![]() |
#91 | |||
BAN stały
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
A moze łaskawie w końcu powiesz / bo jak widzę juz wiele osób Cie tu zapytało o tą kwestię / jakież ja z Tobą mam rozliczenie ? Jaką mam zaległość wobec twojej osoby ? Odkryj w końcu ową tajemnicę . Tylko w tym temacie niewiele masz do powiedzenia . Bo sytuacja zaiste jest całkiem odwrotna. Co do wielbłąda - raczej nie jest to obrażliwe określenie . Zapewniam Cię jako Święta Krowa Wizażowa. Cytat:
Widzę ,że po raz kolejny wylewasz swoje pretensje już nie tylko na mnie . Weź no Ty moja droga daj sobie na luz . I nie wtrącaj się w sprawy które akurat Ciebie nie dotyczą. Po wtóre upominam - nie tykaj wizażanek , czemu tak bardzo drażni Cię to ,że niektóre z nich stoją jednak za mną pomimo pomyj , które na mnie wylewasz ? Jeśli masz chęc dalej ulewać żółć to bardzo proszę - ja jestem do dyspozycji . Tylko proszę Cię nie obniżaj jeszcze bardziej poziomu , bo mało inteligente paszkwile nie są w stanie mnie dobrze rozbawić. Zapewniam Cię , bo zdaję sie nie masz jednak pojęcia co to jest przyjaźń - prawdziwi przyjaciele wiedzą kiedy jest czas na pomoc . I moje wizażowe przyjaciółki od serca / bez cudzysłowia / mieszkające w pobliżu na 1000 % pomogłyby mi gdybym je o to poprosiła . Tylko niestety fizycznie nie było to możliwe z powodów , których akurat Tobie nie będę tłumaczyć. A troska o mój stan zdrowia - daj Boże każdemu tyle pozytywnej energii , tyle optymistycznych słów otuchy ile ja otrzymałam od Wizażanek. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Co do faktów pisanych w postach skierowanych do aksji - mam takie prawo jak i ona . Ona atakuje . Ja stwierdzam fakty . Bo ona nie działa w imieniu żadnej z Was . To jest czysta prywata z jej strony. Całkiem nie związana z targowiskiem kosmetycznym. Jesli juz to na turystycznym jest odpowiedni wątek ale tam już nie miałaby szansy działać anonimowo. Tu jeszcze nikt jej nie zna bo może niewiele z Was czytało mój ubiegłoroczny wątek o Krynicy . Do tej pory nie odpowiedziała na Wasze pytania o jej związek z sednem sprawy . Co ? Teraz się podszyje pod którąś z Was i powie ,że na przykład oczekuje ode mnie Mademoiselle lub Picasso . I tu już nie poradzi sobie mataczeniem bo szybko da się to zweryfikować . Jak panna aksja nie wie to wszystkie wymiany sa jawne ![]() A fakty z mojej przeszłości dalszej i tej całkiem bliskiej same się zawiązały w zgrabną kokardkę wraz z zarejestrowaniem sie aksji na tym forum / bardzo zbieżnym zresztą w czasie z otrzymaniem przez jej rodzinę poleconej "powiastki z sądu" / ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Jeszcze raz proszę powiadomić zainteresowaną rodzinę wynajmującą pokoje w Krynicy Morskiej, Rybacka 19 mailowo lub telefonicznie. Albo po prosić kogoś, by to zrobił.
Edytowane przez aksja Czas edycji: 2009-11-18 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, błagam, pokażcie klasę i dajcie już spokój. Przykro się Was czyta, naprawdę. Napisałyście już tyle, że każdy kolejny post jest już tylko nic nie wnoszącym jazgotem. Idiaminka, jestem pewna, zgodnie z deklaracją wysłała przesyłki, pozostaje tylko listonosza wyglądać i cieszyć się długo oczekiwaną zawartością.
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Idiaminko- widzę, ze jesteś "on" czy mogłabyś napisać nicki osób do których paczuszki wysłałaś już? Kiedy możemy się ich spodziewać???
