samsung corby. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-10, 14:04   #91
perceptive
Przyczajenie

Dot.: samsung corby.

No szkoda, że tym razem nie pomogłam. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje. Może inny format niż mp3? No nie mam zielonego pojęcia. Powodzenia w dalszym kombinowaniu.
perceptive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 22:28   #92
Iris
Raczkowanie

Bardzo dziękuję, pomogłaś Gapa ze mnie Usprawiedliwia mnie tylko choroba Faktycznie pozostałe utwory miałam w innym formacie.
Iris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-10, 22:33   #93
niuniulka1989
Zakorzenienie

szkoda że ten samsung nie ma WiFi
Stary 2009-11-11, 16:38   #94
perceptive
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Iris Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję, pomogłaś Gapa ze mnie Usprawiedliwia mnie tylko choroba Faktycznie pozostałe utwory miałam w innym formacie.
No to się cieszę pozdrawiam.
Stary 2009-11-12, 10:03   #95
palecia
Przyczajenie

GG do palecia Send a message via Skype™ to palecia

ja mam corby'ego od 3 dni na począrku troche miałam trudności z dotykowym ekranem i wkurzałam sie, ale to dlatego, ze nigdy nie miałam styczności z dotykowym telefonem. ogolnie jak na razie nie narzekam, tez słyszałam ze samsungi sie psują, ale potwierdzić jak na razie nie moge, wiadomo ze na dotykowy panel trzeba uważać i to nie tylko w corby'm (koledzy mają iPhone'y i już im szybki popękały, bo im pospadały na ziemie). jestem troche zawiedziona co do aparatu, robi trochę kiepskiej jakości fotki (musi być dobre światło, bo inaczej zdjecia są niewyraźne). z internetu niekorzystałam, wiec sie nie wypowiem i karty też jeszce nie dokupiłam. słuchawki w zestawie, mozna posłuchać radia albo mp3. gier nie ma zadnych, jest 1 porzez połączenie z internetem za dodatkowymi opłatami. kabla usb nie ma w zestawie. ja mam różowa obudowe z ery(dodatkowo różowa w kółeczka i czarna). jak na razie spoko sie sprawuje. przy przedłuzeniu umowy dopłaciłam 150 zł na 3 lata. telefon ma funkcje inteligentnego odblokowania przy narysowaniu wybranej wczesniej litery na ekranie. Ogólnie polecam ;* mam nadzieje ze pomogłam )))
palecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 10:08   #96
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez palecia Pokaż wiadomość
ja mam corby'ego od 3 dni na począrku troche miałam trudności z dotykowym ekranem i wkurzałam sie, ale to dlatego, ze nigdy nie miałam styczności z dotykowym telefonem. ogolnie jak na razie nie narzekam, tez słyszałam ze samsungi sie psują, ale potwierdzić jak na razie nie moge, wiadomo ze na dotykowy panel trzeba uważać i to nie tylko w corby'm (koledzy mają iPhone'y i już im szybki popękały, bo im pospadały na ziemie). jestem troche zawiedziona co do aparatu, robi trochę kiepskiej jakości fotki (musi być dobre światło, bo inaczej zdjecia są niewyraźne). z internetu niekorzystałam, wiec sie nie wypowiem i karty też jeszce nie dokupiłam. słuchawki w zestawie, mozna posłuchać radia albo mp3. gier nie ma zadnych, jest 1 porzez połączenie z internetem za dodatkowymi opłatami. kabla usb nie ma w zestawie. ja mam różowa obudowe z ery(dodatkowo różowa w kółeczka i czarna). jak na razie spoko sie sprawuje. przy przedłuzeniu umowy dopłaciłam 150 zł na 3 lata. telefon ma funkcje inteligentnego odblokowania przy narysowaniu wybranej wczesniej litery na ekranie. Ogólnie polecam ;* mam nadzieje ze pomogłam )))
a mnie pani w erze mówiła ostatnio, że oni to nie podpisują już innych umów niż na 2 lata :conf used: bo sama chciałam podpisać na rok, licząc się nawet z wyższym abonamentem...
A ile właśnie płacisz za abonament jeśli mogę wiedzieć? Ja w opcji abonamentuu za 50 zł dopłacałam do telefonu tylko 49...
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-12, 10:43   #97
perceptive
Przyczajenie

Wyjątkowo ja mam dzisiaj pytanie, doszedł ktoś do tego czy jest taka funkcja (jak w SE), że można sprawdzić listę wyrazów - chodzi o słownik T9? Wątpię, żeby coś było, ale może ten telefon ma jakieś ' ukryte' funkcje .

Edytowane przez perceptive
Czas edycji: 2009-11-13 o 16:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-12, 22:36   #98
Iris
Raczkowanie

Albo miałam wyjątkowe szczęście, albo wieści o psuciu są przesadzone Poprzednio też miałam Samsunga. Nie pamiętam jaki model. Był rozsuwany, częściowo dotykowy, ale ze zwykłą klawiaturą. Spadł mi dwa razy, w tym raz na beton. Pojawiło się tylko leciutkie zadrapanie. Wymieniłam go na corby'ego tylko dlatego, że zawierałam nową umowę i za złotówkę dostałam dużą kartę i wyświetlacz, na którym mogę umieścić trzy zdjęcia

Perceptive, nie wiem, czy dobrze kojarzę, o co Ci chodzi. Nie piszę w T9. Jakaś lista się tam wyświetla, tylko króciutka. Zawiera kombinacje głosek i wyrazy. Pewnie jednak chodzi o coś bardziej zaawansowanego
Stary 2009-11-13, 05:30   #99
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez perceptive Pokaż wiadomość
Wyjątkowo ja mam dzisiaj pytanie, doszedł ktoś do tego czy jest taka funkcja (jak w SE), że można sprawidzić listę wyrazów - chodzi o słownik T9? Wątpię, żeby coś było, ale może ten telefon ma jakieś ' ukryte' funkcje .
nie kojarzę tej funkcji ani z SE ani z Corbiego, ale to może dlatego, że t9 to dla mnie kosmos
jak zaczynasz wpisywać na t9 to normalnie wychodzi lista proponowanych zlepków liter....
Stary 2009-11-13, 10:38   #100
ozonek
Raczkowanie

Tak jak zapowiadałam-wracam z kolejnymi pytaniami

oto i one:
1) czy jest taka opcja, aby zmienić dźwięk raportu dostarczonego smsa?
troszkę mnie denerwuje, że jest taki sam jak przychodzący sms
2) czy ilość znaków w smsie jest uzależniony od sieci do której wysyłamy wiadomość? Pytam ponieważ zauważyłam to gdy wysyłałam wiadomośc do koleżanki z orange- sms składał się z 3 zdań i jego wielkośc wyniosła 3 smsy!! a gdy wysyłałam do sieci w której ja mam telefon w 1 smsie umieściłam aż 5 zdań od czego to zależy?
ozonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-13, 12:36   #101
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez ozonek Pokaż wiadomość

oto i one:
2) czy ilość znaków w smsie jest uzależniony od sieci do której wysyłamy wiadomość? Pytam ponieważ zauważyłam to gdy wysyłałam wiadomośc do koleżanki z orange- sms składał się z 3 zdań i jego wielkośc wyniosła 3 smsy!! a gdy wysyłałam do sieci w której ja mam telefon w 1 smsie umieściłam aż 5 zdań od czego to zależy?
1) chyba nie, bo raport przychodzi jako wiaodmość... a spróbuj zmienić dźwięk smsa i zobacz czy jest taki sam.
2) to zależy od ilości znaków, 1 sms to 160 znaków.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-13, 20:42   #102
pakunia83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ozonek Pokaż wiadomość

oto i one:
mało pisze sms bo mam abonament i wole zadzwonic niz pisac..sms 20 gr wiec mi szkoda a minut mam sporo.
Mam niedlugo samsunga corby..raptem tydzien ale jeszcze nie zauwazylam tego w sms..
ale wiem ze tak czesto jest i to nie jest zalezne od sieci tylko od telefonu.
w noki tej muzycznej jakiejs tez tak mialam.piaszac jedno,gora dwa zdania wysylalo mi 2 nawet trzy smsy..

