Drogi i Sanowny panie Złośnik :-) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-03-04, 05:49   #91
lejka
Zakorzenienie

Re: Wiec kontynuując:... Tajger back online/podsumowanie

Widać jaki Zło był wygłodzony męskiego towarzystwa... Dorwał - efekty mamy takie, że płaczemy ze śmiechu.
lejka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-03-04, 07:35   #92
Agentka
Wtajemniczenie

Re: Wiec kontynuując: Obrońcy Texasu cz I ;)

O w morde! [img]icons/icon12.gif[/img] jak zobaczyłam co On tu nawyczyniał to mi wszystko opadło - łacznie z ubraniem [img]icons/icon12.gif[/img]

Czesc Lasencje [img]icons/icon7.gif[/img] Ja z pracy - no bo wczoraj same wiecie [img]icons/icon12.gif[/img]więc tylko chwilowo [img]icons/icon7.gif[/img] Moja wrodzona naiwność i nabyte zaufanie do ludzi każe mi mieć nadzieję, że jednak wieczorem z domu uda mi sie wejść na moj ukochany wizaz.. [img]icons/icon12.gif[/img]

Zaczne od początku:

1.Obroncy Texasu : Tygrys, Dymson i Fiś- trzech facetów, z którymi mieszkam- z jednym sypiam, z drugim sie przyjaznie, trzeciego nawet lubie [img]icons/icon12.gif[/img]

2.Finia i ja - dwie urocze babki [img]icons/icon12.gif[/img] , ciagle przez OT wykorzystywane [img]icons/icon12.gif[/img] A to zrob to, a to tamto [img]icons/icon12.gif[/img] , a to pomrucz, a to sie przytul [img]icons/icon12.gif[/img] Ile zawodów można sie nauczyc przy trzech facetach ? [img]icons/icon12.gif[/img] moge napisac ksiazke, ale boje sie klapy - bo wiem, ze i tak jej nikt nie kupi [img]icons/icon12.gif[/img]

3.Krótka charakterystyka :

TYGRYS: o nim juz było wieleee..[img]icons/icon12.gif[/img] Kocham go po prostu [img]icons/icon29.gif[/img] najwspanialszy facet pod słońcem.. [img]icons/1cmok.gif[/img] z bajerami Tygrysie [img]icons/icon12.gif[/img]

DYMSON: obrzydliwie się czepia o wszystko, jest dobry w psychologi - na kilometer wyczuwa ze cos kręce [img]icons/icon12.gif[/img], nazywamy go Łysy [img]icons/icon12.gif[/img] - bo tak sie strzyże i wygląda przy tym naprawde fajnie [img]icons/icon7.gif[/img] poza tym - ma fajną pupe [img]icons/icon12.gif[/img] serio [img]icons/icon7.gif[/img]

FIŚ: dobrze nie kojarze, ale chyba wczoraj go jeszcze nie było ani na czacie ani na forum [img]icons/icon12.gif[/img] Fis...mmmm...skarbek Oli..wspaniały przyjaciel, wrazliwa dyszyczka, meska powierzchownosc..WSPANIAŁ Y..nomen omen- jajarz [img]icons/icon12.gif[/img] znaczy śmieszny jest [img]icons/icon7.gif[/img] lubi zartowac [img]icons/icon7.gif[/img]

I tak sobie mieszkamy w Wawie w jednym mieszkanku [img]icons/icon7.gif[/img]

Na koniec chce jeszcze dodac, ze NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WSZYSTKIE TEKSTY I ZA EWENTUALNE PODRYWY W/W [img]icons/icon12.gif[/img] Oni są zdolni do wszystkiego [img]icons/icon12.gif[/img]

Buziaki Babki, zmykam do pracy , wejde mam nadzieje wieczorkiem [img]icons/1list.gif[/img]

[img]icons/icon40.gif[/img]
Stary 2003-03-04, 08:09   #93
Tygrys
Maskotka Wizaz.pl

Re: Drogi i Sanowny panie Złośnik :-)II :)finał:)

/.../
oddalił sie na kurnik.pl, w miedzyczasie rzucając tekty w stylu " zebym JA maile o jakis tam lorealach dostawał! " [img]icons/icon12.gif[/img] juz nie wroci, jak go znam [img]icons/icon7.gif[/img]
/.../

<u> Błąd Kochanie [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon12.gif[/img] </u>
Stary 2003-03-04, 08:20   #94
Tygrys
Maskotka Wizaz.pl

Re: Wiec kontynuując: Obrońcy Texasu cz I ;)

Ola napisał(a):
> O w morde! [img]icons/icon12.gif[/img] jak zobaczyłam co On tu nawyczyniał to mi wszystko opadło - łacznie z ubraniem [img]icons/icon12.gif[/img]

Tiaaa - trudno spać w ubranku - no może ja to potrafię [img]icons/icon12.gif[/img]
>
> Czesc Lasencje [img]icons/icon7.gif[/img] Ja z pracy - no bo wczoraj same wiecie [img]icons/icon12.gif[/img]więc tylko chwilowo [img]icons/icon7.gif[/img] Moja wrodzona naiwność i nabyte zaufanie do ludzi każe mi mieć nadzieję, że jednak wieczorem z domu uda mi sie wejść na moj ukochany wizaz.. [img]icons/icon12.gif[/img]
>

hehehe płonne Twe nadzieje Kochanie [img]icons/icon7.gif[/img] hihih

> Zaczne od początku:

niom lepiej niż od środka [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> 1.Obroncy Texasu : Tygrys, Dymson i Fiś- trzech facetów, z którymi mieszkam- z jednym sypiam, z drugim sie przyjaznie, trzeciego nawet lubie [img]icons/icon12.gif[/img]
>
> 2.Finia i ja - dwie urocze babki [img]icons/icon12.gif[/img] , ciagle przez OT wykorzystywane [img]icons/icon12.gif[/img] A to zrob to, a to tamto [img]icons/icon12.gif[/img] , a to pomrucz, a to sie przytul [img]icons/icon12.gif[/img] Ile zawodów można sie nauczyc przy trzech facetach ? [img]icons/icon12.gif[/img] moge napisac ksiazke, ale boje sie klapy - bo wiem, ze i tak jej nikt nie kupi [img]icons/icon12.gif[/img]
>
no comments [img]icons/icon12.gif[/img]

> 3.Krótka charakterystyka :
>
> TYGRYS: o nim juz było wieleee..[img]icons/icon12.gif[/img] Kocham go po prostu [img]icons/icon29.gif[/img] najwspanialszy facet pod słońcem.. [img]icons/1cmok.gif[/img] z bajerami Tygrysie [img]icons/icon12.gif[/img]
>
iiiiiii taaaammm .... [img]icons/icon7.gif[/img]

> DYMSON: obrzydliwie się czepia o
wszystko, jest dobry w psychologi - na kilometer wyczuwa ze cos kręce [img]icons/icon12.gif[/img], nazywamy go Łysy [img]icons/icon12.gif[/img] - bo tak sie strzyże i wygląda przy tym naprawde fajnie [img]icons/icon7.gif[/img] poza tym - ma fajną pupe [img]icons/icon12.gif[/img] serio [img]icons/icon7.gif[/img]

Mnie tam jego pupa nie kusi - ani tycityci !
>
> FIŚ: dobrze nie kojarze, ale chyba wczoraj go jeszcze nie było ani na czacie ani na forum [img]icons/icon12.gif[/img] Fis...mmmm...skarbek Oli..wspaniały przyjaciel, wrazliwa duszyczka, meska powierzchownosc..WSPANIAŁ Y..nomen omen- jajarz [img]icons/icon12.gif[/img] znaczy śmieszny jest [img]icons/icon7.gif[/img] lubi zartowac [img]icons/icon7.gif[/img]

baaardddzo śmieszny !!! reszta no comments [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> I tak sobie mieszkamy w Wawie w jednym mieszkanku [img]icons/icon7.gif[/img]

ano mieszkamy...
>
> Na koniec chce jeszcze dodac, ze NIE BIORĘ ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA WSZYSTKIE TEKSTY I ZA EWENTUALNE PODRYWY W/W [img]icons/icon12.gif[/img] Oni są zdolni do wszystkiego [img]icons/icon12.gif[/img]

hihi ze wskazaniem na Fisia [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> Buziaki Babki, zmykam do pracy , wejde mam nadzieje wieczorkiem [img]icons/1list.gif[/img]

"mam nadzieję" - dobrze powiedziane kociu [img]icons/icon7.gif[/img]
>
> [img]icons/icon40.gif[/img]
Stary 2003-03-04, 14:50   #95
Tygrys
Maskotka Wizaz.pl

Re: Wiec kontynuując:... do Złośliwego Admina

zlosliwiec napisał(a):
>
> Mówi się łąchotki. [img]icons/icon10.gif[/img]

A nie <font size=+2> <font color=blue> Smerdaczki ? </font> </font>
Ti.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości