![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: samsung corby.
No szkoda, że tym razem nie pomogłam. Nie mam pojęcia czemu się tak dzieje. Może inny format niż mp3? No nie mam zielonego pojęcia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję, pomogłaś
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
szkoda że ten samsung nie ma WiFi
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
ja mam corby'ego od 3 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ile właśnie płacisz za abonament jeśli mogę wiedzieć? Ja w opcji abonamentuu za 50 zł dopłacałam do telefonu tylko 49... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Wyjątkowo ja mam dzisiaj pytanie, doszedł ktoś do tego czy jest taka funkcja (jak w SE), że można sprawdzić listę wyrazów - chodzi o słownik T9? Wątpię, żeby coś było, ale może ten telefon ma jakieś ' ukryte' funkcje
![]() Edytowane przez perceptive Czas edycji: 2009-11-13 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Albo miałam wyjątkowe szczęście, albo wieści o psuciu są przesadzone
![]() ![]() Perceptive, nie wiem, czy dobrze kojarzę, o co Ci chodzi. Nie piszę w T9. Jakaś lista się tam wyświetla, tylko króciutka. Zawiera kombinacje głosek i wyrazy. Pewnie jednak chodzi o coś bardziej zaawansowanego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zaczynasz wpisywać na t9 to normalnie wychodzi lista proponowanych zlepków liter.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Tak jak zapowiadałam-wracam z kolejnymi pytaniami
![]() oto i one: 1) czy jest taka opcja, aby zmienić dźwięk raportu dostarczonego smsa? troszkę mnie denerwuje, że jest taki sam jak przychodzący sms 2) czy ilość znaków w smsie jest uzależniony od sieci do której wysyłamy wiadomość? Pytam ponieważ zauważyłam to gdy wysyłałam wiadomośc do koleżanki z orange- sms składał się z 3 zdań i jego wielkośc wyniosła 3 smsy!! a gdy wysyłałam do sieci w której ja mam telefon w 1 smsie umieściłam aż 5 zdań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2) to zależy od ilości znaków, 1 sms to 160 znaków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam niedlugo samsunga corby..raptem tydzien ale jeszcze nie zauwazylam tego w sms.. ale wiem ze tak czesto jest i to nie jest zalezne od sieci tylko od telefonu. w noki tej muzycznej jakiejs tez tak mialam.piaszac jedno,gora dwa zdania wysylalo mi 2 nawet trzy smsy.. wkurzajace troche. jak masz po groszu z pakietu to oki ale gorzej jak z abonamentu,.\ ale cos tam sie zmienialo w ustaieniach.bylam z tym w salonie i juz bylo oki... niestety nie pamietam co to bylo. pojdz z telefonem do salonu i powiedz co i jak.oni ci pozmieniaja to w ustawieniach... ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- ale co do samego telefonu to jestem z niego bardzo zadowolona. nie mam jakis uprzedzen ani ulubionej marki... mialam wiele modeli..nokie samsungi ericsony i nawet lg badziewne..ale mialam az dwa..hihi.. mi sie musi telefon podobac zebym go kupila a ten...uuu... zobaczylam reklame i stwierdzilam ze musze go miec ![]() ![]() no i mam ![]() jak narazie jest dla mnie oki.. pierwszy moj telefon z calkowicie dotykowym ekranem.. nie moglam sie polapac na poczatku..hihi..denerwuja ce to troszke bylo ![]() ale juz wiem co i jak i luz. generalnie tapety..hmmmm moze jeszcze nie bardzo umiem ustawiac... czy mozna ustawic jedno zdjecie??na tapete?? chyba nie .. trzeba tworzyc potrojne zdjecie.. wrrr bezsens troszeczke.. wiecej napisze pozniej ..buziaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Myślę, że można ustawić jedno - wtedy będzie rozciągnięte na trzy ekrany. Ja skleiłam trzy zdjęcia z pionowymi kadrami w jedno w programie graficznym i działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
nie sądzę, że będzie rozciągnięte. raczej normalne, tylko że po bokach będzie czarne tło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
przecież jak sie ustawia tapete to jak się kliknie ustaw, to pojawia się na zdjęciu które chcemy wykorzystać taki biały prostokąt, dzięki któremu mamy wykadrować tak jak nam sie podoba, oczywiście w jego obrębie
wiec jak wykadrujemy tak zeby bylo czarne tło po bokach - prosze bardzo, a jak tak że tylko fragment zdjęcia - też się da, ale rozciągnięte chyba faktycznie nigdy nie bedzie a jesli chodzi o takie gotowe tapety to polecam różnorakie fora, póki co corby nie ma jeszcze rozwiniętych, ale np. avila, ma niemal dokladnie taki sam ekran, wiec znalezioną tapete trzeba bedzie tylko odrobine obciąć i voila! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Co do mojej wypowiedzi, to fakt nie chodzi mi o to, o czym piszecie. Co do tapet, polecam stronę zedge.net, zarejestrować się ładnie albo zalogować, wybieracie model telefonu, czyli Samsung->S3650 Corby no i macie duuużo dzwonków, tapet (gry - nie polecam z tej strony, lepiej z jakiegoś forum poszukać; motywy - nie na nasz telefon
![]() ![]() Edytowane przez perceptive Czas edycji: 2009-11-14 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
witam
![]() chcialam zapytac jak ustawic widget facebook'a i na jakich zasadach jest odwiedzanie portali wlasnie takich jak facebook,myspace?bo szukalam ikonki facebook w widgetach po lewej stronie i znalazlam picasse i inne takie a tego wlasnie nie ![]() a i jeszcze jakby ktoś powiedział mi ile wynoszą opłaty za korzystanie z nich to bylabym wdzieczna ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłata -to zależy od transferu danych, od sieci - tak mi się wydaje, ale też chętnie się dowiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Nieprecyzyjnie się wyraziłam. Chodziło mi o to, że po prostu jedno zdjęcie wtedy zajmie miejsce trzech tapet, będzie płynnie "przechodziło" na kolejne tapety.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Posiadam Corbiego od paru dni i jestem bardzo z niego zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ten telefonik bardzo mi się podoba (zwłaszcza jego wielkość i kolory ) i zastanawiam się nad kupnem. Mam tylko jedno pytanie czy mozna ustawić jakiś tradycyjny interfejs tzn taki trochę mniej młodziezowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Mam go od wczoraj i muszę przyznać, że całkiem spoko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
mam ten telefon od miesiaca i wszystko suuuper dziala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a wogóle, to ja gdzies czytałam na forum (co prawda avili ale jest to telefon bardzo podobny do corbyego) że w tych obecnych modelach formatowanie baterii nie pomaga, a czasem wręcz radzą tego nie robic jesli chodiz o mój telefon to ja faktycznie nie formatowałam w pełnym tego słowa znaczeniu (tzn. nie ładowałam jak sie wylaczyl z braku mocy tylko juz jak zaczynał mrugac, i to tez tylko jeden cykl taki zorbilam) i trzyma ok. 3 dni przy częstym korzystaniu, pisaniu smsów, słuchaniu radia wiec moim zdaniem ok |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Widziałam na poczatku wątku nieprzychylne opinie na temat telefonow fodtykowych, w tym samsungów i musze stanów w ich obronie. Sama posiadam Samsunga Avile od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Telefon idelany dla mnie. Z panelem dotykowym nie mam problemu, dwie opcje (po przechyleniu telefonu) pisania smsów, sa swietnym wyjsciem.
Polecam z pełną odpowiedzialnością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Hejka. Mam ten telefon dopiero od 4 dni, a już zdążyłam go dobrze poznać. Aparat... No cóż... Do najlepszych nie należy (2 MPix), zwłaszcza jak na telefon dotykowy, ale przecież to nie cyfrówka. Muzykę odtwarza dobrze, bez zastrzeżeń. Widget pozwala na lepszą i szybszą obsługę. Jak do tej pory ani razy nie zaciął mi się. Najlepiej nie zdejmować folii ochronnej na ekran (ewentualnie można kupić).Minusem jest brak kabla USB. Gniazdo karty pamięci do 8 GB. Bluetooth. Fon typowo młodzieżowy. Nie jest on przeznaczony dla osób z dużymi wymagianiami, ponieważ jest średniej jakości. Nie najlepszej, ale i też nie najgorszej. Trzy menu i ekrany. Klawiatura wirtualna (niestety nie QWERTY). 2 kolorowe pokrywy w zestawie + standardowa czarna. Ma wyświetlacz pojemnościowy. Jeżeli chcesz postawić na wygląd - wybierz Corby, a jeżeli na jakość - Avilę.
Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
I tu się nie zgodzę, wychodzi na to, że Avila jest jakościowo za***ista, corby do dupy, odwrotnie, biorąc pod uwagę wygląd. A gucio prawda. Jedno od drugiego się dużo nie różni - nie żebym jakoś broniła Corby'ego, bo ja dostałam ten telefon i wybór nie należał do mnie. Takie jest moje zdanie. Co do jakości to się zgodzę, ale tylko zdjęć. Dziękuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.