#95 |
Zakorzenienie
|
Mozna tak nawijac i nawijac ...
Szczerze, to srednio obchodzi mnie kim jest Aksja i jakie sprawy tu zalatwia. Dyskusja Aksji z Idiaminka nie wnosi dla mnie nic do meritum tej sprawy. Idiaminko, jestes na tym watku od bodaj tygodnia, to sporo czasu aby spakowac i nadac zalegle zobowiazania, konkrety- kiedy i do kogo zostaly przez ten czas wyslane przesylki? |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
To ,ze paczuszki wyjdą dopiero dziś niestety uwarunkowane jest tym ,że potrzebuję pomocy w dotarciu na pocztę a osoba mi towarzysząca mogła mi poświęcić czas dopiero dziś . Przykro mi ale to już nie jest uzależnione ode mnie. Mam nadzieję ,że paczuszki dotrą w terminie . Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez aksja Czas edycji: 2009-11-18 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Twój problem , musisz sie z tym uporać ![]() I znów to samo . Może zakończ swoją misję na pouczaniu mnie , bo wchodzenie w kompetencje moderatorów jest już całkiem poza twoimi możliwosciami. Moderatorka jest powiadomiona w najdrobniejszym szczególe co działo się z moją osobą przez prawie pół roku . Jeżeli uzna za stosowne to zobowiąże mnie do przedstawienia odpowiednich dokumentów . I zrobię to bez zwłoki. zacytuję Ci malutki fragmencik : Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament............... W elokwencji swojej niedoścignionej zapewne zrozumiesz o co chodzi. A ja najuprzejmiej jak potrafię pożegnam się z Tobą , dziękując za ogrom satysfakcji jaką mi sprawiłaś mozolnie dusząc się omotana własnoręcznie utkaną siecią . A mówiłam kto pod kim dołki kopie ..... Bardzo proszę , scena wolna ......................... ......................... .. tylko swoje pięć minut chwały już chyba zmarnowałaś. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Przepraszam że wtrące swoje trzy grosze: Indiaminko po co Ty w ogóle prąd tracisz na tego typu posty (nawet nie chciało mi sie całości czytac). Dajcie już spokój tej analizie i Ty i o to samo prosimy Ciebie Aksjo
![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten spór z Krynicą, to nie na ten watek ![]() Idi, wierzyłam w Ciebie i nadal wierze, chociaż miałam momenty zwątpienia. Nie zawiedź mnie, proszę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Idi z całym szacunkiem nie rozumiem po co tak obrazowo i dokładniej tłumaczysz się dawoj...-mówi się,że tylko winny się tłumaczy. Jej nie jestes winna żadnej paczki-wiec po co sie tłumaczyć?
Dziwi mnie tylko fakt dlaczego DOPIERO TERAZ wysyłasz paczki do dziewczyn a nie jak obiecałaś kilka dni temu-i podobno miały dotrzeć do niedzieli? Cała sytuacja mi jako osobie obiektywnej strrrasznie cuchnie,bo zamiast wdawac sie w pyskówy z Aksją jak ktoś juz dobrze zauważył to twoim obowiązkiem powinno być jak najszybsze rozliczenie się z przesyłek. A jesli nadal masz z tym problem to zapewniam Cię że jak napiszesz..masz pełno znajomych wiżanek z Warszawy...to napewno pomoga Ci w wysłaniu zaległości. I naprawdę proponuje zakończyć bezsensowną kłótnię z Aksją i wziaśc się do roboty. Jak macie coś do siebie to napiszcie sobie na PW,gadu czy tam mailu.
#103 |
Zakorzenienie
|
Idiaminko zastanawiam się również po co w ogóle tracisz czas i rozpisujesz się w swoich postach.
Aksja nie wytłumaczyła i chyba nie ma zamiaru wytłumaczyć co ją tu "przygnało" Po co ta chora gadka. Ja na Twoim miejscu w ogóle olałabym jej wypowiedzi. Cieszę się że paczuszki wysłane ![]()
#104 | |||
BAN stały
|
Cytat:
p.s "prundu" ![]() ![]() Cytat:
Skończyłam już Vil , nawet słowa więcej nie napiszę ![]() p.s . proszę zmień avka Cytat:
Paczki wysyłam dopiero dziś ponieważ jak już pisałam w poprzednim poście potrzebowałam pomocy w dotarciu na pocztę . Tak, co do aksji muszę się przyznać do błedu bo gdybym wcale nie odpisywała na jej posty to szybciej odkryłaby swoje prawdziwe ja . No bo jaka jest przyjemnosć z atakowania w momencie gdy osoba atakowana ma to w nosie? Tylko wiesz , jak długo można pozwolić aby ktoś lał na Ciebie pomyje ? Ja wagę swojej winy znam , nie uchylam sie przed konsekwencjami . I jak już wcześniej zauwazyła jedna z moich przedmówczyń - ośmieliłam się skorzystać z ogromnego kredytu zaufania , za który jeszcze raz serdecznie dziękuję. Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-10-01 o 13:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mądra dziewczynka ![]() ![]() ![]() ![]() czy taki może byc, o Pani? a co z tamtym nie tak?? Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-10-01 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zły policjant się przydał, IMHO. Mam nadzieję, że paczki poszły. Edycja: NIE DOSZŁY, NIE WSZYSTKIE. moc była tylko w gębie a raczej w klawiaturze. Edytowane przez aksja Czas edycji: 2009-11-18 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
mówię Ci Vil, ja to czuję - to już tak bedzie zawsze, newerendingstory i da capo al fine, pora się stąd zwijać, bo zwariujemy, ratunkuuuu!
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
pytanie do zainteresowanych - wiadomo coś o wysyłce?
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do avka ten jest śliczny ![]() tamten nie bardzo . Przepraszam .Wiesz że nie jestem pruderyjna. Skojarz w czym rzecz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
Poczta zaliczona . Nie zdązyłam przed wizyta u terapeuty ale aby dotrzymać umowy poleciałam na pocztę główną która jest czynna całą dobę . Mam nadzieję ,ze przy odrobinie szczęscia jutro otrzymacie paczki / urzedniczka zapewniała ,że przesyłki polecone priorytetowe wywozą jeszcze dziś w nocy na poczty odbiorcze wiec miejmy nadzieję
![]() NOLA , THELILA,PORZECZKI , DOROTA- COCO ,SIEK, MAJKA 242007 Wasze paczki już w drodze , skany wysłane do Virtual . Za momencik prześlę do Ciebie Doroto tak jak sobie życzyłaś. ABAR18 , SPOOK - Wasze paczuszki polecą jutro rano . Niestety nie mogłam znaleźć atomizerków na perfumy , które mi przysłałyscie . Zanim cokolwiek znajdę w domciu po tak długiej nieobecności to minie sporo czasu ![]() ESTELL i NIEWIAREK - nie mamWaszych adresów do wysyłki , piszę zaraz PW i na maila . Może uda sie do jutra skontaktować to też paczuszki polecą . Starałam się jak najrzetelniej skompletować paczuszki - wedle uzgodnień w wątkach. Jeżeli czegokolwiek by brakowało / moze sie tak zdarzyć ale nie z checi zatrzymania jakiegoś kosmetyku tylko po prostu przez moją nieuwagę / to proszę mi napisać .Natychmiast wyślę dodatkową przesylkę oczywiścia na swój koszt . Widzę , że bez orderu za zasługi jednak się nie obędzie . Ale tak się napraszać? Nie przystoi . Upssss ! Taka luźna dygresja mi się wypsnęła . Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-10-01 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no to ja się Idi bardzo cieszę
![]() swoją drogą, rzadko która wysyłka wzbudza taką ogólną radość na forum jak ta zapewne wzbudzi ![]() ![]() ![]()
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.