|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przed Studniówką 2010-tracimy zbędne kilogramy :)
Witam wszystkich cieplutko
![]() ![]() U mnie dobrze jest Wczoraj byłam na 18, więc procenty, co do jedzonka to jadłam paszteciki i sałatke gyros [jadłam wszystko z kolegą a on jak chapnął to mi malutko zostało lub oddawałam mu wszystko, ładnie go nakarmiłam ], ale duuuuuużo tanczyłam, więc spaliło się trochę a po powrocie do domku jeszcze brzuszki porobiłam xDD Dziś zjadłam: -owsiankę - leczo rybne, podzieliłam na dwa posiłki [robiłam je sama, więc zero tłuszczu, same warzywka i mintaj ]-a w między czasie wszamałam 3 jabłka ![]() Pozdrawiam
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
powiem wam ze tak jestem zestresowana tym tygodniem ze zaraz na rowerek wsiade (: nic w ten weekend nie zrobilam,a mialam tyleeee planow;d hahaha oczywiscie tylko sprawy naukowe leza;d bo weekend zaliczam do mega udanych (: hahaha
a jak wam sie podoba ta sukienka? mama mi ja wczoraj stworzyla w ciagu godzinki chyba;d tylko na buty nie patrzcie;d poczatkowo byly szpilki,ale oczywiscie odpadlam;d hahaha a te trampki po prostu <3333 (:
|
|
#93 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
przyłączam się do was studniówka jest świetną motywacją do moich zaległych kg;( przy wzroście 166 ważę 63kg;( jestem załamana, szczególnie chodzi mi o brzuszek i boczki a wam? już niedługo włożymy rozmiar 36 ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
też waże 62 no może gramy więcej, też mam zamiar zejść do 55kg mam nadzieję że wspólnymi siłami nam sie uda. odchudzam się juz 1,5 tyg i schudłam około 3 kg a teraz moja waga stoi ;( co robic?
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
łoooo to nie zbyt zdrowo 3 kg w 1,5 tyg :| rob swoje a waga wkoncu bedzie spadać;d
ja tez właśnie brzuch i boczki, no i mam nadzieje,ze przy okazji plecy mi sie zrobią ładniejsze bo planuje kiece z dużym dekoltem na plecach (: a Wy jakie sukienki myślicie założyć?:>
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Wczoraj byłam na 18, więc procenty, co do jedzonka to jadłam paszteciki i sałatke gyros [jadłam wszystko z kolegą
a on jak chapnął to mi malutko zostało lub oddawałam mu wszystko, ładnie go nakarmiłam
], ale duuuuuużo tanczyłam, więc spaliło się trochę
]