udało,zdamy !!! P.S poprosze o dopisanie mnie do listy egzmain praktyczny 7.10.2009 o godz 8:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

niestety nie dołączę do szczęśliwego grona zdających za pierwszym... wewnętrzny 18/18. wywołali mnie, poszłam do auta numer 5, przyszedł egzaminator ( nieprzyjemny dziadek), pokazałam mu zbiornik płynu do spryskiwaczy i kierunkowskazy, zrobiłam łuk, na górce ok chociaż sprzęgło zaczęło śmierdzieć

Ja jak tylko się obudzę to moja pierwsza myśl to: zdałam, zdałam... A potem wchodzę na wizaż i czytam wasze relacje ze zdanych egzaminów i moją relację, po kilka razy
Też miałyście taki odlot po zdaniu?

sie chce ... A juz czulam, ze zdam, bo jak na mnie jechalam calkiem dobrze, przepuszczalam, zatrzymywalam sie a tu to cholerne swiatlo A juz czulam, ze moge zdac, bo egzaminator bardzo fajny Nic nie mowil tylko ja nadawalam cos tam, zeby atmosfere rozluznic, usmiechnal sie, widac, ze rowny, a tu takie cos......
, śmiem wątpić, chyba, że to MEGASTRES + MEGAPECH W JEDNYM. Sama też nie mówię hop, bo mam w przyszły czwartek trzecie podejście i wcale nie jestem pewna, że zdam i czy powinno to już nastąpić
Twój wybór
smuteczek

jak widać jesteście dobrymi kierowcami tylko zabrakło trochę szczęścia, które jest strasznie ważne na tym egzaminie. Bo to pieszy, a to światła zmieniające się co 3 sekundy i to że byłaś 3 w kolejce a nie np. 2 i tak byś może zdążyła na światłach. W ogóle na egzaminie moim zdaniem robi się rzeczy których nie zrobiłoby się na jeździe normalnej, stres jednak robi swoje. Ale jako Wy- super kierowcy, to drugie podejście już już będzie z wynikiem pozytywnym
mam przeświadczenie, że NIE POTRAFIĘ JEŹDZIĆ i jak tylko wyjadę za bramę to myślę : "No, Alicja. Jak da Ci jakieś dzikie skrzyżowanie, źle wjedziesz - po Tobie. Jak każe Ci zaparkować równolegle - to szykuj kasę na kolejny egzamin"