wkurzajace troche.
jak masz po groszu z pakietu to oki ale gorzej jak z abonamentu,.\
ale cos tam sie zmienialo w ustaieniach.bylam z tym w salonie i juz bylo oki...

niestety nie pamietam co to bylo.
pojdz z telefonem do salonu i powiedz co i jak.oni ci pozmieniaja to w ustawieniach...

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

ale co do samego telefonu to jestem z niego bardzo zadowolona.
nie mam jakis uprzedzen ani ulubionej marki...
mialam wiele modeli..nokie samsungi ericsony i nawet lg badziewne..ale mialam az dwa..hihi..

mi sie musi telefon podobac zebym go kupila a ten...uuu...

zobaczylam reklame i stwierdzilam ze musze go miecheh

no i mam:

jak narazie jest dla mnie oki..

pierwszy moj telefon z calkowicie dotykowym ekranem..

nie moglam sie polapac na poczatku..hihi..denerwuja ce to troszke bylo
ale juz wiem co i jak i luz.

generalnie tapety..hmmmm

moze jeszcze nie bardzo umiem ustawiac...

czy mozna ustawic jedno zdjecie??na tapete??
chyba nie ..

trzeba tworzyc potrojne zdjecie..

wrrr

bezsens troszeczke..

wiecej napisze pozniej ..buziaki
Stary 2009-11-13, 21:13   #103
Iris
Raczkowanie

Myślę, że można ustawić jedno - wtedy będzie rozciągnięte na trzy ekrany. Ja skleiłam trzy zdjęcia z pionowymi kadrami w jedno w programie graficznym i działa Technicznie rzecz biorąc to jedno zdjęcie.
Stary 2009-11-14, 10:01   #104
tasik92
Raczkowanie

Cytat:
Myślę, że można ustawić jedno - wtedy będzie rozciągnięte na trzy ekrany. Ja skleiłam trzy zdjęcia z pionowymi kadrami w jedno w programie graficznym i działa Technicznie rzecz biorąc to jedno zdjęcie.
nie sądzę, że będzie rozciągnięte. raczej normalne, tylko że po bokach będzie czarne tło
tasik92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 10:07   #105
qczelo
Raczkowanie

przecież jak sie ustawia tapete to jak się kliknie ustaw, to pojawia się na zdjęciu które chcemy wykorzystać taki biały prostokąt, dzięki któremu mamy wykadrować tak jak nam sie podoba, oczywiście w jego obrębie
wiec jak wykadrujemy tak zeby bylo czarne tło po bokach - prosze bardzo, a jak tak że tylko fragment zdjęcia - też się da, ale rozciągnięte chyba faktycznie nigdy nie bedzie
a jesli chodzi o takie gotowe tapety to polecam różnorakie fora, póki co corby nie ma jeszcze rozwiniętych, ale np. avila, ma niemal dokladnie taki sam ekran, wiec znalezioną tapete trzeba bedzie tylko odrobine obciąć i voila!
qczelo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 15:23   #106
perceptive
Przyczajenie

Co do mojej wypowiedzi, to fakt nie chodzi mi o to, o czym piszecie. Co do tapet, polecam stronę zedge.net, zarejestrować się ładnie albo zalogować, wybieracie model telefonu, czyli Samsung->S3650 Corby no i macie duuużo dzwonków, tapet (gry - nie polecam z tej strony, lepiej z jakiegoś forum poszukać; motywy - nie na nasz telefon). Jak zapiszecie na komputerze, wrzucić choćby w painta i skopiować/wkleić x3. Ładnie dopasować i śmiga

Edytowane przez perceptive
Czas edycji: 2009-11-14 o 15:24
Stary 2009-11-14, 18:52   #107
mangoo25
Przyczajenie

witam
chcialam zapytac jak ustawic widget facebook'a i na jakich zasadach jest odwiedzanie portali wlasnie takich jak facebook,myspace?bo szukalam ikonki facebook w widgetach po lewej stronie i znalazlam picasse i inne takie a tego wlasnie nie
a i jeszcze jakby ktoś powiedział mi ile wynoszą opłaty za korzystanie z nich to bylabym wdzieczna
pozdrawiam
mangoo25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-14, 20:08   #108
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez mangoo25 Pokaż wiadomość
witam
chcialam zapytac jak ustawic widget facebook'a i na jakich zasadach jest odwiedzanie portali wlasnie takich jak facebook,myspace?bo szukalam ikonki facebook w widgetach po lewej stronie i znalazlam picasse i inne takie a tego wlasnie nie
a i jeszcze jakby ktoś powiedział mi ile wynoszą opłaty za korzystanie z nich to bylabym wdzieczna
pozdrawiam
w ustawieniach wchodzisz w widgety i zaznacz sobie wyświetlanie Facebooka w widgetach, bo może masz go ukrytego.
opłata -to zależy od transferu danych, od sieci - tak mi się wydaje, ale też chętnie się dowiem.
Stary 2009-11-15, 13:38   #109
perceptive
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mangoo25 Pokaż wiadomość
witam
pozdrawiam
konkretnie to tak: menu-> ustawienia-> wyświetlacz-> widget-> u góry masz zaznaczony telefon, przejdź na 'pobrano' i tam znajdziesz wszystko. co do opłat to myślę jak ta Pani u góry
Stary 2009-11-15, 18:29   #110
Iris
Raczkowanie

Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Chodziło mi o to, że po prostu jedno zdjęcie wtedy zajmie miejsce trzech tapet, będzie płynnie "przechodziło" na kolejne tapety.
Stary 2009-11-19, 08:46   #111
aniahultaj
Przyczajenie

Posiadam Corbiego od paru dni i jestem bardzo z niego zadowolona Najważniejszy dla kobiety jest wyglą ;> Telefon jest w miarę mały i zgrabny. A jeśli chodzi o ekran dotykowy to tylko kwestia przyzwyczajenia. Mnie denerwują tylko te tamepy, niestety dopiero się ucze je robić i nie zawsze wychodzą ;(
aniahultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 09:09   #112
pestka-29
Przyczajenie

Ten telefonik bardzo mi się podoba (zwłaszcza jego wielkość i kolory ) i zastanawiam się nad kupnem. Mam tylko jedno pytanie czy mozna ustawić jakiś tradycyjny interfejs tzn taki trochę mniej młodziezowy bo na youtube widziałam prezentacje i na wszystkich były jakieś takie komiksowe ikonki, mnie się to za bardzo nie podoba ale poza tym wszystko inne mi odpowiada, nawet ostatnio byłam w salonie i próbowałam pisać smsy - i było spoko
pestka-29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 15:24   #113
malwinek22
Przyczajenie

Mam go od wczoraj i muszę przyznać, że całkiem spoko muszę sie przyzwyczaić do tego dotykowego ekraniku, do pisania esów. Świetnie się na nim przegląda zdjęcia i pilki multimedialne, są takie duże i wyraźne Jedno co mnie zdziwiło, to to, że bateria wczoraj miała 4 kreski a przed chwilą telefon mi oznajmił, że wymaga naładowania. Już??!!Może to dlatego, że jest przed formatowaniem, ale i tak moim skromnym zdaniem bateria powinna wytrzymać dłużej niż półtora dnia
malwinek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 15:51   #114
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

mam ten telefon od miesiaca i wszystko suuuper dziala

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 16:10   #115
qczelo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pestka-29 Pokaż wiadomość
Ten telefonik bardzo mi się podoba (zwłaszcza jego wielkość i kolory ) i zastanawiam się nad kupnem. Mam tylko jedno pytanie czy mozna ustawić jakiś tradycyjny interfejs tzn taki trochę mniej młodziezowy bo na youtube widziałam prezentacje i na wszystkich były jakieś takie komiksowe ikonki, mnie się to za bardzo nie podoba ale poza tym wszystko inne mi odpowiada, nawet ostatnio byłam w salonie i próbowałam pisać smsy - i było spoko
jesli chodzi Ci o motw, to owszem oprócz kreskówkowego są też zwykłe: czarny, czerwony, zielony, skoro w salonie pozwolili Ci próbowac pisac smsy to mysle ze z obejrzeniem motywów tez nie bedzie problemu

Cytat:
Napisane przez malwinek22 Pokaż wiadomość
Mam go od wczoraj i muszę przyznać, że całkiem spoko muszę sie przyzwyczaić do tego dotykowego ekraniku, do pisania esów. Świetnie się na nim przegląda zdjęcia i pilki multimedialne, są takie duże i wyraźne Jedno co mnie zdziwiło, to to, że bateria wczoraj miała 4 kreski a przed chwilą telefon mi oznajmił, że wymaga naładowania. Już??!!Może to dlatego, że jest przed formatowaniem, ale i tak moim skromnym zdaniem bateria powinna wytrzymać dłużej niż półtora dnia

a wogóle, to ja gdzies czytałam na forum (co prawda avili ale jest to telefon bardzo podobny do corbyego) że w tych obecnych modelach formatowanie baterii nie pomaga, a czasem wręcz radzą tego nie robic
jesli chodiz o mój telefon to ja faktycznie nie formatowałam w pełnym tego słowa znaczeniu (tzn. nie ładowałam jak sie wylaczyl z braku mocy tylko juz jak zaczynał mrugac, i to tez tylko jeden cykl taki zorbilam) i trzyma ok. 3 dni przy częstym korzystaniu, pisaniu smsów, słuchaniu radia wiec moim zdaniem ok
qczelo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-19, 18:06   #116
perceptive
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pestka-29 Pokaż wiadomość
Da się, da ;D Jeśli interfejs w Twoim mniemaniu to inaczej 'wygląd menu'. Mnie osobiście nie podoba się wersja komiksowa, ale zależy kto co lubi. http://www.gsmhelpdesk.nl/img/news/main/20090869.jpg - tu znalazłam menu jakie ewentualnie można ustawić. Tło z tyłu i kolory mogą być różne. Chodziło mi tu bardziej o 'ikonki'. Pozdrawiam.
Stary 2009-11-20, 10:46   #117
malwinek22
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez qczelo Pokaż wiadomość
jesli chodzi Ci o motw, to owszem oprócz kreskówkowego są też zwykłe: czarny, czerwony, zielony, skoro w salonie pozwolili Ci próbowac pisac smsy to mysle ze z obejrzeniem motywów tez nie bedzie problemu

a wogóle, to ja gdzies czytałam na forum (co prawda avili ale jest to telefon bardzo podobny do corbyego) że w tych obecnych modelach formatowanie baterii nie pomaga, a czasem wręcz radzą tego nie robic
jesli chodiz o mój telefon to ja faktycznie nie formatowałam w pełnym tego słowa znaczeniu (tzn. nie ładowałam jak sie wylaczyl z braku mocy tylko juz jak zaczynał mrugac, i to tez tylko jeden cykl taki zorbilam) i trzyma ok. 3 dni przy częstym korzystaniu, pisaniu smsów, słuchaniu radia wiec moim zdaniem ok
hmmmm na temat formatowania baterii zdania są podzielone:/ jedni uważają, że nie wolno, a inni, że trzeba. Poprzednio tez miałam samsunga, te same podzielone opinie na temat formatowania i ten sam dylemat: formatować czy nie:/ sformatowałam i śmigał mi ładnie ok 5 dni przy słuchaniu mp3zobaczymy jak bedzie z tym corbym

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Albo miałam wyjątkowe szczęście, albo wieści o psuciu są przesadzone Poprzednio też miałam Samsunga. Nie pamiętam jaki model. Był rozsuwany, częściowo dotykowy, ale ze zwykłą klawiaturą. Spadł mi dwa razy, w tym raz na beton. Pojawiło się tylko leciutkie zadrapanie. Wymieniłam go na corby'ego tylko dlatego, że zawierałam nową umowę i za złotówkę dostałam dużą kartę i wyświetlacz, na którym mogę umieścić trzy zdjęcia
Powiedz mi Iris jak można na wyświetlaczu ustawic 3 zdjecia?to mozna zrobic w telefonie czy zgrywac zdjecia na kompa i tam jakos kombinowac??

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

generalnie tapety..hmmmm

moze jeszcze nie bardzo umiem ustawiac...

czy mozna ustawic jedno zdjecie??na tapete??
chyba nie ..

trzeba tworzyc potrojne zdjecie..

wrrr

bezsens troszeczke..

wiecej napisze pozniej ..buziaki
Można ustawić jedno zdjęcie. Tam jak Ci sie edytuje kwadracik do ustawiana fragmentu zdjęcia, który chcesz ustawić na tapetę to po bokach tego kwadracika są takie kropeczki do powiększania tego fragmentu. Łapiesz nim całe zdjęcie i już:P ale bedzie ono obejmowało te 3 pulpity..
malwinek22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 10:55   #118
monik.a
Zakorzenienie

Widziałam na poczatku wątku nieprzychylne opinie na temat telefonow fodtykowych, w tym samsungów i musze stanów w ich obronie. Sama posiadam Samsunga Avile od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Telefon idelany dla mnie. Z panelem dotykowym nie mam problemu, dwie opcje (po przechyleniu telefonu) pisania smsów, sa swietnym wyjsciem.

Polecam z pełną odpowiedzialnością
monik.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-20, 23:31   #119
corbiella
Przyczajenie

Hejka. Mam ten telefon dopiero od 4 dni, a już zdążyłam go dobrze poznać. Aparat... No cóż... Do najlepszych nie należy (2 MPix), zwłaszcza jak na telefon dotykowy, ale przecież to nie cyfrówka. Muzykę odtwarza dobrze, bez zastrzeżeń. Widget pozwala na lepszą i szybszą obsługę. Jak do tej pory ani razy nie zaciął mi się. Najlepiej nie zdejmować folii ochronnej na ekran (ewentualnie można kupić).Minusem jest brak kabla USB. Gniazdo karty pamięci do 8 GB. Bluetooth. Fon typowo młodzieżowy. Nie jest on przeznaczony dla osób z dużymi wymagianiami, ponieważ jest średniej jakości. Nie najlepszej, ale i też nie najgorszej. Trzy menu i ekrany. Klawiatura wirtualna (niestety nie QWERTY). 2 kolorowe pokrywy w zestawie + standardowa czarna. Ma wyświetlacz pojemnościowy. Jeżeli chcesz postawić na wygląd - wybierz Corby, a jeżeli na jakość - Avilę.
Dziękuję.
corbiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-21, 16:26   #120
perceptive
Przyczajenie

I tu się nie zgodzę, wychodzi na to, że Avila jest jakościowo za***ista, corby do dupy, odwrotnie, biorąc pod uwagę wygląd. A gucio prawda. Jedno od drugiego się dużo nie różni - nie żebym jakoś broniła Corby'ego, bo ja dostałam ten telefon i wybór nie należał do mnie. Takie jest moje zdanie. Co do jakości to się zgodzę, ale tylko zdjęć. Dziękuję A mam pytanie. Czy ktoraś z Was (zazwyczaj baby tu zaglądają ) ma białego Corby'ego? Ja takowego posiadam i zauważyłam, że kółka na obudowie zmieniają kolor - no chyba, że ja i kilka osób ma schizy. Jak temeratura jest niższa kółka są zielone, wyższa - żółte. Zwróćcie uwagę i dajcie znać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości